![]() |
#4181 |
Yiğido
![]() ![]() kayabaşı Şuan
![]() Son Aktivite: 11.06.2011 19:02
Tecrübe Puanı: 595
![]() |
![]() selemun aleyküm arkadaşlar dedikoduyu bırakalımda beldemiz için sanal alemde neler yapabiliriz onları konuşalım önce beldemizin web sitesine ihtiyacı var bu web sitesinde resim galerisi biçok tarihi ve tristik alanlarımız var onları önce bütün türkiyyeye ve sonrada bütün dünyaya nasıl tanıta bilirizz onları konuşalımm belki size şaka gibi geliyor ama benim anlattıklarım yokmu yani tristik alanlar mslaa çermik başlı başına bir velinimet şifalı su bu çevremizdeki hangi köylerde var bunları oturup yerel yönetimlerle konuşulması lazımm dövüş kavga bitsin beldemiz tarihiyle tristik alanlarıyla anılsınn hepinizin desteklerini bekliyorum ellerinizden öpüyorum allaha emanet olunn
anti israil senin mustafa gökmenle bi alıp veremeyecenmi var arkadaşım bakın arkadaşlar insanları suçlarken biraz düşünün geriye şöyle baktığınızda adamın kapısından 4 tane cenaze kalktı yani bu pisliği yapanları suçlamıyosunuzda masum insanlara leke atmaya utanmıyormusunuzz yazıklar olsun sizin gibi düşünenlere yazıklar bu zihniyetle hiç bi yere varamassınız herkese hayırlı akşamlar nerede bu gümüşdereliler kimseler yok bizim adımız ezanla başladı sela ile biter isteyene deyil alayına gider kimine göre yalanı kimine göre kralım sen rahat ol adamına göre adamım gönlümüzdesin koca reis son alperen son başbuğ ve son lider üşüyorum murat-58_55@hotmail.com Konu kayabaşı tarafından (12.05.2009 Saat 19:41 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi.Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4182 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() dora Şuan
![]() Son Aktivite: 16.10.2012 20:45
Tecrübe Puanı: 649
![]() |
![]() Bektasi, vaaz dinlemeye gitmis. Hoca vaazinda icki icmenin bütün kötülüklerini, zararlarini sayip dökmüs, hatta icki icenlerin sirat köprüsünden boyunlarinda dünyada ictikleri bütün icki siseleri asili oldugu halde gececeklerini anlatmis. Bektasi sormus:
"Hocam, boyna asilan siseler bos mu olacak dolumu?" Hooca, incecik köprüden dolu siselerle gecilirken dengenin kolay saglanamiyacagini düsünerek: "Elbette ki dolu olacak" diye yanıt vermis. "Hay agzini öpeyim Hocam, desene ahrette de yasadik!" demis Ünlü bir bilim adamı özel otomobiyle konferans vermeye giderken, uzun yıllardır onunla çalışan şoförü sıkılarak bir teklifte bulunur: -Sizin konferanslarınızı dinleye dinleye virgülüne kadar ezberledim efendim. Ne olur izin verin, bu konferansı sizin yerinize ben vereyim. Bilim adamı öneriyi kabul eder. Şoför, arka koltuğa geçer. Bilim adamı, şoförün şapkasını giyip öne oturur. Konferansın verileceği salona varırlar. Şoför, kürsüye çıkar, hiç teklemeden çok güzel bir konuşma yapar ve sorar: -Sorusu olan var mı? Ülkenin ciddi bilim adamlarından biri oldukça zor bir soru sorar.. Şoför hiç tereddüt etmeden şöyle der: -Çok kolay bir sru bu, şoförüm bile bilir. Gidip çağırayım, sizin sorunuzu o yanıtlasın... Doktorun biri yeni bir muayenehane açmış. Kapıya yazmış... " Vizite ücreti 100 Dolar. İyileştiremediğimiz hastaya beş mislini geri veriyoruz..." Vizite pahalı ama, doktor gerçekten doktor... Her gelen hasta iyileşip gidiyor... Doktorun ünü her geçen gün artıyormuş... Uyanığın biri doktora gidecek, iyileşmeyecek ve beş misli parayı geri alacak ya, kapıyı çalmış... "Doktor! Ağzımın tadı hiç yok... Öyle kötüyüm ki, hiçbir şeyin tadını alamıyorum..." Doktor... Adama şöyle bir bakmış, hemşireye seslenmiş: "Hemşire hanım! Sekiz numaralı kutuyu getirin" Hemşire adama uzatmış kutuyu, adam, bir kaşık içindekinden yemiş ve anında tükürmüş... "Ama Bu bok!!!!!" Doktor sakin, "Evet! İyileştiniz. Tad alıyorsunuz artık.." Adam, parayı ödemiş sinirleri tepesinde gitmiş... Aradan birkaç ay geçmiş. Büyük bir hırsla yeniden kapısına dayanmış doktorun .. "Doktor bey, ben de hafıza kaybı başladı... Herşeyi unutuyorum...!" Doktor, adama şöyle bir bakmış yine, hemşireye dönmüş, "Kızım, sekiz numaralı kutuyu getirir misin?" demiş. Adam, hemen itiraz etmiş, "Ama, o kutuda bok var!"... Doktor, "Doğru! Bakın, hafızanız da yerine geldi!...." Adam, ağlamaklı, hırsla ödemiş parayı çıkmış dışarı... Kurmuş da kurmuş intikam planlarını... Birkaç ay sonra.. "Doktor! Ben de iktidarsızlık başladı... Durumum kötü, hiçbir şey yapamıyorum..." Doktor adamı gözüyle şöyle bir inceleyip, "Hemşire hanım sekiz Numaralı kutuyu getirir misin" diye seslenince, adam, tüm hırsıyla, "S.kecem,seni de sekiz numaralı kutunu da..." diye bağırmış.. Doktor gayet sakin, "Geçmiş olsun! Artık yapabiliyorsunuz!!!!" Konu dora tarafından (13.05.2009 Saat 08:50 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi.Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4183 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() aozdemir Şuan
![]() Son Aktivite: 22.01.2015 10:38
Tecrübe Puanı: 774
![]() |
![]() beldemiz, ilimiz ve ülkemiz için hayırlı bereketli bir gün dilerim.
![]() |
#4184 |
Yiğido
![]() ![]() ![]() anti israil Şuan
![]() Son Aktivite: 17.11.2010 22:13
Tecrübe Puanı: 605
![]() |
![]() kayabaşı arkadaş;benim hiç kimseyle bir alıp veremediğim yok olmaz da.çünkü ben allahın yarattığı herkezi hatta herşeyi severim. allahın yolunda giden herkezde dostumdur.zalimlerin de zalimliklerini dile getiririm.buda benim olduğu gibi herkezin de görevidir.1900 yüzlü yılların başında zalimler bizleri yurdumuzdan atmaya yurdumuzu işgale kalkışmışlardı. ama ozaman hasta denilen,fakir ve yoksul halk onlara karşı durdu bilrik oldu vatanını korudu.gereken dersi verdi vatan bizimdi onalar almaya geldiler alamadılar boylarının ölçüsünü aldılar.sen çıkarda bu köyde 30 ev kalana kadar hepsini göçüreceğim falanı vuracağım der ,kimine hakaret eder ,kimini döver ,kimine söversen ,yarayı kaşır san yara kanar.ben istiyorum ki yaralar kanamasın insanlar ölmesin , herkez birbirini sevsin ,huzur olsun güven olsun.bunun önün deki engelleri söylüyorum ,sorumluları yeriyorum.insanları özellikle en yakınlarını istismar edenleri,kişisel çıkarları için olayları tırmandıranları söylüyorum.herkezin ön yargıdan sıyrılıp olaylara objektif bakmasını,olayların iç yüzünü görmesini istiyorum,herkezi,özellikle hakkın ve halkın yanında ,hakkı ve halkı sevenleri çok seviyorum.sevgi ve saygılar.
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4185 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() abdullah naci Şuan
![]() Son Aktivite: 17.11.2010 22:03
Tecrübe Puanı: 626
![]() |
![]() HAYIR 'DA,ŞER'DE ALLAH'TAN DIR .ALLAH HAYIR İSTEYENE HAYIR,ŞERİ İSTEYENEDE ŞER VERİR.
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4186 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() kınasoglu Şuan
![]() Son Aktivite: 17.11.2013 23:05
Tecrübe Puanı: 661
![]() |
![]() evet hoçam katılırım size hayır isteyene hayır şer isteyene şer veriyor herşey allahdan herkes hak ettini cekecek ben eminim
![]() |
#4187 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() abdullah naci Şuan
![]() Son Aktivite: 17.11.2010 22:03
Tecrübe Puanı: 626
![]() |
![]() KULA BELA GELMEZ HAK YAZMAYINCA. HAK BELA YAZMAZ KUL AZMAYINCA.
HAK KULDAN İNTİKAMI KUL İLE ALIR. DİNİ İRFANI BİLMEYEN BUNU KUL ETTİ SANIR. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4188 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() mehmetacik58 Şuan
![]() Son Aktivite: 06.12.2011 20:28
Tecrübe Puanı: 716
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() merhaba arkadaşlar bu forumda aylar önce bir kitap toplama kampanyası başlatmıştık fakat atıp tutan arkadaşlardan hiçbir ses seda ÇIKMADI cUHURİYET üNİVERSİTESİ ÖĞRTENCİLERİ BELDEMİZE BİR KÜTÜPHANE AÇIYORLAR. AÇILIŞ PERŞEMBE GÜNÜ SAAT 10,30 DA CUMHUEİYET ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ SAYIN PROF.DR. İLYAS DÖKMETAŞ,SAYIN VALİMİZ VEYSEL DALMAZ VE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ SAYIN ALİ MURAT TANER'İN KATILIMIYLA AÇILIŞ YAPILACAK TÜM GÜMÜŞDERELİLERİ AÇILIŞA BEKLİYORUZ.
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4189 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() dora Şuan
![]() Son Aktivite: 16.10.2012 20:45
Tecrübe Puanı: 649
![]() |
![]() Adam,köşebaşındaki dilenciye para verirken gönlünü de almak istedi:
-Ayağın topal ama şükret, ya kör olsaydın? -Körlüğü de denedim be abi... İş yok! Yüzlük diye ellilikleri yutturuyorlar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4190 |
Yiğido
![]() ![]() kayabaşı Şuan
![]() Son Aktivite: 11.06.2011 19:02
Tecrübe Puanı: 595
![]() |
![]() bak anti israil arkadaşım tamam söylediklerine yüzde yüz katılıyorum ama sen olayları tek taraflı düşünüyosun olayların bi derinlerine git kim haklı kim haksız o zaman görürsün suçladığınız insanlar bu beldeye en büyük hizmetleri yapmış bir insan bir daha kimse kimseyi suçlamasın rica ediyorum siz siyaset adamı değilsiniz parlementer deyilsiniz siz ve sizin gibiler hangi akla hizmet ediyor isminizide rica ediyorum murat kayabaşı ****
murat-58_55@hotmail.com Konu kayabaşı tarafından (14.05.2009 Saat 21:26 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi.Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 16 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 16 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Elbeyli'lerin sohbet alanı | umit_koc | Köylerimiz (Sivas Köyleri) | 24 | 27.03.2011 20:00 |
Fuar alanı olmazsa olmaz | Sivaslilar.Net | Anasayfa Haberler | 13 | 03.03.2010 10:47 |
Edukeyf (Online Radyo , Video , Tv, Sohbet , Burç , Haber, Gazete vb) | edukeyf | Full Program Download | 0 | 10.12.2009 17:56 |
Ücretsiz Web Alanı Veren Siteler | Serd@r | Bilgisayar ve İnternet Dünyası | 3 | 26.03.2008 12:25 |
Sanal sohbet neden tehlikeli? | seva | Arşiv | 2 | 26.03.2008 10:29 |