|
|
#31 | |
|
Yiğido
![]() ![]() kuzu_58 Şuan
Son Aktivite: 30.12.2013 19:07
Tecrübe Puanı: 551
![]() |
Alıntı:
bir yorumlara bak bakalım senin gibi bir önyargılı konuya yaklaşan varmı senin doğan ürgüpdenmi bir kuyruk acın var yoksa partidenmi söylede bilelim veya akpden çıkarın neydi neyin kesildi kendini böyle paraladığına göre bir sebep var bu insanların senin nazarında sivasa yaptıkları hiçmi iyi birşey yok insan bu kadar merhametsiz vicdansız olabilirmi ben şahsım olarak chp.dende akp.dende hizmet edenleri saygıyla anıyorum ama senin gibi hemşehrilerim olduğu için bu memleketten tiksinir oldum |
|
|
|
|
|
|
#32 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LaEdri Şuan
Tecrübe Puanı: 1321
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
Sami Aydın'ı eleştiriyorduk,BBP'nin kuyruğu idik. Doğan Ürgüp'ü eleştiriyorduk,AKP'nin kuyruğu olduk. Sizin anlayışınız bu kadar sığ.Hayatımda hiçbir siyasi partinin,ocağın kapısından içeri bir tanecik adım dahi atmadım.Ne ben ne oğlum,ne şunum ne bunum partinin adamı olduğu için tek kuruş menfaat sağlamadı. Haa,uzaktan bir akrabam var.Helikopter kazasında vefat edenlerden birisinin akrabası.Annesi Doğan Ürgüp'e çıktı.İş vermezsen hakkımı helal etmem sana dedi,çocuk işi kaptı. ![]() Özbelsan müdür ailevi sebeplerden isifa ettim der,siz kanarsınız.Doğan Ürgüp iki animasyon çizer,siz kanarsınız.Ama ben animasyonlarla değil,gerçeklerle ilgileniyorum.
|
|
|
|
#33 |
|
Yeni Yiğido
ydemirkaynak Şuan
Son Aktivite: 27.09.2012 17:55
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
komik sadece.
|
|
|
#34 |
|
Yiğido
![]() ![]() kuzu_58 Şuan
Son Aktivite: 30.12.2013 19:07
Tecrübe Puanı: 551
![]() |
nasıl zamanında sami aydın ZEKİ SARILARLA fikirleri uyuşmadı istifasını istedi veya istifa ettirdi şimdide doğan ürgüpün uyuşmamıştır
sen belediyeyi bırak türkiye cumhuriyetinin başbakanının verdiği söze bak size müjde veriyorum sivasa elim boş gelmedim dedi 35.000 kişilik stadyum olimpixs yüzme havuzu ,güreş eğitim merkezleri,atletizim pisleri olacak dedi 8 yıl geçti şayet sen kendi ön yargılı olmadığı söylüyorsan bunları eleştir, bölge hastanemiz 1200 yatakdan 600 yatağa düştü,koskoca sivasa adliye sarayı diye kulube yapıyorsunuz bunları eleştir, tarihi eserlerimimiz içine ettiniz restorasyon yapacağız diye kalenin dibinde oturuyorsun gök medreseye bakarken hiçmi vicdanın sızlamıyor utanması arlanması sıkılması olan insan o güzelim şaheseri öyle çürümeye bırakırmı bunu siz yapıyorsunuz, nerde yıldız dağı kayak tesisleri kaç lira para aktardınız kayseri erciyese 5 trilyon hibe ettiniz 8 yıldırki sivasa zerre kadar bir yatırımınız yok bana belediyeyi eleştirerek siyaset yapma sivasa yaptığınız yatırımları yaparak siyaset yap ne yaptınız başlayıp bitirdiğiniz bir proje ismi istiyorum |
|
|
|
|
|
#35 |
|
Yeni Yiğido
destan58 Şuan
Son Aktivite: 25.07.2015 19:27
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
sami aydınında doğan ürgüpün de bu memlekete kazandırdığı 2 kazma kürekle yapılabilecek işi 5 yıla yayıp milleti uyutmalarıydı,acaba merak ediyorum 150 trilyon bütçesi olan bir belediye,bu saydığınız 5 tane projeyi kaç ayda yapardı? yani ancak kendinizi kandırıyorsunuz,siyaset müslüman işi değil kardeşim,fasık ve münafıkların işi... size birbirinizi yemede iyi dileklerimi sunarım daha beter olun ....
|
|
|
|
|
|
#36 | |
|
Usta Yiğido
Alıntı:
![]() İlla duymak istiyorsanız söyliyeyim."Sivas'a verilen sözler tutulmadı,Sivas AKP iktidarından en çok ihmal edilen illerden birisi oldu".AKP'nin Sivas bakışını söyledim işte.. Ancak belediye de çalışıyor hizmet ediyor demeyin artık.
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar LaEdri'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#37 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Abdurrahman 58 Şuan
Son Aktivite: 17.06.2016 18:24
Tecrübe Puanı: 1136
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
''Sivas Belediyesi tarafından Paşaçayırına yaptırılan “ Muhsin Yazıcıoğlu Spor Kompleksi” 10 Ekim Çarşamba günü açılacak. İki futbol sahası,idari bina,koşu parkurları ve otoparkı bulunan tesisin açılışına Türkiye’nin en ünlü ve şöhretli eski futbolcularıda katılacak. Edinilen bilgilere göre,10 Ekim Çarşamba günü düzenlenecek olan açılış için Rıdvan Dilmen,Hakan Şükür,Erdal Keserin'de aralarında yer aldığı çok sayıda şöhretli isim açılışı yapılacak olan “ Muhsin Yazıcıoğlu Spor Kompleksi”nde birde gösteri maçı oynayacaklar.Çeşitli sanatçılarında sahne alacağı açılışa Sivaslı’larında yoğun ilgi göstermesi bekleniyor.''
|
|
|
|
#38 |
|
Usta Yiğido
Ben bir sürü yazı yazıyorum,eleştiri yapıyorum.Cevap yok.Gel,bir haberi kopyala-yapıştır git.
"Sırf BBP'li ocakcı olduğu için beeldiyeye alınan,maaş yiyene de yedirtene de zehir zıkkım olsun" diyecektin.Ne oldu? Özbelsan'da neler oluyor,bu inanılmaz işçi artışı neden dedim.Ne oldu? 1 ayda sularımız 10-15 defa kesildi dedim.Araştırıp öğrendin mi.Ne oldu?
|
|
|
#39 |
|
Usta Yiğido
Ve sana bir soru sorayım.Bu sorunun cevabını gerçekten bilmiyorum,bir iddiam da yok cevabına yönelik.
Sen,Abdurrahman.Doğan Ürgüp başkan olmadan önce ne iş yapıyordun,şimdi ne iş yapıyorsun?
|
|
|
#40 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() aktassa Şuan
Son Aktivite: 24.04.2016 21:30
Tecrübe Puanı: 673
![]() |
Bende cevabı merak ediyorum.