Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Haberler Sivas`tan Haberleri burada bulabilirsiniz

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 23.02.2009, 22:26   #31
yerliturkuaz
Usta Yiğido

yerliturkuaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

yerliturkuaz Şuan yerliturkuaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 28.03.2012 11:23
Yeti: Bloody Orca Slap Champion!
Tecrübe Puanı: 808 yerliturkuaz ist ein wunderbarer Anblickyerliturkuaz ist ein wunderbarer Anblickyerliturkuaz ist ein wunderbarer Anblickyerliturkuaz ist ein wunderbarer Anblickyerliturkuaz ist ein wunderbarer Anblickyerliturkuaz ist ein wunderbarer Anblickyerliturkuaz ist ein wunderbarer Anblick
Standart Cevap: Emaneti Geri Alma Zamanı Geldi...

Alıntı:
barikat58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
burası bir platform!ve her konu her olay yer almalı.yerine göre futbol yerine göre ilmi konular yerine görede siyaset olması gayet doğal.bir seçim geliyorr ve böyle konuşmaların olması normal.ha edebi aşan söylemleri tasnif etmiyorum!!herşeyde bir sınır var konuşurken karşındakinin bi insan oldugunu unutmayıp saygı göstermeyide bilmeli!!!!!
Bak hemşerim sen benim yorumumda ne yazdığımı anladın mı veya yorumumdan ne çıkardın eğer yukarıda yazdığın gibi ise bir daha oku derim. Ben tartışmayalım demiyorum dikkat edersen site ile ilgili bir konuya dikkat çekiyorum...

Sevmek yürek işidir yüreğin yoksa sen niye yaşıyorsun?
yerliturkuaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 23.02.2009, 22:29   #32
sivaslıy_igido
Yeni Yiğido
NO AVATAR

sivaslıy_igido Şuan sivaslıy_igido isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.10.2009 00:31

Tecrübe Puanı: 0 sivaslıy_igido FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

anlamıyoum burası sivaslılar net olarak biliyorumn siyaset net degil site yönetimi nerde acaba hiç bir şekilde hiç bir siyasi görüşe yer verilmemeli şahsi kanatim bu siyasetçileri degil sivasımız için ne yapabiliriz onu konuşalım onu tartışalım insanlar menfati ugruna gelirler vecde ALLAH cenetini vadetmeseydi ona bile etmezlerdi secde
sivaslıy_igido isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 23.02.2009, 22:34   #33
Kibrisli
Usta Yiğido

Kibrisli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kibrisli Şuan Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.04.2015 05:22

Tecrübe Puanı: 1186 Kibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
tamam ben diyorum ki kıbrıslı şuanda sivası yöneten o adam olduguna göre onun için haberi yapılmıştır.yani sivas için sivaslı oldugu için akp li değil.sadece onun haberi yapıldı diyonya şuanda başkan o gündem o ondandır diyorum.tartışmaya gelince her ortamda olur gayet normal.seviyeyi senin koruduguna inanıyorum zaten.sivasınadamına gelince onu başkası sivasın olmayan aday gösteriyo manasında demedim.hepsi sivas için çalışacak tabi
Sağol Gardaş benim hakkımdaki şahsi görüşlerini iyi biliyorum...
Sadece Sami Bey hakkında demiyorum örneklerini önceki yazılarımda da sundum... Osman Seçilmiş'in esnaf ziyaretleri haber yapıldı, Sami Aydın hakkında keza bir sürü haber yapıldı (ki ben bu konuda sana katılmıyorum artık aday O, o bakımdan mesafemizi aynı tutmalıyız), DP adayının basın açıklaması çıktı ama Oltulu hakkında haberleri sanki bu konudan sorumlu benmişim gibi ben yapıyorum sadece CHP genel başkanı Sivas'a geldiğinde miting haberi yapılmadı seçim zamanında ( en azından ben bulamadım yapıldıysada) ama diğer hangi parti gelirse gelsin (meclise giremeyen SP dahil) haberi 3-4 gün öncesinden başlıyor... Elini vicdanına koy şöyle uzaktan bak, bu konuda sence haksız mıyım?

Saygılar...

üzä kök tänri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun ilingin törüngün kim artatı udaçı erti?
Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 23.02.2009, 22:35   #34
barikat58
Usta Yiğido

barikat58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

barikat58 Şuan barikat58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 06.04.2016 18:19

Tecrübe Puanı: 2199 barikat58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
yerliturkuaz Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster

Bak hemşerim sen benim yorumumda ne yazdığımı anladın mı veya yorumumdan ne çıkardın eğer yukarıda yazdığın gibi ise bir daha oku derim. Ben tartışmayalım demiyorum dikkat edersen site ile ilgili bir konuya dikkat çekiyorum...
yorumdan çıkardıgım chp adaylarına deger verilmiyo haber yapılmıyo ana sayfada!!!
barikat58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 23.02.2009, 22:38   #35
Kibrisli
Usta Yiğido

Kibrisli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kibrisli Şuan Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.04.2015 05:22

Tecrübe Puanı: 1186 Kibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
sivaslıy_igido Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
anlamıyoum burası sivaslılar net olarak biliyorumn siyaset net degil site yönetimi nerde acaba hiç bir şekilde hiç bir siyasi görüşe yer verilmemeli şahsi kanatim bu siyasetçileri degil sivasımız için ne yapabiliriz onu konuşalım onu tartışalım insanlar menfati ugruna gelirler vecde ALLAH cenetini vadetmeseydi ona bile etmezlerdi secde
Size katılmıyorum, dünyayı siyaset yönetiyor o bakımdan sitemizde siyaset tartışmamak eksiklik olurdu...
Sivas'ın sorunlarına kendi ideolojilerimize göre çözümler sunuyoruz zaten.
Eğer tartışma çıkacak diye bir korkunuz varsa, bazen internet ortamı olduğu için, istediklerimizi tam anlatamadığımızdan ya da yanlış anlaşıldığımızdan bazı sorunlar çıksa da medeni bir şekilde her sorunu çözüyoruz...

O bakımdan ben size hoş geldiniz ve hoş kalacaksınız diyeyim...

Saygılar...

üzä kök tänri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun ilingin törüngün kim artatı udaçı erti?
Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 23.02.2009, 22:43   #36
barikat58
Usta Yiğido

Alıntı:
Kibrisli Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Sağol Gardaş benim hakkımdaki şahsi görüşlerini iyi biliyorum...
Sadece Sami Bey hakkında demiyorum örneklerini önceki yazılarımda da sundum... Osman Seçilmiş'in esnaf ziyaretleri haber yapıldı, Sami Aydın hakkında keza bir sürü haber yapıldı (ki ben bu konuda sana katılmıyorum artık aday O, o bakımdan mesafemizi aynı tutmalıyız), DP adayının basın açıklaması çıktı ama Oltulu hakkında haberleri sanki bu konudan sorumlu benmişim gibi ben yapıyorum sadece CHP genel başkanı Sivas'a geldiğinde miting haberi yapılmadı seçim zamanında ( en azından ben bulamadım yapıldıysada) ama diğer hangi parti gelirse gelsin (meclise giremeyen SP dahil) haberi 3-4 gün öncesinden başlıyor... Elini vicdanına koy şöyle uzaktan bak, bu konuda sence haksız mıyım?

Saygılar...
tamam ben eger eşit mesafede yaklaşılmıyosa eşit mesafede olunmasını isterim.bilmiyorum pek incelemedim şimdiye kadar anasayfadan verilen haberlei.kime çok kime az haber yapılıyor dikkat etmedim!!varsa böyle bi durum giderilmesini bende isterim.dedikya platform her görüşten her fikirden insanımız var
barikat58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 23.02.2009, 22:44   #37
Cley
Moderator

Cley - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cley Şuan Cley isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 10 Cley isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

Alıntı:

Bakın bu bölümde dahi parti kavgası oluyor. Tartışırken bile ne yazdığımızı bilelim lütfen....

Artık bazı konularda sitemizin rengini belli etmemesi gerekir...
Alıntı:
abircan Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
hiç yorum yok beslemecilerden neden olsunki onlar avanata lavantacıların peşinde yağmacıların peşindeler, gemicik yüzdürmek için onlarda takılmışlar burada kimsecikler yok
abircan abi gelip de tahrik edici ,hakarete varan, kendi görüşünden olmayan kişileri aşağılayıcı mesajlar yazdığı sürece burda tartışma eksik olmaz. Herkes kendi kapısının önünü temizlerse hiçbiyerde pislik kalmaz...
Alt 23.02.2009, 22:48   #38
yerliturkuaz
Usta Yiğido

yerliturkuaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

yerliturkuaz Şuan yerliturkuaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 28.03.2012 11:23
Yeti: Bloody Orca Slap Champion!
Tecrübe Puanı: 808 yerliturkuaz ist ein wunderbarer Anblickyerliturkuaz ist ein wunderbarer Anblickyerliturkuaz ist ein wunderbarer Anblickyerliturkuaz ist ein wunderbarer Anblickyerliturkuaz ist ein wunderbarer Anblickyerliturkuaz ist ein wunderbarer Anblickyerliturkuaz ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
yorumdan çıkardıgım chp adaylarına deger verilmiyo haber yapılmıyo ana sayfada!!!
Yanlış anlamışsın hemşerim hemde çok yanlış anlamışsın....

Sevmek yürek işidir yüreğin yoksa sen niye yaşıyorsun?
yerliturkuaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 23.02.2009, 22:48   #39
sivaslıy_igido
Yeni Yiğido
NO AVATAR

sivaslıy_igido Şuan sivaslıy_igido isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.10.2009 00:31

Tecrübe Puanı: 0 sivaslıy_igido FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Ausrufezeichen Cevap: Emaneti Geri Alma Zamanı Geldi...

gardaşlar inanın bu siyasetçilerden gına geldi isterdimki bu sitede de siyaset konuşulmasın sivasspor gibi şampiyonluga koşan bir takımımız var taraftar olarak takıma nasıl destek veriiz onu konuşalım SİVAS İÇİN DAHA HAYIRLI OLUR............RÜZGARIN...SER T...SUYUN...SOUK...YİGİDOLARIN ...HARMAN OLDUGU...YERDENİM...GARDAŞ
sivaslıy_igido isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 23.02.2009, 22:52   #40
barikat58
Usta Yiğido

Alıntı:

Yanlış anlamışsın hemşerim hemde çok yanlış anlamışsın....
bak orda baya karma bi cevap oldu ama senin yazdıgın hem abircanı destekleyen hemde diğer uzun yorumunu okudum!neyse sorun yok herkes davulunu çalıyor bakalım kiminki patlayacak!sen ve kıbrıslıya selam tartışsak bile saygıya devam

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)