![]() |
#4171 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5473
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sibel Can
Bende seytan tüyümü var. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4172 |
Navigator
![]() Ferdi Tayfur
Aski Bana Anlatma Aski bana anlatma kalbim onu taniyor yillar once birisi yakti hala yaniyor Askimi anlamiyor sevmek nedir bilmiyor yillar yili vefasiz gitti hala gelmiyor Bir resmi var elimde hayali gozlerimde ismi her an dilimde gonlum onu ariyor askimi anlamiyor sevmek nedir bilmiyor yillar yili vefasiz gitti hala gelmiyor... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4173 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() harbikiz58 Şuan
![]() Son Aktivite: 03.10.2012 23:37
Tecrübe Puanı: 684
![]() |
![]() BEN ASKI ÖLÜMSÜZ BILENLERDENIM
BIR ÖMÜR BOYUNCA SEVENLERDENIM ELLERIN ELIME DEGMESIN DERIM EGERKI SONUNDA AYRILACAKSAK EBRU GÜNDES |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4174 |
Navigator
![]() Mustafa Ceceli
Unutamam Unutmadım unutamam Kara sevdam merak etme Yaşamaksa yaşadım lakin Canımın çoğu kaldı sende Pişman mıyım asla Güzelleştim yasla Sevmedim mi sevdim evet Senden sonra ihtirasla Ama benim ciğerim yanar Ten oyalanır can kanar İki gözüm iki çeşme Haberin yok içerime içerime akar ................. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4175 |
Navigator
![]() Fatih Kısaparmak
Kilim Sevdiğine sözü olan bir kilim dokur Kilimin dilinden ancak anlayan okur Sırlarımı verdim sana sevgimi verdim Şu gönlümü kilim yaptım yoluna serdim Ayıptır günahtır diye kilit vurdular dilime Aşkı dokudum kilime anlıyor musun Yetinmedim türkü yaptım gayrı bu canımdan bıktım Hani senin olacaktım dinliyor musun Kilim kalbin aynasıdır gönlün sesidir Her nakışı bir duygunun ifadesidir Kilim sevgiliye çağrı aşka davettir Kimi rtenkler şikayettir kimi hasrettir Ben şu gönül tezgahında kilim dokudum Erenlerin dergahında aşkı okudum Töremizde kilim demek ilim demektir Kilim sevdadır özlemdir derttir istektir......... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4176 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ebubekir çakmak Şuan
![]() Son Aktivite: 13.03.2010 13:51
Tecrübe Puanı: 712
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() senden başka bir sevdiğim var ise
kefen olsun son giyidiğim elbise şayet bu sevgimden şüpen var ise azarili ararmıyım sevdiğim sevdiğim sevdiğim azarili ararmıyım sevdiğim sevdiğim sevdiğim deli oldum kanat taktım gönlüme al diyerek kurşun sıktım gönlüme senle yagdım senle aktım gönlüme sensiz hayal kurarmıyım sevdiğim sevdiğim sevdiğim sevdiğim sensiz hayal kurarmıyım sevdiğim sevdiğim sevdiğim sevdiğim mustafa yıldızdoğan sevdiğim
![]() |
#4177 |
Usta Yiğido
![]() MUSTAFA YILDIZDOĞAN - ŞAHİT
Senden başka aşk bilmedim Düşmanım,sırdaşım şahit. Hep ağladım,hiç gülmedim Döktüğüm gözyaşım şahit. Yerler şahit,gökler şahit Dağlar şahit,taşlar şahit. Efkarlanma garip gönlüm Kul bilmezse Allah şahit. Gecelerim bilim bilim İsminle yoğruldu dilim İnan artık ey sevgilim Şu harabe döşüm şahit. Yerler şahit,gökler şahit Dağlar şahit,taşlar şahit. Efkarlanma garip gönlüm Kul bilmezse Allah şahit.
![]() |
#4178 |
Usta Yiğido
![]() mustafa yıldızdoğan bulamazsıNN
Bir gün beni anlarsın da Ararsın da bulamazsın Yokluğumla alevlenir Yanarsın da bulamazsın Gelir o an aklın başa Yalın ayak koşa koşa Dağa taşa uçan kuşa Sorarsın da bulamazsın Ölüm ömür ardı dersin Koca dünya dardı dersin Bir Mustafa vardı dersin Ararsın da bulmazsın
![]() |
#4179 |
Navigator
![]() Yavuz Bingöl Ay balam Kaç zaman oldu haber gelmedi nerdesin yar neredesin? Kaç zaman oldu haber gelmedi nerdesin yar neredesin? Ay balam sen bana mı küstün? Ay balam niye haberi kestin? Ay balam sen bana mı küstün? Ay balam niye haberi kestin? Ay balam sen bana mı küstün? Ay balam niye haberi kestin? Ay balam niye haberi kestin gözlerim yolda gelmez misin? Sana ölürüm bilmez misin? Gözlerim yolda gelmez misin? Sana ölürüm bilmez misin? Ay balam sen bana mı küstün? Ay balam niye haberi kestin? Ay balam sen bana mı küstün? Ay balam niye haberi kestin? Ay balam sen bana mı küstün? Ay balam niye haberi kestin? Ay balam sen bana mı küstün? Ay balam niye haberi kestin? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4180 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 58_SEMİH_58 Şuan
![]() Son Aktivite: 03.10.2014 22:26
Tecrübe Puanı: 762
![]() |
![]() MurAt İnCe---------ÇeKiL qİT....!!!!!!!!!!
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 6 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 6 Misafir) | |
|
|