![]() |
#4071 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() tatli-dilli Şuan
![]() Son Aktivite: 23.10.2009 23:37
Tecrübe Puanı: 887
![]() |
![]() Sezen Aksu - ben annemi isterim
(horon ve deyis süper ya) Dağda belimde odun beni ne hale koydun Tarlada ırgat avrat hanede hazır hatun Bir uşak göbeğimde altısı eteğimde Yedi bitirdi beni anandaki o çene Dünyanın gailesi yetmezmiş gibi bir de El ayak çekilince sen bitersin dibimde Uy çalsın kemençeler de ben bir horon tepeyim Çatlasın kaynımgiller bari kurtlarım dökeyim Fındığı ben toplarım kırması sana düşer Uy ellerin iyisi geh geh gerinip şişer Üşudum senden baba ocağı gözümde tüter Uy adaletsiz dünya gücün hep bize mi yeter Bir bezden bebem vardı bohçamda hayallerim Kızlığım yarım kaldı ben annemi isterim
![]() ![]() |
![]() |
#4072 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Sezen Aksu - ne ağlarsın benim zülfü siyahım
ne ağlarsın benim zülfü siyahım bu da gelir bu da geçer ağlama göklere erişti feryadım ahım bu da gelir bu da geçer ağlama bir gülün çevresi dikendir, hardır bülbül gül elinden ah ile zardır ne de olsa kışın sonu bahardır bu da gelir bu da geçer ağlama daimiyem her can ermez bu sırra eyüp sabır ile gitti mısır'a koyun oldum ağladım ardısıra bu da gelir bu da geçer ağlama
![]() ![]() |
![]() |
#4073 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() harbikiz58 Şuan
![]() Son Aktivite: 03.10.2012 22:37
Tecrübe Puanı: 694
![]() |
![]() FILIZ AGAR - HASRETIM SANA
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4074 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Saçlarından bir tel aldım
Haberin var mı yar yar Haberin var mı? Ben gönlümü sana verdim Haberin var mı yar yar Haberin var mı? Gözden ırak dilden uzak Ben seni sevmişim eyvah Haberin var mı yar yar Haberin var mı yar yar Haberin var mı? Gözler kalbin aynasıdır Yalan söylerimi yar yar Yalan söylerimi Aldatan gözleri gördüm Oda sendemi yar yar Oda sendemi Bir hatıran kaldı bende Onuda alsana yar yar Onuda alsana Vicdanında rahat mısın? Söylesen bana yar yar Söylesen bana ERGUN EFE-HABERIN VARMI |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4075 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() altuntas58 Şuan
![]() Son Aktivite: 11.10.2012 20:24
Tecrübe Puanı: 4544
![]() |
![]() YAŞAR ÖZERDEN :
Dertleri zevk edindim Bende neşe ne arar
![]() |
#4076 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5483
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() [b]
Baris manco. Unutamadim Dün yine yapayalnız dolaştım yollarda Yağmurlarda ıslanan bomboş sokaklarda Gözlerimde yaş kalbimde sızı unutmadım seni Unutamadım unutamadım ne olur anla beni Unutmak kolay demiştin alışırsın demiştin Öyleyse sen unut beni yeter ki benden isteme Gözlerimde yaş kalbimde sızı unutmadım seni Unutamadım unutamadım ne olur anla beni Yıllar ikimizden de çok şeyler götürmüş Sen yeni yuva kurarken beni paramparça bölmüş Gözlerimde yaş kalbimde sızı unutmadım seni Unutamadım unutamadım ne olur anla beni Unutmak kolay demiştin alışırsın demiştin Öyleyse sen unut beni yeter ki benden isteme Gözlerimde yaş kalbimde sızı unutmadım seni Unutamadım unutamadım ne olur anla beni........../B] |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4077 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Hadise - Ask kolik
süper bisey bu ya : ))
![]() ![]() |
![]() |
#4078 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5483
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Gülben Ergen
Kandiramazsin beni. Seven severken düşünce gözden Herşey olduğu gibiyken Kapı çalarken, sabah olurken Nerede nasıldı sorarken Yüzünde yorgunluğu, tenindeki o kokusu Biter mi böyle, geçer mi söyle ihanetin acısı Aşka bekçi mi gerekli, sevginin anlamı yok mu Azalttığın bu güven duygusu, sana siper olur mu Kandıramazsın beni Susturamazsın beni Durduramazsın beni Ben kötüyüm sen iyi mi Bir iki üç dört tamam Dahada katlanamam Senide sensizliği de Kimseyle paylaşamam Selam yalnızlık ben geldim Biraz ağlarım, biraz uyurum O gün gelir unuturum Zaman geçince şansım dönünce Kalbimi de avuturum Sevmeyi istemek suç mu Aşk geçici bir arzu mu Güzel günlerin mutlu sözlerin Hiç hatırası yok mu Aşka bekçi mi gerekli, sevginin anlamı yok mu Azalttığın bu güven duygusu sana siper olur mu Kandıramazsın beni Susturamazsın beni Durduramazsın beni Ben kötüyüm sen iyi mi Kaçıncı oldu tamam İnan ki katlanamam Senide sensizliği de Kimseyle paylaşamam Kandıramazsın beni Susturamazsın beni Durduramazsın beni Ben kötüyüm sen iyi mi Bir iki üç dört tamam Dahada katlanamam Senide sensizliği de Kimseyle paylaşamam Selam yalnızlık ben geldim.......... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4079 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Serdar Ortac - heyecan
yıllar önce rasladım aşka muhtelif yerlerden yürütüp canım çekti gördüğüm anda oda tesadüf. bilirmiydim ayrılacağımı hüzün kadar sarsılacağımı daldan dala savrulacağımı oda tesadüf. deliler gibi yanıyorum, yuvadan uçup gidiyorum yaşımız neden büyük ama seni, adım adım sayıp seviyorum. heyecandan ismini bile, kazıdım bitik yüreğime senin aşk diyen o diline bile, doyamadım telaşlanıyorum. heyecandan her gece hayalini, unutursam ağlama unut beni bebeğim hayatta yok senin gibi, bulamadım dedim bulamadım. aradım seni çıkıp sokaklarda, isyanım sana değil tüm aşklara gece den içip içip sabahlara çıkamam dededim çıkamadım.
![]() ![]() |
![]() |
#4080 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Gunleri ay gibi aylari sene
Hasreti birakip artik gelsene Mektuplar selamlar yetmez sevene Gurbeti bitirip artik gelsene Hasretine dalip anmak bir zulum Senden ayri kalmak inanki olum Cehennem azabi sanki her gunum Gurbeti bitirip artik gelsene Usandim yoluna bakip durmaktan Gelenden gidenden haber sormaktan Bikmadinmi artik ayri kalmaktan Gurbeti bitirip artik gelsene Aramiza baska kimse girmeden Gozyaslarim coskun sele donmeden Ugrunda can verip olup gitmeden Hasreti bitirip artik gelsene gökhan güney-artik gelsene |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 3 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 3 Misafir) | |
|
|