![]() |
#31 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arif Coşkun Şuan
![]() Son Aktivite: 10.05.2016 18:12
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Hainlerin dini imanı yok
Ramazanı iftarda şehit ettiler. Pkk'lı hainler Bingöl'de iftar saati askeri aracı taradı.Ramazan Demirci ve Eyüp Gürsoy şehit oldu.Ancak şehitlerimizin kanı yerde kalmadı.Dört hain öldürüldü. ALLAH AŞKINA TERÖR BİTSİN ARTIK Bir anne düşünün Yavrusunu 9 ay bedeninde taşıdı, Yavrusunu dünyaya getirdi, Ona sevgisini verdi canını verdi, Ve bu anne... Canından çok sevdiği yavrusunu, henüz gencecik fidan gibi yaşta kara toprağa veriyor... Oğlunun geleceği günü dakika dakika sayarken oğlunun ölüm haberi geliyor... Bu annenin acısını kimse bilemez... Öz oğlunu henüz 20 sinde kara toprağa veriyor... Evet hergün kahroluyoruz... Bir vatan evladımızı kaybettik mi hergün üzüntümüz kat kat artıyor.. Kan dökmeyi burada bitirelim artık, ne olur... Burada bitsin ne olur... Gerçekten bıktık artık hergün kahrolmaktan... Hergün acıya boğulmaktan... Türkiye gibi; "Dostlukta, sevgide iyi niyette" Tarih boyunca ve şu anda Dünyaya nam salmış bir ülke; Bu acıları yaşamamalı, Bunu haketmemeli, Bu üzüntüleri çekmemeli, Barış istiyoruz, Kardeşlik istiyoruz, Sevgi istiyoruz, Dostluk istiyoruz, Ağlamak istemiyoruz, Gülmek istiyoruz, ALLAH AŞKINA BİTSİN ARTIK... Ve Allah aşkına bitsin artık... ALLAHIM duy sesimizi,sen samimi duayı asla geri çevirmezsin.. Sana yalvarıyoruz... Şu andan itibaren bu kara günler bitsin artık... Güzel günler başlasın... Mutlu günler başlasın artık... Vatanımıza canımız feda olsun... Ve buna lafla değil artık kalıcı bir çözüm bulunsun,birşeyler yapılsın.Ölen şehitlerimize Allah'tan rahmet ve yakınlarına sabır, başsağlığı dilerim. Süre 4 Eylüle kadardı sanırım, Avatarına siyah kurdale koyarak terörü prostesto eden duyarlı arkadaşlara da teşekkür ederiz.
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı Arif Coşkun'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#32 |
Alt Forum Yöneticisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kronik Şuan
![]() Son Aktivite: 14.12.2020 17:41
Tecrübe Puanı: 1380
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Evet siyah kurdelalı avatar kullanan tüm arkadaşlarıma ben de teşekkür ediyorum
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar kronik'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#33 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() SONMEZ Şuan
![]() Son Aktivite: 26.05.2013 12:50
Tecrübe Puanı: 764
![]() ![]() |
![]() Tarih boyunca şanlı ecdadımızın şehit kanlarıyla sulanmış bu topraklarda,
vatansever ve ulusalcılık adına konseyler oluşturan, çeteler kuran, hem de, güvenlik teşkilatlarımız içerisinde teşkilatlanan bir yapılanma yaşandığı sürece, daha çook fidanlar solar, daha çoook analar ağlar, daha çoook bebekler yetim kalır,... Jitemin kurucusu Deli Küçük, Sabancı suikastcısının Afyon cezaevinde öldürülmesinde, Ergin kardeşler çetesiyle ve yasadışı bir çok örgüt ile bağlantılı olan generaller, koktellerde, lobilerde, cirit atmaya devam ettikleri sürece, daha çook fidanlar solar, daha çoook analar ağlar, daha çoook bebekler yetim kalır,... Abant toplantılarında, yalı konseylerinde, neresi bombalanacak, neresi kan gölüne çevrilecek...vs kararlar almak için vatansever ve ulusalcı amcalar cirit attıkları sürece, daha çook fidanlar solar, daha çoook analar ağlar, daha çoook bebekler yetim yetim kalır,... Güneydoğuyu haritamızdan çıkaran, toprak bütünlüğümüzü ve bağımsızlığımızı hiçe sayan, zürriyetsiz hürriyet düşmanı, ramazan sayfaları yayınlayan hürriyetler yayın hayatlarına devam ettikçe ve de destek gördükçe, daha çook fidanlar solar, daha çoook analar ağlar, daha çoook bebekler yetim kalır,... Daha çoook diyeceklerim vardı da; Daha önce de dediğim gibi; ŞU MÜBAREK RAMAZAN'IN İLK GÜNLERİNDE, UZUN BOYLU KİŞİLERİ : UZUN 2000 KISA BOYLU OLANLARI DA : KISA 2000 OLARAK GÖRMEYE VE ALGILAMAYA BAŞLADIĞIM, YAVAŞ YAVAŞ, İFTAR' A YAKLAŞTIĞIMIZ ŞU SAATLERDE, ANCAK BU KADARINI YAZABİLİYORUM.
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar SONMEZ'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#34 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arif Coşkun Şuan
![]() Son Aktivite: 10.05.2016 18:12
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() 2004 yılının haziran ayı idi sanırım.
Bugün de AK Parti’nin önde gelen Mülkiyeli simlerinden biriyle Gayrettepe’de bir lokantada karşılaştık. Daha önce üstlendiği ve hükümette alabileceği görevler nedeniyle ona bazı düşüncelerimi ve korkularımı aktarmak istedim. Dinledi. Ogün, hükümet olarak, mutlaka tedbir almaları gereken birçok problem olduğunu ama bunlardan bir ikisinin çok öncelikli olduğunu söylemiştim. Eğer bu konuda tedbir alınmazsa, dağlar gibi bazı şehirlere de yeniden ‘bayrak dikme’ ihtiyacı hâsıl olacağını söylemiştim. Beni o günün şartları içinde dikkate almaya değer bulduğunu sanmıyorum. Çünkü o zamanlar, kendileri iktidar olduğu için bir çok meselenin şıp diye çözüleceğine inanıyorlardı. Ben yine de kendimce önemli bulduğum üç temel konuyu arz etmiştim. Onların birincisi, bu yazıda işlemeyi düşündüğüm konu idi: Şehirdeki kapkaç, terör ve hırsızlık! Büyük şehirlerin cadde ve sokaklarının geceleri ‘Kandil Dağı’na döndüğünü, hırsızların hiçbir telaş ve korkuya kapılmadan istedikleri binaya girebildiklerini ve bunlara hiçbir işlem yapılmadığını, polisin ya yetkisizlikten veya yakalananların biri iki saat sonra bırakılmasından dolayı konunun üzerine gitmediğini bu durumun da onları cür’etlendirdiğini söyledim. Eğer polisin ve devletin bu konuya ilgisizliği devam ederse en fazla beş altı yıl sonra, başta İstanbul olmak üzere, bütün büyük şehrimizin yaşanabilirlik özelliğini kaybedeceğini söyledim… Bu konuşmayı yaptığım tarihten önce işim gereği, İstanbul’un arka sokaklarında neler olup bittiğini ve İstanbul’a güneydoğu’dan bindirme kapkaç ve hırsız çetelerinin getirildiğini biliyordum… PKK’nın tek taraflı silah bıraktığını ilan ettiği dönemde idi. Konuyu, eski bir yurt haberci olarak bölgede irtibatlı olduğum bir yığın eski ve yeni gazeteciden hangisi anlattı, şimdi tam hatırlamıyorum ama şöyle demişti: “Abi, PKK çocukları kaçırıyor. Bazılarını da ailelerinden kiralıyor. Bunları eğitiyor ve İstanbul, İzmir Ankara gibi büyük şehirlerde dilencilik ve kap kaççılık yaptırıyor. Amaç zadece para değil tabii. Bunlar bulundukları yerde PKK’nın gönüllü katılımcıları olacaklar ilerde. Bir de şehir içi taşımacılığına yatırım yapacaklar” Ve eklemişti: “Ha bir de İstanbul’da her köşe başında çocuklu dilenci kadınlar göreceksin yakında. Onlara da dikkat etmek lazım” Bir müddet sonra tam da tarif ettiği tipte, yanlarında bir iki çocuk, iyice sarınıp giyinmiş –yaz kış aynı tip giyim- dilenci kadınlar görünce, “eyvah” dedim “Galiba PKK, devletin çok önünde hareket ediyor” Gerçi daha sonra benim evime de hırsız girdi. Şikayetçi olarak gittiğim karakolda, duvarda asılı büyük bir tabela ile karşılaşınca, “Dedim ki, kardeşim ne ben geldim şikayet etmeye, ne sen beni gördün. Bir şey yapacağınızı da sanmıyorum” Duvardaki tabela 70x100 cm ebadında “Suçlunun Hakları”nı içeren bir fermandı adeta. Ferman sahibi de İçişleri Bakanlığı! Suçlunun hakları! Ben polise sordum: Peki, Mağdurun hakları ne olacak? Kahkaha attı demeyeyim ama sinirime dokunacak bir gülme ile –tabii polisin aczini ironik bir şekilde ifade etmek için- ![]() “Kardeşim, cesaret edip karakola gelebildin ya! dedi. O zaman Eminönü Karakolu’nda muhatap olduğum hal aklıma geldi. Türk vatandaşı olmaktan utanmıştım! Bir gün hanımla birlikte Eminönü’nde yürüyoruz. Çantası da çok ağırdı. Alıp sırtıma attım. Ortam çok kalabalıktı. Bir anda biri hızla bana çarptı. Sendeler gibi oldum ama toparlandım. Normal bir çarpma sandım. Sonra birden aklıma geldi çantaya baktım. Hanımın cüzdan ve telefonu uçmuştu. Karakola gittim kayıt düşmek için. Polis, “Yapacak hiçbir şeyim yok kardeşim. Çantana sahip ol” demez mi. Gazeteciyiz ya, öfkelendim, “Birlikte çalışıyorsunuz herhalde!” deyince çıldırdı. Hanım işin kötüye gittiğini görünce kolumdan çekiştirip çıkardı beni dışarıya… Tabii ki derdim iki masum polis memurunu çekiştirmek değil! Aksine polisi bile aciz bırakmış terör örgütünün bu şehirleri ne hale getirdiğini göstermek! * * * Bütün bunları unutmuş gitmiştim. Yeniden hatırlamama iki şey neden oldu. Birincisi APO’nun Avni Özgürel’e söylediği, “PKK’yı bitireni bitirirler” sözü. Diğeri de Talabani’nin oğlunun cüretkar tehdidi: “ABD PKK’yı vurursa Türkiye yanar” Ben ikisinin de doğru söylediğine inanıyorum. İkisinin de bildikleri var. Öcalan’ın bildiklerini geçenlerde Mehmet Şevket Eygi kaleme almıştı. “PKK Savaşı Bitmez Çünkü Çok Kârlı Bir Sektördür” diyordu Eygi Ve şöyle yazıyordu: “Eğer devlet PKK’nın kuruluşunun her aşamasından haberdar idiyse, niye devlet bu örgütü kontrol edemedi ve bütün bu süreçte 40 bin insanımız öldü? Bence kontrol etmek istemediler. Çünkü Güneydoğu bir sektör olmuştu. Eğer PKK hareketi, sana sınırsız örtülü ödenek kullanma ve para dağıtma imkânını veriyorsa... Bazı insanlara da, dehşet estirme gücünü sağlıyorsa... Ki bazı Jitem mensupları ne asker, ne de polisti. Bazıları Yeşil gibi hüdanâbit adamlardı. Bu timlerin içinde, ‘Yolda bizi sollayıp geçen arabaları durdurup içindekileri öldürdük’ diyen adamlar bile vardı. Bir de tabii Güneydoğu’da uyuşturucu işi de çok ciddi bir gelir kapısı haline geldiyse... Sonuçta bütün bu kirli paranın ayakta tuttuğu bazı dengeler var demektir. Güneydoğu’daki bu tablo, Türkiye’de birçok yapıyı besledi.” Bu iddiaların her biri, hamasi nutuklardan geçilmeyen bir ülkede, hükümetlerin yıkılmasına neden olacak kadar büyük işler! Peki, bizde ne oluyor? Ne zaman halk “ya ne oluyoruz” dese hemen birileri, orada burada birkaç başı örtülü kız çocuğu bulunup bir kaç irticai faaliyet(!) yaptırıyor, onu da çanakçı medyamız büyük puntolarla afişe ediyor ve iş bitiyor. Vatandaş da “aman irtica gelmesin bari!” deyip susuyor… * * * Tabii işin aslı başka! PKK terörü yüz milyarlarca dolarlık bir sektör. Muazzam bir uyuşturucu ticaretini kamufle ediyor. Onun gölgesinde silâh, mühimmat, cephane, patlayıcı kaçakçılığı yapılıyor. Ve tabii, bu savaşın tozu dumanı içinde milyarlarca dolar ‘örtülü ödenek’ dağıtılıyor. Taraflar “birbirine” milyarlarca dolar kazandırıyor. İşte bu yüzden “Bu sektör var oldukça bu savaş bitmez” deniliyor. Bu kadar yağlı ballı bir işi kim bitirir? Kimse bitirmez. Yeter ki ‘cambaza bak işi’ tutsun! PKK ipteki cambazdır sadece. Buna inanın ey halkım. İpin ucu kimlerin elinde bilemiyorum ama PKK, sadece ipte oynayan bir cambazdır. Ama önce onu ipten indirmek lazım. * * * İmdi derim ki, Ey millet, madem ki ‘ipteki cambazı’ (PKK) düşürmeye niyetlendin, durma, devam et! Bak ipin ucu ta nerelere vardı? Kimler işin içine giriyor, kimler bağırıyor, kimler müdahale ediyor, kimler “aman yapmayın!” diyor, gör. Ve anla ki bu bir Kürt – Türk kavgası değil. Bu bir hak arama kavgası da değil. Elbette işin içinde bunun bir hak hukuk arama olduğunu sanan saflar vardır. Apo’nun bir ‘hizmetli’ olduğunu unutma. Uçakta getirilirken niçin “ben de Türk’üm, müsaade ederseniz Türk Devletine hizmet ederim” dediğini ve bunun ne anlama geldiğini düşün! Saddam, Arafat gibi nice isimler geldi geçti bu coğrafyada. Hep ‘hizmetli’(!) idiler. Unutma ve peşini bırakma! Bu sefer bütün tarafları ürküttün. Ne olur gevşeklik gösterme! İşin peşini bırakma. Bu oyunu bu sefer de bozamazsak gerçekten memleketi kaybederiz. Hele de problemi çözmeyi kafaya koymuş bir cumhurbaşkanı, bir başbakan ve bir genelkurmay başkanı bulmuşken! İkinci sözüm İşleri Bakanı’na. Lütfen, şehirlerimizi artık, kapkaç belasından, hırsızlık ve gasptan kurtarın. Polis pekâlâ bunu yapabilir ama eli kolu bağlanmış durumda. Büyük şehirlerimizin gece hayatı, taşıma sektörü, hizmet sektörü, park ve otopark işletmeleri, hırsızlık ve kapkaç hizmetleri(!) büyük oranda PKK, Köy Korucuları ve onların şehir içindeki uzantıları tarafından organize ediliyor. Geçtiğimiz dönem ya bilerek ya bilmeyerek bu konuların üzerine hiç gidilmedi. Artık şehirlerimizin bize ait olmasını, geceleri de gezilebilen, evlerinde rahat uyunulabilen kentler olmasını sağlayın… Şuna inan ki, Taksim meydanındaki kapkaç terörüne, yüz – yüz elli neferli hırsızlık çetelerine son verilmedikçe, Kandil Dağındaki terörü de bitiremezsiniz… Önce taksime huzur ve güven bayrağı dikin ki, Kandil kendiliğinden temizlensin! M.Ali BULUT Belki önceki tarihli bir yazı ama,haklı tarafları oldukça fazla biraz uzun bir yazı ama okumaya değer diye düşünüyorum.
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı Arif Coşkun'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#35 | ||
Yasaklı
EyüphanAydın Şuan
![]() Son Aktivite: 22.05.2010 11:45
Tecrübe Puanı: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Tüm herkezi Olan bu terör olaylarını ********likleri
kınamak için ortak simge ve avatar kullanımına davet ediyorum.... Şehitler Ölmez VaTan bölünmez. Avatar Not : Avatar için değişik önerisi arkadaşlar.. konu içinde belirtebilirlerse sevinirim.. AVATAR ; Alıntı:
Alıntı:
Şehitler Ölmez VATAN Bölünmez. Not ; Terörü kınayan sözlerde yazılabilir,sadece bu kampanyaya destek verelim. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() seva Şuan
![]() Son Aktivite: 31.08.2010 20:51
Tecrübe Puanı: 2194
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Ezan dinmez Bayrak İnmez VATAN Bölünmez.
Şehitler Ölmez VATAN Bölünmez.
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar seva'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#37 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5482
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Hepimiz Mehmetcigiz...................
Senin kanınla yoğuruldu bu kutsal topraklar Senin kanınla yeşerdi nefes aldığımız bu ağaçlar gözün arkada kalmasın, ey şehidim! ******ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ****** NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE VATANSIZLAR INAT VATAN SAG OLSUN......................... ...
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Kardelencicegi'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#38 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5482
![]() Egil kulak ver ceddine, TÜRK`e kefen giydirmek hangi itin haddine,Vatanimizi bölmek isteyen o itlere inat tüm Sehitlerimizin ruhu icin bu mesaji herkes okusun,bu mesaji o itlerde okuyacaktir.SEHITLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ VATANSIZLARA INAT VATAN
SAG OLSUN.
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Kardelencicegi'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#39 |
Yiğido
![]() ![]() navruz58 Şuan
![]() Son Aktivite: 02.07.2016 13:52
Tecrübe Puanı: 704
![]() |
![]() vatan sana canim feda türkiyem
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar navruz58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#40 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sandalli Şuan
![]() Son Aktivite: 21.04.2016 18:58
Tecrübe Puanı: 4543
![]() Terörle bir yere varilmayacagini ne zaman anlayacaklar, dökülen kanlar yerde kalmasin.
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar sandalli'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|