Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Sivas Rehberi > Sivas Belediyeleri > Gümüşdere Belediyesi
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 22.04.2009, 09:17   #4151
aozdemir
Usta Yiğido

aozdemir - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

aozdemir Şuan aozdemir isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 22.01.2015 11:38

Tecrübe Puanı: 757 aozdemir BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart Cevap: GÜMÜŞDERE'LİLERİN SOHBET ALANI

insanların yaptıkları her şeyin hesabını öbür dünyada vereceklerini akıllarından çıkarmasalar daha dikkatli davranırlar tabiiki.
Alt 22.04.2009, 12:56   #4152
resulbudak66
Yiğido

resulbudak66 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

resulbudak66 Şuan resulbudak66 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 27.09.2013 19:38

Tecrübe Puanı: 626 resulbudak66 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

eeeeeeeee şim di burda isimsiz kahramanlar çoğaldı herkes bişeyler söylüyo o söyleyanlerin hiçmi sucu yok acaba ağzı olan konuşuyo yani

sayın memet hocam siz diyosunuzki keşke belediye kapaansaydı diyosunuz bu işlerin belediyeynen elakası olmadığınısizde çok iyi biliyosunuz ne amaçla yazdığınızıda anlamış değilim ama şunu söyleyim belediye kapanmaaynaan bu işlerin düzeleceğini düşünüyosan yanılıyosun hiç elaakası yok herkes bişey yazıyo ama onlarında kaatkısı vardır bu ilerin bu seviyeyee gelmesin de merak etme

Konu resulbudak66 tarafından (22.04.2009 Saat 12:59 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi.Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir..
resulbudak66 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 22.04.2009, 13:26   #4153
abdullah naci
Tecrübeli Yiğido
NO AVATAR

abdullah naci Şuan abdullah naci isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 17.11.2010 23:03

Tecrübe Puanı: 609 abdullah naci FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

dora kardeş:din nasihattır.bizler allah için nasihat ederiz.nasihattan anlamayanada musibet isabet eder.bizim sözümüz nasihattan anlayanlara.anlamayanların allah icabına bakar.mevla arayan mevlayı,bela arayan belayı bulur.

dora kardeş;cuma ovasında yetişen asma kabaklarından biri başına düşü versin .o zaman sende cuma ovasına gelirsin inşallah

dora hem seni serbest bıraktık sen istediğin işi yap

Konu abdullah naci tarafından (22.04.2009 Saat 13:32 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi.Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir..
abdullah naci isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 22.04.2009, 14:42   #4154
mehmetacik58
Usta Yiğido

mehmetacik58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

mehmetacik58 Şuan mehmetacik58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 06.12.2011 21:28

Tecrübe Puanı: 699 mehmetacik58 COK SEVILEN BIR KISImehmetacik58 COK SEVILEN BIR KISImehmetacik58 COK SEVILEN BIR KISImehmetacik58 COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:
resulbudak66 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
eeeeeeeee şim di burda isimsiz kahramanlar çoğaldı herkes bişeyler söylüyo o söyleyanlerin hiçmi sucu yok acaba ağzı olan konuşuyo yani

sayın memet hocam siz diyosunuzki keşke belediye kapaansaydı diyosunuz bu işlerin belediyeynen elakası olmadığınısizde çok iyi biliyosunuz ne amaçla yazdığınızıda anlamış değilim ama şunu söyleyim belediye kapanmaaynaan bu işlerin düzeleceğini düşünüyosan yanılıyosun hiç elaakası yok herkes bişey yazıyo ama onlarında kaatkısı vardır bu ilerin bu seviyeyee gelmesin de merak etme
SEVGİLİ KARDEŞİM BELKİ DOĞRUDAN DEĞİL AMA İŞİN TEMELİNE İNDİĞİN ZAMAN SEBEP BUDUR.SON OLAYLAR ÖNCEKİ OLAYLAR HEPSİNİ ŞÖYLE BİR BAŞTAN İTİBAREN İNCELEYELİM.
mehmetacik58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 23.04.2009, 14:45   #4155
Reis bey
Yeni Yiğido
NO AVATAR

Reis bey Şuan Reis bey isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 26.05.2009 19:03

Tecrübe Puanı: 0 Reis bey FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: GÜMÜŞDERE RESİMLERİ

Mehmet hocam emeğine sağlik.Sivas dışında yaşayan biri olarak (Yıldızlıyım)hasret gidermek için bu siteleri ziyaret etmekten mutluluk duyuyorum.
Reis bey isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 23.04.2009, 16:53   #4156
abdullah naci
Tecrübeli Yiğido
NO AVATAR

BEN İNSANLARI VE CİNLERİ YALNIZ BANA İBADET ETSİNLER DİYE YARATTIM .AYETİKERİME

İBADET KİŞİYİ KÖTÜLÜKLERDEN ALI KOYAR,SABIRLI,OLMAYI ÖĞRETİR,KİŞİYİ YARATAN SEVER,İNSANLARA SEVDİRİR,KİŞİYE ALLAHTAN BAŞKASINDAN KORK MAMAYI ÖĞRETİR.

İNSANLAR OLAYLARI HEM DÜNYA HEMDE KALP GÖZÜYLE GÖRÜRLER,GÖZLERİ GÖRDÜĞÜ HALDE GERÇEKLERİ GÖREMEYENLERİN KALP GÖZLERİDE KÖR DÜR.

Konu abdullah naci tarafından (23.04.2009 Saat 18:25 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi.Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir..
abdullah naci isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 24.04.2009, 15:01   #4157
dora
Tecrübeli Yiğido

dora - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

dora Şuan dora isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 16.10.2012 21:45

Tecrübe Puanı: 633 dora FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Fukaranın bıri paraya cok sıkısmıs‏

Her türlü çareye başvurmuş, yardım eden olmamış.
Son çare olarak, "Allah, sıkışan kuluna yardım eder" inancından hareketle,
Allah''a mektup yazmaya karar vermiş.Bizim-Karadenizli..
Cenab-ı Allah Yüksek Katına" diye başlamış ve "Allah''ım ne olur bana bir
yüz milyon lira gönder" diye bitirmiş.
Zarfın üzerine de "Esirgeyip bağışlayan Yüce Allah" diye yazıp postaya vermiş.
Postacılar mektupları ayırırken, gitmesi mümkün olmayan adresi görünce
açmışlar.
Mektup sahibine acımışlar ve aralarında para toplayıp yardım
etmeye karar vermişler.
Ama, ancak 80 milyon lira toplayabilip, göndermişler.
Parayı alan KARADENIZLI, hemen Allah''a bir mektup daha yazmış.

Postacılar, "Allah" adresli ikinci mektubu açmışlar.
Karadenizli şöyle yazıyormuş.
"Allah''ım gönderdiğin parayı aldım, teşekkür ederim.
Ama, bundan sonra
para gönderirken, Meleklerinle gönder, hırsız postacılar gönderdiğiniz
paranın 20 milyon lirasını çalmışlar

Temel hastaneye gitmektedir. Girişte birinin ağladığını görür. Yaklaşır ve sorar: - "Hayrola hemşerim! Neden ağlıyorsun?" Adam: - "Kan tahlili yaptırmaya geldim. Parmağımı kestiler!" der. Temel daha şiddetli bir şekilde ağlamaya başlar. Bu sefer susan adam, Temel'e sorar: - "Hemşerim, sen niye ağlamaya başladın?" Temel: - "Ben" der, "idrar tahlili yaptırmaya geldim

Temel hastaneye gitmektedir. Girişte birinin ağladığını görür. Yaklaşır ve sorar: - "Hayrola hemşerim! Neden ağlıyorsun?" Adam: - "Kan tahlili yaptırmaya geldim. Parmağımı kestiler!" der. Temel daha şiddetli bir şekilde ağlamaya başlar. Bu sefer susan adam, Temel'e sorar: - "Hemşerim, sen niye ağlamaya başladın?" Temel: - "Ben" der, "idrar tahlili yaptırmaya geldim

Konu dora tarafından (24.04.2009 Saat 15:22 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi.Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir..
dora isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 28.04.2009, 08:40   #4158
abdullah naci
Tecrübeli Yiğido
NO AVATAR

ALLAHA İSTEKLERİ DİLEKLERİ ,DUALAR GÖTÜRÜR POSTACILAR DEĞİL ,ALİ BABA İNSANLARLA KARIŞTIRMA.
Alt 30.04.2009, 14:52   #4159
anti israil
Yiğido
NO AVATAR

anti israil Şuan anti israil isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 17.11.2010 23:13

Tecrübe Puanı: 588 anti israil FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

ALLAH İNSANLARA ŞAH DAMARINDAN DAHA YAKINDIR.KİMİN NEYİ HANGİ NİYETLE YAPTIĞINI BİLİR İNSANLARA NİYETLERİNE GÖRE MUAMELEEDER.NİYETİ İYİ OLANA İYİLİK,NİYETİDE KÖTÜ OLANA KÖTÜLÜK VERİR.BU KÖTÜLÜĞÜ,NİYETİNİN KÖTÜLÜĞÜN DEN DOLAYI KİŞİ KENDİSİ HAK EDER.ALLAH KİMSEYE DURUP DURURKEN KÖTÜLÜK VERMEZ.ALLAH KİMSEYE ZULMETMEZ.HERKEZ KENDİNE ZULMEDER.KENDİSİNE KÖTÜLÜK DOKUNAN,HALİNİ DÜZELTSİN KENDİSİNİ SORGULASIN,ALLAH KANDİSİNİ HESABA ÇEKMEDEN KİŞİ KENDİNİ HESABA ÇEKSİN.
anti israil isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 30.04.2009, 22:32   #4160
abdullah naci
Tecrübeli Yiğido
NO AVATAR

MUHAKKAKKİ ALLAH ; ADALETİ,İYİLİĞİ,AKRABALARA YARDIM ETMEYİ EMREDER,ÇİRKİN İŞLERİ,AZGINLIĞI FENALIĞIDA YASAKLAR O DÜŞÜNÜP TUTASINIZ DİYE SİZE ÖĞÜT VERİR.

Konuyu Toplam 7 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 7 Misafir)