![]() |
#4021 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5485
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Candan Erçetin
Unut Sevme Aşka gönül vermem aşka inanmam Yıllarca boş yere ağlayıp yanmam Böyle bir arzuya meyledip kanmam Unut sevme beni Bu aşkın sonu Ne yazık ki hicran Gözyaşı dolu Nasıl olsa sonu gelmeyecek mi Her güzel şey gibi bitmeyecek mi Bırakıp da beni gitmeyecek mi.? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4022 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() harbikiz58 Şuan
![]() Son Aktivite: 03.10.2012 22:37
Tecrübe Puanı: 695
![]() |
![]() IMPARATOR IBRAHIM TATLISES-ELIMDE OLSA HIC SEVERMIYDIM
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4023 |
Yasaklı
![]() dark_yamtar58 Şuan
![]() Son Aktivite: 23.12.2009 14:39
Tecrübe Puanı: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Ayrılığın Yükünü Kaldıramayız
Ayrılığın yükünü kaldıramayız Birbirimizden başka yar bulamayız Bizi böyle deliye çeviren aşkı Zincire vursakta durduramayız Bensiz mutluluğa kavuşamazsın Yüzlerce askın olsa avunamazsın Tenindeki çıglık her yerden duyulur Baskasıyla yerimi dolduramazsın Benim saçlarıma karları yağdıran Seninde yüzüne çizgiler doldurur Tükenmez inanki aşktır varolan Ne yaptımsa beni bırakmadı sevdan Boşver üç günlük dünyayı ben seninim Sevgilim sevip sevilerek ölelim Bazen sıcak bazen soğuk ayrılmadan Sensiz asla yaşayamam Boşver üç günlük dünyayı ben seninim Sevgilim sevip sevilerek ölelim Biraz dövüş biraz barış ayrılmadan Sensiz asla yaşayamam Söz-Müzik: Yıldız Tilbe |
![]() |
![]() |
![]() |
#4024 |
Yasaklı
![]() dark_yamtar58 Şuan
![]() Son Aktivite: 23.12.2009 14:39
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Seni Seviyorum ....................Abidin Hiç mutlu olmaz Kiymetini bilmez Sevginin aşkın saltanatı sürülmez Sarılmaz öpmez Hiç cilve bilmez Aşkından ölse yinede belli etmez Dayan gönlüm dayan Sabırdır aşkta makul olan İnan yeterki inan Doğrusu aşktır da gerisi yalan Bu duruma artık dayanmamak gibi Bir lüksüm yok anlıyorum Çünkü çok basit bir nedenim var Seni deliler gibi seviyorum Ben seni çok seni çok çok çok seviyorum Çiçekten böcekten seni kendimden bile kıskanıyorum Söz–Müzik: Ercan Saatci |
![]() |
![]() |
![]() |
#4025 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() harbikiz58 Şuan
![]() Son Aktivite: 03.10.2012 22:37
Tecrübe Puanı: 695
![]() |
![]() selahattin özdemir-canimdan can iste ömrümden ömür
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4026 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5485
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sezen Aksu Belalım Uçurum uçurum gözlerine baktığım sensin Prangalarca boynuma taktığım sensin Dağ gölleri gibi, gibi hasret çektiğim Her gece uyku diye yattığım sensin Yanarım, yanarım tutuşur Yanarım kavurur ateşim Seni de beni de belalım Yanarım, yanarım tutuşur Yanarım kavurur ateşim Seni de beni de belalım, ah belalım Damga damga göğsüme vurduğum sensin Öfke dolu şehirlerde bulduğum sensin Yer nerede, gök nerede, ben neredeyim Diye diye sınırlara geldiğim sensin. Yanarım, yanarım tutuşur Yanarım kavurur ateşim Seni de beni de belalım, ah belalım |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4027 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() barikat58 Şuan
![]() Son Aktivite: 06.04.2016 17:19
Tecrübe Puanı: 2221
![]() |
![]() mustafa yıldızdoğan reis söylüyor biz bu hallere düşecek adammıydık
gerçekten ne acı biz bu duruma düşecek adammıydık ???????????? :( :( |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4028 |
Yasaklı
![]() HaSiVasLıM58 Şuan
![]() Son Aktivite: 14.01.2009 12:33
![]() |
![]() nedir çektiğim YİNE YÜREĞİME KOYDUN BİR KEDER NEDİR KURBAN OLAM BENİM ÇEKTİĞİM NE MEKTUBUN GELİR NEDE BİR HABER NEDİR KURBAN OLAM BENİM ÇEKTİĞİM VİRANE BAĞLARDA BÜLBÜL ÖTERMİ BÜLBÜLSÜZ BAHÇANIN GÜLÜ BİTERMİ AŞIK MAŞUĞUNA BÖYLE EDERMİ NEDİR KURBAN OLAM BENİM ÇEKTİĞİM HEM DİNİMSİN HEMDE BENİM İMANIM SEN KALDIRDIN GÖNLÜMDEKİ GÜMANIM KURBANDIR YOLUNA BENİM BU CANIM NEDİR KURBAN OLAM BENİM ÇEKTİĞİM [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] |
![]() |
![]() |
![]() |
#4029 |
Yasaklı
![]() HaSiVasLıM58 Şuan
![]() Son Aktivite: 14.01.2009 12:33
![]() |
![]() unutmam seni
BEN BU DERDİ ÇEKE ÇEKE ÇEKE ÖLSEM YİNE UNUTMAM SEVDİĞİM SENİ SENİ VADEM YETSE GURBET ELLERDE ÖLSEM ÖLSEM MEZARIMDA OTLAR BİTSE YİNE UNUTMAM SENİ SENİ KEREM GİBİ ODLARA YANSAM YANSAM AHH FERHAT GİBİ KAYALARI DELSEM DELSEM SEVDİĞİM YUSUF GİBİ ZINDANLARDA KALSAM SEVDİĞİM DAR AĞACIM KURULSA GENE UNUTMAM SENİ SENİ BENDE BU DERDİ SENDEN ALDIM ALDIM AHH BU DERT İLE YANA KÜL OLDUM SEVDİĞİM SENSİZ BU ELLEERDE DOLANDIM SEVDİĞİM SUSUZ ÇÖLLERDE KALSAM YİNE UNUTMAM SENİ [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] |
![]() |
![]() |
![]() |
#4030 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() TracyMcGrady58 Şuan
![]() Son Aktivite: 09.08.2013 17:54
Tecrübe Puanı: 849
![]() |
![]() Sedat Ucan - Kanayan yara Filistin :(
![]() ![]() |
![]() |