Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Ya Başbakanı kandırıyorlar, ya Başbakan Sivas'ı kandırıyor - Sayfa 4 - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 15.01.2011, 13:02   #31
NECMEDDİN ÖZBEK
Usta Yiğido

NECMEDDİN ÖZBEK - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

NECMEDDİN ÖZBEK Şuan NECMEDDİN ÖZBEK isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 18.01.2015 21:31

Tecrübe Puanı: 1525 NECMEDDİN ÖZBEK FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Ya Başbakanı kandırıyorlar, ya Başbakan Sivas'ı kandırıyor

Alıntı:
tavarih Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Malik Bey iyi söylemiş hoş söylemiş, söylediklerine katılıyorum. Bursa Milletvekilinin de söylediği doğru.

Amaaaaa.....

Adama derlerki : "İyi tamam da bu Sivas'ta 27 yıl CHP iktidarı yaşandı. Allah aşkına bu 27 yıl içinde hangi çiviyi çaktınız da bu Sivas geriye gitmedi. Hangi icraatı yaptınız da Sivas 9. büyük kent iken 53.'lüğe gerilemedi ? "

BU KADAR YETERLİ SANIRIM...
ne söylemişsinki neyi yeterli görüyorsun C.H.P.sinin sivasa yaptıklarını sayın kıbrıslı uzun uzun anlatmış ben o konuya hiç girmiyorum sizler biliyormusunuz l1973 te ecevitin başbakanlığında kurulan hükümetin sivasa gönderdiği 12 milyon liranın hükümetin dağılmasyla iş başına gelen iktidarın ilk icratının bu paranın 10 milyon lirasının rahmetli orhan ekenelden çekilip aldığını sivas için harcanan 2 milyon lira içinde aylarca sorguya çekildiğini 8 yılda ülke kuruluyor madem iktidar sivası bu kadar seviyorsa 53 ünü sıraya düşürdüğü bu sultan şehri 5. 6 .7. nci sıraya getirseydi elinden tutanmı vardı kendisine 6 millet vekilinden 5 ini referandumda %70 lerin üzerinde oy veren sivas halkı bunu hak etmiyormuydu?
NECMEDDİN ÖZBEK isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı NECMEDDİN ÖZBEK'e Teşekkür Ediyor...
Alt 15.01.2011, 13:07   #32
NECMEDDİN ÖZBEK
Usta Yiğido

Alıntı:
_DuMaN_58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Siyasi tartışma yapmak istemem ama, CHP nin bugune kadar Sivas'a yaptıklarını(yapmadıkları desem daha doğru olur herhalde) da biliyoruz. Şimdiki hükümet birşeyler yapmak istiyor, çabalıyor. Ama yanlış adamlarla yapıyor bence. Sanırım en büyük derdimiz bu, Sivas'ın Milletvekilini doğru seçemedik!
o zaman doğrusunu seçin aynı hataya bir daha düşmeyin yapılan yanlışı görmek bir erdemdir sizde bu erdemi göstermişsiniz teşekkürler
NECMEDDİN ÖZBEK isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 15.01.2011, 15:34   #33
kendalli
Tecrübeli Yiğido

kendalli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

kendalli Şuan kendalli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 17.06.2016 18:44

Tecrübe Puanı: 756 kendalli isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

yillarca iktidara oy vererek istediklerimizi elde edemedik bu seferde muhalif olarak elde etmeye calisalim ne degisecek sanki guncel hayatimizda, basbakan gun gibi asikar gene basbakan olacak chp iktidar olamaz ama chp ile belki cok seyler kazanabiliriz bunu 2003 de trabzon yapti su an akil almaz yatirimlar yapiliyor daha once eskisehir yapti nasil sehir oldu antalya yi ucurdular sirf deniz baykalin sehri burasini elimize gecirelim dusuncesiyle, biz neden yapmiyalim yapmasi cokmu zor yoksa utaniyormusunuz sol partiye oy verecem diye ??? hic utanmayin memleketimiz icin bunu hep beraber yapalim, bu memlekette sivas olaylarini refaha oy veriyor diye ceza kesmedilermi cumhuriyet sehrimize, imaj falan birakmadilar olan imajda hep kotu hep kotu, artik kotu aliskanliklarimizi birakalim memleketimiz kazansin cunku sorumluluk kendi ellerimizde...
kendalli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı kendalli'e Teşekkür Ediyor...
Alt 15.01.2011, 22:50   #34
burak5866
Usta Yiğido

burak5866 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

burak5866 Şuan burak5866 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 19.08.2021 15:47

Tecrübe Puanı: 834 burak5866 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

burası tam siyaset meydanı olmuş.herkes kendi partisini övmüş aslında bana kalırsa hiç biri sivasa faydalı olmadı ne sağ hükümetler nede sol hükümetler.onun için hiç birinede oy vermeyeceğim.
Alt 16.01.2011, 13:12   #35
58svs58
Yiğido
NO AVATAR

58svs58 Şuan 58svs58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 03.09.2014 14:58

Tecrübe Puanı: 739 58svs58 isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

sivaslı vekiller dirayetli olsa sivas her şeyi alır ama bu vekillerle bu iş yürümez adamı solcu diye sevmiyorsunuz ama halkın içindeki tek adam malik ecder özdemir. Hamza yerlilaya düğününde bile sivasa gelmedi. o kadar çünki sivasta kimsesi yok. takı takanda olmayacak. sivasta ne işi var
58svs58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı 58svs58'e Teşekkür Ediyor...
Alt 16.01.2011, 22:09   #36
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

altuntas58 Şuan altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.10.2012 20:24

Tecrübe Puanı: 4552 altuntas58 isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

Alıntı:
Kibrisli Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Ben ne dediğinizi tam olarak anlamadım... 27 yıl değil tam iki katı 54 sene iktidardaydı CHP Sivas'ta ve bunun yaklaşık 30 yılında CHP hükümetteydi 20 yıl kadar tek parti hükümeti 10 yıl kadar da çok partili demokraside hükümetti, DSP'nin 90'ların sonundaki iktidarını da sayarsak 60 yıla yakın süre CHP ve uzantıları Sivas'ta iktidardalardı, şimdi bu 1923-1980 arası yapılan bu yatırımları sayalım ve şimdiki durumlarına bakalım hem yatırım nasıl olurmuş görelim hem de Malik Bey burada olmadığı ve cevap veremediği için sorunuz cevapsız kalmasın...

Tüdemsaş yapıldı, (Küçüldü-Türkiye'nin en büyük 10 şirketi içindeyken şimdi 300'e girdiği ile övünüyor durumda)
-Cer Fabrikası, (Eskişehir'e taşınıyor)
-Demiryolu geldi,
-Sivas ulaşımda orta anadolunun merkezi yapıldı, (Artık Değil)
-Çimento fabrikası, (Özelleştirildi-Küçüldü)
-Sızır, Altıntepe, Konak, Beypınar,Sevindik Hidro Elektrik santralleri (Hala çalışıyor-1930'larda açıldı)
-Tavre Elektirik santrali, (Hala Çalışıyor-1930'larda açıldı)
-DSİ, Köyişleri, Karayolları, MTA bölge müdürlüğü, (Götürülecekleri Gündemde)
-Divriği demir çelik madenleri, (Çalışmakta)
-Ulaş Devlet Üretme Çiftliği, (Çalışmakta)
-Sivas Havaalanı, (Kapandı açıldı kapandı açıldı şimdi çalışıyor)
-SSK ve Numune hastanesi temelleri (Aynı binalarda devam ediyorlar)
-DDY hastanesi (Kapandı)
-Sidaş İplik Fabrikası (Kapandı)
-Beton Traferz Fab. (İşçi çıkartarak çalışıyor)
-DÇ Fabrikası (ÖZelleştirildi)
-Cumhuriyet Üni. (26 Ocak 1974'de Ecevit İktidara geldikten sonra ilk bakanlar kurulu toplantısında karar alınmıştır)
-Sivas Hazır Giyim Fab. (Akibeti konusunda bir bilgim yok)
-Askeri Dikimevi (Taşındı-İstanbul'da)
-Kılıçkaya, Gazibey, 4 Eylül Barajları (Çalışmakta)
-Et Balık Kurumu (Özelleştirildi-Kapandı)
-4 Eylül spor kompeksi ve stadı. (Yenisinin sözü verildi ama yapılmıyor, yapılanda 20 000 kişi olacak uluslararası maç oynanamayacak şu anki stad zaten 17000 ne gerek var 20000 yapılacaksa yenisi- en azından şimdiki yakın)

İşte CHP'nin Sivas'a çaktığı çiviler ve 80 sonrası Sivas'ın CHP'nin kalesi vasfını kaybettikten sonra gelen iktidarların Sivas'ın tabutuna çaktığı çiviler bunlar...
Yapılan yorumların tamamını okudum.Ben 57 yaşındayım hayatım boyunca sol partilerte oy vermedim.Ama sivasımıza hangi sağ parti bir civi caktı.ben bu yaşıma geldim bir şey görmedim.Sene 1979 ecevit hükümeti iktidarda sivas beton travers fabrikasının acılışına zamanın bakanlarından güneş öngüt bey acılış için sivasa gelmişti o zaman bu travers fabrikası dünyanın en modern fabrikası demişti halen dünyada sayılı olduğuna inanıyorum bende o acılışta bulunmuştum içimden bunlar sol görüşlü bize iş vermezler kendi görüşlerinde olanları alırlar demiştim ama öyle olmadı sivastan herkesi ben dahil işe aldıkları gibi birde sivasta kalmadığı için cevre illerden sanat okulu mezunları aldılar ve ben o yıllarda tcdd beton travers fabrikasında işe girmemden dolayı şimdi emekli oldum bunlar geldi ne oldu hazır iş yerlerini kapattı emekliliği bir kac sene kalmış insanları kapının önüne koydular sidemasta 4-5 bin kişi calışırken şimdilerde 1600-1700 kişi calışıyor travers fabrikası % 50 küçüldü sivas genelinde demir yollarını bitirdiler cimento fabrikasında 650-700 kişi calışırken özelleştirilmeden dolayı 100-150 kişi calışıyor dikim evi istanbula taşındı yüzlerce insan kapı önüne konuldu sivasta kapatılan iş yerlerini buradan bir,bir saymama gerek görmüyorum cünki herkes zaten biliyor benim anlamadığım bu iktidar sivasa ne getirmiş? ne götürmüş? takım tutar gibi parti tutuğumuz için bunun tartışmasını bile yapamıyoruz benim liderim ne derse doğrudur anlayışıyla geciştiriyoruz sivasımıza ne kadar yatırım yapıldıysa 1980 senesinden önce yapıldı bunu böyle bilelim savunduğunuz partinin(A.K.P) sivasa ne yaptığını büyük harflerle yazında bizde bilelim ben sol partilerin ne gibi yatırım yaptıklarını yazmaya gerek görmüyorum cünki kıbrıslı kardeşim yukarda tek,tek yazmış az bile yazmış eline emeğine sağlık kardeşim
Alt 16.01.2011, 23:11   #37
Cley
Moderator

Cley - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cley Şuan Cley isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 10 Cley isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

Sivaslı kimin ne yaptığını bilmiyor mu? Madem sol hükümetler daha iyi çalıştı Sivas için. 99 secimlerinde iktidar olan parti bir sonraki seçimlerde (2002) neden % 1 oy aldı. Miilet kime nasıl oy vereceğini biliyor merak etmeyin siz. (Sivas belediye secimleri haric)
Alt 16.01.2011, 23:56   #38
Kibrisli
Usta Yiğido

Kibrisli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kibrisli Şuan Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.04.2015 04:22

Tecrübe Puanı: 1214 Kibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
Cley Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Sivaslı kimin ne yaptığını bilmiyor mu? Madem sol hükümetler daha iyi çalıştı Sivas için. 99 secimlerinde iktidar olan parti bir sonraki seçimlerde (2002) neden % 1 oy aldı. Miilet kime nasıl oy vereceğini biliyor merak etmeyin siz. (Sivas belediye secimleri haric)
Sivas ilinin 2000 yılı Kamu Yatırımları tutarı:95 Trilyon TL.
İller arasında sıralamadaki yeri :13

1999 yılını söyleyeyim mi? 55 Trilyon Tl.
Ama İller arasındaki yeri 7

peki 2000 yılında neden düşmüş? Deprem ve İstanbul, Kocaeli Düzce Yalova gibi şehirlerin önümüze geçmesi...

Ancak AKP'nin ilk yılı sayılacak 2003'te 104 Trilyon ile 23. şehiriz

2004'de 20. sıradayız yine 2000 yılında DSP'nin o şartlarda yaptığı miktarla 94 Trilyon ile...

2005 yılında yani Belediye'de AKP'de ve 27. sıradayız 130 trilyon TL ile

2006 yılında 136 triyon ile 27. sıradayız...

2007 Yatırımları 206 Trilyon TL.
İller arasında sıralamadaki yeri: 24

sonraki yıllara ulaşamadım ama zannedersem eksiye bile düşmüş olabilir Şimdi bakalım sevgili Cley gardaşım, sen baştacısın, tartışırız ama sana can feda bunu biliyorsun öncelikle bunu söyleyim...

Elini vicdanına koy 1999'da böylesine büyük bir tabii afeti geçirmiş Türkiye ve baştaki hükümet bunun ekonomik zorluklarını yaşıyor, ABD kumandalı bir kriz de yaşatılıyor Türkiye'ye ona rağmen en çok yatırım yapılan 10 ilin 15 ilin içerisindeyiz dediğin iktidar döneminde ama AKP geldikten sonra ilk 20'ye zor giriyoruz... Ben çok söylüyorum ama anlatamıyorum... CHP'nin ya da uzantılarının Sivas'a yaklaşımı çok farklıdır, Sivas'a çok farklı bakarlar çünkü Atatürk'ten bir emanettir Sivas onlara, İsmet Paşa'dan bir emanettir neden Atatürk CHP'nin Sivas'ta kurulduğunu söyler kendi sesinden bakabilirsiniz ilk kurultay Sivas Kurultayıdır der artı ev sahipliği yaptığı için Kongreye bir Vefası vardır CHP'nin ve uzantılarının o yüzden de yıllarca tek yatırım CHP döneminde gelmiştir... Bunun resmi bir parti politikası olduğunu CHP'li Meclis Başkan Vekili Güldal MUMCU'nun Sivas ziyaretindeki şu sözlerinden anlıyoruz "Sorulara da cevap veren Mumcu "Sivas'a yapılan yatırımlar kayboluyor, taşınıyor, yok ediliyor, siz bu konuda ne yapacaksınız?" sorusu üzerine: "Sayın vekilimiz Malik Bey bu konularda büyük bir çaba göstermektedir, Kongre Müzesinin meclise bağlanması, 4 Eylül'ün Milli Bayram ilan edilmesi için çabaları yoğundur, Meclis Başkan Vekili olarak ben de her iki konuda da arkasındayım. Araştırmalarım sonucunda Cer Atölyesinin Özal Zamanında Malatya'ya, Dikimevi, Tapu kadastro, Ulaş Üretme çiftliği, Madenler gibi bizim partimizin yaptığı onlarca yatırımında İstanbul, Kayseri ve yabancı şirketlere satıldığını taşındığını öğrendim. Gerçekleşecek İlk CHP iktidarında bu kayıpların tamamı yeniden Sivas'a gelecek, CHP ilk Kongresinin yapıldığı Sivas'a geçmişte olduğu gibi gelecekte de bağlılığını gösterecek ve sahip çıkacak size söz veriyorum." dedi."

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]

üzä kök tänri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun ilingin törüngün kim artatı udaçı erti?
Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı Kibrisli'e Teşekkür Ediyor...
Alt 17.01.2011, 00:21   #39
NECMEDDİN ÖZBEK
Usta Yiğido

sayın kıbrıslı çok sevdiğim bir özdeyiş vardır sizlerle paylaşmak istediğim derki
bir cümle yeter sözden anlayana
destan yazsan fark etmez laftan anlamayana sizler tüm doğruları bir bir yazsanızda inkar politakısına sığınmaya devam edecekler l977 ecevit hükümetinin yerel yönetim bakanı mahmut özdemir olmasaydı sivasta su ve kanalizasyon işleri insan gücüyle yapılıyordu bir tane iş makinası yoktu o günkü sivasa aktarılan paralar ve süleyman çankanın olağan üstü gayreti ile oluşturulan makina parkı türkiyede örnek gösteriliyordu rahmetli bakan mahmut özdemir iller bankasının bütcesini sivasa aktardı diye 12 eylül recimince sıkıyönetim mahkemelerinde aylarca yargılandı allah her ikisinide mekanını cennet etsin
Alt 17.01.2011, 00:25   #40
Kibrisli
Usta Yiğido

Kibrisli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kibrisli Şuan Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.04.2015 04:22

Tecrübe Puanı: 1214 Kibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
NECMEDDİN ÖZBEK Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
sayın kıbrıslı çok sevdiğim bir özdeyiş vardır sizlerle paylaşmak istediğim derki
bir cümle yeter sözden anlayana
destan yazsan fark etmez laftan anlamayana sizler tüm doğruları bir bir yazsanızda inkar politakısına sığınmaya devam edecekler l977 ecevit hükümetinin yerel yönetim bakanı mahmut özdemir olmasaydı sivasta su ve kanalizasyon işleri insan gücüyle yapılıyordu bir tane iş makinası yoktu o günkü sivasa aktarılan paralar ve süleyman çankanın olağan üstü gayreti ile oluşturulan makina parkı türkiyede örnek gösteriliyordu rahmetli bakan mahmut özdemir iller bankasının bütcesini sivasa aktardı diye 12 eylül recimince sıkıyönetim mahkemelerinde aylarca yargılandı allah her ikisinide mekanını cennet etsin
İşte Sivas vekili böyle olmalı, kelle koltukta memleketine yatırım yapmalı, adam neleri göze almış, memleketine yatırım yaptı diye darbeciler tarafından yargılanmış şimdi de bu adamın kardeşi darbeci yaftası yiyor...

üzä kök tänri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun ilingin törüngün kim artatı udaçı erti?
Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı Kibrisli'e Teşekkür Ediyor...

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)