Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

AKP anketinden Abdüllatif Şener çıktı - Sayfa 4 - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Hatıra defteri           »          Sitemizin Ozanları           »          Hangi Model Cep Telefonu?           »          Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı

Seçenekler Arama Stil
Alt 21.05.2011, 23:35   #31
BOUN
Usta Yiğido

BOUN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

BOUN Şuan BOUN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 27.12.2014 21:40

Tecrübe Puanı: 838 BOUN isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.
Standart Cevap: AKP anketinden Abdüllatif Şener çıktı

Alıntı:
okkan Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Sayın Abdullatif Şener Sivas için bakanlığı döneminde çok faydalı işler yapmıştır.birçok yatırımlarda faydalı olmuştur.Kendisi AKP deyken zaten her dönem bakanlığı banko olan birisiydi.İcra makamındaydı.Benim anlayamadığım bu kadar elinde imkan varken Sivasa faydası oluyordu.Ama şimdi kendisini meclise gönderdiğimiz zaman nasıl faydalı olacak.Tek başına ne yapacak.Yarın mecliste muhalefet olunca chp ilemi ortak tavır alacak.Bence bunların hepsi bir soru işaretidir.Kendisinin bu konulara açıklık getirmesi lazım.Sonuçta mecliste Sivası temsil edecek.Kendisi AKP den ayrıldığında Tv de Fatih ALTAYLI ile yaptığı söyleşide ,ben AKP deyken hiçbir mitingde partim adına oy istemedim demiştir.Böyle bir tutarsızlık olmaz.O zaman kime oy istedin.İşin kısası kendini bu halka daha iyi anlatmak zorundadır.Hangi amaçla meclise gittiğini bu seçmenin bilmesi lazımdır.Saygılarımla...

Muhalefette olunca Sivas'a nasıl katkıda bulunacak demişsin. Olaya bir de şu açıdan bakar mısınız: Geçen 4 yılda 4 tane vekili Ak parti aldı da Sivas'a ne katkıları oldu? Şu an ki Ak parti vekil adaylarının 5'i de kazansa Sivas'a ne faydaları olacak?

Cevap: Hiç

O halde bostan korkuluklarını yenilemektense kişilik, karakter sahibi, duruşu belli ve tecrübesi olan 2-3 tane vekil Sivas için en azından 'güçlü ses' olur. Malik Ejder Özdemir, Abdüllatif Şener, İsmet Yılmaz, Hüsnü Yusuf Gökalp kaliteli isimler. Bence bu dördü meclise girsin, Sivas için gayet güzel olur. Beşinci vekil de büyük ihtimal Nursuna Hanım olacak ancak vekil olduktan sonra Sivas'a yılda bir kez uğrar mı onu bilemem!!!
Alt 23.05.2011, 12:18   #32
Kibrisli
Usta Yiğido

Kibrisli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kibrisli Şuan Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.04.2015 04:22

Tecrübe Puanı: 1237 Kibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
goramaz Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
AKP zaten yine iktidara gelecek Sivas'tan alacağı 4 milletvekili ile birşey değişmez. Neden denemeyelim ya da Abdüllatif ŞENER bir şansı hak etmiyor mu? AKP'nin Tayyip ERDOĞAN kadar ömrü var? Tayyip ERDOĞAN olmasaydı yine bu adaylara oy verir miydiniz acaba?

Abdüllatif ŞENER torpil yaptı da AKP hiç torpil yapmadı mı? AKP nin oyları bölünmesin diye nice güzel siyasetçi meclis dışında kaldı. Çıkmış Tayyip ERDOĞAN benim de partim %10 u geçti diye avrupada yorum yapıyor. Benim mecliste temsil edilmek için yüz kişiden en az 10 kişi gibi düşünmek zorunda mıyım? YGS de şifre olayları oldu çıkıp sorumlulardan hesap soracağı yerde , haklarını arayan gençler için ben de karşılarına şu kadar genç çıkarırım diyor. Bir başbakan bunu nasıl der Allah aşkına?
Çoğu zaman görüşlerimizin benim açımdan %60-70'i örtüşürdü şimdi bu yazının altına imzamı atarım kardeşim...

üzä kök tänri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun ilingin törüngün kim artatı udaçı erti?
Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı Kibrisli'e Teşekkür Ediyor...
Alt 23.05.2011, 12:23   #33
Kibrisli
Usta Yiğido

Kibrisli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kibrisli Şuan Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.04.2015 04:22

Tecrübe Puanı: 1237 Kibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
okkan Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Sayın Abdullatif Şener Sivas için bakanlığı döneminde çok faydalı işler yapmıştır.birçok yatırımlarda faydalı olmuştur.Kendisi AKP deyken zaten her dönem bakanlığı banko olan birisiydi.İcra makamındaydı.Benim anlayamadığım bu kadar elinde imkan varken Sivasa faydası oluyordu.Ama şimdi kendisini meclise gönderdiğimiz zaman nasıl faydalı olacak.Tek başına ne yapacak.Yarın mecliste muhalefet olunca chp ilemi ortak tavır alacak.Bence bunların hepsi bir soru işaretidir.Kendisinin bu konulara açıklık getirmesi lazım.Sonuçta mecliste Sivası temsil edecek.Kendisi AKP den ayrıldığında Tv de Fatih ALTAYLI ile yaptığı söyleşide ,ben AKP deyken hiçbir mitingde partim adına oy istemedim demiştir.Böyle bir tutarsızlık olmaz.O zaman kime oy istedin.İşin kısası kendini bu halka daha iyi anlatmak zorundadır.Hangi amaçla meclise gittiğini bu seçmenin bilmesi lazımdır.Saygılarımla...
Valla bir soru sormuşsunuz muhalefet yaparken CHP ile mi beraber tavır alacak diye... CHP iktidarda olacağından öyle bir şey ile karşılaşmayız ama farz-ı mahal CHP muhalefette olursa yine Latif bey kendince doğru olan ne ise onu yapar... Merhum Yazıcıoğulu CHP ile hiç ortak hareket etmedi mi sanıyorsunuz? Dikimevi konusunda CHP vekili Malik Ecder Özdemir ile birlikte tüm kanaat önderlerini Ankara'da ikisi topladı, Genel Kurmay Başkanı ile savunma bakanı ile ikisi birlikte görüştü... Bunda yanlış birşey yok eğer Latif Bey'de böyle birşey yaparsa yadırgamam çünkü Sivas için doğru olan ne ise onu yapıyorlardır kendilerince derim...

üzä kök tänri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun ilingin törüngün kim artatı udaçı erti?
Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı Kibrisli'e Teşekkür Ediyor...
Alt 23.05.2011, 22:05   #34
aktassa
Usta Yiğido

aktassa - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

aktassa Şuan aktassa isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 24.04.2016 20:30

Tecrübe Puanı: 687 aktassa FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Buna ek olarak o dönemde (kendisi kurulum aşamasından beri ) AKP'yi sonuna kadar kollayan ve laf gelmesinin karşısında duran birisi iken nasıl oluyor da şimdi AKP'nin karşısında durmaya başlıyor.

Enteresan şeyler var galiba işin içerisinde.
aktassa isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 25.05.2011, 09:59   #35
abircan
Usta Yiğido

abircan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

abircan Şuan abircan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.01.2015 09:55

Tecrübe Puanı: 1087 abircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISI

aptallığa devam demek her yapılana ve yapılacağa davetiye çıkarmaktır,
basın mührü chp ye ve bağımsız abdüllatif şener hocamıza
Alt 25.05.2011, 17:36   #36
kuzu_58
Yiğido
NO AVATAR

kuzu_58 Şuan kuzu_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 30.12.2013 18:07

Tecrübe Puanı: 565 kuzu_58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

rizeden yıllarca mesut yılmaz,elazığdan mehmet ağar,tunceliden kamer genç,doğunun herbir ilinden kanı beş kuruş etmez kişiler vekil çıkarda
sayın apdüllatif şener çıkmazsa yazıklar olsun bu şehre ben hiçbir zaman at gözlükleri takıp siyaset yapmam doğru karşımdaki babam olsa söylerim kırılırsa kırılsın
bu akp milletvekillerinin sivasa katacağı nokta kadar menfaat olmaz olamaz dün nursena memecan seçim gezisi yapıyor yanında bir başörtülü bayan birde açık bayan başka kimse yok
iller bankasına,tarım il müdürlüğüne,mta ,ya gitti şöyle bir baktım bumu sivasa hizmet getirecek
milletvekili seçimler öncesi yanlız bırakan il yönetimi acaba seçimlerden sonra hangi yüzle bu vekillere sivasın şu sorunları var diyecek
ben artık bu vekil adaylarını suçlamıyorum suç bize bu vekil adaylarını dayatan ekrem erdem,ile burhanettin kuruda bunlara iyi bir ders verilmezse sivas bir yatırımsız 4 yılı daha kaldırmaz
ismet yılmaz,malik bey,hüsnü bey,apdullatif şener,birde mecburen memecan sivasdan çıkacak vekiller bunlar olmalı
ismet beyle memecan garanti,melikbeyde garanti,hüsnü beyde garanti gibi gürünlüler toptan gökalpi destekleyeceklermiş bencede haklılar ismet bey gürünlü zaten akp birinci sıradan gidiyor gökalpde giderse gürünün 2 vekili olacak haklılarda
bence sivasın apdüllatif şenere bir borcu var bu şeçimlerdeo borç ödenmeli
kuzu_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 25.05.2011, 20:48   #37
titizyiğido
Usta Yiğido

titizyiğido - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

titizyiğido Şuan titizyiğido isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 02.06.2012 23:55

Tecrübe Puanı: 782 titizyiğido BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
abircan Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
baştaki tahminimde ısralıyım neredeyse 2 ay önceki tahminim

1. abdüllatif şener
2 chp
1 mhp
1 akp
tebessüm etmek gerekir bu tahmine
Alt 25.05.2011, 21:01   #38
Cley
Moderator

Cley - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cley Şuan Cley isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 10 Cley isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

Tebessüm az gelir sağlam bir kahkaha iyi olur
Alt 25.05.2011, 21:28   #39
_DuMaN_58
Navigator

_DuMaN_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

_DuMaN_58 Şuan _DuMaN_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 04.02.2016 20:29
Tournaments Won: 3

Tecrübe Puanı: 10 _DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

Bencede az gelir
Alt 26.05.2011, 12:26   #40
abircan
Usta Yiğido

abircan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

abircan Şuan abircan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.01.2015 09:55

Tecrübe Puanı: 1087 abircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISI

son gülen iyi güler
hahahhaaa

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)