![]() |
#411 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bahar5834 Şuan
![]() Son Aktivite: 22.05.2010 23:10
Tecrübe Puanı: 1275
![]() |
![]() tskler saoll bende öncen konulara yaziyordumm ama bende siz gibi fazla konulara girmiyorumm
sadece sevdim işte ve forumda çicek göndere yazarim ve çikarimm çok tskler kardesimm
![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar bahar5834'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#412 |
Yasaklı
![]() doğan bulut Şuan
![]() Son Aktivite: 03.05.2010 04:13
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
![]() Uzaklaşma benden sensiz olamam
Gezdiğim yollarda arar bulamam Seni senden başkasına soramam Hayalin barışık izin küs bana Sevdiğim halin dokunur bana Ben sana bakarım sen başka yana Sana olan sevgimi kalbimde ara Kipriğin barışık gözün küs bana Gel sevenlerin haline acı Gönlümün sultanı başımın tacı Bir mektup yollamışsın verdi postacı Kağıdın barışık yazın küs bana Ben kendimi sende buldum Bir gelene bir de gidene sordum Bu dünya da cenneti de gördüm Dudakların barışık kalbin küs bana Hiç uyumadım seni düşündüm Senin hayalini duvarlarda gördüm Bir sustum bir de ağladım Ellerin barışık tenin küs bana Uzakta olsanda sanki yanımdasın Ellerimi tutmasanda sanki içimdesin Benim sevdam hep sana sürgün Dilin barışık yüreğin küs bana Gözünden yaş akmasına dayanamam Senin yokluğuna asla alışamam Kalbinde başka birisi varsa dayanamam Sözlerin barışık gözlerin küs bana..... |
![]() |
![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar doğan bulut'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#413 |
Yasaklı
![]() doğan bulut Şuan
![]() |
![]() Kiminde içe dökülür gözyaşı
Ağlamaktır bazen sitem Gurur yapar eğilmez başı Selamsız geçiştir sitem. Dert büyüğüdür ağır başlı Gülmez yüzü çatık kaşlı Teni genç gönlü yaşlı Hesapsız yıllardır sitem. Bir pınar gözüdür akar sözü Ne yapsak yarin görmez gözü Sever görünür garibi bazı Hakka yakarıştır sitem. Yolda giden kervana dokunma Derdi olmayana dert yakınma Biçare olup etrafa bakınma Umudun bitişidir sitem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#414 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bahar5834 Şuan
![]() Son Aktivite: 22.05.2010 23:10
Tecrübe Puanı: 1275
![]() |
![]() ![]()
![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar bahar5834'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#415 |
Yasaklı
![]() doğan bulut Şuan
![]() |
![]() Geceler sevdasız,gündüzler yorgun.
Gönülden bu yoksul, hayale vurgun. Çarpıyor yüreğim,gözlerim durgun. Kararımı verdim sevdam sürgünde. Arzettim derdimi,bilmez halimden. Nedir bu çektiğim,kader elinden. Sende anlamadın,gönül dilinden. Kapılar kapalı,sevdam sürgünde. Hayali bir Aşk’ın sevdasındayım Adına vuruldum arkasındayım. Cümleye çırağım ustasındayım. Verdim çıkışını sevdam sürgünde. Boş hayal benimki sadece çile. Bülbülün telaşı bahçede gül’e Güllerini bırak,yaprağı bile Kurutmuş sam yeli,sevdam sürgünde. Yoruldu yüreğim lal oldu dilim Zay oldu emeğim büküldü belim Bilinmez yerdesin yetmiyor elim Tükendi umudum sevdam sürgünde. |
![]() |
![]() |
![]() |
#416 |
Yasaklı
![]() doğan bulut Şuan
![]() |
![]() Büktüler boynumu gayri yetmiyor gücüm
Sadece sevmekmiş bu işte bütün sucum Kapansın gözlerim yetsin batsın bu dünyam Sensizlik gurbetde ebedi sürgünde sevdam Saçlarım ak yüregim dopdulu hüzün Kor düştü içime yanıyor kan aglar gözüm Çözüver saçlarını seherde kokusun duyam Sensizlik gurbetde ebedi sürgünde sevdam Hasret yüklü dolmuş bulutlar korkutur oldu Çığ düştü gönlüme bir anda baharda dondu Açılsın yolar güç sende bagışla salıver mevlam Sensizlik gurbetde ebedi sürgünde sevdam Tutmuyor senmişsin sagım solum her iki yanım Ölürse yagmur nolur sevdigine tabutta salın Okunsun ihlas la duyulsun sılam da selam Sensizlik gurbetde ebedi sürgünde sevdam |
![]() |
![]() |
![]() |
#417 |
Yasaklı
![]() doğan bulut Şuan
![]() |
![]() Bir kor gibi yakıyor, yüreğimi bu sevdâ
Yavaş yavaş sarıyor, yüreğimi bu sevdâ ..........Yalvarsam yakarsam, ne çare kâr etmiyor ..........Ağlasam, sızlasam, ne çare kâr etmiyor ..........Ah bu sevdâ, ah bu sevdâ ..........Ah bu sevdâ kara sevdâ |
![]() |
![]() |
![]() |
#418 |
Yasaklı
![]() doğan bulut Şuan
![]() |
![]() Bir sevda seliyim aşk deresinde
Akmaya bu sevda mecbur eyledi Gönül köşesine sevgi tahtını Dikmeye bu sevda mecbur eyledi Bakışların ne dengi var ne eşi Gölgede bırakır gökte güneşi Düştü yüreğime aşkın ateşi Yakmaya bu sevda mecbur eyledi Özlemle yıllarca yollara baktım Yar bana dargınmış ne hata yaptım Dikildi karşıma şu kara bahtım Bakmaya bu sevda mecbur eyledi Çare yoktur karşılıksız sevgime Sevmese de seveceğim ben yine Sevda oku kirpiğini kalbime Çakmaya bu sevda mecbur eyledi |
![]() |
![]() |
![]() |
#419 |
Yasaklı
![]() doğan bulut Şuan
![]() |
![]() Bir masal gibi,aşkımız diyordun,
Seni bir ömür,severim diyordun. Cennetten bir köşe,kalbim diyordun, Anladım bu sevda,yalanmış yalan. Yalancı sevda,yalancı sevda, Hoşçakal birtanem,bana elveda. Yalancı sevda,yalancı sevda, Hoşçakal sevgilim,sana elveda. Engüzel yıllarım,senin diyordun, Doyulmaz aşklarım,senin diyordun, Arzu dolu bedenim,sev diyordun, Anladım bu sevda,yalanmış yalan |
![]() |
![]() |
![]() |
#420 |
Yasaklı
![]() doğan bulut Şuan
![]() |
![]() Nasıl anlatıyım tarif edeyim
Aşığın gözünde yaş kara sevda Bundan kurtulup ta nasıl gideyim Aşığa ekmekle aş kara sevda Söz dinlemez elden ele gezdirir Dertli eder üzüm üzüm üzdürür Usandırır seni candan bezdirir Eyibin derdine eş kara sevda Hem ağlatır he mi güldürür seni Sırrını faş eder bildirir seni Kuru hayal ile öldürür beni Sanmayın aşığa hoş kara sevda İstesem de ondan ayrı kalamam Sevda bensiz ben sevdasız olamam Yorulunca ardı sıra gelemem Uçunca tutulmaz kuş kara sevda |
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 4 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 4 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Bu Yürek Sen'in İçin ..ya Rabbi.. | Kardelencicegi | İslami Şiirler | 52 | 29.08.2010 13:58 |
AŞK OLSUN | dark_yamtar58 | Aşk şiirleri | 393 | 10.04.2010 21:22 |
İşte Bu Zamanın Gençleri....... | HaKaaN | Serbest Dini Konular | 3 | 04.03.2009 11:08 |
EGER BIRGÜN (siir) | karatasli | Aşk şiirleri | 39 | 21.01.2009 22:50 |
ZINA | bulutbey1978 | Muhtelif konular | 24 | 24.04.2008 16:00 |