![]() |
#31 |
Yeni Yiğido
![]() AMG Şuan
![]() Son Aktivite: 16.09.2009 15:54
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
![]() ALLAH Rahmet Eylesin
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#32 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() abdussvs Şuan
![]() Son Aktivite: 16.04.2012 12:47
Tecrübe Puanı: 689
![]() ![]() |
![]() YÜCE ALLAHIM SENİN VE YANINDAKİ ÜLKÜDAŞLARININ MEKANINI CENNET ETSİN.
![]() |
#33 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() yakamozz Şuan
![]() Son Aktivite: 11.08.2016 14:43
Tecrübe Puanı: 660
![]() |
![]() Herşey buraya kadarmış be reis.
Seni bu memleket çok sevdi reis. Bize doğru yolu,insanlığı,dürüstlüğü adam gibi adamlığı öğrettin.Bize siyasette dahi ilkeli dürüst olunacağını öğrettin.Bize kalbinde iman sevgisi din sevgisi allah sevgisi vatan sevgisi millet sevgisi bir gençlik aşıladın kendi hayatından örneklerle.Bize herşeyden önce bir hayat verdin be reis, bu hayatın nasıl yaşanılacağını öğrettin. Şimdi görevini tamamlamanın huzuru içinde gidiyorsun öbür tarafa. Ağlamayacam reis,ağlamayacam.Çünkü sen de benim ağlamamı istemiyorsun,çünkü alperenler ağlamaz diyorsun çünkü hayatta hiçbir zaman başını eğmeyeceksin diyorsun. Ama ne faydaki yüreğim ağlıyor be reis tutamıyorum kendimi,tutamıyorum reis, tutamıyorum... Tüm türk-islam alemin başı saolsun gönüldaşlarım,ülküdaşlarım.Bug ün türkiye çok önemli bir büyüğünü yitirdi.Allah tan rahmet kederli ailesine,yakınlarına ve bizlere başsağlığı ve sabır diliyorum... Üşüyoruz be reis üşüyoruz.... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#34 |
Editör
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() SivasLady Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() kayibimiz cok büyük, diyecek söz yok, herkes onu biliyordu ve
herkes onun icin üzülüyor buda onun insanligini kisiligini cok degerli biri oldugunu gösteriyor Basimiz sagolsun, Allah rahmet eylesin mekanlari cennet olsun rabbim kimseye aci ölüm vermesin, geride kalanlarada sabir, uzun ve hayirli ömürler nasip etsin Bilinmeyen bir yolun yolcusuyuz hepimiz, Görünmeyen bir son, bizi bekliyor... Zaman dedikleri sey, aslinda bizim ebede olan yolculugumuzdaki adimlarimiz. Ebede ugurlanan her yolcunun ardinda... Gözler puslu, nemli kaliyor... Hüzün ebed yolcusunun ocagina düsüyor. Her dilde, her gönülde ayni hece tekrarlaniyor... Inna lillahi ve inna ileyhi raciun.... "Allah'tan geldik ve yine O'na dönecegiz!"
Sadece Susmak İstiyorum... Yalan İnsanları Kaale Almadan... Haklıyken Haksız Gözüksem Bile Kendimi Savunmadan... HUZUR Bulmak İstiyorum Gözlerimi Kapayıp Kimseyi Anmadan... Sessizliği Dinlemek İstiyorum,Yüzüme Gülüp Arkamdan Konuşulanları Duymadan... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#35 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sandalli Şuan
![]() Son Aktivite: 21.04.2016 18:58
Tecrübe Puanı: 4542
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Allah tüm milletime sabir versin, Allah mekanlarini cennet etsin, sözün bittigi an.
![]() ![]() |
![]() |
#36 |
Yeni Yiğido
![]() ![]() talipnida Şuan
![]() Son Aktivite: 07.04.2012 23:23
![]() |
![]() EY KOCA ÇINAR BÖYLEMİ OLACAKTI BÖYLEMİ VEDA TERTİPLEMİŞTİN ŞUAN İÇİMDEN GEÇENLERİ ISSIZ BİR ÇÖLDE OLSAM KİMSELER DUYMASA YANLIZ SANA SÖYLEYEBİLSEM İÇİMDEKİ SANA OLAN SEVGİMİ FERYAT EDEREK BAĞIRSAM....RUHUN ŞADOLSUN MEKANIN CENNET KABRİN PİRNUR OLSUN YÜREYİMDESİN HEP ORADA OLACAKSIN...SENİ HEP SEVDİK VE HEP SEVECEYİZ .........
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#37 |
Yeni Yiğido
![]() Karizma58 Şuan
![]() Son Aktivite: 08.04.2009 12:34
![]() |
![]() ALLAH RAHMET ETSİN. MEKANI CENNET OLSUN. YAZICIOĞLU AİLESİ VE SİVASIMIZIN BAŞI SAĞOLSUN. CENABI ALLAH BİR DAHA BÖYLE ACILAR YAŞATMASIN
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#38 |
Yeni Yiğido
![]() Aligedik58 Şuan
![]() Son Aktivite: 12.03.2010 14:35
![]() |
![]() Tüm Türkiyenin başı soğ olsun ALLAH rahmet eylesin mekanı cennet olsun .ALLAH ailesine sabırlar versin hepimizin başı sağ olsun
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#39 |
Yeni Yiğido
![]() sivaslimurat Şuan
![]() Son Aktivite: 19.06.2009 15:44
![]() |
![]() arkadaslar su anda tv de cnn türk de,
bi son dakika gelismesi yasandi.6 degil 5 tane cesed getirilimis. muhsin yazicioglu´nun da haber yokmus. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#40 |
Yeni Yiğido
![]() Karizma58 Şuan
![]() Son Aktivite: 08.04.2009 12:34
![]() |
![]() Bir coşku var içimde bu gün kıpır kıpır
Uzak çok uzak bir yerleri özlüyorum Gözlerim parke parke taş duvarlarda Açılıyor hayal pencerelerim Hafif bir rüzgar gibi süzülüyorum Kekik kokulu koyaklardan aşarak Güvercinler ülkesinde dolaşıyor Bir çeşme başı arıyorum Yarpuzlar arasında kendimi bırakıp Mis gibi nane kokuları arasında Ruhumu dinlemek istiyorum Zikre dalmış her şey Güne gülümserken papatyalar Dualar gibi yükselir ümitlerim Güneşle kol kola kırlarda koşarak Siz peygamber çiçekleri toplarken Ben çeşme başında uzanmak istiyorum Huzur dolu içimde Ben sonsuzluğu düşünüyorum Ey sonsuzluğun sahibi, sana ulaşmak istiyorum Durun kapanmayın pencerelerim Güneşimi kapatmayın Beton çok soğuk, üşüyorum.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|