|
|
|
|
#1 |
|
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
Tecrübe Puanı: 5511
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ibrahim talises
Birakin gitsin. Söyleyin ne verdi dertlerden başka İstemem gelmesin aşkımız bitsin Onunla küstüm ben hayata aşka Bırakın bırakın bırakın gitsin Bir kere insanın şansı gülecek Sevgili dediğin kıymet bilecek Bu dünya o yokken elbet dönecek Bırakın bırakın bırakın gitsin Bırakın bu sevda burada bitsin Bırakın bırakın bırakın gitsin Sevilmek çok ona sevipte görsün Kapansın kapılar geriye dönsün Onunda gün gelip umudu sönsün Bırakın bırakın bırakın gitsin Bir kere insanın şansı gülecek Sevgili dediğin kıymet bilecek Bu dünya o yokken elbet dönecek Bırakın bırakın bırakın gitsin Bırakın bu sevda burada bitsin |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Yasaklı
HaSiVasLıM58 Şuan
Son Aktivite: 14.01.2009 13:33
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
Yar senin o gözlerin MELEK leri andırırrrrrrrrrrrrrr
Düşürür ateşlere kerem gb yandırırrrr Yar adına adına adına doymadım tadına Ben CANIMI veririm senin gb kadına Türkü ağıtlar yakam senin gb kadına Yüreğin benzer AYAAAAAA KİRPİĞİN KAŞIN deryaaaaaaaaaa Keklik BAKIŞIN varya ne ocaklar söndürürrrrrr Yar adına adına adına doymadım tadına Ben CANIMI veririm senin gb kadına Ekinci dinim anım EMRET ÖLEM SULTANIM Sana TESLİMDİR CANIM SEVDAN BENİ ÖLDÜRÜRRRRRRRR AŞKIN BENİ ÖLDÜRÜRRRRRRRRRRRRRRRRR Yar adına adına adına doymadım tadına Ben CANIMI veririm senin gb kadına Türkü ağıtlar yakam senin gb KADINA...... [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Usta Yiğido
sivassporlukiz Şuan
Son Aktivite: 17.07.2009 14:50
![]() |
iLayDa-Seni CoooK Sevmistim
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() harbikiz58 Şuan
Son Aktivite: 03.10.2012 23:37
Tecrübe Puanı: 722
![]() |
ISTANBULDA BIR YARIM VARRRR
SEVDIGIM CANIM VAR KÜRSAT |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Navigator
Taha
Güllerin efendisi. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Usta Yiğido
sivassporlukiz Şuan
![]() |
GüLLü-HerSeYim oLDun
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Navigator
Musa Eroglu
Ceylan Gözlerine Kurban Olduğum Ceylan gözlerine kurban olduğum Tanrı selamını almaz mısınız Mevla sizi süs için mi yarattı Biz gel demeyince gelmez misiniz Gurbete gidenler azığın alır Kimisi giderken kimisi kalır Kimi sevap için Kabeye varır Kabe kapınızda bilmez misiniz Karadır kaşınız yaydan nic'olur Bugün dünya yarın ahret nic'olur Bir gönül yapması yüz bin hac olur Siz gönül yapmasın bilmez misiniz Sümmani'yem ey dil yare n'iderim Başım alır diyar diyar giderim Yarın mahşer günü dava ederim Siz mahşer yerine gelmez misiniz |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Navigator
Hakan Tasiyan
Beyaz gülüm. Ah gülüm,beyaz gülüm,beyaz gülüm ayrılığı yok etmez ömür kirpiğine rüzgar değse baktığın yere kan damlar gülüm baksan hazırım tutsan kaçarım öpsen ölürüm ölürüm yokluğundan gayrı bana netsin ölüm sana gelmediğim gün öldüğüm gündür gülüm baksan hazırım tutsan kaçarım öpsen ölürüm ölürüm yokluğundan gayrı bana netsin ölüm sana gelmediğim gün öldüğüm gündür gülüm öldüğüm gündür gülüm öldüğüm gündür gülüm........... |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Usta Yiğido
sivassporlukiz Şuan
![]() |