![]() |
#31 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LaEdri Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 12.06.2006
Tecrübe Puanı: 1297
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Valla kardeş gerçekten kıskandım çünkü kıskanılmayacak gibi değil.Helal olsun!
![]() |
#32 |
Yeni Yiğido
![]() ![]() BuRuCiYe Şuan
![]() Son Aktivite: 05.01.2010 21:37
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
![]() Malasef Sivasın Geleceğini Değiştirecek Yatırım Yok Aksine Tam tersi geriliyoruz fabrikalar kapatılıyor İş imkanları azalıyor Sanki büyük bir köy Durumunda.
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#33 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() memet24 Şuan
![]() Son Aktivite: 27.05.2014 18:09
Tecrübe Puanı: 617
![]() |
![]() sivasta ne valilin sözü geçiyor ne belediye başkanının sivasta osman yıldırım nediyorsa oooooooooooooooooooooooooooooo oooooooo
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar memet24'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#34 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() eyuphulagu Şuan
![]() Son Aktivite: 29.01.2015 20:16
Tecrübe Puanı: 664
![]() |
![]() Uzun zamandır sited girmek fırsatım olmadı;bu sıralar Sivasspor. com da geziniyorum..Bugün de acaba neler var neler yok diye siteye girdim..Göüyorum ki eski tas eski hamam..Geçen 2 yılda olduğu gibi biz yine mesaj yazıyoruz ama Sivas2ta yine henüz hiçbir şey yok;adeta yaprak kımıldamıyor...Arkadaşların bahsettiği TEKEL binası alanı oldukça geniş bir alan..Buraya bence içinde Devlet Tiyatrosu ve Kütüphanenin de yer aldığı güzel bir proje yapılabilir..Eğer G.Osman Paşa ilköğretim Okuluna yakınlarda başka bir yer bulunup okul buraya yapıla bilirse o zaman G. Osman Paşa i.ö.o. nun arsası da katılarak Büyük bir kültür Merkezi de inşa edilebilir...2. olarak Kaptan inşaatın eski terminal binasının arssını aldığını biliyoruz;acaba buraya ne yapılacak diye herkes düşünüyor...Ben bu konuda bir duyum aldım..Bu yapılacak şeyin projesi de çizdirilmiş durumda ..Ama ben görmedim...Oraya Kayseri Park türünde bir tesiisn yapılması düşünülüyormuş...Yalnız proje aynısı fdeğilmiş..Yapılacak tesisin 3-4 katına Kayseri Park tür bir şey yapılacakmış;üst tarfına ise 6-7 katlı binalar yapılacakmış..Çok ilginç bir proj düşünülüyor anlaşılan..Ben bu bahsedilen projenin bir benzerini yıllar önce görevl yaptığım D.bakırda görmüştüm..Aynı projede burada yapılacak herhalde..Merak eden İnternette Diyarbakır Galerya diye yazar ve bu tesis hakkında bilgi alır..Umarım yeni tesis ve düşünülen tesisler Sivas'ta canlılıklar yaşatır..İnanın şu sıralar Sivas'ın bu canlılığa çok ihtiyacı var..Sivas'a bir çöp dikenden Allah razı olsun...
|
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar eyuphulagu'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#35 |
Usta Yiğido
![]() Stadyum için tüm protokoller yapılmış,imzalar atılmış.Projeler çizliyormuş şuanda.İnşallah tez vakitte görürüz bir resmini projenein..
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar LaEdri'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#36 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kibrisli Şuan
![]() Son Aktivite: 15.04.2015 04:22
Tecrübe Puanı: 1199
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Görürüz Ötüken görürüz de zaten geçen hafta haberdar olduğumuz için bu protokolden herkes ayakta ya 20-25000 kişilik bir stad olacak ne yazık ki...
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Kibrisli'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#37 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() BOUN Şuan
![]() Son Aktivite: 27.12.2014 21:40
Tecrübe Puanı: 800
![]() |
![]() Alıntı:
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı BOUN'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#38 | |
Usta Yiğido
![]() Alıntı:
![]()
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı LaEdri'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#39 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() goramaz Şuan
![]() Son Aktivite: 14.09.2024 14:55
Tecrübe Puanı: 1344
![]() |
![]() stadı büyütseler de bu sefer Sivasspor küçüldü. var bunda bir hikmet..
![]() ![]() |
![]() |
#40 | |
Usta Yiğido
![]() Alıntı:
![]()
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı LaEdri'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
SİVASIMIZIN TARİHÇESİ | Sivaslilar.Net | Sivas Tarihi | 26 | 13.05.2016 17:51 |
SİVASımızın Amatör kulüpleri... | Serd@r | Sivasimizin Amator Klupleri | 15 | 18.08.2010 12:28 |
Sivaslıyık dedik ya Gardaş ! | izmirliyigido | Hertelden | 19 | 18.07.2009 18:49 |
Sivas, bize Başkan'ımızın emaneti | H_Turan | Röportajlar | 0 | 27.05.2009 18:32 |
GÜZEL SİVAS'IM | metay58 | Zara | 0 | 05.09.2007 07:49 |