Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

AKP TUTUŞTU! - Sayfa 4 - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Dünya ve Türkiye'den Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Dünya ve Türkiye'den Haberler Dünya ve Türkiye'deki tüm haberleri burada bulabilirsiniz

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 27.09.2012, 15:32   #31
kuzu_58
Yiğido
NO AVATAR

kuzu_58 Şuan kuzu_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 30.12.2013 19:07

Tecrübe Puanı: 551 kuzu_58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: AKP TUTUŞTU!

Alıntı:
LaEdri Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Bu bahsettiğiniz projeler yapılıyor da ben adreslerini bilmiyorum nerede yapılıyorlarsa..Kale bizim evden görünüyor,hala olduğu gibi duruyor.eski Sanayi'den hemen hergün geçiyorum 15 yıl önceki halinden farkı yok.Nerde bu projeler,bir fotograf falan çekesiniz de biz de görsek yani.
sen 10 yıldırki kuyruğunu bırakmadığın akp partisinin yaptığı projelerin bir fotoğrafını koy ben sana doğan ürgüpün projelerini tek tek gezdireyim
bir yorumlara bak bakalım senin gibi bir önyargılı konuya yaklaşan varmı
senin doğan ürgüpdenmi bir kuyruk acın var yoksa partidenmi söylede bilelim
veya akpden çıkarın neydi neyin kesildi
kendini böyle paraladığına göre bir sebep var bu insanların senin nazarında sivasa yaptıkları hiçmi iyi birşey yok
insan bu kadar merhametsiz vicdansız olabilirmi ben şahsım olarak chp.dende akp.dende hizmet edenleri saygıyla anıyorum
ama senin gibi hemşehrilerim olduğu için bu memleketten tiksinir oldum
kuzu_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 27.09.2012, 17:46   #32
LaEdri
Usta Yiğido

LaEdri - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

LaEdri Şuan LaEdri isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1321 LaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
kuzu_58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
sen 10 yıldırki kuyruğunu bırakmadığın akp partisinin yaptığı projelerin bir fotoğrafını koy ben sana doğan ürgüpün projelerini tek tek gezdireyim
bir yorumlara bak bakalım senin gibi bir önyargılı konuya yaklaşan varmı
senin doğan ürgüpdenmi bir kuyruk acın var yoksa partidenmi söylede bilelim
veya akpden çıkarın neydi neyin kesildi
kendini böyle paraladığına göre bir sebep var bu insanların senin nazarında sivasa yaptıkları hiçmi iyi birşey yok
insan bu kadar merhametsiz vicdansız olabilirmi ben şahsım olarak chp.dende akp.dende hizmet edenleri saygıyla anıyorum
ama senin gibi hemşehrilerim olduğu için bu memleketten tiksinir oldum
Üsluba bak!
Sami Aydın'ı eleştiriyorduk,BBP'nin kuyruğu idik.
Doğan Ürgüp'ü eleştiriyorduk,AKP'nin kuyruğu olduk.
Sizin anlayışınız bu kadar sığ.Hayatımda hiçbir siyasi partinin,ocağın kapısından içeri bir tanecik adım dahi atmadım.Ne ben ne oğlum,ne şunum ne bunum partinin adamı olduğu için tek kuruş menfaat sağlamadı.

Haa,uzaktan bir akrabam var.Helikopter kazasında vefat edenlerden birisinin akrabası.Annesi Doğan Ürgüp'e çıktı.İş vermezsen hakkımı helal etmem sana dedi,çocuk işi kaptı.
Özbelsan müdür ailevi sebeplerden isifa ettim der,siz kanarsınız.Doğan Ürgüp iki animasyon çizer,siz kanarsınız.Ama ben animasyonlarla değil,gerçeklerle ilgileniyorum.
Alt 27.09.2012, 17:54   #33
ydemirkaynak
Yeni Yiğido

ydemirkaynak - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ydemirkaynak Şuan ydemirkaynak isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 27.09.2012 17:55

Tecrübe Puanı: 0 ydemirkaynak FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

komik sadece.
Alt 27.09.2012, 20:10   #34
kuzu_58
Yiğido
NO AVATAR

kuzu_58 Şuan kuzu_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 30.12.2013 19:07

Tecrübe Puanı: 551 kuzu_58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

nasıl zamanında sami aydın ZEKİ SARILARLA fikirleri uyuşmadı istifasını istedi veya istifa ettirdi şimdide doğan ürgüpün uyuşmamıştır
sen belediyeyi bırak türkiye cumhuriyetinin başbakanının verdiği söze bak size müjde veriyorum sivasa elim boş gelmedim dedi 35.000 kişilik stadyum olimpixs yüzme havuzu ,güreş eğitim merkezleri,atletizim pisleri olacak dedi 8 yıl geçti
şayet sen kendi ön yargılı olmadığı söylüyorsan bunları eleştir,
bölge hastanemiz 1200 yatakdan 600 yatağa düştü,koskoca sivasa adliye sarayı diye kulube yapıyorsunuz bunları eleştir,
tarihi eserlerimimiz içine ettiniz restorasyon yapacağız diye kalenin dibinde oturuyorsun gök medreseye bakarken hiçmi vicdanın sızlamıyor utanması arlanması sıkılması olan insan o güzelim şaheseri öyle çürümeye bırakırmı bunu siz yapıyorsunuz,
nerde yıldız dağı kayak tesisleri kaç lira para aktardınız kayseri erciyese 5 trilyon hibe ettiniz 8 yıldırki sivasa zerre kadar bir yatırımınız yok bana belediyeyi eleştirerek siyaset yapma sivasa yaptığınız yatırımları yaparak siyaset yap ne yaptınız başlayıp bitirdiğiniz bir proje ismi istiyorum
kuzu_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 27.09.2012, 20:46   #35
destan58
Yeni Yiğido
NO AVATAR

destan58 Şuan destan58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 25.07.2015 19:27

Tecrübe Puanı: 0 destan58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

sami aydınında doğan ürgüpün de bu memlekete kazandırdığı 2 kazma kürekle yapılabilecek işi 5 yıla yayıp milleti uyutmalarıydı,acaba merak ediyorum 150 trilyon bütçesi olan bir belediye,bu saydığınız 5 tane projeyi kaç ayda yapardı? yani ancak kendinizi kandırıyorsunuz,siyaset müslüman işi değil kardeşim,fasık ve münafıkların işi... size birbirinizi yemede iyi dileklerimi sunarım daha beter olun ....
destan58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 27.09.2012, 21:14   #36
LaEdri
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 1321 LaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
kuzu_58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
nasıl zamanında sami aydın ZEKİ SARILARLA fikirleri uyuşmadı istifasını istedi veya istifa ettirdi şimdide doğan ürgüpün uyuşmamıştır
sen belediyeyi bırak türkiye cumhuriyetinin başbakanının verdiği söze bak size müjde veriyorum sivasa elim boş gelmedim dedi 35.000 kişilik stadyum olimpixs yüzme havuzu ,güreş eğitim merkezleri,atletizim pisleri olacak dedi 8 yıl geçti
şayet sen kendi ön yargılı olmadığı söylüyorsan bunları eleştir,
bölge hastanemiz 1200 yatakdan 600 yatağa düştü,koskoca sivasa adliye sarayı diye kulube yapıyorsunuz bunları eleştir,
tarihi eserlerimimiz içine ettiniz restorasyon yapacağız diye kalenin dibinde oturuyorsun gök medreseye bakarken hiçmi vicdanın sızlamıyor utanması arlanması sıkılması olan insan o güzelim şaheseri öyle çürümeye bırakırmı bunu siz yapıyorsunuz,
nerde yıldız dağı kayak tesisleri kaç lira para aktardınız kayseri erciyese 5 trilyon hibe ettiniz 8 yıldırki sivasa zerre kadar bir yatırımınız yok bana belediyeyi eleştirerek siyaset yapma sivasa yaptığınız yatırımları yaparak siyaset yap ne yaptınız başlayıp bitirdiğiniz bir proje ismi istiyorum
Ben AKP'li değilim diyorum,siz ısrarla bunların hesabını verin diyorsunuz.

İlla duymak istiyorsanız söyliyeyim."Sivas'a verilen sözler tutulmadı,Sivas AKP iktidarından en çok ihmal edilen illerden birisi oldu".AKP'nin Sivas bakışını söyledim işte..
Ancak belediye de çalışıyor hizmet ediyor demeyin artık.
Alt 28.09.2012, 13:38   #37
Abdurrahman 58
Usta Yiğido

Abdurrahman 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Abdurrahman 58 Şuan Abdurrahman 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 17.06.2016 18:24

Tecrübe Puanı: 1136 Abdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekannt

Alıntı:
LaEdri Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Üsluba bak!
Sami Aydın'ı eleştiriyorduk,BBP'nin kuyruğu idik.
Doğan Ürgüp'ü eleştiriyorduk,AKP'nin kuyruğu olduk.
Sizin anlayışınız bu kadar sığ.Hayatımda hiçbir siyasi partinin,ocağın kapısından içeri bir tanecik adım dahi atmadım.Ne ben ne oğlum,ne şunum ne bunum partinin adamı olduğu için tek kuruş menfaat sağlamadı.

Haa,uzaktan bir akrabam var.Helikopter kazasında vefat edenlerden birisinin akrabası.Annesi Doğan Ürgüp'e çıktı.İş vermezsen hakkımı helal etmem sana dedi,çocuk işi kaptı.
Özbelsan müdür ailevi sebeplerden isifa ettim der,siz kanarsınız.Doğan Ürgüp iki animasyon çizer,siz kanarsınız.Ama ben animasyonlarla değil,gerçeklerle ilgileniyorum.
Laedri al o zaman sana gerçek! daha kaç defa yapılan projeleri gözüne sokacağım?

''Sivas Belediyesi tarafından Paşaçayırına yaptırılan “ Muhsin Yazıcıoğlu Spor Kompleksi” 10 Ekim Çarşamba günü açılacak.

İki futbol sahası,idari bina,koşu parkurları ve otoparkı bulunan tesisin açılışına Türkiye’nin en ünlü ve şöhretli eski futbolcularıda katılacak.
Edinilen bilgilere göre,10 Ekim Çarşamba günü düzenlenecek olan açılış için Rıdvan Dilmen,Hakan Şükür,Erdal Keserin'de aralarında yer aldığı çok sayıda şöhretli isim açılışı yapılacak olan “ Muhsin Yazıcıoğlu Spor Kompleksi”nde birde gösteri maçı oynayacaklar.Çeşitli sanatçılarında sahne alacağı açılışa Sivaslı’larında yoğun ilgi göstermesi bekleniyor.''

EZAN DİNMEZ DİYEN,BAYRAK İNMEZ DİYEN,ŞEHİT ÖLMEZ DİYEN BİRİLERİ VAR ...!!!
Abdurrahman 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 28.09.2012, 17:07   #38
LaEdri
Usta Yiğido

Ben bir sürü yazı yazıyorum,eleştiri yapıyorum.Cevap yok.Gel,bir haberi kopyala-yapıştır git.
"Sırf BBP'li ocakcı olduğu için beeldiyeye alınan,maaş yiyene de yedirtene de zehir zıkkım olsun" diyecektin.Ne oldu?
Özbelsan'da neler oluyor,bu inanılmaz işçi artışı neden dedim.Ne oldu?
1 ayda sularımız 10-15 defa kesildi dedim.Araştırıp öğrendin mi.Ne oldu?
Alt 28.09.2012, 17:09   #39
LaEdri
Usta Yiğido

Ve sana bir soru sorayım.Bu sorunun cevabını gerçekten bilmiyorum,bir iddiam da yok cevabına yönelik.
Sen,Abdurrahman.Doğan Ürgüp başkan olmadan önce ne iş yapıyordun,şimdi ne iş yapıyorsun?
Alt 28.09.2012, 18:13   #40
aktassa
Usta Yiğido

aktassa - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

aktassa Şuan aktassa isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 24.04.2016 21:30

Tecrübe Puanı: 673 aktassa FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Bende cevabı merak ediyorum.

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)