13.12.2008, 11:54 | #391 |
Usta Yiğido
ebubekir çakmak Şuan
Son Aktivite: 13.03.2010 13:51
Tecrübe Puanı: 705
|
Cevap: Sevdiğinize bugünkü cümlenizi yazın
Başroldeyim
Rüzgar gibi geldi geçti yıllarım Aynada kendimi tanıyamadım Son bulacak birgün benimde hayatım Bu fani dünyada misafirim ben ah Son bulacak birgün benimde hayatım Kiralık dünyada misafirim ben Başroldeyim her sahnede yanımdaki dostlar nerede Dünya denen bu alemde yalnızları oynuyorum Başroldeyim her sahnede hiç dostum yok hepsi sahte Dünya denen bu alemde yalnızları oynuyorum Bir anam var bir çocuğum bir meçhule gidiyorum Hayat denen bu oyunda yalnızları oynuyorum Bir anam var bir çocuğum bir meçhule gidiyorum Hayat denen bu oyunda mutluluğu oynuyorum Nice feryat gizli suskunluğumda Savaştım çırpındım can pazarında Bir can borcum kaldı oda Allah'a Kiralık dünyada misafirim ben Başroldeyim her sahnede çok sevdiğim dostlarım nerde Dünya denen bu alemde yalnızları oynuyorum Başroldeyim her sahnede hiç dostum yok hepsi sahte Dünya denen bu alemde yalnızları oynuyorum
13.12.2008, 11:55 | #392 |
Usta Yiğido
ebubekir çakmak Şuan
|
Sen uykusuzluk nedir bilirlisin
Sen uykusuzluk nedir bilirlisin? Tırnaklarınla yastığı parçaladın mı hiç? Gözlerini tavana dikip düşündüğün odlumu her gece? Belki gelir ümidiyle bekledin mi hiç? Gelmeyince aramayınca ağladığın oldu mu hiç? Sonra yalnızlığın en koyusuna çekildin mi hiç? Ona ait ne varsa bir bir hatırladın mı? Günden güne erimeyi bilir misin sen? Dev bir ağacın kahır içinde ölmesini Bir teselli aramayı İnsanlar parklarda bense sokaklarda Ve bütün SİVAS uyurken uzaklarda Deli divane yollara düşüp Yaşlanmış bir köpek gibi Eskimiş bir gömlek gibi Atılmışlığını hissettiğin odlumu hiç? Sevmekten günler geceler boyu yürümekten Elin ayağın hatta kalbin yoruldu mu hiç? Sen yalnızlığın acısını bilir misin? Unutulmak paslı bir hançer gibi Saplandı mı sırtına hiç? İçinde kıskançlığın çiçeği açtı mı? Bütün gururunu çiğneyip sevdiğin geçtiği yollara Eğilip toprağı öptün mü? Sen çaresizlik nedir bilir misin? Sen yalnızlık nedir gördün mü? Yanan başını duvarlara taş duvarlara vurup Parçalamak geldi mi içinden Sen her gün benim gibi BİN defa öldün mü? Öldün diye ayıplama beni Bir gün kendimi sonsuzluğun kollarına bırakırsam Yaralı ve yenik bir ceylan gibi darılma UNUTMAKİ HER SEVEN ADSIZ BİR KAHRAMANDIR UNUTMAKİ İNSAN SEVDİĞİ KAdAR İNSANDIR….
13.12.2008, 12:02 | #393 |
Usta Yiğido
ebubekir çakmak Şuan
|
Memleketimi Ararsanız Adresimi Sorarsanız Resmime ßakarsanız ßilinki ßen sivaslıyım Aşkıma Katmam Haram Güzel Çirkin Aramam Yanlış Yapanı Tanımam Dedimya ßen sivaslıyım Doğruya Eğerim ßoynumu Gizlerim Derber Olduğumu Herkes ßilir Delikanlı Olduğumu Dedimya ßen sıvaslıyım Kin Ve Öfke Doluyum Cevapsız ßir Soruyum ßende Allah'ın ßir Koluyum Dedimya gardas ßen sivaslıyım
13.12.2008, 12:03 | #394 |
Usta Yiğido
ebubekir çakmak Şuan
|
Alı$ma ßana Ne Yapacaqim ßeLLi oLmaZ ßenim. ßuqun Varım, yaRın ßirden yOk oLurum.. Dokunma ßana! Kapanmami$ YaraLarLa doLuyum, 1 yarada sEn açma..Sevme ßeni! yOgun duYquLaRimda kayßoLurSun, tutu$tururum. iSteme ßeni! yaSakLarLa bogu$ursun.EnqeLLerLe doLuyum.
ÇôZmeye CaLI$ma SakIn…
13.12.2008, 12:05 | #395 |
Usta Yiğido
ebubekir çakmak Şuan
|
GÖNÜL DALGALANDI BULANDI HAVA
ESER SERMAYESİZ YELLERE DÖNDÜM FELEK ŞEVKANIMI ALDI ELİMDEN KEVRANI KESİLMİŞ YOLLARA DÖNDÜM BAYRAM GELSİN AK ELLERİ KINALAR GÖÇ EYLEMİŞ BİZİM ELLDEN SUNALAR HARAP OLMUŞ YAPDICAĞIM BİNALAR AKAR BOZ BULARNIK SELLERE DÖNDÜM ELİMDEN KUŞUMU DUMANA SALDIM ŞU YALAN DÜNYADA NE MURAT ALDIM KINAMAYIN KOMŞULAR BEN NACAR KALDIM EŞİNDEN AYRILMIŞ KUŞLARA DÖNDÜM FELEĞİN ELİNDEN ŞEVKELENİRİM AYRILIK ELİNDEN SEVDALANIRIM ÇALKANI ÇALKANI DALGALANIRIM ÖRDEĞE GELMEMİŞ GÖLLERE DÖNDÜM GÜÇCÜK HACIM DERKİ BAKIN NAZINA DAĞLAR ACİZ KALMIŞ AHUZARIMA GİNE YANLIZLIK ÇÖKTÜ SERİME AYRILMIŞ EŞİNDEN SELLERE DÖNDÜM SAYGIDEĞER VE PEK KIYMETLİ DEDEM HACI GÜNEYLİ
13.12.2008, 12:06 | #396 |
Usta Yiğido
ebubekir çakmak Şuan
|
SANA KAFA YORA YORA
BEYAZLANDI SAÇ KALMADI BEYAZLANDI SAÇIMIN TELİ DÖKÜLDÜDE HİÇ KALMADI MUTLU OLACAĞIM DEDİM GENÇLİK YILLARIMI YEDİM YA SABIR YA SABIR DEDİM AĞZIMDA DİŞİM KALMADI DOSTUM ÇOKTUR VAR GÜNÜMDEN HİÇ KALMDAI DAR GÜNÜMDEN HAKSIZ VE ZALİM ÖNÜNDEN EĞMEYEDE BAŞ KALMADI BU GERÇEĞİ GEÇ ANLADIM BİR VEFASIZA BEL BAĞLADIM HER ZAMAN SANA AĞLADIM GÖZÜMDE DE YAŞ KALMADI GÖRÜN DOSTLAR NE HAL OLDU DÜNYA KÖTÜLERLE DOLDU HAKİKAT ÇİCEĞİ SOLDU ZAMANADA HOŞ KALMADI HACI GÜNEYLİ
13.12.2008, 12:07 | #397 |
Usta Yiğido
ebubekir çakmak Şuan
|
havaya kalkmaz
şerefe kalkar kedeh dediğin bense içiyorum şimdi rüyada ne yapalım şerefine içilecek kimse kalmamış dünyada!...
13.12.2008, 12:08 | #398 |
Usta Yiğido
ebubekir çakmak Şuan
|
Çok mu korkaksın yoksa,
Sevmek seni ürkütüyor mu? Korkma,sadece küçük bir acı yaşarsın, Bu seni etkilemez... Ama gerçekten sevdiysen o zaman işin zor olur, Gözlerindeki yaş nehir olur, Kalbin sevmekten yorulur ve Bu senin sonun olur....
13.12.2008, 12:08 | #399 |
Usta Yiğido
ebubekir çakmak Şuan
|
SERSERİ AŞIK
gecelerim kadar siyahtı gözlerin ve hayalinden yoksun bi düşümdü hep nasırlı ellerimle sıcaklığını tanıyamadığım tenin, bencilliğim bu yüzden di, sana sahip olamayan bu dudakların kadehlerle öpüşmesi bu yüzden. dalgın gözlerimde aradığım sessiz bir limandı aşk, ama gemilerin kıyıma yanaşmıyordu hiç. şimdi çaresiz bekliorum her doğan güneşin umut olacağını, gözlerimde yaş bırakıp tekrar geceye varacağını. en iyisi sen bana sahte tebessümünü bırak giderken, sensizliğin sarhoşluğunda avunacağım bir kaç damla serseri gözyaşım olsun yavaş yavaş biterken!!!
13.12.2008, 12:10 | #400 |
Usta Yiğido
ebubekir çakmak Şuan
|
İNSANLARI ÇOK SEVDİM
Ben insanları sonsuz sevdim Görmeden sevebilmenin okulunu bitirdim Her insanın içindeki sevdayı aradım Neyi özlemişlerse onu özledim Neyi istemişlerse ben de onu istedim Dualarına her zaman âmin dedim. Güldüm geçtim bazen Bazen, gün oldu yağmur gibi ağladım Ve bazen de kalbim burkuldu, kanadım Her şeye rağmen yine de sevmeye çalıştım Şimdi daha anlıyorum ki; Milyarlarca yıldız arasında Bir tek kırmızı gül aramışım.
|