Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Serbest Alan > Serbest Kürsü
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Serbest Kürsü Serbest Konular

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Hatıra defteri           »          Sitemizin Ozanları           »          Hangi Model Cep Telefonu?           »          Şehzade Osman           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı

Seçenekler Arama Stil
Alt 10.03.2009, 12:31   #31
abircan
Usta Yiğido

abircan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

abircan Şuan abircan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.01.2015 09:55

Tecrübe Puanı: 1095 abircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISI
Standart Cevap: Forumdan ayrılıyorum, hoşçakalın.

Alıntı:
barikat58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
abircanın dogrusu anlatımına hayran oldum.argo dersen agzına geldiği gibi serbest..burayı kahvehane sanıyorsunuz galiba bu konuşma şekli ve bide rakamların dili yazan konudaki benzetmeleriniz ancak kahvede olur....terzi kendi söküğünü görmezmiş
valla yazan benim , duygularsa alıntı değil çalıntı değil hürriyetten zamandan vakitten cumhuriyetten copy paste hiç değil, içimden geldiği gibi yazdım beğenen alır okur beğenmeyen bırahır gider orda dur ghoşşşşikk fırsat fırsat bu fırsat ne yapayım hoşşuna geddi deyillmmmiii , alsana adana ağzı dillber deyzenden )) takılma benim yazdıklarıma barikat boşver , oku keyfini sür veya kız küfret geç gitsin, takılma yeterki
Alt 10.03.2009, 16:53   #32
sevgim 58
Usta Yiğido

sevgim 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sevgim 58 Şuan sevgim 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 09.06.2015 00:53

Tecrübe Puanı: 1053 sevgim 58 ist ein wunderbarer Anblicksevgim 58 ist ein wunderbarer Anblicksevgim 58 ist ein wunderbarer Anblicksevgim 58 ist ein wunderbarer Anblicksevgim 58 ist ein wunderbarer Anblicksevgim 58 ist ein wunderbarer Anblicksevgim 58 ist ein wunderbarer Anblick

gittmek isteyen acik acik ben gidiyorum demez, sesizce cekip gider .................
yollun acik olsun ..............
Alt 10.03.2009, 17:44   #33
Sivasprensi
Tecrübeli Yiğido

Sivasprensi - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Sivasprensi Şuan Sivasprensi isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 08.01.2011 18:34

Tecrübe Puanı: 709 Sivasprensi FAZLA SÖZE GEREK YOKSivasprensi FAZLA SÖZE GEREK YOKSivasprensi FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
sevgim 58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
gittmek isteyen acik acik ben gidiyorum demez, sesizce cekip gider .................
yollun acik olsun ..............
kısa ve öz olmus güle güle..
Alt 10.03.2009, 17:48   #34
fatoş_yvz
Usta Yiğido

fatoş_yvz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

fatoş_yvz Şuan fatoş_yvz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 27.05.2010 14:19

Tecrübe Puanı: 810 fatoş_yvz FAZLA SÖZE GEREK YOKfatoş_yvz FAZLA SÖZE GEREK YOK

Öğrendim ki, yarınların olması icin dünden vazgecmelisin...buda senıN seçimin oLmuş canım kendine iyi bak gittign yerde her neredeysen hakkında hayırlısı oLsn ..........

hayaT Ne qaRip b!R vaRsıN bir yok......
fatoş_yvz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 10.03.2009, 18:12   #35
Kardelencicegi
Navigator

Kardelencicegi - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kardelencicegi Şuan Kardelencicegi isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 5522 Kardelencicegi ist ein wunderbarer AnblickKardelencicegi ist ein wunderbarer AnblickKardelencicegi ist ein wunderbarer AnblickKardelencicegi ist ein wunderbarer AnblickKardelencicegi ist ein wunderbarer AnblickKardelencicegi ist ein wunderbarer Anblick

Degerli kardesim nicin gidiyorsun bilmiyorum ama ins aldigin karar seni mutlu eder.
Bir aile ortami gibi olan bu siteyi birakmak kendi adima diyeyim zor.
Kim giderse ben üzülüyorum. Senin icin gitmek yeni baslangiclar demektir.
sunu bil ki Klairsan cok sevinecegiz hepimiz. Teklif var israr yok.
Hersey gönlünce olsun Ins. Rabbime emanet ol.

"Karanlik aydinliktan, yalan dogrudan kacar, Günes yalnizda olsa etrafina isik sacar.
Üzülme dogrularin kaderidir bu yalnizlik Kargalar sürüyle Kartallar yalniz ucar....."
Alt 10.03.2009, 18:18   #36
Merkez_Alperen
Usta Yiğido

Merkez_Alperen - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Merkez_Alperen Şuan Merkez_Alperen isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.09.2012 11:23

Tecrübe Puanı: 710 Merkez_Alperen FAZLA SÖZE GEREK YOKMerkez_Alperen FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
abircan Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
güle güle kangallı, yolun açık olsun, ara sıra ziyaret et , başka adla da olsa kayıt yaparsın sen biliyorum ben, gidenlerin çoğu öyle yaptı, ama anlamıyorda değilim tepkini, sinirlerini aldırman lazım burada yazarken, yada benliğini kimliğini inkar edeceksin yada benim gibi allah vergisi bir inat ve iradeyle yazacaksın her daim, buradakilerin çoğu çoluk cocuk çoğu daha beş dana iki tavuk, gütmemiştir ama ahkam keserler hayatta, daha yüküyle sıçmaya oturmamış derlerya buradaki arkadaşların çoğu malsef böyle , çoğunun hyatga dair beklentisi yok, hedefi yok, öğrenmiş iki laf , almış bir iki siyasi simge onunla aleme nizam verecekler , şiddet şantaj gırla, taraftarlık yparlar 24 saat sana siyaset yapma derler, akşama kadar mezhepçilik yaparlar, sen aleviyim dersin ayrımcılık yapma derler, derlede derler milletin ağzı torba değilki büzesin, boşver sağlıcakla git
kriz yok der bunlar , ama onu diyenler şimdi 1 lira bulup internet kafeye gidemiyor, aylık 29 lira adsl bağlantısını ödeyemiyorlar, adamın burslu okuyan çocuğu askere gitmeden şimdi 4 gemisi oldu , bunlar cepte yok , iş güç yok evde ekmeğe katık yok, ama gel görki çalan bakanı savunuyorlar bunların çoğunun gözü yok görmeye kulağı yok duymaya, dili yok söylemeye, varsada yok saad siyaset toto oynayıp 29 martta sanki bir gecede devrim olacak herşey düzelecek, tam tersine herşey dahada kötüye gidecek ama hala bana siyaset güzellemesi yapıyorlar, adayını seçemez, milletvekilini kim seçer bilmez güreşçiden milletvekilli seçerler ama ekonomi profosörünü dışarda bırakırlar
bunların ipiyle kuyuya iniyoruz toplum olarak bir daha çıkamamak korkusu toplumun herkesimini sarmış durumda, güle güle git kangallı uzun oldu ma lafıda sokmadan olmuyor, deki haksızsın, deyinki haksızsın sayın resiler , ağır abiler, ablalar
madem burası çok kötü bir site ve çoluk çocukla dolu neden giriyorsunuz hala???????????
Alt 10.03.2009, 19:32   #37
Arif Coşkun
Moderator

Arif Coşkun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arif Coşkun Şuan Arif Coşkun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.05.2016 18:12

Tecrübe Puanı: 10 Arif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende Zukunft

Tabiki hiç bir arkadaşımızın ayrılmasını istemeyiz. Ancak kendi özel nedenlerinden doayı karar verir onada tabiki saygı duyarız.
Ancak bazı arkadaşlarımız için diyorum, burada şikayetçi olma yerine forumlarda "sitemizden istekleriniz" bölümünde isteklerini dile getirebilirler.
Bu site hepimizin, birlik ve dayanışma içinde daha iyi ve güzele gideceğimize inanıyorum.
Alt 10.03.2009, 20:22   #38
HaKaaN
Usta Yiğido

HaKaaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

HaKaaN Şuan HaKaaN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 02.05.2015 01:29

Tecrübe Puanı: 784 HaKaaN BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
abircan Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
güle güle kangallı, yolun açık olsun, ara sıra ziyaret et , başka adla da olsa kayıt yaparsın sen biliyorum ben, gidenlerin çoğu öyle yaptı, ama anlamıyorda değilim tepkini, sinirlerini aldırman lazım burada yazarken, yada benliğini kimliğini inkar edeceksin yada benim gibi allah vergisi bir inat ve iradeyle yazacaksın her daim, buradakilerin çoğu çoluk cocuk çoğu daha beş dana iki tavuk, gütmemiştir ama ahkam keserler hayatta, daha yüküyle sıçmaya oturmamış derlerya buradaki arkadaşların çoğu malsef böyle , çoğunun hyatga dair beklentisi yok, hedefi yok, öğrenmiş iki laf , almış bir iki siyasi simge onunla aleme nizam verecekler , şiddet şantaj gırla, taraftarlık yparlar 24 saat sana siyaset yapma derler, akşama kadar mezhepçilik yaparlar, sen aleviyim dersin ayrımcılık yapma derler, derlede derler milletin ağzı torba değilki büzesin, boşver sağlıcakla git
kriz yok der bunlar , ama onu diyenler şimdi 1 lira bulup internet kafeye gidemiyor, aylık 29 lira adsl bağlantısını ödeyemiyorlar, adamın burslu okuyan çocuğu askere gitmeden şimdi 4 gemisi oldu , bunlar cepte yok , iş güç yok evde ekmeğe katık yok, ama gel görki çalan bakanı savunuyorlar bunların çoğunun gözü yok görmeye kulağı yok duymaya, dili yok söylemeye, varsada yok saad siyaset toto oynayıp 29 martta sanki bir gecede devrim olacak herşey düzelecek, tam tersine herşey dahada kötüye gidecek ama hala bana siyaset güzellemesi yapıyorlar, adayını seçemez, milletvekilini kim seçer bilmez güreşçiden milletvekilli seçerler ama ekonomi profosörünü dışarda bırakırlar
bunların ipiyle kuyuya iniyoruz toplum olarak bir daha çıkamamak korkusu toplumun herkesimini sarmış durumda, güle güle git kangallı uzun oldu ma lafıda sokmadan olmuyor, deki haksızsın, deyinki haksızsın sayın resiler , ağır abiler, ablalar
çoluk cocuk dediklerinle sen bu tarz bir muhabbete girersen kendince buyuk gordugun insanlara karşı saygını merak edıyorum?

ÖLüMüDe ÖLDüReN RaBBe...SeCDeLeR OLSuN.....
HaKaaN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 10.03.2009, 21:10   #39
GuNaY
Super-Moderator

GuNaY - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

GuNaY Şuan GuNaY isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 03.11.2013 23:42
Pool Jam Champion!
Tecrübe Puanı: 10 GuNaY hat eine strahlende ZukunftGuNaY hat eine strahlende ZukunftGuNaY hat eine strahlende ZukunftGuNaY hat eine strahlende ZukunftGuNaY hat eine strahlende ZukunftGuNaY hat eine strahlende ZukunftGuNaY hat eine strahlende ZukunftGuNaY hat eine strahlende ZukunftGuNaY hat eine strahlende ZukunftGuNaY hat eine strahlende ZukunftGuNaY hat eine strahlende Zukunft

Hayatında başarılar dilerim...

Alır Götürür Seni Bilinmeyen Derinliklere.

Sevda Mavidir, Mavi ise Umut,

Sen Yüreğini Hep MAVİ Tut...
GuNaY isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 10.03.2009, 21:18   #40
barikat58
Usta Yiğido

barikat58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

barikat58 Şuan barikat58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 06.04.2016 17:19

Tecrübe Puanı: 2258 barikat58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

HALA BURAYA YAZIYOMUSUNUZ
barikat58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)