Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Haberler Sivas`tan Haberleri burada bulabilirsiniz

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 23.02.2009, 22:35   #1
barikat58
Usta Yiğido

barikat58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

barikat58 Şuan barikat58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 06.04.2016 18:19

Tecrübe Puanı: 2236 barikat58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Emaneti Geri Alma Zamanı Geldi...

Alıntı:
yerliturkuaz Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster

Bak hemşerim sen benim yorumumda ne yazdığımı anladın mı veya yorumumdan ne çıkardın eğer yukarıda yazdığın gibi ise bir daha oku derim. Ben tartışmayalım demiyorum dikkat edersen site ile ilgili bir konuya dikkat çekiyorum...
yorumdan çıkardıgım chp adaylarına deger verilmiyo haber yapılmıyo ana sayfada!!!
barikat58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 23.02.2009, 22:48   #2
yerliturkuaz
Usta Yiğido

yerliturkuaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

yerliturkuaz Şuan yerliturkuaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 28.03.2012 11:23
Yeti: Bloody Orca Slap Champion!
Tecrübe Puanı: 845 yerliturkuaz ist ein wunderbarer Anblickyerliturkuaz ist ein wunderbarer Anblickyerliturkuaz ist ein wunderbarer Anblickyerliturkuaz ist ein wunderbarer Anblickyerliturkuaz ist ein wunderbarer Anblickyerliturkuaz ist ein wunderbarer Anblickyerliturkuaz ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
barikat58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
yorumdan çıkardıgım chp adaylarına deger verilmiyo haber yapılmıyo ana sayfada!!!
Yanlış anlamışsın hemşerim hemde çok yanlış anlamışsın....

Sevmek yürek işidir yüreğin yoksa sen niye yaşıyorsun?
yerliturkuaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 23.02.2009, 22:44   #3
Cley
Moderator

Cley - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cley Şuan Cley isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 10 Cley isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

Alıntı:
yerliturkuaz Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster

Bakın bu bölümde dahi parti kavgası oluyor. Tartışırken bile ne yazdığımızı bilelim lütfen....

Artık bazı konularda sitemizin rengini belli etmemesi gerekir...
Alıntı:
abircan Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
hiç yorum yok beslemecilerden neden olsunki onlar avanata lavantacıların peşinde yağmacıların peşindeler, gemicik yüzdürmek için onlarda takılmışlar burada kimsecikler yok
abircan abi gelip de tahrik edici ,hakarete varan, kendi görüşünden olmayan kişileri aşağılayıcı mesajlar yazdığı sürece burda tartışma eksik olmaz. Herkes kendi kapısının önünü temizlerse hiçbiyerde pislik kalmaz...
Alt 23.02.2009, 23:01   #4
Kibrisli
Usta Yiğido

Kibrisli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kibrisli Şuan Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.04.2015 05:22

Tecrübe Puanı: 1223 Kibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
Cley Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
abircan abi gelip de tahrik edici ,hakarete varan, kendi görüşünden olmayan kişileri aşağılayıcı mesajlar yazdığı sürece burda tartışma eksik olmaz. Herkes kendi kapısının önünü temizlerse hiçbiyerde pislik kalmaz...
Gardaş bence yanlış anlamışsın abircan abinin yazdığını... Yağmacılardan bahsediyor, hırsızlardan bahsediyor, AKP'yi kullanıp rant sağlayanlardan bahsediyor bizlerin üzerimize alınmamıza gerek yok ki bence....
İlk okuduğumda bende şaştım kaldım ama dikkatli okuyunca sizlere, oy verenlere bir laf yok orada, birazda düşük cümleler var tam anlaşılmıyor, bence geldiğinde açıklık getirecektir sözlerine....

Eğer senin anladığın gibi bir anlamda söylediyse bende sonuna kadar ayıplarım abircan abiyi...

Saygılar...

üzä kök tänri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun ilingin törüngün kim artatı udaçı erti?
Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 24.02.2009, 22:29   #5
HaKaaN
Usta Yiğido

HaKaaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

HaKaaN Şuan HaKaaN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 02.05.2015 02:29

Tecrübe Puanı: 763 HaKaaN BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
o pislik lafını heralde bana söylemedin cley
yukarıdaki gevezelikleri gördükçe zihnin bulanmış olmalı,
niye kışırttım biliyomusun herşeye nane molla yazanlar baktım akşam sabah chp yi günah keçisi görenler açılmış habere yarım gün geçmiş yorum yazan yok, haberi açan kıbrisli , sağolsun site yönetiminin tarafsızlığına hayranım, sadece kendi anlayışlarına açıklar başkası kaymakamın eşşeğinin ostruğu gibi geliyor bu ne eşitlik bu ne biçim tarafsızlık bu ne biçim akp demokrasisi ise
yanlız bazıları hala afını seçememiş adam yok şuyum söyle aslanım böyle kaplanım diyende hırsızları savunuyor hala anlamadım o zaman nediye başka partinin mblemini taşıyıp, sloganını kullanıp ne diye başka partinin rklamını ypıyosun bu ne anlayış bu ne gevşeklik , bu ne ilkesizlik olmazki gardaşım ya olduğunuz gibi görünün yada göründüğünüz gibi olun
kemiksiz olunmazki bu kadarda siyasette , fırıldaklığın alemi yok
saygıyı elden bıraktıgın surece sen kaybetmeye mahkumsun abircan.....

ÖLüMüDe ÖLDüReN RaBBe...SeCDeLeR OLSuN.....
HaKaaN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 24.02.2009, 22:37   #6
abircan
Usta Yiğido

abircan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

abircan Şuan abircan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.01.2015 10:55

Tecrübe Puanı: 1073 abircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:
HaKaaN Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
saygıyı elden bıraktıgın surece sen kaybetmeye mahkumsun abircan.....
hakan muhalif olmak suç değil, saygıyı ben elimden geldiğince gördüğümden fazlasını sunuyorum, istiyorumki medeni şartlar içinde farklı ideolojilerden de olsak, dünya görüşümüz farklı da olsa burada kardeşçe tartışalım, maksat bu, birbirimiden öğrenecek çok şeyimiz var, karşıt grupmuş gibi saflara ayrılsakta bunun yanlışlığını görüp birbirimize karşı önyargıları yıkmaya çalışıyorum, birbirimizi birbirimizin penceresinden bakıp değerlendirmeye davet ediyorum yani empati yeteneklerimizi geliştirelim istiyorum, sorunlarımız varsa bu en iyi n kolay toplumsal kesimlerin katmanların katılımıyla çözüm önerileriyle çözüleceğine inandığım için elimden geldiğince saygıyla bir seviye tutturmaya çalışıyorum, her yaştan her eğitimden insana ulaşmayah çalışarak yapıyorum bunu, yapmaya da devam edeceğim
Alt 24.02.2009, 22:42   #7
HaKaaN
Usta Yiğido

Alıntı:
hakan muhalif olmak suç değil, saygıyı ben elimden geldiğince gördüğümden fazlasını sunuyorum, istiyorumki medeni şartlar içinde farklı ideolojilerden de olsak, dünya görüşümüz farklı da olsa burada kardeşçe tartışalım, maksat bu, birbirimiden öğrenecek çok şeyimiz var, karşıt grupmuş gibi saflara ayrılsakta bunun yanlışlığını görüp birbirimize karşı önyargıları yıkmaya çalışıyorum, birbirimizi birbirimizin penceresinden bakıp değerlendirmeye davet ediyorum yani empati yeteneklerimizi geliştirelim istiyorum, sorunlarımız varsa bu en iyi n kolay toplumsal kesimlerin katmanların katılımıyla çözüm önerileriyle çözüleceğine inandığım için elimden geldiğince saygıyla bir seviye tutturmaya çalışıyorum, her yaştan her eğitimden insana ulaşmayah çalışarak yapıyorum bunu, yapmaya da devam edeceğim
abi gorusun ne olursa olsun beni ilgilendirmez aynısı senin içinde gecerli fakat sen cok sert sozler dile getırıyosun bunları bırakarak dahada uslublu dokunaklı ama sert olmayan dillerle konussan herkesle arandaki mesafeyi korusan ne kadar guzel olur dimi...neyse bundan sonra taş atmak yok kimseye şimdi ben senden özur diliyorum seni kıracak bir soz ettiysem kanaati sana bırakıyorum artık.....

Alt 23.02.2009, 21:59   #8
barikat58
Usta Yiğido

barikat58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

barikat58 Şuan barikat58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 06.04.2016 18:19

Tecrübe Puanı: 2236 barikat58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

emanet bıraktıgınız gibi değil kusura bakmayın baya değişti çok ilerdeyiz artık!!!
barikat58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 23.02.2009, 22:01   #9
HaKaaN
Usta Yiğido

Alıntı:
barikat58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
emanet bıraktıgınız gibi değil kusura bakmayın baya değişti çok ilerdeyiz artık!!!
barikatım ne kadar guzel yazmşısın ellerine saglık gardaş

Alt 23.02.2009, 22:29   #10
sivaslıy_igido
Yeni Yiğido
NO AVATAR

sivaslıy_igido Şuan sivaslıy_igido isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.10.2009 00:31

Tecrübe Puanı: 0 sivaslıy_igido FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

anlamıyoum burası sivaslılar net olarak biliyorumn siyaset net degil site yönetimi nerde acaba hiç bir şekilde hiç bir siyasi görüşe yer verilmemeli şahsi kanatim bu siyasetçileri degil sivasımız için ne yapabiliriz onu konuşalım onu tartışalım insanlar menfati ugruna gelirler vecde ALLAH cenetini vadetmeseydi ona bile etmezlerdi secde
sivaslıy_igido isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)