|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Serbest Dini Konular Güncel ve Özgün yazılar, Makaleler buraya |
Anketimiz: Sitemizde Cübbeli Ahmet Hoca'nın Ramazan Sohbetleri Olsun mu? | |||
Evet. Olsun. |
![]() ![]() ![]() ![]() |
8 | 38,10% |
Hayır. Olmasın. |
![]() ![]() ![]() ![]() |
13 | 61,90% |
Katılımcı sayısı: 21. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#31 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Abdurrahman 58 Şuan
![]() Son Aktivite: 17.06.2016 17:24
Tecrübe Puanı: 1115
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#32 |
Yiğido
![]() ![]() ![]() Naksidamlasi Şuan
![]() Son Aktivite: 14.01.2013 10:50
Tecrübe Puanı: 610
![]() |
![]() eceli kadesim,gündemi takip edememissiniz tam olarak,eskide kalmissiniz kardesim..
diger taraftan konumuza olumlu yorum yapacakcaksaniz buyrun yapin,fakat kisilerin yani muhterem hocamin yaptiklarini yani bizi ilgilendirmeyen kisimlari konusacaksaniz buna müsaade edemem.. ilgi alaniniz olan konulara yorum yapin..tavsiye ederim bendeniz öyle yapmaya gayret ediyorum.. Sunuda unutmayin kisi sevdigiyle beraberdir,kimleri sevdiginizi bir daha düsünün bakalim.. yönetici kardeslerimden konuyla alakasiz mesajlarin kaldirilmasini rica ediyorum,cünkü bu konu iyiligi emredip kötülükten ali koymak adina teblig amaclidir..kas yapalim derken göz cikarmayalim,kiymetli kardeslerimizin kalbini kirmak istemem.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#33 | |
Yiğido
![]() ![]() ![]() Naksidamlasi Şuan
![]() Son Aktivite: 14.01.2013 10:50
Tecrübe Puanı: 610
![]() |
![]() Alıntı:
Abdurrahman kardesim onlarin hepsi ayni safta elh,bizde onlarin pesinde insaallah amelen layik olamasakta,hepsi birbirinden saglam hocalarimiz.. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#34 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() goramaz Şuan
![]() Son Aktivite: 14.09.2024 14:55
Tecrübe Puanı: 1348
![]() |
![]() Alıntı:
Lütfen bu mesajımı eleştiri olarak almayın da bir kardeşinizin size tavsiyesi olarak kabul edin. Öyle tahmin ediyorum ki davete sadece bu sitede devam etmiyorsunuz. Ancak bu görüntüler her platformda karşınıza çıkacaktır. O zaman da konunun gidişatını uygun olmayan mesajları silin mi diyeceksiniz?Bakın burada Eceli kardeşimizin bir teredütü var. ve bu konuda bunun gibi retle karşı karşıya kalbilirsiniz. Makul bir cevap veriseniz davanızda daha çok kişiyi etkiler hem de Cübbeli Ahmet Hocayı eleştirenlerin kafasındaki soru işaretlerini gidermiş olursunuz.. Ancak dünya malından köşe bucak kaçan Ebu Zer Gıfariyi ve Mekkenin en zengini iken İslam dan sonra yamalı elbiselerle dolaşan ve şehit düştüğünde kefen olarak kullanlına elbisenin bedenini sarmaya yetmediğini de bilirsiniz. Evet Cübbeli Ahmet Hocaefendinin şu görüntüsü şeriate uygundur.Ancak bana göre takvaya uygun değildir. Saygılar
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar goramaz'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#35 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() şehit olarak kasttettiğim Musab bin Umeyr idi mesajda eksik yazmışım tekrar saygılar
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar goramaz'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#36 |
Usta Yiğido
![]() Hemşerim diğerlerini küçümsemiyorm ayrı bir saftan olarakta görmüyorm.Ama Timurtaş hocamızın sohbetleri gibisini görmedim onun sohbetleriyle büyüdüm onun sohbetleriyle kendimi geliştirdim halada nerde bulursam videosunu cd sini büyük bir iştahla dinliyorum.
Rabbim cümlesinden razı olsun |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#37 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ÖnceVatan_58 Şuan
![]() Son Aktivite: 15.07.2012 08:54
Tecrübe Puanı: 984
![]() ![]() |
![]() Alıntı:
Bu sitedemokratik bir siteyse, farklı görüş ve fikirlere de saygı duyacağız elbet. Açılan bir konu yada kişiler her neyse olumlu yada olumsuz eleştiriye açık demektir. Küfür, hakaret tehtit olmadıkça yazan üyelerin mesajı neden silinsin ? Emeğe haksızlık olmazmı bu ? Hem herkes gazete okuyor tv. izliyor böyle bir haberi bu siteye açmanın ne gereği var ? Sitemiz Sivas'ımızla ilgili yurtta ve dünyada gelişen bir haber olur, Sivas'lı bir hemşerimiz bir olağan üstü bir başarıya imza atar haber değeri taşır. Son söz olarakta şunu eklemek isterim: Arkadaşlar, efendiler ve ey millet, iyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, meczuplar memleketi olamaz. En doğru, en hakiki tarikat, medeniyet tarikatıdır. M.Kemal ATATÜRK |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#38 |
Usta Yiğido
![]() Naksi Damlası gardaş EMEĞİNE SAĞLIK ALLAH RAZI OLSUN DEVAMINI BEKLİYORUZ !
BEĞENMEYEN İSTEMEYEN BAKMAZ ! BURASI BİR PAYLAŞIM SİTESİ.ARKADAŞTA ALLAH RIZASI İÇİN BİR PAYLAŞIMDA BULUNMUŞ ÇOKTA FAYDALI BİR PAYLAŞIM. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#39 | |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Alıntı:
Ancak neden şeyhler dervişler diğer taraftan dedelere olan ilgi azalmıyor. Şarlatanlığa kaçmadığı ve insanları sömürmediği sürece şeyhli ve dervişliğin ne zararı var. şeyhimin illeri uzaktır yolları diyerek şeyhine bağlılığını anlatan derviş yunusun ne zararı vardı.İnsanın seyru sulukunda bir rehbere ihtiyacı vardır. bu yüzden insanların gönül erenlerine bağlıkları bitmiyor . tekrar hatırlatıyım insanların duygularını sömürmeyenleri kastediyorum
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#40 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cley Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 10
![]() |
![]() Medeniyet dediğin tek dişi kalmış canavar...
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Görüntülü telefon bedava | HaYLaZ | Teknoloji Haberleri | 7 | 18.06.2008 09:54 |