![]() |
#31 |
Yasaklı
![]() ayten58 Şuan
![]() Son Aktivite: 19.03.2010 20:23
Tecrübe Puanı: 0
![]() ![]() ![]() |
![]() anam ne iyceydi şiirler be elinize yüreğinize sağlık salim bey,yiğido turan, ve kardelencim allah razı olsun gözümüz gönlümüz açılıyor arada hüzünlensekte o kadarda olacak ama dimi çok sağolun.
|
![]() |
![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar ayten58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#32 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 11.05.2009
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Salim58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#33 |
Yasaklı
![]() doğan bulut Şuan
![]() Son Aktivite: 03.05.2010 04:13
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar doğan bulut'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#34 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5476
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Kardelencicegi'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#35 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() yiğidoturan Şuan
![]() Son Aktivite: 28.07.2014 12:58
Tecrübe Puanı: 1057
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Hayat
Hayat bir nefestir aldığın kadar Hayat bir kafestir kaldığın kadar Hayat bir hevestir daldığın kadar Önün mezar sonun mezar, unutma! Hayat bir muamma çözdüğün kadar Hayat bir seyahat gezdiğin kadar Hayat bir duygudur sezdiğin kadar Yönün mezar, sonun mezar, unutma! Hayat bir yaygıdır yaydığın kadar Hayat bir saygıdır saydıgın kadar Hayat bir kaygıdır, duyduğun kadar Yönün mezar, sonun mezar, unutma! Hayat bir çıkıştır, çıktığın kadar Hayat bir bakıştır, baktığın kadar Hayat bir bıkıştır, bıktığın kadar Önün mezar, sonun mezar, unutma! Hayat bir rüyadır, yorduğun kadar Hayat bir cevaptır, sorduğun kadar Hayat bir seraptır, gördüğün kadar Yönün mezar, sonun mezar, unutma! Hayat bir olgudur olduğun kadar Hayat bir dolgudur,dolduğun kadar Hayat bir bulgudur, bulduğun kadar Önün mezar, sonun mezar, unutma! Bal der hayat böyle, yokuş iniş var Geldiğimiz gibi, bir de dönüş var Sonunda tahtadan at'a biniş var Önün mezar, sonun mezar unutma! Mikdat Bal
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar yiğidoturan'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#36 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() yiğidoturan Şuan
![]() Son Aktivite: 28.07.2014 12:58
Tecrübe Puanı: 1057
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Hayat Bir Komedi
Hayat bir komedi dünya bir sahne Ağlayanda olur gülende olur Ecel gelır baş ağrısı bir bahne Yaşayanda olur ölende olur Hayat bir okuldur hocası zaman Her geçen zamanda yoğrulur insan Öyrenmenın sonu yok demiş ozan Bilmeyende olur bilende olur Hayat bir umuttur yok edilmeyen Hayat bir acıdır fark edılmeyen Hayat bir sevdadır terk edılmeyen Sevmeyende olur sevende olur Hayat bir yarıştır kişi özünde Hayat imtihandır tanrı gözünde Hayat bir ibrettır ozan sözünde Görmeyende olur görende olur CEBBAR KORKMAZ
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar yiğidoturan'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#37 |
Navigator
![]() Utanıyorum ALLAH ım..
..Ondört asır önce çekilen eziyetleri hatırlayıp, çekilenleri bilince.. ..Saçma sapan sebepleri sorunmuş gibi büyüttüğüme.. ..O ALLAH dostlarının çektikleri onca çileye ve yılmadıklarını düşününce.. ..Utanıyorum yıldığım o günlere.. ..Sebepsiz üzüldüğüm “çare”li çaresizliklerime.. ..İmkansız sandığım her bir şeyi önüme sunulmuş görünce.. ..Utanıyorum, kimsem yokmuş gibi yakındığım günlere.. ..Annem babam olduğu halde hemde.. ..Oysa Sultanlar Sultanının (s.a.v.) ne annesi oldu ne babası.. ..Bunun için eziğim ki öyle.. ..İmkanım ve zamanım olduğu halde değerlendiremediğim günlere.. ..Cahiliye dönemini yaşamışız diye.. ..Utanıyorum, uykumu ibâdetime tercih ettiğim gecelere.. ..Rabbe en yakın vakit gecedir, bunu bile bile hemde.. ..Duanın red olunmadığı, o eşsiz gece vakitlerinde, ..Alnımı seccademde yeterince tutamadım diye.. ..Elimi dua için açamadığım gün ve gecelere.. ..Utanıyorum, Rabbimin ve Resûlünün (s.a.v.) adını yeterince anamadım diye.. ..Yemek yerken, aç kalanları hatırlıyamadığım günlere.. ..Bir kaç hurma ile doyan Resûl-i Ekrem’i ve Ashabını bilince.. ..Sıkıntıyı dert ettiğim “sıkıntısız” hâlime.. ..”Sıkıntı nedir, bilmedik ki..” gerçeğini bilince hemde.. ..Şükretmeyi unuttuğum anlara, acziyetime.. ..Her şeye utanıyorum işte.. ..Kusursuz ni’metlerle yaşadığımız için şükredeceğimize, ..Ni’metleri görmeyen körlerden oldum diye.. ..Utanıyorum, her yeni bir kıyafet aldığımda, ..Senelerce aynı kıyafetiyle dolaşanları göremedim diye.. ..Utanıyorum aynaya her bakışımda.. ..Kusursuz yaratıldığımızı farkedemiyoruz diye.. ..Utanıyorum, bilmediklerimi şimdi bilmeye, ..Görmediklerimi şimdi görmeye.. ..Çok utanıyorum ALLAH ım.! ..Senden bir şey istemeye.. ..Derim hep, “istemek” benden, vermek “isteme hissini verenden” diye.. ..Şimdiye kadarki hiçbir isteğimi bu kadar eziklikle istemedim.. ..Rabbim, dünyada utandım, Ahirette utandırma.. ..Huzurunda utandırma... ..Yine de utanıyorum isterken.. ..”Ben lâyık mıyım diye.. ..İlâhi, Sen içleri en iyi bilensin.. ..Affet, merhamet et.. ..Azabından koru.. [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı Kardelencicegi'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#38 |
Yasaklı
![]() ömer yalcin Şuan
![]() Son Aktivite: 21.05.2010 17:13
![]() |
![]() YAĞMUR ALTINDA
O gün yağmur altında Islanmıştık seninle ![]() Dokundum ellerine Titreyen bedeni bak yine yağmur yağıyor yalnızım ıslanan sokaklarda dilim şarkımızı söylüyor seninle yürümek vardı yağmurun altında ne Bir arkadaş gibi… Koluma taktım seni Isıttın bedenimi Ateşin yaktı beni Bir alev gibi… Açınca şemsiyemi Sıkı tuttun ellerimi Bırakma der gibi… Bitmesin istedim yağmur Ayaklarım olsun çamur Yeter ki ayrılmayalım Zamana dur diyelim! Dur. Yürürken o bedenler Isındı birden eller Sağanak yağmur altında İçimden aktı seller… Diledim böyle kalsın Yağmur durmadan yağsın Taşsın Asi’nin suyu Bu eller ayrılmasın. Yağmur yağınca ince ince Yolun sonuna gelince Ayrılık vakti de gelince Bedenim yanarken ateş gibi Biz ayrıldık iki kardeş gibi… Yine gitti uzaklara Ruhumun ilham çiçeği Gül kokulu arkadaşım O benim sırdaşım, O varken yanımda Hiç ağrımaz başım |
![]() |
![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar ömer yalcin'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#39 |
Navigator
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Kardelencicegi'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#40 |
Navigator
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Şiddetli dolu ve yağmur yağışı sıcakları düşürdü | Sivaslilar.Net | Anasayfa Haberler | 7 | 15.05.2010 22:39 |
Eğim Durdu, Restore Edilebilir. | Sivaslilar.Net | Anasayfa Haberler | 5 | 14.10.2008 14:45 |
Yaz yağmuru sevindirdi | Sivaslilar.Net | Anasayfa Haberler | 14 | 14.08.2008 14:15 |
İstanbul'da yağmur | gürün_güzeli | Dünya ve Türkiye'den Haberler | 1 | 27.07.2008 10:01 |
YAĞMUR YÜZ GÜLDÜRÜYOR | Sivaslilar.Net | Anasayfa Haberler | 8 | 18.05.2008 10:29 |