Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Serbest Alan > Serbest Kürsü
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Serbest Kürsü Serbest Konular

Son 15 Mesaj : Türkiye Çocuk Dergisi'ndeki Masallarım           »          Mustafa Kemal ATATÜRK...           »          Sen Yoluna Ben Yoluma - Serdar Yıldırım           »          Karagöz İle Hacivat: Koca Kafalı Bir Keleş           »          Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Hatıra defteri           »          Sitemizin Ozanları           »          Hangi Model Cep Telefonu?           »          Şehzade Osman           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI

Seçenekler Arama Stil
Alt 20.08.2009, 16:02   #31
65serdal58
Usta Yiğido

65serdal58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

65serdal58 Şuan 65serdal58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 07.05.2016 10:20

Tecrübe Puanı: 1400 65serdal58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Türk -Kürt kardeşliği

devlet zamanında bu ülkede türkçeyi öğretemedi...

devlet herşeyi yaptı da kürtler mi devlete hainlik yaptı....

sen devlet olarak vatandaşlarına gereken ilgiyi göstermezsen onun aklını çelen çok olur...

cumhuriyet kurulduğundan beri bu sıkıntı var....

sen türk olmadığı iddaa eden birine sen türksün dedirttiremezsin......

kürtlerde bunu yapıyor işte....ben kürdüm diyor....

anayasadaki vatandaşlık bağına bakmak lazım...

türkiye cumhuriyetini kuran halka türk miileti denir gibi bir madde var..

'''turk devletine vatandaslik bagi ile bagli olan herkes turktur'''

bu kadar..........

kafa taşı milliyetçiliği olmamalı bakışımız.....
65serdal58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 20.08.2009, 17:07   #32
Ergenekoncu
Yeni Yiğido
NO AVATAR

Ergenekoncu Şuan Ergenekoncu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 08.01.2011 06:47

Tecrübe Puanı: 0 Ergenekoncu FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
65serdal58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
devlet zamanında bu ülkede türkçeyi öğretemedi...

devlet herşeyi yaptı da kürtler mi devlete hainlik yaptı....

sen devlet olarak vatandaşlarına gereken ilgiyi göstermezsen onun aklını çelen çok olur...

cumhuriyet kurulduğundan beri bu sıkıntı var....

sen türk olmadığı iddaa eden birine sen türksün dedirttiremezsin......

kürtlerde bunu yapıyor işte....ben kürdüm diyor....

anayasadaki vatandaşlık bağına bakmak lazım...

türkiye cumhuriyetini kuran halka türk miileti denir gibi bir madde var..

'''turk devletine vatandaslik bagi ile bagli olan herkes turktur'''

bu kadar..........

kafa taşı milliyetçiliği olmamalı bakışımız.....
Bu topraklar bizim egemenligimizden önce yasayanlar,bizden dolayi bagimsizliklarini kaybetmis olabilirler,ki biz bu topraklari VATAN edinmek icin Bedel ödedik,onlarda Bizim egemenligimiz altinda bizim kanunlarimiza riayet edecekler,bu bütün azinliklar icin gecerlidir.

Siz herhangi bir Avrupa ülkesini görün de,ondan sonra Türkiyede ki demokrasiyi elestirin. Bu ülkede Kürt lobisi kadar güclü bir lobi varmi.
Su an ki Bakanlarin yarisi kürt kökenli,Basbakan Gürcü Kökenli,Cumhurbaskani Sonradan kayseriye göc etmis Bitlisli,yani o da kürt kökenli,kardesim seni yönetenlerden Türk kökenli göster bana,ne kafatasciligi,arastirin düsünün öyle ahkam kesin...
Ergenekoncu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 20.08.2009, 17:10   #33
65serdal58
Usta Yiğido

Alıntı:
Ergenekoncu Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Bu topraklar bizim egemenligimizden önce yasayanlar,bizden dolayi bagimsizliklarini kaybetmis olabilirler,ki biz bu topraklari VATAN edinmek icin Bedel ödedik,onlarda Bizim egemenligimiz altinda bizim kanunlarimiza riayet edecekler,bu bütün azinliklar icin gecerlidir.

Siz herhangi bir Avrupa ülkesini görün de,ondan sonra Türkiyede ki demokrasiyi elestirin. Bu ülkede Kürt lobisi kadar güclü bir lobi varmi.
Su an ki Bakanlarin yarisi kürt kökenli,Basbakan Gürcü Kökenli,Cumhurbaskani Sonradan kayseriye göc etmis Bitlisli,yani o da kürt kökenli,kardesim seni yönetenlerden Türk kökenli göster bana,ne kafatasciligi,arastirin düsünün öyle ahkam kesin...
benim yazdığımdan ne anladığını yazsana bana

beni yönetenlerin kökenine bakmam ben...

yazdığımı iyi oku.........

vatandaşlık bağı önemli diyorum......

banane kökeninden......

anadoluda herkes türk mü şimdi........

yada malazgirt savaşından sonra akım yapan türkler hala devam ettiriyo mu kökenlerini.....

eğri oturup doğru konuşalım....

sosyolojiden anlıyorsan bu dediklerimi anlarsın....

cumhuriyetten sonra türkiyede bir ırk yaratılmaya çalışıldı........

ama başarısız olduğu bugün kü sorunlarla gün yüzüne çıktı....

mustafa kemalin yolundan gidilseydi,bunlar olmazdı...

o vatandaşlık bağının içi doldurulsaydı bunlar olmazdı......

Konu 65serdal58 tarafından (20.08.2009 Saat 17:20 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi.Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir..
65serdal58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 26.08.2009, 00:45   #34
goramaz
Usta Yiğido

goramaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

goramaz Şuan goramaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.06.2026 21:25

Tecrübe Puanı: 1400 goramaz BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
Ergenekoncu Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Gardas,Müslüman Türk olarak dogduk, hamdolsun,bunun icin bedel ödenmez.

Esas mesele Türk olarak yasamak,ve dünyada Türk Milleti kadar bedel ödeyen var mi dünyada.

Bir de ukala ukala konusuyorsunuz.Sen ekmegini Sehit kanina dogradiginin farkindamisin, aman ekonomimizi bozmasinlar,kredi musluklarini kapatmasinlar diye pkk ya karsi gerektigi gibi mücadele edilemiyor,cünkü o destegin karsiligi elimizi kolumuzu bagliyorlar.

Iste onun icin hergün Sehit haberi gelmeye devam edecek,ve bizler de Ates kendi Ocagimiza düsmedikce böyle Türk-kürt kardesliginden dem vuracagiz.
ilk önce burda tartışıyorsak saygı sınırlarını geçmeyin lütfen...ben size terbiyesizlik etmedim..
şehit kanına ekmek doğramak ifadesini iade ediyorum size benim de kardeşim şuan asker.. sizin kadar ben de değerlerime bağlıyım. bunu da kimseye ispat etmek zorunda değilim.kafatasımın arkasında benim de Türklük kemiği çıkıntım var.. en az sizin kadar türküm..
bedel ödemekten ne anladınız bilmiyorum.. insanlar dünyaya gelirken ben türk olarak gelmek istiyorum ben kürt olarak gelmek istiyorum diye bir tercihleri olmadı. bedelden kasıt buydu...
pkk ile mücadele ayrıdır hainleri savunan yok burda..
Alt 26.08.2009, 00:53   #35
65serdal58
Usta Yiğido

bu ne biçim yorumlar yarabbim............

yazık ya yazık
Alt 26.08.2009, 01:56   #36
qio
Usta Yiğido

qio - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

qio Şuan qio isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 02.04.2012 22:41

Tecrübe Puanı: 1040 qio FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Ezilen kürt emekçisi benim kardeşimdir...
Alt 26.08.2009, 02:08   #37
Klimasuyu
Usta Yiğido

Klimasuyu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Klimasuyu Şuan Klimasuyu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1498 Klimasuyu isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

Alıntı:
club7house Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Ezilen kürt emekçisi benim kardeşimdir...

Evet ama askere polise kurşun sıkana da "kardeş" diyecek halimiz yok kardeş kardeşi vurur mu ? ..
!
Klimasuyu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 26.08.2009, 04:00   #38
bilal kose
Usta Yiğido

bilal kose - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

bilal kose Şuan bilal kose isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 16.02.2015 14:33

Tecrübe Puanı: 3361 bilal kose BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

hic dusundunuzmu bu gibi konulari biz tartisiyoruz turk kurt kardestir diye biz haykiriyoruz hic duyaniniz varmi bir kurtun kurt turk kardestir dedigini ben duymadim bulundugum sehirde sosyal kulturel bir dernigin genclik baskanligini yaptim alti yil bazi seyleri analiz etme imkanim cok oldu adamlar cok rahat biz istedigimizi aliriz dusuncesinde kendimizi kandirmayalim adamlarin kimleri kardes kimleri dost gordugu acikca ortada ama unutmayalimki bunlar turkiyenin gercigi bu gercekle yuzlesmek lazim bunun adi konmali oyle veya boyle bu is kokten haletilmeli bu kanburu duzeltmenin zamani geldi amerika irakta savasti afganistanda savas halinde kac asker kaybi var bizim terorle mucadelede kacbin insanimiz sehit oldum milyarlarca dolar maddi kayip tamam kabul ediyorum devlet bir takim yanlislar yapmis olabilir bizde anadolu cocuguyuz bizde ezildik yokluk cektik belki yeri geldi horlandik ne yapalim silahi alip dagami cikalim askere polise kursunm sikalim bence biraz fazla taviz veriliyor ama bu acida olsa icimi sizlatsada kan aglatsada buna bir cozum bulunsun diyorum biz kurtuz diyebiliyorsak onlarda turkum diye bilmeli bu yuzsuzlugu birakmalilar bir bizansli gelip deseki deden alparslan malazgirtte bu topraklari bizden aldi dese dogru dersin anlarsin. biz bunlardan ne aldik ya neyi istiyorlar yeter allah askina bu yuzsuzluk kurt kardesime sesleniyorum bati kendi aralarindaki sinirlari kaldirirken bizim aramiza sinir koymaya calisiyor gelmeyelim bu oyuna biz birbirimizin gercigi olmusuz etle kemik gibi beraber bozalim tum oyunlari belki yarincok gec olabilir gelin el ele yukseltelim turkiye cumuriyetini saygilar
bilal kose isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 26.08.2009, 04:30   #39
Eagle-58
Yiğido

Eagle-58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Eagle-58 Şuan Eagle-58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 19.07.2011 21:51

Tecrübe Puanı: 632 Eagle-58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Bila KÖSE hemşehrim duyacağız İnşAllah bir kürdün de kürt Türk kardeştir dediğini meraklanma sen yeter ki biz hükümetimize güvenelim ve arkasında duralım
Ama Türk kürt kardeşliği için zemin hazırlanırken çıkıp "vatan elden gidiyor" diye naralar atarsak olmaz
Eagle-58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 26.08.2009, 04:49   #40
bilal kose
Usta Yiğido

bilal kose - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

bilal kose Şuan bilal kose isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 16.02.2015 14:33

Tecrübe Puanı: 3361 bilal kose BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

temenimiz oyonde emin olun insallah cozulur vatan elden gidiyor gibi korkulara kapildigim falan yok dikat ederseniz bunun sorun olmaktan cikmasini istiyorum bunu kim yaparsa minattarim
bilal kose isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)