Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Serbest Alan > Anketler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anketler Burada anketleri bulabilirsiniz

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ
Anketimiz: Bir Gazete Seçseniz Hangisini Seçersiniz!Neden?
Sabah 91 4,70%
Hürriyet 72 3,72%
Milliyet 44 2,27%
Zaman 886 45,76%
Akşam 38 1,96%
Cumhuriyet 291 15,03%
Ortadoğu-Yeniçağ 54 2,79%
Yenişafak 78 4,03%
Fanatik 59 3,05%
Fotomaç 47 2,43%
Posta 82 4,24%
Sözcü 0 0%
Diğer 170 8,78%
Vakit 17 0,88%
Taraf 7 0,36%
Katılımcı sayısı: 1936. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor

Seçenekler Arama Stil
Alt 01.07.2008, 16:28   #431
LaEdri
Usta Yiğido

LaEdri - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

LaEdri Şuan LaEdri isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1290 LaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDI
Standart -->: --->: -->: --->: Bir Gazete Seçseniz Hangisini Seçersiniz!Neden?

Alıntı:
berat.demir Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
SEN KAPATMA DAVASINI UNUTUYORSUN HERALDE. RAHAT BIRAKIYORLAR MI. SİYASİ İSTİKRAR OLMADAN EKONOMİK İSTİKRAR OLMAZ. BUNA RAĞMEN 57. HÜKÜMETTEN ÇOK DAHA İYİ.
tamam da kapatma davasından önce tablonun parlak olduğunu kim söyledi..
Alt 01.07.2008, 16:54   #432
LaEdri
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 1290 LaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDI
Standart -->: --->: -->: --->: -->: --->: Bir Gazete Seçseniz Hangisini Seçersiniz!Neden?

Alıntı:
makro ekonomik göstergeler parametreler söylüyordu. reel faizler tam %10'un altına inecekti. yatırımlara ayrılan ödenekler artacaktı. faiz dışı fazla ile faiz dışı harcamalar karşılanacaktı. enflasyon bu kadar yüksek çıkmayacaktı. kapatma davasından önce makro ekonomik büyüklüklere bakarsan görürsün. sana burada şimdi anlatmim.
hocam ben makro mikro anlamam...geçen sene de durum hiç iyi değildi bu senede..kimse bana reeal faiz bilmem ne faizden bahsetmesin..ben cebime giren paraya ve cebimden devletin aldığı paraya bakarım..futbolcudan alınan vergi benim yarım kadar ben buna bakarım..geçinmek için ne sıkıntılar yaşıyoruz ona bakarım...öğretmen göbeğini kaşıyanlardan yarı yarıya az maaş alıyor ben buna bakarım..adlaeti ve kalkınmayı bir türlü bulamadık...inşaat sektörü durma noktasına gelmiş...benim adını bile duymadım eşyaları enflasyon sepeitne koyup da "enflasyon düşük çıkıyor masalını kimse anlatmasın bana..eski sanayiye git ve esnafa 5 yıl önceyle şuanki iş durumunuz nasıl diye sor..alacağın cevaba şaşıracaksın..ben hiç şaşırmadım ...
Alt 01.07.2008, 17:00   #433
ABDULLAH DUMAN
Usta Yiğido

ABDULLAH DUMAN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ABDULLAH DUMAN Şuan ABDULLAH DUMAN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 18.01.2016 13:29

Tecrübe Puanı: 1036 ABDULLAH DUMAN COK SEVILEN BIR KISIABDULLAH DUMAN COK SEVILEN BIR KISIABDULLAH DUMAN COK SEVILEN BIR KISI
Standart -->: Bir Gazete Seçseniz Hangisini Seçersiniz!Neden?

GENELLİKLE İNT. BAKIYORUM AMA ZAMAN DİĞERLERİNE GÖRE DAHA DÜRÜST HABER YAPIYOR

Biz ki, Tunada Abdest Alıp, Viyana Önlerinde Namaz Kılanların Evlatlarıyız !
ABDULLAH DUMAN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 01.07.2008, 17:03   #434
blueblue
Yeni Yiğido
NO AVATAR

blueblue Şuan blueblue isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 16.10.2011 00:18

Tecrübe Puanı: 610 blueblue FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: -->: --->: -->: --->: -->: --->: Bir Gazete Seçseniz Hangisini Seçersiniz!Neden

Alıntı:
yigiter187 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
hocam ben makro mikro anlamam...geçen sene de durum hiç iyi değildi bu senede..kimse bana reeal faiz bilmem ne faizden bahsetmesin..ben cebime giren paraya ve cebimden devletin aldığı paraya bakarım..futbolcudan alınan vergi benim yarım kadar ben buna bakarım..geçinmek için ne sıkıntılar yaşıyoruz ona bakarım...öğretmen göbeğini kaşıyanlardan yarı yarıya az maaş alıyor ben buna bakarım..adlaeti ve kalkınmayı bir türlü bulamadık...inşaat sektörü durma noktasına gelmiş...benim adını bile duymadım eşyaları enflasyon sepeitne koyup da "enflasyon düşük çıkıyor masalını kimse anlatmasın bana..eski sanayiye git ve esnafa 5 yıl önceyle şuanki iş durumunuz nasıl diye sor..alacağın cevaba şaşıracaksın..ben hiç şaşırmadım ...
Beş sene önce kriz vardı onu biliyoruz şimdi ne var onu anlamadım. Tamam işler çok iyi olmayabilir, istediğimiz gibi de hiçbir zaman olmadı.Ancak 5 sene öncekinden hiç farkı yok dersen bence az değil bayağı bir haksızlık yapmış olursun.Şu an sanki krizden daha mı kötüyüz önceden herşey güllük gülistanlık mıydı güldürmeyin adamı ya...
blueblue isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 01.07.2008, 17:08   #435
abircan
Usta Yiğido

abircan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

abircan Şuan abircan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.01.2015 10:55

Tecrübe Puanı: 1043 abircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISI
Standart --->: -->: --->: -->: --->: Bir Gazete Seçseniz Hangisini Seçersiniz!Neden?

Alıntı:
makro ekonomik göstergeler parametreler söylüyordu. reel faizler tam %10'un altına inecekti. yatırımlara ayrılan ödenekler artacaktı. faiz dışı fazla ile faiz dışı harcamalar karşılanacaktı. enflasyon bu kadar yüksek çıkmayacaktı. kapatma davasından önce makro ekonomik büyüklüklere bakarsan görürsün. sana burada şimdi anlatmim.
hükümet sözcüsü cemil çicek bile senin kadar savunmuyor akp yi çünkü çicek yasaklanacaklar listesinde değil niye çünkü bukalemun çiçek her devirde su üstünde kalmasını biliyor, türban teklifine imza atmamış uyanık ama makro mikro sallamışsın doğalgaz zamlandı elektrik daha dün %24 zamlandı, ulaşıma ekmeğe peynire ete sebzeye gelen zamlardan haberin yok galiba sanal sivas cumhuriyetindemi yaşıyosun berat kendine gel, bugün itibariyle tüm beyaz eşyaya elektronik aygıtlara % 20 ötv vergisi kondu biraderrrr, uyansana lütfennn
Alt 01.07.2008, 17:17   #436
abircan
Usta Yiğido

abircan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

abircan Şuan abircan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.01.2015 10:55

Tecrübe Puanı: 1043 abircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISI
Standart --->: -->: --->: -->: --->: -->: --->: Bir Gazete Seçseniz Hangisini Seçersiniz!Neden

Alıntı:
blueblue Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Beş sene önce kriz vardı onu biliyoruz şimdi ne var onu anlamadım. Tamam işler çok iyi olmayabilir, istediğimiz gibi de hiçbir zaman olmadı.Ancak 5 sene öncekinden hiç farkı yok dersen bence az değil bayağı bir haksızlık yapmış olursun.Şu an sanki krizden daha mı kötüyüz önceden herşey güllük gülistanlık mıydı güldürmeyin adamı ya...
şimdiki kriz daha ağır memleket kabak gibi ikiye bölünmüş, hükümet devlet savaşı var, talan savaşı var, laik müslüman diye memleket ikiye bölünmüş gidiyor, ekonomi dediğiniz borç ekonomisiydi, dibe vuran herşey iyimiş gibi görünür ya zamanla iyileşirbu normaldir, 220 milyar dolar 440 milyar dolar olmuş dış borç, al sana iyi giden borç ekonomisinin sonucu, yapısal hiç bir soruna çare bulunmamış, sadece bankacılık kendini toplamış o kadar onunda % 42 artık bizim değil yabancılarım kardeşim berat
Alt 01.07.2008, 17:33   #437
Veli Bircan
Yiğido

Veli Bircan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Veli Bircan Şuan Veli Bircan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 13.11.2011 01:28

Tecrübe Puanı: 673 Veli Bircan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: Bir Gazete Seçseniz Hangisini Seçersiniz!Neden?

Abircan abi sen burada bizim fikrimizi değiştiremezsin bizde senin fikriini değiştiremeyiz buradaki tartışma ömür boyu süreeeeeeer gideeeeeer........

ama en sonunda her şey bittiğinde sende anliyicaksın
Veli Bircan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 01.07.2008, 17:39   #438
blueblue
Yeni Yiğido
NO AVATAR

blueblue Şuan blueblue isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 16.10.2011 00:18

Tecrübe Puanı: 610 blueblue FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
abircan Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
şimdiki kriz daha ağır memleket kabak gibi ikiye bölünmüş, hükümet devlet savaşı var, talan savaşı var, laik müslüman diye memleket ikiye bölünmüş gidiyor, ekonomi dediğiniz borç ekonomisiydi, dibe vuran herşey iyimiş gibi görünür ya zamanla iyileşirbu normaldir, 220 milyar dolar 440 milyar dolar olmuş dış borç, al sana iyi giden borç ekonomisinin sonucu, yapısal hiç bir soruna çare bulunmamış, sadece bankacılık kendini toplamış o kadar onunda % 42 artık bizim değil yabancılarım kardeşim berat
vay be resmen felaket tellalcısı gibisin yaw,ülkede neler varmış böyle, hükümet devlet savaşı, borçtan bahsetmişsin her ülkenin borcu var borcu olmayan ülke mi var sen bu borcu gsmh ya bir oranlasana yani bu borcu ödeme durumun önceden neydi şimdi ne oldu bir araştır bakalım neymiş siyasi kriz dediğin sanki önceden yoktu yeni ortaya çıktı, Allahım ya.Adamları rahat bırakmıyorsunuz ki iş yapsınlar, duruyorlar yok lailklik elden gidiyor, yok cumhuriyet elden gidiyor, yok vatan satılıyor, yaw bir kerede bir çözüm önerisi sunun ya bu ülke için neler yapabilirizi tartışın çok mu zor...
blueblue isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 01.07.2008, 18:08   #439
LaEdri
Usta Yiğido

Standart -->: --->: -->: --->: -->: --->: -->: --->: Bir Gazete Seçseniz Hangisini Seçersiniz!

Alıntı:
blueblue Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
tamam ben de diyorum ekonomi şuan berbat durumda...ama ben ak partili arkadaşların ekonomiyi ve akpyi savunma gayretlerine anlam veremiyorum..ynaış anlamayın ömrümde hiçbir partiye oy vermedim vermem de..bu yüzden en objektif yorumlar bende olsa gerek..
Alt 01.07.2008, 18:16   #440
KARAKAYA83
Yiğido

KARAKAYA83 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

KARAKAYA83 Şuan KARAKAYA83 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 04.07.2009 11:21

Tecrübe Puanı: 629 KARAKAYA83 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: Bir Gazete Seçseniz Hangisini Seçersiniz!Neden?

zaman okuyorum çünkü gerçek haber tamamen
KARAKAYA83 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 5 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 5 Misafir)