![]() |
#31 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() MeLody58 Şuan
![]() Son Aktivite: 02.06.2015 17:15
Tecrübe Puanı: 891
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Muhsin baskanımızın enkazda olmadıgı söyleniyor Trt2 den haber.
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#32 |
Yiğido
![]() ![]() Kadirhan Şuan
![]() Son Aktivite: 07.06.2010 13:40
Tecrübe Puanı: 734
![]() |
![]() Bölgeden çelişkili haberler gelmekle birlikte cesetlerin arasında BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu bulunmuyor.
Döngel Köyü Muhtarı Yılmaz Tilki olay yerine ulaştıklarını ve enkazda 4 ceset bulunduğunu söyledi. haberler durmadan değişiyor arkadaşlar..ben yinede eklemeye devam edecem ..inş hayırlı bir haberle sonlanacak
![]() ![]() |
![]() |
#33 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() candy_58 Şuan
![]() Son Aktivite: 19.02.2010 14:47
Tecrübe Puanı: 686
![]() |
![]() hayırlı haberlerinizi bekliyoruz
![]() |
#34 |
Yiğido
![]() ![]() Kadirhan Şuan
![]() Son Aktivite: 07.06.2010 13:40
Tecrübe Puanı: 734
![]() |
![]() Enkaza ulaşıldı: 3 Kişi hayatını kaybetti
Kaynak: Canlı Yayın / CNNTURK / Tarih/Saat: 27 Mart 2009 Cuma, 14:42:50 / Link : [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] İçişleri Bakanı Beşir Atalay düşen helikopterin enkazına ulaşıldığını bildirildi. Helikopterdeki 3 kişinin öldüğü, diğer 3 kişinin kayıp olduğu bildirildi. VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN... Helikopter enkazı Keş Dağı'nın zirvesinde bulundu. Enkazı bulan korucuların bildirildiğine göre 3 kişinin cesedi helikopter içinde bulundu, Yazıcıoğlu da dahil diğer 2 kişinin kayıp olduğu bildirildi. Enkazı bulan korucular:Şu anda verebileceğimiz en geniş bilgi enkazına ulaşılmasının yanı sıra jandarma biirliklerinin de yola çıkartılmak üzere ahavadan da tüm helikopterler yoğun tipiye rağmen hepsi olay yerine yönlendirilmiş durumda. Helikopterin büyük bir alana parça parça dağıldığını 3 kişinin cesedine ulaşıldığı bildirildi. Hem helikopterin enkazına hem bu ekibe ulaşmak için tüm ekipler bu noktaya ulaşmaya çalışıyorlar. Arkadaşlar helikopterin içerisinde. Şuan enkazın yanındayız 3 kişi ölmüş diğer 3 kişinin nerede olduğu konusunda bilgimiz yok bulamıyoruz. Muhsin beyi görebiliyor musunuz o şuan yok. Muhabir pilot ve bir kişinin burada ancak diğerlerini göremiyoruz. Her tarafta kar var. Helikopter paramparça olmuş durumda. Diğer cesetleri göremiyorum. Şuan 17 kişiyiz ve ısınmaya çalışıyoruz. Döngel köyü muharı helikopterin yanında 2 kişinin donmuş olarak bulunduğunu söyledi. Abidin Karataş : Gördüğünüz kişilerin kimliğini biliyor musunuz? Muhsin Bey yok. Cesetler tanınmayacak durumdalar parçalanmış durumdalar. Toplamda 17 kişiyiz burada. Kurudere denen bir yer. Bize en yakın yerleşim birimini bilemiyoruz. Buraları bilen kimse yok yanımızda. Şu an enkazın yanında sadece ben varım diğerleri aşağıda ısınıyor. Enkazın yakınlarında 4-5 ev var. Olay yerinde bulunan arama görevlisi Abidin bey ; üç cesedi birlikte bulduk. Kar tipi gerçekten zor durumdayız. Enkazı başka bir yere geçerken gördük. Hiçkimsenin aklına gelmeyecek bir yer değil. Görülmemesi mümkün olmayan bir alanda enkaz. Çok açık bir alanda. Daha önce burada hiçkimse arama yapmamış burada bizim izlerimizden başka iz yok. Enkaza ulaşıldı: 4 Kişi hayatını kaybetti Kaynak: Canlı Yayın / CNNTURK / Tarih/Saat: 27 Mart 2009 Cuma, 14:42:50 / Link : [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] İçişleri Bakanı Beşir Atalay düşen helikopterin enkazına ulaşıldığını bildirildi. Helikopterdeki 4 kişinin öldüğü, diğer 2 kişinin kayıp olduğu belirtildi. offf :(
Ey kahpe rüzgar artık ne yandan esersen es... Necip Fazıl Kısakürek Konu Kadirhan tarafından (27.03.2009 Saat 14:38 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi.Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#35 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() izmirliyigido Şuan
![]() Son Aktivite: 18.12.2014 07:59
Tecrübe Puanı: 778
![]() |
![]() Enkaza ulaşıldı, 3 ceset var
İçişleri Bakanı Beşir Atalay, BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ve beraberindekileri taşıyan ve önceki gün düşen helikopterin enkazına ulaşıldığını açıkladı. Enkazı bulan ilk 17 kişilik ekipte bulunan korucu Abidin Karataş, 3 kişinin ölü olduğunu, diğer 3 kişinin de kayıp olduğunu bildirdi. Karataş, ölen 3 kişinin birinin muhabir İsmail Güneş olduğunu söyledi. Korucu'nun anlattıklarına göre Yazıcıoğlu kayıp. İçişleri Bakanı Beşir Atalay, helikopter enkazının bulunduğu bölgeye hereket etti. Bakan Atalay, hareketinden önce Göksun Kaymakamlığında gazetecilere yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Sizlere arama-kurtarma çalışmalarıyla ilgili detaylı bilgi verecektim. Ancak ani bir gelişme oldu. Bu nedenle bunu sizlerle paylaşmak istiyorum. Helikopterin enkazına, şu an bana gelen bilgilere göre ulaşıldı. Döngel köyü Şahinkayası mevkisinde Sisne-Elmalı arasında helikopterin enkazının bulunduğu bilgisi bana geldi. Bakan Atalay, enkazdakilerin sağlık durumuyla ilgili sorular üzerine, “Enkazın bulunma bilgisi çok yeni. Bu konuda şu anda birşey söyleyemiyorum” yanıtını verdi. Atalay ve beraberindekiler, daha sonra enkazın bulunduğu bölgeye doğru gitmek üzere Göksun Kaymakamlığından ayrıldı. Telsiz ve Radyo Amatörleri Derneği, enkazın bulunduğu bilgisini arama çalışmalarına katılan üyelerinden birinin gönderdiği metin mesajıyla öğrendiklerini duyurdu. 47 SAAT SONRA SAPTANDI Yazıcıoğlu'nu çarşamba günü Kahramanmaraş'ın Çağlayancerit İlçesi'nden Yozgat'ın Yerköy İlçesi'ne götürürken düşen helikopterin yeri olaydan 47 saat sonra saptandı. Ekipler enkaza ulaşmaya çalışıyor. Helikopterin enkazının, Döngel Köyü'nün Şahinkayası Mevkii'nde, Sisne ve Elmalı arasındaki Keş Dağı'nda bulunduğu öğrenildi. Ekipler, 2 bin 500 metre yükseklikteki Keş Dağı'nın karla kaplı eteklerindeki enkaza ulaşmaya çalışırken, helikopterdeki 6 kişinin akıbeti henüz bilinmiyor. OLAY YERİNE VARAN KORUCU ANLATIYOR - 3 kişi ölmüş, diğer 3 kişiyi göremiyoruz. Ölenler donarak ölmüş. Aşırı kar ve sis var. Buradaki ölüler arasında Muhsin Yazıcıoğlu yok. Helikopter parçalara ayrılmış. - 50 – 60 metrelik bir alana yayılmış. Biz 17 kişiyiz biz de ısınmaya çalışıyoruz. - Hayatını kaybeden muhabir helikopterin içerisinde. - Yakında 4-5 ev olduğu söyleniyor. - Helikopterin düştüğü bölge Göksun İlçesi'ne çok uzak |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#36 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ErdalGüler Şuan
![]() Son Aktivite: 28.01.2010 16:37
Tournaments Won: 5 Üyelik Tarihi: 27.08.2005
Tecrübe Puanı: 828
![]() |
![]() bence biraz beklemek lazım. daha sağlıklı bilgi kısa sürede verilecektir. Artık ne söyleyeceğimi bilemiyorum. Sanırım artık her şeye hazırlıklı olmak lazım...
![]() ![]() |
![]() |
#37 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kibrisli Şuan
![]() Son Aktivite: 15.04.2015 04:22
Tecrübe Puanı: 1215
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ENKAZDA YAZICIOĞLU HARİÇ HERKESİN CESEDİ BULUNDU.... SADECE YAZICIOĞLU KAYIP UMARIM YAŞIYORDUR...
![]() ![]() |
![]() |
#38 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() HaZaN Şuan
![]() Son Aktivite: 14.05.2013 14:36
Tecrübe Puanı: 2316
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Ben CNBC-C haber kanalında dinledim 5 ceset bulunmuş kimlikleri belli değil bir kişi kayıp şimdilik bunlar var acımız çok ama çok büyük Rabbim yardımcımız olsun hapimizin.
![]() ![]() |
![]() |
#39 |
Yeni Yiğido
![]() ![]() king_dragon Şuan
![]() Son Aktivite: 28.03.2009 08:00
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
![]() Dua Edelim ne durumda olursa olsun dua dua dua
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#40 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ÇİRKİN KIZ58 Şuan
![]() Son Aktivite: 17.12.2009 17:06
Tecrübe Puanı: 720
![]() |
![]() --------------------------------------------------------------------------------
............BİZ ÖRTÜLELİM KARIN ÜSTÜNE............. Gündüz başladı bu feryat Günler 1 2 3 geçti, yetkililer hala söylüyor. Yapılan yok'' BİR DEV YAŞAM savaşı veriyor TABİATTA Aramalar göstermelik,''Çünki zengin bu kişi. Sevgisi vatana millete olan biri Bir yaşam savaşı veriyor biz dua ediyoruz yaşasın diye, ALLAH belki bizi duyacak GÖSTERMELİK aramalardan bile sağ kurtulacak Gözüm kulağım haberlerde MUHSİN'İLE açılacak o beklenen ve beklediği PENCERE Gönlümüzün tümü seninle ''ÜŞÜME'' Bu canlar isterki bizde ''ÖRTÜLEK ÜSTÜNE '' Soğuk bizi vursun bizler seni koruruz bize ''ÖĞRETTİĞİN ''MERTLİKLE'' EBRU SITKIBÜTÜN |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|