![]() |
#4091 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() harbikiz58 Şuan
![]() Son Aktivite: 03.10.2012 22:37
Tecrübe Puanı: 689
![]() |
![]() BEN ASKIN KAHRINI CEKEMEZ OLDUM
MÜSLÜMMMMM BABAAAAAA |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4092 |
Yasaklı
![]() HaSiVasLıM58 Şuan
![]() Son Aktivite: 14.01.2009 12:33
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
![]() Bir ay doğar ilk akşamdan geceden neydem neydem geceden
Şavkı vurur pencereden bacadan Dağlar kışımış yolcum üşümüş nasıl edem ben Uykusuz mu kaldın dünkü geceden neydem neydem geceden Uyan uyan yâr sinene sar beni Dağlar kışımış yolcum üşümüş nasıl edem ben Uyan uyan yâr sinene sar beni Dağlar harâmı açma yaramı perişânım ben Yüce dağ başından aşırdın beni neydem neydem yâr beni Tükenmez dertlere düşürdün beni Dağlar kışımış yolcum üşümüş nasıl edem ben Madem soysuz göynün bende yoğudu neydem neydem yoğudu Niye doğru yoldan şaşırdın beni Dağlar kışımış yolcum üşümüş perişânım ben Niye doğru yoldan şaşırdın beni Dağlar harâmı açma yaramı perişânım ben Aşağıdan gelir eli boş değil neydem neydem boş değil Söylerim söylerim göynüm hoş değil Dağlar kışımış yolcum üşümüş nasıl edem ben Bir güzeli bir çirkine vermişler neydem neydem vermişler Baş yastığı gendisine eş değil Dağlar kışımış yolcum üşümüş nasıl edem ben Baş yastığı gendisine eş değil Dağlar harâmı açma yaramı perişânım ben [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] |
![]() |
![]() |
![]() |
#4093 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sandalli Şuan
![]() Son Aktivite: 21.04.2016 18:58
Tecrübe Puanı: 4540
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() sezenaksunun hangi sarkisini daha cok seviyorsun
![]() ![]() |
![]() |
#4094 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() harbikiz58 Şuan
![]() Son Aktivite: 03.10.2012 22:37
Tecrübe Puanı: 689
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4095 |
Yasaklı
![]() HaSiVasLıM58 Şuan
![]() |
![]() YALANLA YEMINLE NARA YAKTIRDIN
SOZLERINI BILE BILE UNUTTUM USANMAZDIM SAATLERCE BAKTIGIM GOZLERINI BILE BILE UNUTTUM UNUTTUM ADINA BIR CIZIK CEKTIM SANA COK BAGLIYDIM, UMIDIM VARDI ONUN ICIN BU CAN SANA YALVARDI OMRUMUN USTUNDE YILLAR YILLADI IZLERINI BILE BILE UNUTTUM UNUTTUM ADINA BIR CIZIK CEKTIM YUREGIMI KAZDIM SENIN ADINI BEN ALMADIM ALAN ALSIN TADINI TERK EYLEDIM EN SEVDIGIM KADINI YUZLERINI BILE BILE UNUTTUM UNUTTUM ADINA BIR CIZIK CEKTIM [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] |
![]() |
![]() |
![]() |
#4096 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() veysel Şuan
![]() Son Aktivite: 26.02.2012 09:24
Tecrübe Puanı: 1099
![]() |
![]() Ismail YK - Ah Kafam..............
![]() |
#4097 |
Yasaklı
![]() HaSiVasLıM58 Şuan
![]() |
![]() SENİ ÇOK SEVMİŞTİM GÖZ BEBEĞİM NEDEN GİTTİN
SENSİZ OLAMAM BUNU SENDE ÖĞRENDİM YALNIZ KALDIM BEN TEK BAŞIMA BURALARDA SENSE YABANCI KOLLARDA UZAKLARDA HALİMİ SORMA NEDE YANIMA GEL SENSİZ BEKLEDİĞİM SADECE ECEL HER GECE ağlıyor BU GÖZLERİM TEK BAŞIMA YİNE ÖLÜMLERDEYİM OYSA NE GÜZEL BAŞLAMIŞTI HERŞEY TANIŞMAMIZ MUCİZE GİBİ BİRŞEY O İLK GÜNÜMÜZ RÜYA GİBİYDİ SENLE OLMAK BENİM İÇİN HER ŞEYDİ ANILAR AKLIMDAN ÇIKMAZLAR GÖZÜMÜN ÖNÜNDE O O BAKIŞLAR SENLE GEÇEN BÜTÜN GÜNLERİM ANBE AN GÖNLÜME İŞLERİM ÖMRÜM SENİN YOLUNA KURBAN OLSUN YETERKİ SENİN CANIN SAĞOLSUN MUTLULUK KAPINDAN AYRILMASIN ACILAR SENDEN UZAK KALSIN ZAVALLI YÜREĞİM kan ağlar GÖZLERİN İÇİN SIZLAR NERELERDESİN BU CAN SENİ SAYIKLAR ÖLMEDEN SON DEFA KAVUŞAYIM SANA NE OLUR DÖN BANA GÖRMEDEN KIYAMAM BU CANA BİR TEK KURŞUN ÇAREDİR BU ACIYA RABBİM SEN BU KULUNU BAĞIŞLA BEDENİM ÇÜRÜRKEN BU KARA TOPRAKTA RUHUM SENİ BEKLEYECEK BURALARDA BIRAKIN BENİ ŞİMDİ YALNIZ BAŞIMA GELMEDİ YARİM SON DEFA KARŞIMA YORGUN İSTEMEM BU SON YATAĞIMDA TOPRAK işlesin SENİn BOŞLUĞUNA [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] |
![]() |
![]() |
![]() |
#4098 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Ismail YK - Git Hadi Git................
![]() |
#4099 |
Yasaklı
![]() HaSiVasLıM58 Şuan
![]() |
![]() İlk Gördüğüm anda sana aşık oldum
Gözlerine baktığımda kendimi buldum Tek Bir engel vardı senden çok uzaktaydım Ama seni Bir tek seni içimde yaşarım Aylar yıllar oldu seni bekliyorum Hala İçimde bir umut taşıyorum Güzel Günleri sanki tekrar yaşayacağız Senle birlikte olup mutlu olacağım Bilemezdik severek ayrılacağımızı Bilemezdik birbirimizden kopacağımızı İstediğim, istediğim tek şey sensin İnan bana sevgilim bir tek şey sensin Sendin benim hayatıma anlam katan Yaşama nedenim olan Öyle bir girdin ki kalbime Çıkmamak üzere yerleştin bu yüreğime Ne kadar isterdim yanında olmak sana sarılmak Gözlerinin içine bakarak seni seviyorum demeği Ne çok isterdim bir bilsen.. Aylar yıllar geçti seni bekliyorum Hala içimde bir umut taşıyorum Güzel günleri sanki tekrar yaşayacağım Senle birlikte olup mutlu olacağım Bilemezdik severek ayrılacağımızı Bilemezdik birbirimizden kopacağımızı Geri dön desen hiç düşünmeden geri dönerim Çünkü seni bir tek seni canımdan çok sevdim Her zaman kalbimde taşıdım seni Kimseler,kimseler alamadı yerini Olmadı senin kadar kimse sevmedi beni Yıllardı seni bekliyorum hep bir umut taşıyordum içimde Belki bir gün belki bir gün yeniden karşılaşırız Ve yeni bir sayfa açıp yarım kalan aşkımızı sonsuza dek yaşarız diye En sonunda en sonunda karşılaştık Ve anladım ki sende beni hala beni seviyorsun Öyleyse ,öyleyse neyi bekliyoruz Bana geri dön de hiç düşünmem gelirim sevdiğim Senden bir tek ışık bekliyorum Bana geri dön Bana geri dön N'olursun sevdiğim Seni çok ama çok seviyorum Hep sevdim ve hepte seveceğim Onca acılar çektik birlikte direndik Ama yine de yine de içimizde yaşattık sevgimizi Baksana onca yıllar geçmiş biz hala yenilmemişiz bir tanem Hadi, hadi sevgilim n'olur elini uzat bana Korkma ,korkma hiçbir zaman bırakmam elini Geri Dön desen hiç düşünmeden geri dönerim Çünkü seni Bir tek seni canımdan çok sevdim..!! [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] |
![]() |
![]() |
![]() |
#4100 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Ismail YK - Gıcık Şey ( Amman )
![]() |
Konuyu Toplam 32 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 32 Misafir) | |