![]() |
#31 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 65serdal58 Şuan
![]() Son Aktivite: 07.05.2016 10:20
Tecrübe Puanı: 1349
![]() |
![]() Ayrılık başlı başına bir çığlıktır.
Onu bir trenin düdük sesi veya limandan ayrılan bir gemiyi uğurlayan martıların üzüntüsü örtemez. İnsanlar çok şey için yazılmaz yaşanır derler;ama bunu ayrılık kadar hak eden başka ne ola ki….. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#32 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() yiğidoturan Şuan
![]() Son Aktivite: 28.07.2014 12:58
Tecrübe Puanı: 1063
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() BİR DOSTA MEKTUP Bilemezsin ne kadar mutsuzum buralarda. Ve ne kadar yalnızım bu karanlıkta. Hep aynı karanlık uzaklara dalıyor gözlerim, Sonra isyanla titreyen dudakların geliyor aklıma. Ve o simsiyah, ıslak, acı çeken gözlerin... İşte o zaman senin için, senin acılarını yansıtan, Çığlıklar atıyorum önümde uzanan mavi karanlığa. Gecenin hüznü çökmüş yağmur bulutlarına. Bırak gökyüzü ağlasın senin yerine bir de ben, Sen acılara inat, Kurut gözlerinde biriken yaşları. İçini kavuran o acı intikam uğruna, Yalnız ama yalnız sende varolduğuna inandığım, O güzel değerleri yitirme ne olur. Canım benim, Bana haber yolla masal kuşlarıyla, Tutunup kanatlarına uçarak geleyim. Yine eskisi gibi koy başını omuzuma, Günler, geceler boyu öylece dertleşelim. Ta ki, bir şafak vakti yeniden doğmuşcasına, Tüm acılarından arınana dek, yanında kalayım. Birlikte kıralım zincirlerini tutsak yüreğinin, Ve "Artık Mutluyum" dediğinde, Ben de sessizce evime döneyim... ![]()
![]() |
#33 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Ayrılık başlı başına bir çığlıktır.
Onu bir trenin düdük sesi veya limandan ayrılan bir gemiyi uğurlayan martıların üzüntüsü örtemez. İnsanlar çok şey için yazılmaz yaşanır derler;ama bunu ayrılık kadar hak eden başka ne ola ki….. Vakit tamamdır artık,yolculuk başlamalı. Aslında hiç durmadı ki demek neyi değiştirir? Yolculuk başlamıştır,karanlıkta mecalsiz sallanan eller,öylece havada kalmıştır. Gözyaşları zoraki tutulur kirpiklere,dudaklar depremdedir belki de, dokunsan ağlayacak gibidir bazıları,bazılarına dokunmaya da gerek yoktur. Güle güle git demesi kolaydır sadece. Oysa gülmek,kimin nasibi olmuş bu hengamede…. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#34 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() ÖLÜMLE AYRILIĞI TARTMIŞLAR,AYRILIK ELLİ DİRHEM AĞIR GELMİŞ
Ayrılık hüzzam bir şarkının en lirik bestesini sıralar mısralara. Onda fettan haykırışların sığ kahkaları yoktur. Tabloyu yaşanılır kılmak için dudaktan taşan zoraki tebessümlere aldanmayın. O tebessümlerde,gülerken ağlamanın asaleti gizlidir hep. Ayrılık başlı başına bir çığlıktır. Onu bir trenin düdük sesi veya limandan ayrılan bir gemiyi uğurlayan martıların üzüntüsü örtemez. İnsanlar çok şey için yazılmaz yaşanır derler;ama bunu ayrılık kadar hak eden başka ne ola ki….. Vakit tamamdır artık,yolculuk başlamalı. Aslında hiç durmadı ki demek neyi değiştirir? Yolculuk başlamıştır,karanlıkta mecalsiz sallanan eller,öylece havada kalmıştır. Gözyaşları zoraki tutulur kirpiklere,dudaklar depremdedir belki de, dokunsan ağlayacak gibidir bazıları,bazılarına dokunmaya da gerek yoktur. Güle güle git demesi kolaydır sadece. Oysa gülmek,kimin nasibi olmuş bu hengamede…. Veda herhalde gönle vurulan en ağır darbedir. Acıyla imtihan edilmiş,ızdırapla beslenmiş,kahırla sulanmış bir gönlü ancak bir ved yerle bir edebilir. Taşarken farkına varamadığımız nice mütevazi ayrıntı, ayrılırken koskoca bir dağ olup bağrımızın başına oturuverir. Sonra acı bir tebessüm bırakırız şehrin nar tanesi ufuklarına,bin hatıranında nasılda filizlendiğini görürüz arkada kalan manzaranın çakır gözlerinde…. Hangi yöne baksam,gözlerim aşina bir hatıra ile doluyor Hangisinden başlayıp,hangisinde durup ağlayayım? Hangisinin gözlerinden devşirdiğim hüzünleri anlatayım? Hangisinin gönlüne sığan koskoca sevdayı anlatayım? Ne gönlümde takat,ne de kalemimde mecal var!!! Ve bir akşam biten hikayemizden biraz gurur,biraz hüzün ve birazda dostluk kaldı bana. Gitmek nasibimiz olunca,arkada kalan hayalinin hasretide kor oldu içime…. Yangınlarımıda alıp düştüm yollara …bir offff çektim önümde uzanan mesafelerden ürkerek…yaşatmak için yaşamak düşüyor bize… Hoşça kal güzel kız…. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#35 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sevgim 58 Şuan
![]() Son Aktivite: 09.06.2015 00:53
Tecrübe Puanı: 1012
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() KESKE HIC AYRILIK OLMASA KEKSE HIC KESKE OLMASA .......
PAYLASIM ICIN TESEKÜLER
![]() |
#36 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() keşke......................... ..........................
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#37 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sevgim 58 Şuan
![]() Son Aktivite: 09.06.2015 00:53
Tecrübe Puanı: 1012
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() GERKETEN AYRILIK COK AGRIMIS HERKES KALDIRMAZ .........
![]() |
#38 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() ayrılık bazen ölümden ağır gelir....
ölümse bazen hepsinden........ |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#39 |
Yasaklı
![]() ayten58 Şuan
![]() Son Aktivite: 19.03.2010 20:23
Tecrübe Puanı: 0
![]() ![]() ![]() |
![]() ölümünden elli dirhem ağır ayrılık
evet ağır çünkü ölüm geriye dönülmez bir ayrılık olduğundan rabbim sabrını veriyor yani biliyosunki gelmez yola gitti ya ayrılık arısın ve sen bir ülkede yada kentte o bir başka yerde biliyosunki yaşıyor ama göremiyosun hep onu düşünüyosun düşündükce özlemin dahada artıyor büyüyor büyüyor hasret oluyor off zaman geçmek bilmiyor görmek istiyosun ama nafile göremiyosun içini kalbini yakmaya başlıyor hasreti yakıyor da yakıyor dayanacak gücünün bir an bittiğini düşünüyosun sonra sonra bir an kendine geliyosun ben napıyorum ya biz ayrıldık artık iki yabancıyız kendine gel diyosun sakin ol unut unutmaya çalış unutmalısın o artık yok var ama yok ayrılıksa böyle bişiy allh kimsenin başına vermesin kolay değil onu yaşayan bilir. |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Yasaklı
![]() doğan bulut Şuan
![]() Son Aktivite: 03.05.2010 04:13
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
![]() bazen kurtuluşdur ayrılık bazen ölümden ağırdır ayrılık bazen sızısı dayanılmaz sancıdır ayrılık alışırım desin alışamazsın ayrılık geceleri uykunu kaçırır ayrılık ALLAH KİMSEYİ AYIRMASIN.....
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
KAVGA ÖLÜMLE BİTTİ | Sivaslilar.Net | Anasayfa Haberler | 2 | 24.09.2007 12:30 |