Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Baltalı tinerci çetesi gece dehşet saçıyor - Sayfa 4 - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 15.11.2010, 22:05   #1
goramaz
Usta Yiğido

goramaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

goramaz Şuan goramaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 14.09.2024 14:55

Tecrübe Puanı: 1356 goramaz BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart Cevap: Baltalı tinerci çetesi gece dehşet saçıyor

Okuldan uzaklaştırma çoktan kalktı. Öğrenci velisi gelip suçlu çocuğunu mili eğitime kadar savunuyor. Öyle fakir fukara çocuğu değil. Aslında çok örnek veririm de sonuçta çalıştığım yer belli.

Ben kısaca şöyle özetliyelim suçların engellemesinde %20 eğitimin payı varsa %80 adaletin payı var. Gerçekleşmeyen adalet iyiyi cezalandırmaktır. Sadece tiner alan çocuklar değil genel olrak böyle.Yüzlerce insanın mal güvenliği can güvenliği namus güvenliği tehlikede .. Niye bu taraftan bakmıyorsunuz meseleye. Ülkede suçlu mu ödüllendiriliyor suçsuz mu cezalandılıyor belli değil..
Alt 15.11.2010, 23:35   #2
mansur58
Usta Yiğido

mansur58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

mansur58 Şuan mansur58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 29.07.2014 05:38

Tecrübe Puanı: 690 mansur58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Nerede böylesine kötü yollara düşmüş insanımızı görsem insanlığımdan utanır kahrolurum.

Neresinden bakarsanız bakın bu yollara düşürülmüş olan çocuklarımız, genel evlere düşürülmüş kızlarımız, köprü altlarını mesken tutmuş kimsesiz yurtsuz evlatlarımız, alkolden, kumardan yuvasını yurdunu terkedip sokağa düşmüş insanlarımız yanlış bir gidişatın meyveleridir. Yani koskoca deveyi bırakıp tüyü ile meşgul olmayalım

Acı ama gerçek; itiraf edelim ki bu çocukların hiç birisi dünyaya tinerci veya suçlu olarak gelmediler. Bilakis sonradan bu yollara düşürüldüler. Bu günahın sorumlusu istisnasız bizleriz. Buna eğitimci deyin, öğretimci deyin, siyasetçi deyin, din adamı deyin, aile ve çevre deyin özetle ne derseniz deyin herkes kendi payına bu günahtan sorumludur.

Bu gün kalkıp sepepleri irdeleyerek neslimizi korumak için çareler sunmak yerine bir sonuç olan tinerci yavrularımızı suçlu ilan etmek, kolaycılıktan ve suç atmaya çalışma traji komikliğinden başka bir şey değildir.

Şu hadisi şerif yaşadığımız toplumdaki yaşanan günahlara ve kötülüklere karşı nasıl sorumlu olduğumuzu bize anlatır.

Peygamberimiz (sav) buyurdular ki ; '' Kıyamet gününde cehenneme mahkum edilmiş bir kısım suçlulular cennetlik olanların yakasına sarılıp bırakmayacaklar ve şöyle diyecekler: Siz dünyada bir çok imkana sahiptiniz, iyiyi, kötüyü, hayrı ve şerri biliyordunuz ama biz kötü yollara düşerken engel olmadınız. Bize sahip çıkıp doğruyu yanlışı anlatarak korumadınız. Eğer görevinizi yapsaydınız ve sorumlu davransaydınız biz de sizler gibi cennete gidenlerden olacktık diye feryad edecekler...
mansur58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar mansur58'e Teşekkür Ediyor...
Alt 16.11.2010, 07:14   #3
_DuMaN_58
Navigator

_DuMaN_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

_DuMaN_58 Şuan _DuMaN_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 04.02.2016 20:29
Tournaments Won: 3

Tecrübe Puanı: 10 _DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

Öğretmenim, şimdi konuyu genel olarak alırsak olmaz. Biz haberimize göre tinerci çocukları konuştuk, konuşuyoruuz. Suçlu mu ödüllendiriliyor suçsuz mu ödüllendiriliyor, buraları da karıştırırsak konu uzar gider.
Ben şöyle biliyorum suçun engellenmesi için eğitim olur ama adalet(ceza sistemi), suç işlendikten sonra yapılan birşeydir diye biliyorum.
Alt 24.11.2010, 22:44   #4
sade58
Tecrübeli Yiğido

sade58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sade58 Şuan sade58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 20.04.2011 22:57

Tecrübe Puanı: 749 sade58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Gördüğüm kadarı ile güzel bir tartışma ortamı olmuş. Yorum yazan arkadaşları kutluyorum. Çok önemli bir konuya değinmişsiniz. Umarım bu konularda daha duyarlı oluruz...
sade58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı sade58'e Teşekkür Ediyor...

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)