|
|
#4111 |
|
Yasaklı
HaSiVasLıM58 Şuan
Son Aktivite: 14.01.2009 12:33
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
Boşuna ağlarmı insan
Mutlaka bir derdi vardır Kiminin anası yok kiminin babası Kiminde geçim derdi kiminde yürek yarası Bu öyle bir dünyaki çile dolu kahrolası Kesilmiyor dertlerin ardı arkası Biri biter biri başlar Akar gözlerden kanlı yaşlar Boşuna ağlarmı insan Belkide bir derdi var İki gözü ağlıyorsa Bin türlü sebebi var Kimi düşer gurbete Kimi uğrar ihanete Bilinmezki ne derdi var Boşuna ağlarmı insan Gam yükün çeker insan Dokunursan göz yaşını Sel gibi döker insan Boşuna ağlarmı insan Belkide başı darda Eşi dostu yalan olmuş Hali yok öyle zorda Kimi küskün şansına Kimi dargındır bahtına Bilinmezki ne derdi var [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] |
|
|
|
|
|
#4112 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() tatli-dilli Şuan
Son Aktivite: 23.10.2009 23:37
Tecrübe Puanı: 920
![]() |
Demet Akalin - Allahindan bul
gecelere sigmiyor tuketiyor dertlerim caresizim allahim neyleyim keske sevmez olaydim gonul vermez olaydim ben aski senin gibi satmadim.. keske sevmez olaydim omur vermez olaydim ben aski senin gibi satmadim.. pisman olup bir gun donerse geri yillar gecti unutmadim ihanetini ben affetsem de yalan gozlerini allahindan bul ben susuyorum..
|
|
|
|
#4113 |
|
Yasaklı
HaSiVasLıM58 Şuan
Son Aktivite: 14.01.2009 12:33
![]() |
Sen uykudayken odana bir girebilsem
Başucunda durup seni seyredebilsem Sana diyecek o kadar çok sözüm var ki Ama hiç birini sana söyleyemiyorum Uzaktan uzağa hayaller kurarken Sevgimi sana nasıl anlatsam bilemiyorum. Sen bana büyü mü yaptın sen bana Çocuk gibi bağlanmışım ben sana Uğrunda bu canımı,ben feda ederdim Bir kere dönüp baksan bana. Sen benim günahım oldun Sen benim sevabım oldun Sen benim can yoldaşım Sevincim kederim oldun Sen benim her şeyim oldun Sonunda esirin oldum… Sen uykudayken odana bir girebilsem Usulca sokulup Sen bir daha uyanmadan koynunda öylece Sonsuz bir uykuya bir dalabilsem Bu dünyada sana ben kavuşamam biliyorum Bir gün çekip gidersen yaşar mıyım bilemiyorum Sen bana büyü mü yaptın sen bana Çılgın gibi bağlanmışım ben sana Uğrunda bu canımı ben feda ederdim Bir kere dönüp baksan bana Sen benim günahım oldun Sen benim sevabım oldun Sen benim can yoldaşım Sevincim kederim oldun Sen benim her şeyim oldun Sonunda esirin oldum..[/color] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] |
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar HaSiVasLıM58'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#4114 |
|
Usta Yiğido
![]() |
Ferhat Göçer - Yastayım
yoksun yine varlığım sürünüyor sensizliğim bilinmiyor sen gittin gideli ellerim hep titriyor kalbim bu acıyı saklıyor yıllar sonra bile hiç kimseye söyleyemedim bu sevdayı kalbime gömdüm ve sen öldün şimdi eşim dostum beni hastayım sanıyor yastayım ama kimse bilmiyor seni son gördüğüm yerde yıllar sonra o gün geldi yine aklıma bu kez bir elimde kızım, içimde fırtına göçüp gittiğin o yolda sen varmışsın gibi her gece ışığı kapatmadım gel gör ki ben hala yokluğuna alışamadım şimdi eşim dostum beni hastayım sanıyor yastayım hiç kimse bilmiyor bugün doğum günün yanında değilim bu yüzden hiç iyi değilim yaşlandım artık bıraktığın gibi değilim üstelik bir kızım var evliyim yıllar sonra bile hiç kimseye söyleyemedim bu sevdayı kalbime gömdüm ve sen öldün şimdi eşim dostum beni hastayım sanıyor yastayım ama kimse bilmiyor çok zor o kadar yıl sonra itiraf etmek bu aşkı bertaraf etmek bu kez sana söyleyecek ne çok şey vardı isterdim bak unutmadım demek yıllar sonra bile hiç kimseye söyleyemedim sen öldün ben bu sevdayı kalbime gömdüm şimdi eşim dostum beni hastayım sanıyor yastayım ama kimse bilmiyor sen varmışsın gibi her gece ışığı kapatmadım hastayım hiç kimse bilmiyor
|
|
|
|
#4115 |
|
Yasaklı
EyüphanAydın Şuan
Son Aktivite: 22.05.2010 11:45
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
.....Bass Hunter - Boten Anna......
|
|
|
|
|
|
#4116 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() harbikiz58 Şuan
Son Aktivite: 03.10.2012 22:37
Tecrübe Puanı: 727
![]() |
sana söz verdim askim
bugece aglamayacagim sana söz verdim askim uyumaya calisacagim sana söz verdim askim sözümü tutacagim gitti artik deseler bile ben senin kalacagim |
|
|
|
|
|
#4117 |
|
Yasaklı
EyüphanAydın Şuan
Son Aktivite: 22.05.2010 11:45
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
.....Ismail YK )2008( - Canim Aciyor......
|
|
|
|
|
|
#4118 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dilsad Hatun Şuan
Son Aktivite: 29.10.2010 20:09
Tecrübe Puanı: 1140
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Murat Ince _Cekil git
|
|
|
#4119 |
|
Usta Yiğido
![]() |
Emel Sayin - Tanrim beni bastan yarat
|
|
|
|
#4120 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() besyo_cu Şuan
Son Aktivite: 30.11.2015 22:13
Tecrübe Puanı: 1057
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Edip Akbayram - Aşk Olsun Sana Çocuk
Aşk olsun aşk olsun aşk olsun sana çocuk aşk olsun Acıyorsam sana anam avradım olsun Elbette Türkiye'de en uzun koşuysa devrim O onun en güzel en güzel yüz metresini koştu İlk o fırladı lüverden en sekmez mermisiylen En hızlısıydı hepimizin en hızlısıydı hepimizin İlk o göğüsledi ipi Aşk olsun aşk olsun aşk olsun sana çocuk aşk olsun Acıyorsam sana anam avradım olsun Ama aşk olsun
|
![]() |
| Konuyu Toplam 3 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 3 Misafir) | |
|
|