![]() |
#31 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Siyahnur Şuan
![]() Son Aktivite: 15.09.2013 00:22
Tecrübe Puanı: 802
![]() ![]() |
![]() Yazi nin haklilik payi yok degiL,
bende 1 hafta öncesine kadar yine Sami Aydin secilecek diye seviniyordum.. cünkü HaK ediyor hizmetleri ortada, bazilari burda görmemezlik den gelsede ! BBp adayina Vefa gösterirken(ki güzel bi davranis), yillardir hizmet veren Sami Aydin´a, hakkini teslim etmiyerek zulüm edilmedimi ? ![]() Hangi tarafdan baksak burukluk var... ![]() ![]()
![]() |
#32 |
Yiğido
![]() ![]() yusufulku58 Şuan
![]() Son Aktivite: 11.01.2012 22:46
Tecrübe Puanı: 734
![]() |
![]() akp ye ihanet yapmadı sivas evladına sahip çıktı.
ama akp sivasa ihanet yaptı Abdüllatif Şener gibi adam partiden ayrıldıysa tayyip beyin sayesinde seviyesizce yazıcıoğlunu eleştiren sami aydın da sandığın derinliklerine gömüldü furkan nikli editör arkadaşımıza tüm yüreğimle katılıyorum akp ye şans verdiniz ama kendi evladınıza şans vermediniz işte sivaslılardaki en büyük eksik budur(ÖZGÜVENSİZLİKTİR) bazı yerlerden akp ye soruluyor neden Sivaslı aday koymadınız diye adamlar haklı olarak diyorlar sivaslılar oyları dağıtıyor kendi adamlarına güvenmiyor
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Konu yusufulku58 tarafından (30.03.2009 Saat 23:28 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi.Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#33 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Siyahnur Şuan
![]() Son Aktivite: 15.09.2013 00:22
Tecrübe Puanı: 802
![]() ![]() |
![]() Ne bu siddet bu celal !? Abdüllatif Seneri hic karistirmayin, hemsehrim de olsa yanlis yapinca koruyacak degilim.
![]()
![]() |
#34 |
Yiğido
![]() ![]() yusufulku58 Şuan
![]() Son Aktivite: 11.01.2012 22:46
Tecrübe Puanı: 734
![]() |
![]() ilk mesajdaki yazınında arkadaşa ait olduğunu düşünmüyorum nereden aldıysa ç(alıntıdır) yazsın
![]() |
#35 |
Yeni Yiğido
![]() bassguitar Şuan
![]() Son Aktivite: 15.08.2015 16:58
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
![]() ben bir sivasli bir tc vatandasi olarak akp nin yonetimini hic bir zaman begenmedim..konu biraz daha acilirsa bunlarin sivasla belediyecilikle alakasi yok,genis kapsamli olarak turkiyenin haline bakilirsa durum net ve ortada,dunyanin en pahali petrolu bizde .dunyanin en yuksek vergileri bizde,issziklik fakirlik haddini asmis.ama kimse bugun akp nin aldigi 100/40 oya bisi demiyor.neden erbakana ihanet ettiniz demiyor,secme ozgurlugudur insallah allahin izniyle bbp li baskanimiz isini yapacaktir...basimiz saolsun tekrardan..
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#36 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5486
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
SIVAS EVLADINA SAHIP CIKTI ARKADASLAR. YAPMASI GEREKENI YAPTI. SIVASTAN VE SIVASLILARDAN BU BEKLENIRDI. SIVAS KENDINE YAKISANI YAPTI. BEN SIVASI YÜREKTEN KUTLUYORUM.......... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#37 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() altuntas58 Şuan
![]() Son Aktivite: 11.10.2012 20:24
Tecrübe Puanı: 4547
![]() |
![]() Alıntı:
![]() ![]() |
![]() |
#38 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kibrisli Şuan
![]() Son Aktivite: 15.04.2015 04:22
Tecrübe Puanı: 1209
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Hizmet etmek ve hizmet edip edilmediğini tartmak, beğenmek ya da beğenmemek kişiden kişiye değişir... Kimisi Sami Aydın'ı yere göğe sığdıramaz kimiside beğenmez... Bu göreceli bir kavramdır... Kaza sonucunda BBP kazandı demek gereksiz bir tahminden ileri gidemez çünkü bilemezsiniz.... Sivas'lılar Sami Aydın'a ihanet mi etmiştir? Hayır Yazıcıoğlu'na vefa göstermiştir... Dün gözlerimi dolduran bir olay oldu... Tüm kanallarda Doğan Ürgüp haberi özel olarak yapıldı, Star'da Uğur Dündar haber bittikten sonra "Demek ki Sıvaslılar için Vefa sadece Istanbul'da bir semt adı değilmiş" dedi... Bir anda gözlerim doldu... Evet ben Yazıcıoğlu ile tamamen ters görüşte birisiyim, Ailemde öyle, amcamda, dayımda, babamda, anamda, abimde ama hepsi de Doğan Ürgüp'e oy verdi... Çünkü sadece vefa değil haktı bu, görüşü ne olursa olsun eğer bir insan davası için ölüyorsa (Teröristler hariç) O adam herşeyi hakediyordur... Doğan Ürgüp belkide zaten kazanacaktı seçimi çünkü gelip geçmek ve fark atmak öyle kolay olmasa gerek...Belkide Sami Aydın kazanacaktı, Belki Seçilmiş belki Mete Oltulu... Nereden bilebiliriz ki???
Ayrı bir konuda Sol'un oyu şu oldu bu oldu... Şimdi konu ile ne alakası var bunun??? AKP'li bir yazarın saçmalıklarını örtmek için mi konu buraya çekiliyor??? Ya da ona çalışılıyor??? Her partiyi etkilediği gibi Sol partilerinde oyunu etkiledi bu olay... Sol'dan oy gitmez BBP'ye diyor bir arkadaş... Sen ideolojiler içinde kaybolmuşsun ve ideoloji, siyaset yüzünden vicdanın körelmiş... Mantığına ters gelebilir ama o oylar mantıkla değil vicdanla, kalple atıldı sandıklara... Eğer mantıkla atılsaydı elbetteki soldan oy gitmez BBP'ye... İkincisi sol Sivas'ta yok olmuş... Saptırıyorsun... Cumhuriyet Halk Partisi'nin 2004 seçimlerinde 1 tek evet 1 tek belediyesi yoktu Sivas'ta... Çepni ve bir başka belde daha sadece 2 Belde Belediyesi vardı... Şimdi ise Zara ve Divriği'yi almış 2-3 ilçede başa baş gitmiş 15-16 oy birinde de 2 oyla kaybetmiştir... Şimdi burada yok mudur CHP??? Eskiden belediyesi olmayan bir parti 2 belediye aldığıktan sonra ne zamandan beri yok oluyor??? Ya da il genel meclisinde üyesi olmayan bir parti şimdi 5 üye koyuyorsa oraya nasıl oluyorda yok oluyor??? Yok olanı söyleyeyim mi? 2004'te Sivas'ta toplam 34 ilçe ve belde belediyesi alan AKP'dir... Bir kaç gün sonra 2009 seçimlerinde kaç ilçe ve Belde belediyesi aldığı kesinleşecektir... Ondan dolayıdır ki bu düşüşü yediremeyen kişiler, 2007 seçimlerinde halkın istekleri ve demokrasi nağraları atarken şimdi halka çatmaya başlamıştır.... Sivas'ta da Türkiye'de de halk Milliyetçiliğe ve sosyal demokrasiye, halkçılığa oy vermiştir.... Siyaset sadece yapmak için yapılmaz... Söylediklerimizi Vicdanlarımıza sığdırabiliyor muyuz? Önemli olan bu... Oyumuzu sadece mantıkla değil, vicdanla da veriyorsak, kısacası bu adam olursa şu olur bu olurun dışında kalbin elveriyorsa, oyunu verdikten 2-3 sene sonra lanet etmiyorsan o zaman vicdanın rahat demektir... Kimse dışardan ve erkenden gazel okumasın... Doğn Ürgüp'ün neler yapacağını bilmiyoruz bırakın bir hizmetini görelim sonra eleştirirsek zaten hep beraber eleştiririz... Yanlız Doğan Bey'i Sami Aydın'la karşılaştırmayalım zira O temeli olan projelerden bahsederken Sami Aydın sadece Park - Bahçe ve çevre düzenlemesi yapıyor... Kulvarları farklı yani bir kaç yıl sonra yeni parklar bahçeler yapılmıyor diye eleştirmekte olmaz.... Saygılar...
![]() ![]() |
![]() |
#39 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() goramaz Şuan
![]() Son Aktivite: 14.09.2024 14:55
Tecrübe Puanı: 1354
![]() |
![]() chp ye akp den akp ye de chp den oy gitmiş olabilir.bunun örnekleri. trabzon ve antalya ...sami aydın ve sivasın geleceğine gelince.belediye başkanları 5 yıllığına göreve talip olurlar 10, 15 yıllığına değil...sami aydının görevden ayrılma olasılığı da vardı bunu herkes gibi o da biliyordu.5 yıl doldu ve bitti.bunda ihanetlik bişey yok...
![]() ![]() |
![]() |
#40 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() abircan Şuan
![]() Son Aktivite: 21.01.2015 09:55
Tecrübe Puanı: 1059
![]() ![]() ![]() |
![]() yazıcıoğluna allahtan rahmet diliyorum kalanlarına ve tüm sivasımıza başsağlığı diliyorum
yeni başkanada hayırlı olsun diliyorum, akp ye geçmiş olsun diyorum , bu çıkış son çıkıştır bence akp için , oy moy oran moran artık bişey ifade etmez çöküş başlamıştır akp için tüm yurtta
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Doğum Günlerine Göre Kişilik Tahminleri | besyo_cu | Eglence | 24 | 17.04.2010 20:57 |
Vekiller Bu İşin Neresinde? | Sivaslilar.Net | Anasayfa Haberler | 12 | 31.03.2009 10:14 |
Dogum Günler ve Özellikleri | yerliturkuaz | Serbest Kürsü | 3 | 09.12.2008 23:35 |
CUMHURİYET TARİHİ EKONOMİ KRONOLOJİSİ | WåñTêd_øØ7 | Arşiv | 3 | 19.06.2008 19:54 |
doğum günlerine göre kişilk özelliğiniz. | elifberre | Arşiv | 23 | 18.06.2008 13:26 |