Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Sivas Rehberi > Sivas Belediyeleri > Gümüşdere Belediyesi
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 07.09.2009, 15:09   #4361
resulbudak66
Yiğido

resulbudak66 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

resulbudak66 Şuan resulbudak66 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 27.09.2013 19:38

Tecrübe Puanı: 626 resulbudak66 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: GÜMÜŞDERE'LİLERİN SOHBET ALANI

herkese hayırlı ramazan lar
resulbudak66 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 07.09.2009, 17:18   #4362
figen-58
Tecrübeli Yiğido

figen-58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

figen-58 Şuan figen-58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 14.04.2012 22:11

Tecrübe Puanı: 610 figen-58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

ist den sevği slmlar herkese hayırlı ramazanlarınız olsun

kadın dediğin bir ğüldür tutmasını bilmessen dikeni batar tutmasını bilirsen o ğül sana tapar
figen-58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 07.09.2009, 17:24   #4363
ayten58
Yasaklı
NO AVATAR

ayten58 Şuan ayten58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 19.03.2010 21:23

Tecrübe Puanı: 0 ayten58 FAZLA SÖZE GEREK YOKayten58 FAZLA SÖZE GEREK YOKayten58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

merhabalar arkadaşlar nasılsınız resul bey meğer siz adıslıimişsiniz
sevindim çok vallahi çok severim adıslıları kulakları çınlasın komşum vardı sivasda bekir amca soy adı kızılyar çocuklarıyla büyüdük rahmetli ömer zeynep belgizar tukez ablanın kızı
oda rahmetli oldu hepsini bilirim köyünüze gittim kaç defa hemde.memnun oldum hayırlı akşamlar
ayten58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07.09.2009, 18:15   #4364
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

altuntas58 Şuan altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.10.2012 21:24

Tecrübe Puanı: 4524 altuntas58 isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

GÜMÜŞDERE köyüne salamlar saygılar herkesin ramazanı mubarek olsun
Alt 07.09.2009, 20:51   #4365
kayabaşı
Yiğido

kayabaşı - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

kayabaşı Şuan kayabaşı isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.06.2011 20:02

Tecrübe Puanı: 579 kayabaşı FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

GÜLDÜ O NE BİR GÜN GÜLDÜ NEDE BİR GÜN GÜLDÜ O
kayabaşı isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 08.09.2009, 10:22   #4366
resulbudak66
Yiğido

Alıntı:
guldane Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
merhabalar arkadaşlar nasılsınız resul bey meğer siz adıslıimişsiniz
sevindim çok vallahi çok severim adıslıları kulakları çınlasın komşum vardı sivasda bekir amca soy adı kızılyar çocuklarıyla büyüdük rahmetli ömer zeynep belgizar tukez ablanın kızı
oda rahmetli oldu hepsini bilirim köyünüze gittim kaç defa hemde.memnun oldum hayırlı akşamlar
teşekkür ederim güldane hanım ben de sevindin o kişiler benim çok sevdiğim kişiler dir ayrıca köyümüze gitmişsin köyümüz güzeldir biaz kötü imaj bırak sada yinede güzeldir saygılar bizden allaha emenet olun hayırlı ramazanlar

Serkan ölünce cennetin kapisinda kuyruga girer.Hemen önünde bekleyen adam pederdir. Kapida bir melekbeklemektedir.Melek pedere sorar))Hiç günahın var mı peder ?Aziz melek ben rahiptim. Tüm hayatım boyunca hep tanrıma dua ettim. Karımave çocuklarima... sadik kaldim.Insanlara ve hayvanlara hep yardim ettim.. Melek : Çok iyi, bunları biliyorduk zaten. Al sana cennetin gümüş anahtarı der.Ve sonra Serkan'a döner.))) Senin hiç günahın var mı? ; Serkan:Ben de her zaman hayvanlara ve insanlara iyilik yapardım.Tanrıya duaetmedim etmedim açikçasi, inancim da zayifti ve bir günahim vardi.. Çoksert ve hizli otobüs kullanirdim .. Melek Serkan'a döner vebunu da biliyoruz.. )))Çok iyi al sana cennetin altın anahtarı.. Peder bu olaya çok sinirlenir: Ben hayatımı tanrıya adadım siz de gidipBu adamı cennette benden üstün tutuyorsunuz,haksızlık değil mi ?!! Melek gülerek: ..))) Oglum sen vaaz verirkenherkes uyuyordu ama Serkan otobüs kullanirken herkes dua ediyordu.

Körfez Savaşı'ndan önceki yıllarda, Amerikalı bir bayan gazeteci, kadınlarla erkeklerin toplumdaki yeri hakkında bir yazı dizisi hazırlamak üzere Kuveyt'e gitmiş.

Gözlemleri sırasında ilk dikkatini çeken, kadınların kocalarının 5 adım gerisi...nden yürüdükleriymiş.
Yıllar sonra aynı gazeteci tekrar bir yazı dizisi için Kuveyt'e gittiğinde bu sefer bir de bakmış kadınlar önden gidiyor, kocaları 5 adım arkalarından geliyor.
Bu işe çok şaşırmış, hemen bir kadına yaklaşıp sormuş:
"Bu gördüğüm inanılmaz bir gelişme. Peki ama bu değişikliğin sebebi nedir??"
Kuveyt'li kadın cevap vermiş:
- "Mayınlar..."Devamı

Çankaya yokuşundan inmekte olan kamyon kırmızı ışıkta durunca, yanındaki arabadaki sarışın camını indirir ve bağırır:
"Hey benim adım Ayşe! Yükünüz dökülüyor, haberiniz olsun..."
Kamyoncu aldırmaz, yeşil yanınca sürer... Ö...bür kırmızıda sarışın gene yakalar kamyonu:
"Hey, duymadınız! Ben Ayşe! Yükünüz yola dökülüyor diyorum."
Kamyoncu gene sürer. Üçüncü kırmızıda sarışın arabasından fırlar kamyonun camını yumruklar, indirtir.
"Yahu ben Ayşe! Yükünüz dökülüyor!"
Kamyoncu kafa sallar ve sürer...
Dördüncü kırmızıda bu defa kamyoncu aşağı iner, sarışının arabasına yürür, camı tıklatır, indirtir.
"Hey!" der, "Benim adım da Mehmet. Ankara'da kış var ve ben tuz kamyonu sürüyorum!"))))))))Devamı

BirgüN eN seVdigiN insaNdaN eN büyük daRbEyi yeRseN PeMbeNiN kaRa doStLuguN yaRa SeVmeNiN paLavRa olduguNu aNLarSıN...:P:P....p.....p.... p

hayırlı iftarlar herkese

Konu resulbudak66 tarafından (08.09.2009 Saat 15:27 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi.Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir..
resulbudak66 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 08.09.2009, 18:41   #4367
erdal coşkun
Yeni Yiğido
NO AVATAR

erdal coşkun Şuan erdal coşkun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 14.09.2009 18:18

Tecrübe Puanı: 0 erdal coşkun FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

gümüşderli hemşerilerime saygı ve sevgilerimi sunarım beldenizin huzuru için mücadele ediyorsunu ayrıyeten tebrig ediyorum
erdal coşkun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 09.09.2009, 18:07   #4368
gül ve hilal
Yiğido

gül ve hilal - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

gül ve hilal Şuan gül ve hilal isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 09.08.2010 19:21

Tecrübe Puanı: 580 gül ve hilal FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: -->: GÜMÜŞDERE BELEDİYESİ (MERKEZ)

Alıntı:
Abdurrahman 58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
adıslılara burdan selamlarımı gönderiyorum biraz kan davaları çok ama benm gardaşım kadar çok sevdiğim çok adıslı var bence adıslılara karşı önyargılı davranılıyor bir kaç haydutun yüzünden tüm köyün adı katile çıkıyor...
SELAMİN ALEYKÜM ABDURRAHMAN GARDAŞ RESİMLER GÜZEL OLMUŞ ALLAH RAZI OLSUN İZMİRDEN AHMET GÜLTEPE
gül ve hilal isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 10.09.2009, 11:41   #4369
resulbudak66
Yiğido

okuldan gelen kız koşarak mutfağa annesinin yanına gelmiş;
- ''Anne, annecim, okulda bu gün alfabeyi saydık, herkes C'ye kadar saydı, ben G'ye kadar.. bak;
- ''A, B, C, D, E, F, G''.
Anne;
- ''Aferim beni...m güzel, akıllı kızım''.
Çocuk;
- ''Bütün bunlar sarışın olduğum için, di'mi annecim?''.
Anne;
- ''Evet, güzel kızım''.
Ertesi gün;
- ''Anne, annecim, okulda bu gün sayı saydık, herkes 4'e kadar saydı, ben 9'a kadar.. bak, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9''.
Anne;
- ''Aferim benim güzel, akıllı kızım''.
Çocuk;
- ''Bütün bunlar sarışın olduğum için, di'mi annecim?''.
Anne;
- ''Evet, güzel kızım''.
Ve ertesi gün;
- ''Anne, bu gün beden eğitimi dersinde soyunma odasındaydık, bütün kızların göğsü tahta gibi dümdüzdü, bir tek benim göğüslerim kocamandı. Bu da sarışın olduğum için di'mi annecim''.
Anne;
- ''Hayır yavrum, onlar 7 sen 24 yaşında olduğun için''))))))

Bizleri yaratan ve bizlere her türlü nimeti veren, insanlığın en karanlık döneminde bir hidayet rehberi olarak Hz. Muhammed’i (s.a.v.) gönderen alemlerin Rabbi Allah’a (c.c.) sonsuz hamd-u senalar, O’nun Sevgili Kulu ve Peygamberine (s.a.v.) salat-ü ...selamlar olsun!

Allah’ım, nefsime takva ver. Onu temizle, nefsi en iyi temizleyen Sen’sin, nefsimin velîsi ve Mevlâsı Sen’sin.

Her vaktiniz hayr olsun cumanız mübarek olsun..

aminnnnnnnn

Konu resulbudak66 tarafından (11.09.2009 Saat 11:08 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi.Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir..
Alt 14.09.2009, 14:46   #4370
resulbudak66
Yiğido

Adamın biri, Ankara''ya gidiyormuş, tam uçağa binecekken kulağında bir ses:

-Binme, bu uçak düşecek.!

Dönmüş bakmış, kimse yok. Ama içine de bir kurt düşmüş, binmemiş.

İkinci uçağı beklerken kara haber ulaşmış:

-Uçak düştü, kurtulan olmadı.

Koşm...uş Haydarpaşa Tren Garına, bilet almış, tam trene binecek, aynı ses kulağında:

-Binme, bu trene raydan çıkacak.!

Dönmüş bakmış yine kimse yok. Trene binmemiş, gelmiş eve. Sabah gazeteyi açınca tüyleri ürpermiş:

-Tren Eskişehir''de raydan çıktı, şu kadar ölü, şu kadar yaralı.

Allah''a şükretmiş, koşup otobüse bilet almış. Tam binerken yine o ses:

-Bu otobüse binme, freni patlayacak.!

Dönmüş yine kimse yok. Dayanamamış, bağırmış:

-Sen kimsin, yahu?!

-Ben senin iyiliğini düşünen meleğinim.!

Adam iyice kızmış:

-Evlenirken neredeydin?...)))))

ONSEKİZBİN ALEMİN EFENDİSİ, CANINA CAN KURBAN OLDUĞUM NUR MUHAMMET MUSTAFA ( S.A.V ), YOLUNA BİNLERCE CANLAR KURBAN OLSUN CAN AHMEDİM, RABBİM ŞU MÜBAREK GÜNLER VE GECELER YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE, ŞU ACİZ GÜNAHKAR KULU MUHAMMERİ VE ÜMMETİ MUHAMMEDİ KENDİN......E YAKIŞIR KUL, RESULUNE YAKIŞIR ÜMMET OLMAMIZI NASİP EYLER İNŞALLAH, TÜM İSLAM ALEMİNİN KADİR GECESİ MUBAREK OLSUN, SELAM ve DUA ile RABBİME EMANET OLUN...

Konu resulbudak66 tarafından (15.09.2009 Saat 08:42 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi.Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir..

Konuyu Toplam 16 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 16 Misafir)