Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 03.07.2009, 14:03   #31
LaEdri
Usta Yiğido

LaEdri - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

LaEdri Şuan LaEdri isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1284 LaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: Başkan Sorunları Dinledi

Alıntı:
deliktaşlısalim Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
güzel konuşuyonda sorun başkandamı yani başka yerlerdemi başkan şunumu demek istiyor acaba siz beni seçtiniz bende suyunuzu kesiyorum sivastaysanız nolur birgün gidin makamına bi ziyaret edin sorun nerden kaynaklanıyor bi dinleyin yargısız infaz yapmak okadar kolayki hep kolay olanı seçiyoruz nedense çünkü en çok işimize gelen tarafı bu
Ne Sami Aydın ne de Doğan Ürgüp umrumda.Benim sularım gidiyorsa eleştirimi de yaparım..Suların kesilmesinden direk sorumlu ben değilim herhalde.Tabi ki başkanadır lafımız!Ziyaretine gitmeme gerek yok zira bir insana görevini hatırlatmak kadar çirkin bir şey bence yok!
Sami Aydın döneminde sularımız kesilmiyordu diye ziyaret edip teşekkür etmedim.Tabi ki sularımızı akıtacak.Onu oraya otursun diye mi koymuştuk yani?
Bunun gibi sular akmıyor diye de Doğan Bey'in ofisine gidip sularımızı akıt demem.Görevidir ,yapmak zorunda!
Arıza varsa yap duyurunu suları keseceğim diye,biz de tedbirimizi alalım!
Alt 03.07.2009, 14:13   #32
Salim58
Moderator

Salim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Salim58 Şuan Salim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 10 Salim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekannt

Alıntı:
Yiğiter Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Ne Sami Aydın ne de Doğan Ürgüp umrumda.Benim sularım gidiyorsa eleştirimi de yaparım..Suların kesilmesinden direk sorumlu ben değilim herhalde.Tabi ki başkanadır lafımız!Ziyaretine gitmeme gerek yok zira bir insana görevini hatırlatmak kadar çirkin bir şey bence yok!
Sami Aydın döneminde sularımız kesilmiyordu diye ziyaret edip teşekkür etmedim.Tabi ki sularımızı akıtacak.Onu oraya otursun diye mi koymuştuk yani?
Bunun gibi sular akmıyor diye de Doğan Bey'in ofisine gidip sularımızı akıt demem.Görevidir ,yapmak zorunda!
Arıza varsa yap duyurunu suları keseceğim diye,biz de tedbirimizi alalım!
gidip gitmeme gibi bir özgürlüğe sahipsin ben kendim olsam bu tür eleştiri yapacağıma gider ziyaret eder ve derdimi anlatırım bu hangi parti olursa olsun
bunu yaparken asla küçülüyorum diyede düşünmem ve gurur duyarım kulaktan dolma sözlerle eleştireceğime bizzat cevap alırım yarın haklı bi nedenle suların kesildiğini açıklarlarsa bu defa ne yazacaksın merak ediyorum buyrun meydan sizin
Alt 03.07.2009, 14:15   #33
gul-i_ahmer
Usta Yiğido

gul-i_ahmer - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

gul-i_ahmer Şuan gul-i_ahmer isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 27.08.2010 16:43

Tecrübe Puanı: 665 gul-i_ahmer FAZLA SÖZE GEREK YOKgul-i_ahmer FAZLA SÖZE GEREK YOKgul-i_ahmer FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
H_Turan Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Eğer Helikopter kazası Olmasaydı Sami Aydın Kazanırdı bu bir gerçek Sivaslılar vafa borcunu ödediler.

Sami Aydın Devletten Ak parti belediyesi olduğu için daha çok para alıyordu bu gerçeği her kez bilir Hükümet partisinden olan belediyeler daha çok alır büyükşehir olan belediyeler en çok alır bu da hizmeti etkiler şimdi diyeceksin Niye İzmir ak partinin değil niye ödenek alıyor veya hizmet yapılıyor diye Çünkü Büyükşehir ayrıca Anamuhalefet partisi mecliste bu da yeterli.

Ak parti kendi partisinden olmayan belediye başkanına destek verirmi sonra kendisi diğer seçimleri kazanamaz

Doğan Ürgüp Elinden Geleni Yapıyor zaten kendiside dedi Ben Başkanın emanetiyim onun bilincindeyim demişti seçildiğinde bu yüzden güveniyorum elinden geleni yapacaktır ama kimse boşuna Sami Aydın dönemindeki olan hizmetleri beklemesin.

Yerel yönetimler ödenek yasasını baksanız daha iyi anlarsınız İllerin nüfusuna göre kaç alıyor sonra büyükşehirler ne kadar alıyor ayrıca hükümetten kaç alıyor o da hükümet partisi olunca oluyor bunu araştırmanızı tavsiye ederim.
evet bende bunu söylemek istedim allah razı olsun kardeşim yazıların için ama ne yazıkkkı siyaset içini bilmyeneler işin aslının bilmeyenler burda boş laf ediyo
gul-i_ahmer isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 03.07.2009, 14:25   #34
LaEdri
Usta Yiğido

LaEdri - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

LaEdri Şuan LaEdri isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1284 LaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
deliktaşlısalim Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
gidip gitmeme gibi bir özgürlüğe sahipsin ben kendim olsam bu tür eleştiri yapacağıma gider ziyaret eder ve derdimi anlatırım bu hangi parti olursa olsun
bunu yaparken asla küçülüyorum diyede düşünmem ve gurur duyarım kulaktan dolma sözlerle eleştireceğime bizzat cevap alırım yarın haklı bi nedenle suların kesildiğini açıklarlarsa bu defa ne yazacaksın merak ediyorum buyrun meydan sizin
Ne kulaktan dolması abi.Tekrar söylüyorum.Suların habersiz kaç kez gittiğini artık saymıyorum.Habersiz suyun kesilmesi her zaman beceriksizliktir.Arıza varsa haber vereceksin,duyuracaksın!Geçen gün duyuru yaptılar sabah 8 akşam 8 arası kesik diye aldık tedbirimizi.Ama haber vermeyi sadeec bir kez yaptılar.Arıza varsa bu arıza 1 aydır neden hala giderilemiyor.Bu da ayrı bir soru değil mi?Ben susuzluğu çekmişsim,rezilliği yaşamışım bundan sonra mantığı olsa ne olur?

Şimdi kimse de kusura bakmasın.Sami Aydın'a hırsız bile denildi çok kişi tarafından,eğer benim sular kesik diye yaptığmı eleştiri insafsız,acımasız oluyorsa,o eleştiriler vicdansızdı herhalde.

Sami Aydın'ın da bir sürü eleştirisini Doğan Ürgüp'ün de..Şimdi eleştirmem neden kabul edilemez bir durum,anlayamıyorum!Dün eleştirenler bugün eleştirilmeyi neden kabul etmiyor?

"Doğan Bey bize başkanın emaneti aman laf söylemeyelim,cici başkanımız,kalbi kırılmasın ,üzülmesin ne yaparsa ya da ne yapmazsa makul görelim,el üstünde tutalım.."..Bunu istiyorsunuz herhalde?

Konu LaEdri tarafından (03.07.2009 Saat 14:32 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi.Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir..
LaEdri isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 03.07.2009, 14:49   #35
Salim58
Moderator

Salim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Salim58 Şuan Salim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 10 Salim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekannt

Alıntı:
Yiğiter Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Ne kulaktan dolması abi.Tekrar söylüyorum.Suların habersiz kaç kez gittiğini artık saymıyorum.Habersiz suyun kesilmesi her zaman beceriksizliktir.Arıza varsa haber vereceksin,duyuracaksın!Geçen gün duyuru yaptılar sabah 8 akşam 8 arası kesik diye aldık tedbirimizi.Ama haber vermeyi sadeec bir kez yaptılar.Arıza varsa bu arıza 1 aydır neden hala giderilemiyor.Bu da ayrı bir soru değil mi?Ben susuzluğu çekmişsim,rezilliği yaşamışım bundan sonra mantığı olsa ne olur?

Şimdi kimse de kusura bakmasın.Sami Aydın'a hırsız bile denildi çok kişi tarafından,eğer benim sular kesik diye yaptığmı eleştiri insafsız,acımasız oluyorsa,o eleştiriler vicdansızdı herhalde.

Sami Aydın'ın da bir sürü eleştirisini Doğan Ürgüp'ün de..Şimdi eleştirmem neden kabul edilemez bir durum,anlayamıyorum!Dün eleştirenler bugün eleştirilmeyi neden kabul etmiyor?

"Doğan Bey bize başkanın emaneti aman laf söylemeyelim,cici başkanımız,kalbi kırılmasın ,üzülmesin ne yaparsa ya da ne yapmazsa makul görelim,el üstünde tutalım.."..Bunu istiyorsunuz herhalde?
güzel kardeşim eleştirmene birşey demiyorumki başkanın emaneti diye zaten birşey olamaz önce hizmet hizmet olduğu zaman zaten ozaman emanete sahip çıkıyor dersin benim anlamadığım hiç bir sorun yok bize su vermiyor demeye getiriyorsun imkanlar ne bi araştır sorun nedir ozaman haklı bi neden varsa beraber eleştirelim konu memleket meselesi başkan kayırma filan değil benim amacım kim olursa olsun önce hizmet
Alt 03.07.2009, 14:51   #36
cawus58
Usta Yiğido

cawus58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

cawus58 Şuan cawus58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 25.03.2010 15:52

Tecrübe Puanı: 764 cawus58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

SAYIN BAŞKANIM SİVASA VERİLEN ÖNEM İ ANLAMANIZ LAZİM BEN İSTANBULDA YAŞIYORUM AMA SİVASA DAHA FAZLA ÖNAM VERİYORUM SİZLERİNDE SİVASA ÖNEM VERMENİZ DİLEĞİYLE BAŞARILAR DİLİYORUM
cawus58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 03.07.2009, 14:51   #37
FatihCan
Usta Yiğido

FatihCan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

FatihCan Şuan FatihCan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 03.07.2009 15:15

Tecrübe Puanı: 762 FatihCan COK SEVILEN BIR KISIFatihCan COK SEVILEN BIR KISIFatihCan COK SEVILEN BIR KISI

Doğan Ürgüp başkan seçildi esnaf bütün malzemelerini kaldırıma taşıdı.. Bunlara neden önlem almıyorlarlar anlamıyorum....

Böyle bir boşvermişlik seziyorum neden se...

Alt 03.07.2009, 19:49   #38
H_Turan
Usta Yiğido

H_Turan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

H_Turan Şuan H_Turan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 14.10.2014 19:19

Tecrübe Puanı: 754 H_Turan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Sorun Dinlemekle Olmuyorki Eskiden Sami Aydın Sorun dinlemezdi ama Güzel şeyler yaptı Sivasın şehresini değiştirdi.
Alt 05.07.2009, 18:39   #39
H_Turan
Usta Yiğido

H_Turan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

H_Turan Şuan H_Turan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 14.10.2014 19:19

Tecrübe Puanı: 754 H_Turan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]

Ne güzel Herkezi Dinliyor.
Alt 05.07.2009, 22:09   #40
Siyahnur
Usta Yiğido

Siyahnur - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Siyahnur Şuan Siyahnur isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.09.2013 01:22

Tecrübe Puanı: 779 Siyahnur FAZLA SÖZE GEREK YOKSiyahnur FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
H_Turan Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster

Ne güzel Herkezi Dinliyor.

Evet, zaten olmasi gereken bu...

Allah yardimcisi olsun.
Siyahnur isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)