09.01.2009, 02:24 | #4331 |
Yasaklı
HaSiVasLıM58 Şuan
Son Aktivite: 14.01.2009 13:33
Tecrübe Puanı: 0
|
Cevap: Şuanda Ne Dinliyosunuz...?
Bir gönüle aşk girince
Ateşte yanmışa benzer Bir de hasretlik olunca Yanmış tutuşmuşa benzer Yağmura karışır yaşın Dünyaya sığmaz bir başın Sevdalıdır hayal düşün içmeden sarhoşa benzer Bedenimin canı canan Damarımın kanı iman Fedai´m dört yanımınan Kışa tutulmuşa benzer [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] |
09.01.2009, 02:38 | #4332 |
Usta Yiğido
sevgim 58 Şuan
Son Aktivite: 09.06.2015 01:53
Tecrübe Puanı: 994
|
sevdan uykulu düs gibi
ayriligin görmüs gibi bir manali gülmüs gibi zemheri sözlüm aglayan gözüm yüreg közüm gülmeyen yüzüm [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
09.01.2009, 02:41 | #4333 |
Yeni Yiğido
58_yıldızeli_58 Şuan
Son Aktivite: 20.11.2010 17:28
|
ali kızıltuğ - varıp gideceğim yıne ben baba yurduna
|
09.01.2009, 03:55 | #4334 |
Yasaklı
HaSiVasLıM58 Şuan
|
Böyle miydi senin ilen ahdımız
Yollarına kar mı yağdı gelmedin Ömür geçti, tükeniyor vaktimiz Yollarına kar mı yağdı Gelmedin nazlı nazlı Gelmedin leyli leyli Gelmedin Gel ağlama, gözlerini sil gayrı Uzadıkça uzamasın, yol gayrı Ayrılığa dayanamam, gel gayrı Yollarına kar mı yağdı Gelmedin nazlı nazlı Gelmedin leyli leyli Gelmedin Döküldü yaprağım güzlere düştüm Gönülden ırağım gözlere düştüm yüreğim yanıyor közlere düştüm Yollarına kar mı yağdı Gelmedin nazlı nazlı Gelmedin leyli leyli Gelmedin [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] |
09.01.2009, 04:27 | #4335 |
Yasaklı
HaSiVasLıM58 Şuan
|
Kafamı dinliyorum ve bu saatte bile azda olsa rızkı için yollara düşen insanları seyrediyorum ; ekmek mücadelesi veren insanlarımızın vermiş olduğu mücadeleyi seyirediyorum..
|
09.01.2009, 06:04 | #4336 |
Usta Yiğido
harbikiz58 Şuan
Son Aktivite: 03.10.2012 23:37
Tecrübe Puanı: 673
|
ARIF NAZIM-BİLDİĞİN GİBİ DEĞİL
Eskiden bir adım vardı, Umudum, feryadım vardı, Şimdi ben, o ben değilim Yolumu bilmiyorum, Gülmüyor, ölmüyorum, Bu hayat yordu beni Bildiğin gibi değil... Dağlarım devriliyor, Gençliğim savruluyor, Bir ayaz vurdu beni Bildiğin gibi değil... Güllerim devriliyor, Gençliğim savruluyor, Vedalar yordu beni, Bildiğin gibi değil... Eskiden mevsim seçerdim, Solardım; çiçilave açardım, Şimdi ben, o ben değilim, Bir nefes, bir ahım var, Bilmem ne günahım var, Vedalar sardı beni, Bildiğin gibi değil... Dağlarım devriliyor, Gençliğim savruluyor, Bir ayaz vurdu beni Bildiğin gibi değil... Güllerim devriliyor, Gençliğim savruluyor, Vedalar yordu beni, Bildiğin gibi değil... Şehrin en karanlık yerinde duruyorum; haydi, vur beni!.. Hiç ümidim kalmadı; tutunacak bir dalım. Byemilaveım yere eğme benim; mazlum yerine koyma. Allı-pullu düşlerim vardı oysa. Bir hayat böyle tersine dönmez; bir yiğit böyle harcanmaz. Dağlara-tyemilavelara haykırasım geliyor. İçim yanıyor içim! Bildiğin gibi değil... Bu, bir hikayenin bitişi midir; bu, kanlı bir veda mıdır? Bu, son harpçının yediği kurşun; bu, son kalenin de düşüşü müdür? Dalgaların çilaveilişi, bayrakların yıkılışı; bu, şarkıların susuşu mudur? Ömrüm kanıyor ömrüm! Bildiğin gibi değil... Ben bu hayata asiydim; öyle değil mi? Bir yıldız kaydı ömrümden; ben de yenik düştüm... İşte her şeye sırtımı dönüp koşuyorum... Sarı güller kahrolsun; yaş gözler, ak menlisan kahrolsun!.. Kahrolsun bu kaldırım; bu nezaket, mutluluk lisanilaveleri!.. Canım yanıyor canım! Bildiğin gibi değil... Buldugumu sanmıştım umdugumu arıyorum.... |
09.01.2009, 06:23 | #4337 |
Navigator
Kardelencicegi Şuan
Tecrübe Puanı: 5463
|
Aşkların En Güzeli
Ferhat Göçer Unut dediğin kolay değil sorma Sanırım aldandım yıllar sonra Yalan ölürüm inanmam buna Bulurum dedin benden sonra Kaç yıl gerek bana dönmen için Kavruldu kalmadı yandı içim İnan bana canım sen de özleyeceksin Hoşçakal aşkların güzeli Kavuşur elim sana günün birinde Sarılıverir beline dokunur tenim Sana yeniden Hangi Gün taşınır dönerim Bilinmez boş kalacak yüreğim Söz verdim sana ölene kadar ayrılmam............ |
09.01.2009, 06:25 | #4338 |
Navigator
Kardelencicegi Şuan
|
ben olmayinca hemen bulmussun birini
yol ayriminda unuttun yeminlerini sen bitirdin hem kendini hem de beni simdi git artik, donme geri kime gidersen git beni unut artik bir gun asklar biter, hatiralar kalir, kimi severse hep hatirlatir sanma bir baskasi yerimi alir gelenler gideni elbet aratir ben olmayinca "ondan kurtuldum" demissin benim yerime bir baskasini sevmissin beni zaten aslinda hic sevmemissin uzulmedim hic, donme geri kime gidersen git, beni unut artik bir gun asklar biter, hatiralar kalir, kimi severse hep hatirlatir sanma bir baskasi yerimi alir gelenler gideni elbet aratir.......... |
09.01.2009, 06:33 | #4339 |
Navigator
Kardelencicegi Şuan
|
Gidiyorum
Kıraç Ne başkası oldu ne de olacak Sen çalmassan kapım açılmayacak Şimdi içimde yanan bu ateş Sanma ki bir son bulacak Hiç utanmam gülüm divaneyim Parçalanmış dünyam viraneyim Seni herşeyden çok çok istedim Vuruldum avereyim Ne olurdu benim olsan Şu yaralarımı sarsan Bıktım artık yol almaktan Önüme çıkıp durdursam Gidiyorum buralardan Tüm rüzgarlar senin olsun Benden ayrı rüyadasın Dilerim bir gün uyanırsın ( Solo ) Yıllar sonra bir gün yaşlandığında O ipek saçların ağardığında Kuru yaprak gibi dağıldığında Kalırsın tek başına Oysa seni ne çok ne çok sevmiştim Tüm çiçeklerimi sana dermiştim Şimdi ellerim boş yüreğim sarhoş Oysa neler ümit etmiştim Ne olurdu benim olsan Şu yaralarımı sarsan Bıktım artık yol almaktan Önüme çıkıp durdursam Gidiyorum buralardan Tüm rüzgarlar senin olsun Benden ayrı rüyadasın Dilerim bir gün uyanırsın " Elimde eski bir aşktan kalma tutku damlacıkları Arkamda diz boyu balçık hatıraları ışığı var Yıkmış atmışım herşeyi Bir ben kalmışım ortada Birde sen içimde ,taa şuramda Kendimden geçiyorum Özlemişim seni bir tanem Gel döndür beni bu yollardan Hadi ,bekliyorum " |
09.01.2009, 07:28 | #4340 |
Navigator
Kardelencicegi Şuan
|
Funda Arar Ah bu çalan şarkımız yârim yârim Eski bir anı şimdi Ben gelinindim senin yarim yarim Damadım nerde şimdi? Neyleyim baharımı, hazanımı Sevda çiçeğim solmuş. Bir yanan kalp vardı senin için Gittiğin gün o durmuş.. Ah bu çalan şarkımız yârim yârim Eski bir anı şimdi Sen gelinimdin benim yarim yarim Damadın nerde şimdi? Neyleyim baharımı, hazanımı Sevda çiçeğim solmuş Bir yanan kalp vardı senin için Gittiğin gün o durmuş.. Ah bu çalan şarkımız yârim yârim Eski bir anı şimdi Ben gelinindim senin yarim yarim Damadım nerde şimdi |
Konuyu Toplam 29 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 29 Misafir) | |
|
|