![]() |
#31 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() goramaz Şuan
![]() Son Aktivite: 14.09.2024 14:55
Tecrübe Puanı: 1356
![]() |
![]() bugün itibariyle lortaöğretim çökmüş durumda.. kim ne derse desin.. tabi ki başlıkta verilen olay tek taraflı değil...
biz de şöyle bir anlayış var. çocuk mesela matematik dersine karşı nötr duygularla gelmiştir. beden müzik resim aynı şekilde . mezun olduğunda da bu derslere karşı nefret duygularıyla çıkar.. malesef günübirlik eğitim politikalı ve tribünlere oynayan bir bakanlık ile bu noktaya geldik. lütfen bu cümleden akp yi suçladığımı düşünmeyin yıllarca bu böyle oldu.. mesleki teknik eğitime ağırlık verilmeli öğrenciler ilgi ve ihtiyaçlarına göre öğretim kurumlarına yerleştirlmeli. çocuk okulunda kendini bulmalı derslerden zevk almalı.. haa zevk almıyorsa da çözümü içki şişelerinde aramamalı..
![]() ![]() |
![]() |
#32 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() önceden ilim sadece ilmi isteyenlere verilirdi. o yüzden öğrencilere ilmi talep eden anlamında talebe denilirdi. ilim ayağa düşünce alim de ayağa düştü malesef..
![]() ![]() |
![]() |
#33 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() burada öğretimden bahsedilmiyor eğitimden bahsediliyor.. öğrencilerin okul saati dışında içki almaları normal mi ki okul saati içinde dersinde bulunmayıp içki almaları normal olsun...
doğru bu öğrenciler böyle davranıyorsa ve bu normal karşılanıyorsa bu eğitimcilerin suçu
![]() ![]() |
![]() |
#34 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() barikat58 Şuan
![]() Son Aktivite: 06.04.2016 17:19
Tecrübe Puanı: 2224
![]() |
![]() yigiterin yorumlarına katılıyorum. + bişey eklemeye gerek yok
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#35 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ukba Şuan
![]() Son Aktivite: 28.11.2015 16:33
Tecrübe Puanı: 702
![]() |
![]() sivastayım ama kaleye hiç gitmedim.öyle kötü olaylar duydum ki (yanından gecerkende şahit oldum.)gazete manşetlerinde ve tvlerde konu olmasına rağmen yetkililerden hiçbirinden oranın imajını değiştirme gibi gayret görmedim
![]() ![]() |
![]() |
#36 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Klimasuyu Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 01.05.2009
Tecrübe Puanı: 1454
![]() |
![]() Öğretmenlerimiz o çoçukları kazanmaya çalışabilir...
ha bütün suç öğretmenlerdedir de diyemeyiz önce çoçuğun kendi yapısı sonra aile terbiyesi ondan sonra eğitimci gelir... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#37 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() bir marangoz düşünün... bu marangoza kalitesiz bir odun! verilse ve denilse ki şu u kuralların dışına çıkmadan sen çok kaliteli sağlam bir masa yap.. tabi bu süreçte bilen bilmeyen herkes karışsa işine... yok şöyle yapma yok böyle yap...ortaya nasıl bir şey çıkar..
bir öğretmen arkadaşım öğrenciye dört verdi diye babası ve aynı branş dersi öğretmeni olan akrabası çıkıp gelmiş. vay o ödevi ben hazırlattım çok süperdi nasıl dört verirsiniz. öğretmenlerin elinde sihirli bir değnek yok arkadaşlar...bunu anlayın bir kere...
![]() ![]() |
![]() |
#38 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LaEdri Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 12.06.2006
Tecrübe Puanı: 1308
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
Günümüz eğitim sistemini,geçme kalma sistemini,öğrenci haklarını,öğretmen haklarını,öğrencilerin derse isteklerini,eğilimlerini bilmeyenler eğitim sistemini tartışabiliyor,okuma-yazma bilmeyen adam bile öğretmenin işine karışabiliyor..Bu tipleri de çok görmüyorum ben! neden kimse doktorun işine karışamaz,neden bir mühendisin işine karışamaz,sıradan bir devlet dairesine gidince ordaki memur seni tersliyor yine sesini çıkaramıyor..ama bu millet okulu ciddiyetsizleştirdi,öğretmenin işine en can alıcı yerinden karışmaya başladı,okula pijamayla gelecek saygısızlığı kendine buldu..Yazık!
![]() ![]() |
![]() |
#39 |
Yasaklı
![]() ayten58 Şuan
![]() Son Aktivite: 19.03.2010 20:23
Tecrübe Puanı: 0
![]() ![]() ![]() |
![]() vallahi ben kendimi bildim bileli o kalede olay bitmiyor sürekli cinayetler işleniyordu yine iyi en azından son 20 25 yıldır cnayet olmuyor ikincisi çocukların yaptığı olumsuz davranıştan dolayı tabiiki önce aile geliyorda öğretmenlere çok yüklenmeyin çevreninde büyük etkisi var arkadaşını iyi seçersen iyiye gidersin kötü seçersen kötüye ben oğlumda yaşadım istbula geldim çok şükür oğlum işinden evine evinden işine yani bizlerde aile olarak bazen güç yetiremiyoruz ama oğlumun arkadaşları ne okudu ne bir iş tuttu aylak aylak geziyolar hırsızlık terbiyesizlik diz boyu allah benim yüzüme baktı diyorum ben bunlarda öyle işte çevre bozukluğu diyebiliriz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 11.05.2009
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() aile ortamı bir arkadaş ortamı iki bunlar güzel olursa bu gibi şeyler olmaz
bunun gibi bisürü olaylarla karşılaşıyoruz bu iki neden hep başrolde |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|