![]() |
#4361 |
Usta Yiğido
![]() sivassporlukiz Şuan
![]() Son Aktivite: 17.07.2009 13:50
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
![]() F-SaNe Mc-YaRaLi YüreGim
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4362 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() besyo_cu Şuan
![]() Son Aktivite: 30.11.2015 22:13
Tecrübe Puanı: 1019
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Erdal GÜNEY - Sevdamız bir uzun bakış
Sevdamız bir uzun bakış Ey memleket, ey soylu düş Ömrümüze girip oturdu kış Bir gül idim derilmemiş Daha gün yüzü görmemiş Örselenip kırılmamış Ne bu sürgün, ne bu gidiş Ey memleket, sevdalı kuş Katlimize ferman bu son gülüş Bir gül idim derilmemiş Daha gün yüzü görmemiş Örselenip kırılmamış
![]() |
#4363 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5479
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Burcu Güneş
Ay Şahit Göster bana bir sebep göster dönmem için sana Anlat bana birşeyler anlat inanmam için hala Değiştin sen beni çok severken Çifte kumrulardık biz eskiden Bu defada yine benden olsun Döndüğüm son söz olsun Ay şahit aşkımıza her gece Gök şahit ettiğim yeminlere El şahit verdiğim emeklere Aşk şahit bir şans daha ikimize..... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4364 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() harbikiz58 Şuan
![]() Son Aktivite: 03.10.2012 22:37
Tecrübe Puanı: 689
![]() |
![]() Canim dedim sana canim, ah canimi aldin obur yarim!
Sen yine'de uzulme, dayanamam sana, kiyamam! Istanbul'da bir yarim var, gozbebegim canim var, unutamadim seni aaaah! Kendimi unuttum! Siir: Su gibi akar omur, genclik onune set mi olur... Yakar sensiz yillarr, ustume hayalin yagar, yagmur yagmur! Bilirim simdi bensiz seni buldum yerdesin! Ne tadi varki ben olmadan anilarin, adini bir ben bilirim, yeter! kimse bilmesin! Istanbul koydum ismini, istanbul acilari! |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4365 |
Navigator
![]() İbrahim SADRİ
ADAM GİBİ Ben seni hiç sevmedim ki Yorgun akşamlarda söylediğimiz şarkıları sevdim Bir çiçeğe gülmeni bir güle benzemeni sevdim Bir de yıldızları sevdim Eylül akşamlarında gelip gözlerinde durdular Ben seni hiç sevmedim ki Beni yola koduğunda ayrılmayı sevdim Kurşunları sevdim beni vurduğunda Ağlamayı sevdim unuttuğunda Yalnız olduğumu anladığımda Ayakta kalmamı sevdim Yıkılmamı sevdim seni her hatırladığımda Ekmeği sever gibi sevdim sensizliği Su gibi özledim temmuz güneşinde sesini İkindide yağmur gibi Geceleyin rüzgar gibi sevdim seni sevdiğimi Ben seni hiç sevmedim ki Kuşlara şarkılar öğretmeni sevdim Menekşeyle konuşmanı Nisana hatırlatmanı Baharın bir adını yalnızlık olmadığını Düştüğüm zaman kanayan yanlarımı Ve tuhaflığımı üşüdüğüm zaman Sakız satan çocukları Yeni çıkan şarkıları Her kaybettiğinde kazanan yanlarını sevdim Denize düşmüş gül gibi düştüm ateşe Ben yangını sevdim Yandığım zaman böyle işte Ben seni hiç sevmedim ki Bir gece bir ceylan indi dağdan kalbime Bir gece bir şiir gibi kibrit alevinde Alemin ortasında kimsesizliğin sesinde Buğusunda sabahın Acımasızlığında bir ahın Ağlayan yüzünde insanın Ferahlatan gücüyle duanın Korkutan yanıyla narın Gülün üstüne Tuttuğun umudun üstüne Korkunun üstüne Senin üstüne Hep senin üstüne Ben seni hiç sevmedim ki Gittiğin zaman Gitmeni sevdim Evreni sevdim geldiğin zaman Kalmanı sevmedim Ürküyorum sana alışmaktan Yine de sevdim gülümsemeyi Mendilini sallarken seni götüren trenin arkasından Kırlara ilk kar düştüğü zaman Ölümün ne güzel olduğunu sevdim Seni içimde öldürdüğüm zaman Her kaybettiğinde kazanan yanlarını sevdim. Denize düşmüş gül gibi düştüm ateşe Ben yangını sevdim Yandığım zaman böyle işte Ben seni hiç sevmedim ki Ben sevdim mi Adam gibi severim "Defalarca dinledim ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4366 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() YÜREGIM REHINNNNNNNNNN-
NASIDE GÖKTÜRK |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4367 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() AYRILIK SEVDI BIZI
ICIM HÜZÜN DENIZI CEKIL GIT DESEMDE .. GITME SEVDIGIMMMM |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4368 |
Yiğido
![]() ![]() Sandalli58 Şuan
![]() Son Aktivite: 15.02.2009 15:15
Tecrübe Puanı: 612
![]() |
![]() ebru yasar feat. ismail yk - seviyorum seni
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4369 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() gezgin_58 Şuan
![]() Son Aktivite: 12.02.2024 06:14
Tecrübe Puanı: 670
![]() |
![]() kazım koyuncu dıdo
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4370 |
Navigator
![]() Ibrahim talises
Birakin gitsin. Söyleyin ne verdi dertlerden başka İstemem gelmesin aşkımız bitsin Onunla küstüm ben hayata aşka Bırakın bırakın bırakın gitsin Bir kere insanın şansı gülecek Sevgili dediğin kıymet bilecek Bu dünya o yokken elbet dönecek Bırakın bırakın bırakın gitsin Bırakın bu sevda burada bitsin Bırakın bırakın bırakın gitsin Sevilmek çok ona sevipte görsün Kapansın kapılar geriye dönsün Onunda gün gelip umudu sönsün Bırakın bırakın bırakın gitsin Bir kere insanın şansı gülecek Sevgili dediğin kıymet bilecek Bu dünya o yokken elbet dönecek Bırakın bırakın bırakın gitsin Bırakın bu sevda burada bitsin |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 28 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 28 Misafir) | |
|
|