Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Sivas Büyükşehir Belediye Olmalı mı? - Sayfa 4 - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Sivas Rehberi > Sivas Belediyesi
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Sivas Belediyesi Sivas Belediyesi Hakkında

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ
Anketimiz: Sivas Büyükşehir Belediye Olmalı mı?
Evet 14 82,35%
Hayır 3 17,65%
Katılımcı sayısı: 17. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor

Seçenekler Arama Stil
Alt 23.08.2010, 14:41   #31
burak5866
Usta Yiğido

burak5866 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

burak5866 Şuan burak5866 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 19.08.2021 16:47

Tecrübe Puanı: 809 burak5866 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Sivas Büyükşehir Belediye Olmalı mı?

Alıntı:
sivaslihakan Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
abi herkeyere mail atalim tepkimizi koyalim ama burada üc bes kisiyle olmaz sivasi bu konuda ayaga kaldirmamiz lazim sivastaki hemsehrilerim size büyük is düsüyor refaranduma evet veya hayir demeden bunu lütfen basbakandan topluca isteyin bu stadyumdan cok daha önemli bi konu
kardeş ben üzerime düşeni yaptım herkes benim gibi yapsa yeter.bütün vekillere valiye bld başkanına stso na hepsine mail attım herkes atsa özellikle biri belediye başkanı ya da valiye bildirmeli bu konuyu onlarda başbakana iletmeli sivasa geldiği zaman.sivas belediyesinin sitesinden sağ üst köşeden başbakana mesja bölümüne herkes bu konuyu mail olarak atmalıdır.BU ŞANSI KAÇIRMAYALIM.

- STSO ve Osman Yıldırım (kendisi bu konuları gündeme getirmede başarılıdır aslında, herhalde konudan haberi yok )

ilk cevap stso başkanı osman yıldırımdan geldi.onun haberi yokmuş bilgilerinizi bizmle paylaşabilrisiniz diye cevap geldi.bende bu konuyu sivasa gelen başbaka iletmelerini istedim özelliklede başbakan sivas tso da konferansa katılacakya sivasın 2023 vizyonu isimli konferansa orda bu konuyuda aktarmasını istedim.inşallah başkan birşeyler yapar.

trabzon belediye başkanının açıklaması
Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu konuyla ilgili TAKA Gazetesi’ne konuştu. İçişleri Bakanı Beşir Atalay’ın bir konuşmasına binaen söz konusu haberlerin yapıldığı belirten Gümrükçüoğlu, “Ben sözü geçen tasarıyı bizzat takip eden biriyim. Orada 8-10 ilin Büyükşehir yapılması ile ilgili bir çalışma vardır. Bu iller arasında da Trabzonumuz da mevcuttur. Ancak ortada şu an itibarıyla bir kanun tasarısı değil bir ön çalıma vardır” dedi.
Haberin devamı gazeteniz 'da

acaba bu 8-10 şehir arasında Sivasta varmı?

Konu burak5866 tarafından (23.08.2010 Saat 14:41 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi. Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir..
burak5866 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı burak5866'e Teşekkür Ediyor...
Alt 20.09.2010, 23:25   #32
sivaslihakan
Tecrübeli Yiğido

sivaslihakan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sivaslihakan Şuan sivaslihakan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 16.09.2015 22:16

Tecrübe Puanı: 740 sivaslihakan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
burak5866 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
kardeş ben üzerime düşeni yaptım herkes benim gibi yapsa yeter.bütün vekillere valiye bld başkanına stso na hepsine mail attım herkes atsa özellikle biri belediye başkanı ya da valiye bildirmeli bu konuyu onlarda başbakana iletmeli sivasa geldiği zaman.sivas belediyesinin sitesinden sağ üst köşeden başbakana mesja bölümüne herkes bu konuyu mail olarak atmalıdır.BU ŞANSI KAÇIRMAYALIM.

- STSO ve Osman Yıldırım (kendisi bu konuları gündeme getirmede başarılıdır aslında, herhalde konudan haberi yok )

ilk cevap stso başkanı osman yıldırımdan geldi.onun haberi yokmuş bilgilerinizi bizmle paylaşabilrisiniz diye cevap geldi.bende bu konuyu sivasa gelen başbaka iletmelerini istedim özelliklede başbakan sivas tso da konferansa katılacakya sivasın 2023 vizyonu isimli konferansa orda bu konuyuda aktarmasını istedim.inşallah başkan birşeyler yapar.

trabzon belediye başkanının açıklaması
Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu konuyla ilgili TAKA Gazetesi’ne konuştu. İçişleri Bakanı Beşir Atalay’ın bir konuşmasına binaen söz konusu haberlerin yapıldığı belirten Gümrükçüoğlu, “Ben sözü geçen tasarıyı bizzat takip eden biriyim. Orada 8-10 ilin Büyükşehir yapılması ile ilgili bir çalışma vardır. Bu iller arasında da Trabzonumuz da mevcuttur. Ancak ortada şu an itibarıyla bir kanun tasarısı değil bir ön çalıma vardır” dedi.
Haberin devamı gazeteniz 'da

acaba bu 8-10 şehir arasında Sivasta varmı?
topragim bi gelisme varmi bu olayda
sivaslihakan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı sivaslihakan'e Teşekkür Ediyor...
Alt 21.09.2010, 01:47   #33
burak5866
Usta Yiğido

valla hakan gardaş aynı devam ediyor ortalıkta ses yok bu konuyla ilgili sadece maraş ve trabzonunda başvuru yaptığını biliyorum.
Alt 05.11.2010, 21:46   #34
BOUN
Usta Yiğido

BOUN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

BOUN Şuan BOUN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 27.12.2014 22:40

Tecrübe Puanı: 791 BOUN isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

Beyler bu konuda bir gelişme var mı?
Alt 05.11.2010, 22:03   #35
58_SEMİH_58
Usta Yiğido

58_SEMİH_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

58_SEMİH_58 Şuan 58_SEMİH_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 03.10.2014 22:26

Tecrübe Puanı: 756 58_SEMİH_58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
BOUN Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Beyler bu konuda bir gelişme var mı?
Olmasını bekliyormuydunuz ?
Geride
Ne
Kaldıgına
Bakalım...
58_SEMİH_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı 58_SEMİH_58'e Teşekkür Ediyor...
Alt 05.11.2010, 22:14   #36
eyuphulagu
Usta Yiğido
NO AVATAR

eyuphulagu Şuan eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 29.01.2015 21:16

Tecrübe Puanı: 655 eyuphulagu FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Bu konu seçim öncesi mutlaka gündeme gelecektir..Ama gerçekçi de olmak gerekiyor;şu nada B.Beled. iiçin Urfa,Denizli hatta Malatya gibi nüfusu bizden daha fazla olan illerin adı geçiyor.Bizim vekiller şu başka işlerle uğraştıkları için bu olayda hiçbirinin haberinin olduğunu pek zannetmiyorum.Habeleri olsa bile yakın gelecekte 500binlik bir nüfusa yaklaşmızın imkanı olmadığı için bu meselenin hayata geçirilmesi şu na için imkazsız gözüküyor...Eğer B.Beld. olmak için sınır 400 bine indirilirse belki o zaman yakın gelecekte şansımız olabilir..Sivas'ın Büyükşehir olması bence Alibaba ve Karşıyaka Mah. için çok önem arzedecektir..Çünkü bu mahallelerin gelişmeleri ancak bu şekilde daha fazla olabilir...
eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı eyuphulagu'e Teşekkür Ediyor...
Alt 13.11.2010, 00:39   #37
morduman
Yeni Yiğido
NO AVATAR

morduman Şuan morduman isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 13.11.2011 15:57

Tecrübe Puanı: 520 morduman FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

bu iştede vekiller bişey beceremedi.malatya denizli trabzon maraş urfa büyükşehir bizde uvucumuzu yalarız
morduman isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı morduman'e Teşekkür Ediyor...
Alt 13.11.2010, 01:30   #38
burak5866
Usta Yiğido

Alıntı:
eyuphulagu Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Bu konu seçim öncesi mutlaka gündeme gelecektir..Ama gerçekçi de olmak gerekiyor;şu nada B.Beled. iiçin Urfa,Denizli hatta Malatya gibi nüfusu bizden daha fazla olan illerin adı geçiyor.Bizim vekiller şu başka işlerle uğraştıkları için bu olayda hiçbirinin haberinin olduğunu pek zannetmiyorum.Habeleri olsa bile yakın gelecekte 500binlik bir nüfusa yaklaşmızın imkanı olmadığı için bu meselenin hayata geçirilmesi şu na için imkazsız gözüküyor...Eğer B.Beld. olmak için sınır 400 bine indirilirse belki o zaman yakın gelecekte şansımız olabilir..Sivas'ın Büyükşehir olması bence Alibaba ve Karşıyaka Mah. için çok önem arzedecektir..Çünkü bu mahallelerin gelişmeleri ancak bu şekilde daha fazla olabilir...
valla gardaş diğer aday şehirleirn emrkez nüfusları maraş 384 bin maaltya 388 bin trabzon 229 bin merkez nüfusuna sahip.en azından sivasında buna başvurması lazımdı ama hiç sanmıyorum bizim nüfususmuz 500 bin bile olsa bizi yapmazlar.bizde bu vekiller olduktan sonra.şartta 750 binden 400 bine indirilecek diye biliyorum.evet gerçekten sivas büyükşehir olabilri ve deidği gibi karşıyaka alibaba ve kılavuz mahalleri budnan baya faydalanabilir.düşününse sivas bş belediye diğer tarafta alibaba kümbet kılavuz akrşıyaka bellediyeleri mesela.ekstradan onalrada kaynak gelecek her yöndne kar ama nerde buun değerlendirecek siyasi ağırlık trabzonlular neredeyse 229 bin nüfusla olacaklar biz havamızı alacağız.

size tartışma konusu
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]

Konu burak5866 tarafından (13.11.2010 Saat 01:30 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi. Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir..
burak5866 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar burak5866'e Teşekkür Ediyor...
Alt 13.11.2010, 02:33   #39
morduman
Yeni Yiğido
NO AVATAR

morduman Şuan morduman isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 13.11.2011 15:57

Tecrübe Puanı: 520 morduman FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

yeni çıkacak kanunda merkez nufus 500bin şartı aranacak,ama şehir merkezleri şuanki durumuyla ele alınmayacak.şehir merkezleri yeni şartlara göre belirlenecek.
morduman isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı morduman'e Teşekkür Ediyor...
Alt 16.11.2010, 09:48   #40
burak5866
Usta Yiğido

Alıntı:
morduman Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
yeni çıkacak kanunda merkez nufus 500bin şartı aranacak,ama şehir merkezleri şuanki durumuyla ele alınmayacak.şehir merkezleri yeni şartlara göre belirlenecek.
evet galiba yanlış hatırlamıyorsam merkeze 20 km kadar uzaklıktaki yerleşim yerleri sayılacaktı ama sivasın şanssızlığı da bu hiç bir ilçesi merkeze yakın değil.

Konuyu Toplam 2 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 2 Misafir)