Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

12 Eylülde Anayasa değişikliğine ne diyeceksiniz? - Sayfa 44 - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Arşiv
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Arşiv Güncelliğini Yitirmiş Konular

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ
Anketimiz: 12 Eylülde Anayasa değişikliğine ne diyeceksiniz?
Evet 289 57,68%
Hayır 212 42,32%
Katılımcı sayısı: 501. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil
Alt 26.08.2010, 17:02   #431
ŞAHBEY
Usta Yiğido

ŞAHBEY - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ŞAHBEY Şuan ŞAHBEY isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 08.10.2010 15:10

Tecrübe Puanı: 611 ŞAHBEY isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.
Standart Cevap: 12 Eylülde Anayasa değişikliğine ne diyeceksiniz?

ebu halid gardaşım sende gel buyur ..safını belli et biz gönlümüzdeki yatan aslanı yazdık senin gibi inanan biri destek vermiyorsa acaba hangi saftasın merak ettim menzilmi aczimendimi hizbullahmı v.s mı
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar ŞAHBEY'e Teşekkür Ediyor...
Alt 26.08.2010, 18:12   #432
KAOS
Usta Yiğido

KAOS - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

KAOS Şuan KAOS isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.06.2016 14:31

Tecrübe Puanı: 708 KAOS FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
LaEdri Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
-Hocam CHP sempatini bilemem ama Ak PArti'ye karşı kinin olduğunu görmek zor değil.411 vekilin iradesini hiçe sayan CHP ve yargının sonu gelmiştir.Yıllardır CHP'nin elindeydi bundan sonra da AKP elinde olsun biraz.Ben bağımsız yargı istiyorum dedimse yanlış demişimdir.Özür dilerim.Yargı o taraftan bu tarafa gececek.Yıllardır CHP elinde tutmuş yargıyı,bugüne gelince adaletli yargı olsun.Ben istemiyorum adaletli yargı.Yetmiş yıl da halkın tarafında bir yargı olsun ondan sonra bağımsız olabilir sorun yok!
AKP ye kinimin sonsuz olduğunu ben söylüyorum sana gerek yok.
411 milletvekillerinin secereseni dökelim mi?
Mesela Sivas'dakilerden, başlayalım ne dersin?

Eğer böyle düşünüyorsan, yani benim olsun, bağımsız istemiyorum, ben istediğim gibi yapacağım demokrasi ne ola ki diyorsan neden konuşuyoruz ki?
Alalım silahlarımızı çıkalım meydana olsun bitsin.

Böyle benim dediğimi onaylayacak yargı istiyorum savıyla başlarsan birilerininde aynı şeyi düşünmesine onay vermiş olursun. Yargı kimsenin değildir, evrenseldir, hatalar tek tek söylersin tartışırız.

Böyle bir tarafa yatmış yargı saplantın nereden çıkıyor anlamıyorum, ülkede istediğiniz gibi at koşturmanıza izin verilmiyor diye neden onun bunun yargısı oluyormuş ki?

-Ben İmam-Hatip'e neden gittim?Dedim ki hem çok iyi bir dini eğitim hem de iyi bir müspet ilim alayım memleketime faydalı bir öğretmen,doktor,hakim olayım dedim.Ama izin vermediler.Sebep İmam-hatip'in meslek lisesi görülmesi değil.Tek sebep İmam-Hatip'lilerin dinden haberdar olması.Tek sebep İslam.Bu kadar basit.Anadolu Öğretmenlilerin puanı niye kırılmıyor?Sırf dinden haberdar olanalrı,naamz kılanalrı,Kuran okuyanları yükseltmemek için melketette meslek lisesini bitirdiler.[/quote]

İmam hatip lisesinde çok arkadaşım vardı çok, hiçbirinin derdi de iyi bir bilim eğitimi almak değildi. Din eğitimi almak istiyorsan envaisi İlahiyat fakületelerinde var.

Hem İmam Hatip okullarına gidenlerin neyi nasıl düşündüğüne iyi bir örneği üsteki paragrafta sen veriyorsun, işte siz böyle düşündüğünüz için, böyle kafanız çalıştığı için size karşı durulması gerekiyor,

Sen yarın kendi yargınla beni, insafsızca hapishanelerde çürütürsün, şu an yapıldığı gibi. İmam hatiplinin şu an kaç tanesi yalan yanlış ithamlarla hapisteler, hanginizin malına manusuna göz kondu? Hangi darbe imam hatiplilere karşı yapıldı?

Sen yarın birilerini insafsızca yakar sonra da komplo var, düzen kuruldu, gaza getirildi oyun oynandı dersin avukatlarınla açıkça yakanları savunursun, suçsuz dersin.Hanginiz yakıldınız?

Sence kimler din elden gidiyor diye ortaya düşer cevap verir misin, ben mi sen mi?

Alıntı:
LaEdri Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
.
Dilşat hanım teşekkürünüz gözümden kaçmadı.
Ben sizden bir şeyler duymak isterdim, görüyorum ki hala birilerinin ipine sarılıyorsunuz?

Konu KAOS tarafından (26.08.2010 Saat 18:12 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi. Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir..
KAOS isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı KAOS'e Teşekkür Ediyor...
Alt 26.08.2010, 18:22   #433
Cley
Moderator

Cley - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cley Şuan Cley isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 10 Cley isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

Alıntı:
Cley Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Arif abi bundan sonra yargı bağımsız olacak demiyorumki. Eğer Akparti hükümette olmasaydı Haşim KILIÇ yıllardır hakettiği AYM başkanlığına seçilememiş olacaktı. Bundan sonra hem başkan hem üyeler bizim safta olacak

Alıntı:
KAOS Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster

Çünkü getirilen madder planlanmadn ve anayasaya aykırı yapılıyor.
Bu ihtimali hiç düşündün mü?
Ama emimin düşünmemişsindir.
Neden kafanızın arkasındakini itiraf etmiyorsunuz..
Bu yargı bağımsız felan olmayacak, bizim olacak, istediğimiz maddeyi istediğimiz gibi geçireceğiz, istediğimi yapacağız, at oynatacağız demiyorsunuz?
Deyinde bilelim
Sayın KAOS alıntı yaptığınız yazım ve sizin yazınız. Mürekkep yaladığınızı söylemişsiniz. Keşke o mürekkebi yaladıktan sonra tükürmeseydiniz de düzgün okusaydınız yazımı.Ya da okuması daha düzgün birine okutsaydınız
Alt 26.08.2010, 18:46   #434
LaEdri
Usta Yiğido

LaEdri - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

LaEdri Şuan LaEdri isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1284 LaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDI

Ben İmam-Hatiplilerin düşüncesini söylemiyorum.
Ayrıca ben böyle düşündüğüm için engellenmedim,engellendiğim için böyle düşünüyorum.Envaisi ilahiyatta varmış.Zaten başka bir sözünüz yok ki.Ben dini bilgileri de iyi olan bir doktor olmak istiyorum.Nasıl olacak?İlahiyattan mezun olup doktorluğa mı başlayayım?Kaldı ki İlahiyat Fakültelerine bile sokmadılar türbanlıları.CHP'den ve onun zihniyetinden bu ülke çok çekti.O komplo dediğiniz şeyleri,yaktılar dediğiniz şeyleri kimlerin tezgahladığı gayet açık!Ne diyordu Türkan Saylan; "Bu ülkede bizim istemediğimiz hiçbir şey olmaz"..Peki siz kimsiniz Türkan Hanım?İşte artık bunlar bitti.Artık söz üstünlerin değil,kralların değil halkındır.
411 vekilin seceresine bakmadan önce seceresi bile olmayıp da bu ülkede at koşturanları konuşmalı!CHP zihniyeti sen türbanlısın diye ,İmam-Hatiplisin diye insanalrı etiketler,yükseltmez ama bizler sen açık bir bayansın,sen bilmem şu lisedensin deyip de engellemez.

Din elden gitmez,dinin sahibi Allah'tır.Kıyamete kadar da bu dünyayı aydınlatacaktır.Bazı insanların İslam'ı yanlış anlayıp,galyena gelip,provokasyona gelip hatalar yapması dini bütün insanalrın insafsız,acımasız olduğunu göstermez!

Bugüne kadar en haksız olduğu konularda bile yargı hep kendine lehine işlemiş kişiler,kuruluşlar yargının bağımsız olmasını ister mi? İstemez tabi.Hele hele AKp lehine geçmesini hiç mi hiç istemez.

Konu LaEdri tarafından (26.08.2010 Saat 18:46 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi. Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir..
LaEdri isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı LaEdri'e Teşekkür Ediyor...
Alt 27.08.2010, 07:43   #435
Ebuhalid_52
Tecrübeli Yiğido

Ebuhalid_52 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ebuhalid_52 Şuan Ebuhalid_52 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 31.08.2010 15:46

Tecrübe Puanı: 589 Ebuhalid_52 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
ŞAHBEY Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
ebu halid gardaşım sende gel buyur ..safını belli et biz gönlümüzdeki yatan aslanı yazdık senin gibi inanan biri destek vermiyorsa acaba hangi saftasın merak ettim menzilmi aczimendimi hizbullahmı v.s mı
niye benim tayyibe güvenmememde haksız bi noktamı var ?

yüreğimiz menzilide kapsar hizbullahıda ...

Alıntı:
OSMAN ECE Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
EBUHALİT KARDEŞİM BU YAZI SİZİN YAZDIĞINIZA İNANASIM GELMİYOR
GERÇEKTEN SİZMİ YAZDINIZ YOKSA BİR ARKADAŞINIZ ŞAKAMI YAPTI
NEDİYELİM SİZ HAYIRCILARADA KOSKOCA HAYIRLI OLSUN
Osman abi anlamıyorum ne dememi bekliyosun adam koyun olmaya gönülden razı koyunmu olalım diyim.. ya eyvallah muhafazakarlıkları tutuyo milletin ama yanlıs yerde yanlıs zamanda yanlıs kişilere karsı .. Allah'ın izniyle görücez evet cıksada hayır cıksada nelerin değişeceğini görücez. bende senden farklı bir bakış açısı beklerdim Osman abim neyse siyaset bu farklı düşünceler oluyo

LaEdri

bizlerin paranoyası mı kardeşim sen bu adamın bop projesine eş baskanlık yaptıgını bilmiyomusun yahudi cesaret ödüllü tek basbakan oldugunu bilmiyomusun **** adam neyse ya kime ne anlatıyoruz selametle.

Konu Akif tarafından (27.08.2010 Saat 14:46 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi. Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir..
Ebuhalid_52 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı Ebuhalid_52'e Teşekkür Ediyor...
Alt 27.08.2010, 10:23   #436
ÖnceVatan_58
Usta Yiğido

ÖnceVatan_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ÖnceVatan_58 Şuan ÖnceVatan_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.07.2012 09:54

Tecrübe Puanı: 968 ÖnceVatan_58 FAZLA SÖZE GEREK YOKÖnceVatan_58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

Oylarımızın rengini ve gerekçelerini artık belirliyoruz.
Ben "hayır" diyeceğim.
Sayısız gerekçem var!
Birisi Halis Toprak'ın yaptığı açıklamalardır.
Halis Toprak, cinsel iştahı ve egosu çok yüksek, torunu yaşında bir kızla
evlenmek hatasına düşmüş, rezalet diyebileceğimiz durumlar doğmasına
yol açmış birisi... Yaptıklarını onaylayamayız fakat Halis Toprak, "TMSF;
Boğaz'daki Aslanlı Köşk adlı yalımı Başbakan'ın oğluna okusun diye
burs veren Remzi Gür adlı iş adamına değerinin çok altında 14 milyon
dolara sattı.?" diye ısrarla iddia ediyor.
Doğru olabilir.
Bunun için "hayır" oylarının çok çıkması, arkasından gelen seçimlerde de
AKP'nin iktidarı yitirip, yerine gelecek olacak partinin "dokunulmazlıkları kaldırarak"
Başbakan'ı Yüce Divan'a götürüp hesap sorması gerekir.Sırf bu gerçek ortaya çıksın diye herkesin oyu"hayır" olmalı

Anlarlar, anlarlar bir gün anlarlar, bağımsız anket sonuçları AKP de şok etkisi yapıyor. Hayırlar daha çok çıkınca Başbakan basıyor fırçayı "Bizim Üsküdar'da çocuklar yapsa böyle" sonuç çıkar" dedi. Aynı yerde bir evet bir hayır önde çıkıyor diye eleştirdi.

Yargı bağımsızlığı için, HAYIR
Korkuya, diktaya, diktatörlüğe HAYIR
Diz boyu yolsuzluklara HAYIR
Yüce divandan kaçma planına HAYIR
Yeni yasa dokunulmazlıkları kaldıracakmı? HAYIR
Yeni yasa demokrasi getirecekmi? HAYIR
Türkiye'yi kamplara bölenlere HAYIR
Bölücüleri şımartmaya HAYIR
Adalatsiliğe,baskıya zulme HAYIR
Köleliğe HAYIR
İşte mühür işte HAYIR
Hem suçlu hem güçlü hem yüzsüz oyum HAYIR
Birliğini feda etme, demokrasiye veda etme
İhaneti fark et, ülkeni ateşe atma vur mühürü HAYIR'A
Teröre işsizliğe,yoksulluğa HAYIR
Türkiye için kurulan tuzağa HAYIR
Türkiye'nin birliğini bozanlara HAYIR
Yeni yasa anaların göz yaşını dindirecekmi? HAYIR
Yeni yasa işsizlere iş bulacakmı? HAYIR

ÇİLELİYİM DERDİM ÇOK, AKP'ye VERECEK OYUM YOK!

Hayırlarımız hayırlara vesile olacak İnşallah HAYIR'LI OLSUN
ÖnceVatan_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı ÖnceVatan_58'e Teşekkür Ediyor...
Alt 27.08.2010, 10:58   #437
abircan
Usta Yiğido

abircan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

abircan Şuan abircan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.01.2015 10:55

Tecrübe Puanı: 1036 abircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISI

ebu halid aklı selimin dilinden konuştukça arkadaşlarım hayretler içinde kalıyor, az çok beyni çalışan , okuyan , etrafına bakan insan akp nin liderinin koca bir ülkeyi nereye sürüklediğini görüyor, bunların daha fazla özgürlük, daha fazla demokrasi gibi bir kaygıları yok, bunlar 1 milyar dolara gizli pazarlıkla ırakta öldürülen 1.5 milyon müslüman kardeşimin kanının hesabını veremezler,
en iyi müslüman milletinin çıkarlarının yanında olandır, ama sen türklüğe bile düşmansın bu nasıl iş anlamadım
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı abircan'e Teşekkür Ediyor...
Alt 27.08.2010, 14:21   #438
abircan
Usta Yiğido

abircan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

abircan Şuan abircan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.01.2015 10:55

Tecrübe Puanı: 1036 abircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISI
Standart Artık hiçbir şey eskisi gibi değil

Artık hiçbir şey eskisi gibi değil
Banu AVAR

Haliç'te Yaşayan Simonlar adlı kitaptaki açıklamalar, gidişata DUR emridir.

Hanefi Avcı ve kitabı bir işaret fişeğidir!

Eskişehir emniyet müdürünün açıklamaları, Türk milleti, yedi düvelce dayatılan bir referandum’un önünde diz çöktürülmüşken, gündeme düşmüştür.

‘Haliç’de Yaşayan Simonlar. Dün Devlet Bugün Cemaat’ adlı kitaptaki açıklamalar, gidişata ‘DUR’ emridir. Yazarı, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin halen görevde olan bir emniyet müdürüdür.

Kitap, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin tüm kurumlarına gizli bir örgütün sızdığını belgelemektedir. Bir suç duyurusudur!

BU KİTAPTAKİ AÇIKLAMALAR, BU HÜKÜMETİN İSTİFASINI GEREKTİRİR.

Hanefi Avcı’nın kitabında yaptığı açıklamalar eski istihbaratçı Mahir Kaynak’ın söylemiyle Türkiye Cumhuriyeti devletinin ‘KARŞI HAMLESİ’dir.

Emekli MİT görevlisi Kaynak, ‘……. kitabın yayınlanmasını bir karşı hamlenin ilk adımı sayıyorum. Bundan sonra kitapta ileri sürülen iddiaları destekleyecek birçok yeni verilerle karşılaşacağımızı ve buna başka güç odaklarının da destek vereceğini düşünüyorum. ‘ diyor. (Star gazetesi 22.8.2010)

Kitapta, 3 yıldır aralıksız sürdürülen bir hukuk skandalının en yetkin ağızdan deşifresi yapılmıştır. Bir emniyet müdürü,

‘Olay bir örgütün, cemaatin devlet içerisindeki elemanları vasıtasıyla yürüttüğü örgütsel bir faaliyettir, karşımızdaki kişiler polis, hâkim ve savcı değil, örgütün / cemaatin elemanlarıdır. Devletin hukukunu değil, cemaatin talimatlarını yerine getirmektedirler. İstanbul, Ankara, Erzurum ve İzmir’deki bazı özel yetkili savcılar ile bu iller dışındaki bazı polis birimleri arasında illegal bir ilişkinin varlığı açıkça gözükmektedir.’ demektedir.

Özel yetkili mahkemelerin tüm hâkim ve savcılarının derhal emsali hâkim ve savcılarla değiştirilmesi gerektiğini, aksi takdirde cemaate muhalif olan hiç kimsenin özgürlüğü ve hayatının güvencede olmadığını söylemektedir!

Eskişehir Emniyet Müdürü Hanefi Avcı:

‘Son zamanlarda gündemi meşgul eden tüm iddiaları yayan Fethullah Gülen cemaatidir, onlardan bilgi alan da, onlar adına konuşan da cemaatin adamlarıdır. Tarafsız basın mensubu, devletin polisi, savcısı numarasını artık kimse yutmasın, bu işler Emniyet ya da hukuk adına yapılmıyor, cemaatin planı ve programı doğrultusunda cemaatin talimatı ile gerçekleştiriliyor.’ demektedir.

Türkiye’de adaletin uzun zamandır çürümekte olduğunu, ama bu süreçte yok edildiğini belgelemekte, ve eklemektedir:

‘Böyle giderse iş adaletten çıkacak ve insanlar silaha sarılacak.’

Banu AVAR

Artık hiçbir şey eskisi gibi değildir. Bütün bu açıklananlar uzun bir süredir belli bir kesim tarafından net olarak bilinmekle birlikte, Hanefi Avcı’nın, bir emniyet müdürünün, uzun ve itibarlı bir kariyer sahibi bir güvenlik görevlisinin bu açıklamaları, Türkiye’nin her köşesinde yankılanmalı, ayrıntılarıyla bilinmelidir.

Yaygın medya 3 maymunu oynasa da bu kitabı, bu açıklamaları her Türk vatandaşının bilmesi sağlanmalıdır.

Türkiye tarihinin en tehlikeli dönemecindedir. Yedi Düvel’in önümüze sürdüğü bu referandumla ‘altın vuruş’ planlanmıştır.

Bu referandum oyunu, ABD damgalı bir cemaat ve bir terör örgütünün ASIL AMAÇLARINA ulaşmak için kullandığı bir arayoldur.

Asıl amaç, ‘Amerikan tipi islam’ ile halkın koyunlaştırılarak, başına her gelene kafa sallaması, Türkiye Cumhuriyeti Devletinin küresel çetenin bir eyaleti olması, kukla Kürdistan’ın petrol ve maden havzasına kurdurulmasıdır.

Bu referandum değil, Hasan Demir’in deyişiyle FEDE/RANDUM’dur.

Türk devletleri asırlardır, binlerce oyunu BERTARAF ederek bugüne geldi.

Hanefi Avcı ve açıklamaları bir işaret fişeğidir! Bu açıklamalar ve belgeler, onun gibi her şeyi bilen ama susanlara konuşma gücü verecektir!

Ve 20 gün sonra, Türkiye’nin bekasına kastedenlere ‘HAYIR!’ denecektir.

ABD’ye ve içerdeki uzantılarına, Cemaate, PKK’ya, TESEV’e ve batının tüm sırtlanlarına İNAT!

Banu Avar
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı abircan'e Teşekkür Ediyor...
Alt 27.08.2010, 14:22   #439
LaEdri
Usta Yiğido

LaEdri - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

LaEdri Şuan LaEdri isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1284 LaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
ÖnceVatan_58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Oylarımızın rengini ve gerekçelerini artık belirliyoruz.
Ben "hayır" diyeceğim.
Sayısız gerekçem var!
Birisi Halis Toprak'ın yaptığı açıklamalardır.
Halis Toprak, cinsel iştahı ve egosu çok yüksek, torunu yaşında bir kızla
evlenmek hatasına düşmüş, rezalet diyebileceğimiz durumlar doğmasına
yol açmış birisi... Yaptıklarını onaylayamayız fakat Halis Toprak, "TMSF;
Boğaz'daki Aslanlı Köşk adlı yalımı Başbakan'ın oğluna okusun diye
burs veren Remzi Gür adlı iş adamına değerinin çok altında 14 milyon
dolara sattı.?" diye ısrarla iddia ediyor.
Doğru olabilir.
Bunun için "hayır" oylarının çok çıkması, arkasından gelen seçimlerde de
AKP'nin iktidarı yitirip, yerine gelecek olacak partinin "dokunulmazlıkları kaldırarak"
Başbakan'ı Yüce Divan'a götürüp hesap sorması gerekir.Sırf bu gerçek ortaya çıksın diye herkesin oyu"hayır" olmalı

Anlarlar, anlarlar bir gün anlarlar, bağımsız anket sonuçları AKP de şok etkisi yapıyor. Hayırlar daha çok çıkınca Başbakan basıyor fırçayı "Bizim Üsküdar'da çocuklar yapsa böyle" sonuç çıkar" dedi. Aynı yerde bir evet bir hayır önde çıkıyor diye eleştirdi.

Yargı bağımsızlığı için, HAYIR
Korkuya, diktaya, diktatörlüğe HAYIR
Diz boyu yolsuzluklara HAYIR
Yüce divandan kaçma planına HAYIR
Yeni yasa dokunulmazlıkları kaldıracakmı? HAYIR
Yeni yasa demokrasi getirecekmi? HAYIR
Türkiye'yi kamplara bölenlere HAYIR
Bölücüleri şımartmaya HAYIR
Adalatsiliğe,baskıya zulme HAYIR
Köleliğe HAYIR
İşte mühür işte HAYIR
Hem suçlu hem güçlü hem yüzsüz oyum HAYIR
Birliğini feda etme, demokrasiye veda etme
İhaneti fark et, ülkeni ateşe atma vur mühürü HAYIR'A
Teröre işsizliğe,yoksulluğa HAYIR
Türkiye için kurulan tuzağa HAYIR
Türkiye'nin birliğini bozanlara HAYIR
Yeni yasa anaların göz yaşını dindirecekmi? HAYIR
Yeni yasa işsizlere iş bulacakmı? HAYIR

ÇİLELİYİM DERDİM ÇOK, AKP'ye VERECEK OYUM YOK!

Hayırlarımız hayırlara vesile olacak İnşallah HAYIR'LI OLSUN
-Yeni yasayla Danone'deki bakteri sayısı azalacak mı? Hayır
-Yeni yasayla ısırdığımız elmayı yemekten vazgeçince ısırdığımız kısım yine eskisi gibi kalacak mı? Hayır
-Yeni yasayla 500tl değerinde gömlek giyecek miyiz? Hayır
-Yeni yasayla SGK genel müdür olaak mıyız? Hayır..
-Yeni yasayla bu forumda herkes yönetici olacak mı ?Hayır...

Cidden biz boşa Evet diyoruz!
Alt 27.08.2010, 17:45   #440
35gürün58
Yiğido

35gürün58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

35gürün58 Şuan 35gürün58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.03.2014 16:15

Tecrübe Puanı: 709 35gürün58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

25 Ağustos 2010

Sabahattin ÖNKİBAR

[Sabahattin ÖNKİBAR]

İKİNCİ BAYRAĞA ve ÖZERKLİK TALEBİNE ŞEREFSİZLİK DİYEMEDİ!

Tayyip Bey MHP’yi ima edip kadrolarına ******** diyor! Niçin mi?
MHP, AKP’nin İmralı Sultanı(!)
Abdullah Öcalan’la gizlice anlaştığını ahaliye duyurduğu için!
Hayır haberin kaynağı aslında MHP değil!
MHP sadece perde gerisinde yaşananları halka aktarıyor!
Tayyip Bey de zaten ona çıldırıyor ve Habur misali yeni bir imaj vurgununu yememek için hemen ağzını bozarak bunun önüne geçebileceğini zannediyor.
İyi de ona buna ******** demekle bu işi nasıl örteceksin?
Abdullah Öcalan’la görüşmek için MİT’i İmralı’ya sen göndermedin mi? Direkt sana bağlı olan ve Müsteşarını kendin atadığın bir kurum referandum öncesi gibi hassas bir dönemde sana sormadan ya da senin emrin olmadan İmralı’ya gider mi?
Kandil’deki PKK önderi Murat Karayılan’la, PKK’nın şehir kanadı KCK’nın ajanslara yaptıkları “Önderimiz Öcalan devlet (AKP iktidarı) ile anlaştı” açıklamaları ortada!
Efendim onlar yalan söylemiş olamaz mı?
Olamaz çünkü aynı şeyi Cumhurbaşkanlığı makamında oturan Abdullah Gül de söylüyor, yani o da MİT’in Öcalan’la görüştüğünü teyit ediyor!
Dahası, bu görüşmenin hemen sonrasında PKK’nın sadece referandum tarihine kadar eylemsizlik kararını açıkladığı da vakıa!
Hadi Murat Karayılan yalan söylüyor, Cumhurbaşkanı Gül’ün sözlerini ve PKK’nın ilan ettiği eylemsizliği nasıl izah edeceğiz?
Tablo net, daha önce yazdığım gibi AKP, BDP oyları olmaksızın ‘evet’i çıkaramayacağını gördüğü an İmralı’ya müracaat etti ve ona vaatlerde bulunarak BDP’yi boykottan vazgeçirmeye uğraşıyor.
Kuşkusuz bu işi alenen yapamaz, zira böyle bir şey AKP’deki PKK muhalifi oyları partiden koparır! MHP’ye ********lik ithamı da bu gizliliği afişe ettiği içindir!
Tam bu noktada soracağımız soru şudur:
MHP gibi çok geniş kitlesi olan yasal ve meşru bir parti ile kadrolarını, bin aydan daha hayırlı olan bu mübarek Ramazan ayında küfür anlamına gelen ********likle itham eden Başbakanımız, aynı şeyi Kürt bayrağını Diyarbakır Belediyesi’ne çekeceğim diyenlere ve özerklik talebinde bulunanlara niye söylemiyor?
MHP nihayet Cumhurbaşkanının bile kabul ettiği bir görüşmeyi
(MİT-Öcalan) gündeme getirdi ki bunu yapmak aslında onun Anayasal görevi!
Anayasal görevini yapan ve milyonlarca seçmeni olan bir parti ********, ama Kürt bayrağını Diyarbakır Belediyesi’ne çekeceğim deyip özerklik talep edenler şerefli öyle mi?
Cevap ver Tayyip Bey! MHP’ye bu mübarek ayda bile bel altı atışlar yaparken yıllar yılı densizlikler yapan ve hatta sana şahsen ağır hakaretlerde bulunan şu Osman Baydemir denen adama ve onun güruhuna bir kez olsun benzer bir sözü niçin etmezsin?
MHP, oy uğruna yaptığın son çılgınlığı millete duyurdu diye değil mi?
NOT: Mehmet Ali Birand mesaj gönderdi, oğlunun Kürtçe TV kurma gibi bir teşebbüsü yokmuş. Çeşitli yerlerde çıkan çok sayıdaki haber doğru değilmiş.

GÖLGE...
KPSS’de yandaş rezaleti!
Kısa adı KPSS yani Kamu Personeli Seçme Sınavı. Bu işi malum ÖSYM yapıyor ve denetimi onlarda. Ama ne hikmetse bir kaç gün önce sonuçları açıklanan son KPSS sınavında soruların çalındığı gün gibi aşikar, zira evli üç çiftin bütün soruları tam bilmesi gibi masallarda bile olmayacak şeyler tespit edildi. Savcılığın araştırmaya başladığı konu ile ilgili olarak eğitim camiası ayağa kalkarken Milli Eğitim Bakanı maalesef sınavın gölgelendiğini kabul etmekle beraber 30 bin öğretmen atamasını durdurmayacağını açıkladı. Düşünebiliyor musunuz, soruların çalındığı yani sınavın kirlendiği ortada ama hükümet umursamıyor. Bunun izahı iktidara yakın çevrelerin yaşanan rezaletin içinde olması ve soruları kendi yandaşlarına dağıtmasıdır. Görüyorsunuz artık merkezi yerleştirme bile faydasız zira yandaşlara servis var... Ey muhalefet, ey okur, referandum öncesinde bu rezaleti iyi duyurun ve hakları yenen yüz binler bunun hesabını sandıkta sorsun!

------------------------------------------------------------------------------
27.08.2010 Cuma 12:10
İran, Türkiye'yi canevinden vurdu

İran Cumhurbaşkanı Yardımcısı Hamid Baghaei, yüz yıl önce Osmanlı döneminde Ermenilere karşı "soykırım" yapıldığını söyledi. Böylece ilk kez İranlı bir cumhurbaşkanı yardımcı, 1915 olayları için "soykırım" ifadesini kullanmış oldu.

News.am ajansının haberine göre, İkinci Dünya Savaşı sırasında İran’ın müttefik kuvvetler tarafından işgalinin 70'inci yıldönümü nedeniyle Tahran’da düzenlenen bir konferansta konuşan Baghaei, o dönem İran’da yaşananları 1915 olaylarıyla karşılaştırdı.

Baghaei “Bundan yüz yıl önce Osmanlı Devleti döneminde Ermenilere karşı soykırım uygulandı. Bugün Osmanlı Devleti yok. Ama Ermeniler yine de Türkiye’den özür ve tazminat bekliyor” dedi.

Hamid Baghaei, 2009 Türkiye-İran Kültür Yılı etkinlikleri kapsamında Onbin Yıllık İran Medeniyeti ve İkibin Yıllık Ortak Miras konulu serginin açılışı için geçen Aralık ayında Türkiye’ye gelmiş ve Kültür Bakanı Ertuğrul Günay’la birlikte serginin açılışını yapmıştı.

İLK KEZ BİR CUMHURBAŞKANI YARDIMCISI "SOYKIRIM" DEDİ

İran Cumhurbaşkanı Yardımcısı Baghaei'nın sözleri Ermenistan'da memnuniyetle karşılandı.

Muhalefetteki Ermeni Devrimci Federasyonu (ARF) partisinin siyasi ilişkiler direktörü Giro Manoyan, İran parlamentosunun 1915 olaylarını "soykırım" olarak kabul etmemiş olmasına rağmen, daha önce de İranlı yetkililerin sözde soykırımı tanıdığını söyledi.

Ancak Manoyan ilk kez bu kadar üst düzey bir İranlı yetkilinin soykırımı kabul ettiğine dikkat çekti.

yigit sahin

hukumete niye yukleniyorsunuz.Hukumette zaten iran gibi dusunuyor simdi soyleyemiyor ama su referandumdan evet ciksin soykirimida kabul edecek

-------------------------------------------------------------------------------
aşağıdaki uygulamalar başladığı zaman evet diyen vatandaşlarımızın (emeklilerimizin ve emekli maaşıyla geçinen ailelerimizin)suratlarının ve ruh hallerinin ne hale geleceğini merak ediyorum.
Dedilerya bu hapı bir bütün olarak yutturacağız diye vicdanen ben yutmayacağım. ve HAYIR diyeceğim.
---------------------------------------------------------------------------
ANAYASA DEĞİŞİKLİĞİNİN İÇERİĞİNİ TAM OLARAK BİLİYOR MUYUZ....? YADA MİLLETİMİZİN VE DEVLETİMİZİN LEHİNE Mİ/ALEYHİNE Mİ....?

Lehimize gözüken bir kaç maddeyle neleri kaybedeceğimizi biliyor muyuz...?

Mecliste yasa tasarısı eğer yasalaşırsa pek çok hakkımızı kaybedeceğiz (Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası (SSGSS) 5510 sayılı bekleyen şu anda.

Sağlık ve sosyal güvenlik haklarımızda oluşacak kayıplardan bazıları şöyle:

- Zaten kadınlar için 58, erkekler için 60 olan emeklilik yaşı hem kadınlar, hem de erkekler için 65'e çıkarılacak. (Madde 28)

- Emekliliğe hak kazanabilmek için yakın zamanda 5.000 'den 7,000 güne çıkarılan prim ödeme zorunluluğu 9,000 gün prime çıkacak. (Madde 27)

- Emekli maaşları% 23 ila% 33 arasında düşürülecek.(Madde 29)

-Yıpranma hakkı gasp edilecek

-Aylık geliri 1390,6 YTL'den fazla olan bütün vatandaşlar her ay 73 ila 475 YTLGenel Sağlık Sigortası primi ödemek zorunda kalacak. (Madde 88)

- Sadece ayakta tedavi olununca değil; hastalık, kaza, ameliyat gibi nedenlerle hastaneye yatmak gerekince de 'Katılım payı' adı altında bıraktı ÖDENECEK. (Madde 68)

- 'Katılım payı' Gerektiğinde beş Katına kadar arttırılacak. (Madde 68)

-Bütün Sağlık Hizmetleri Paralı olacak.

- Sağlık hizmeti alabilmek için bu Ülkenin VATANDAŞI olmak, üstelik vergi ödemek, dahası Genel Sağlık Sigortası primi yatırmak, hatta bir de 'katılım payı' ödemek yetmeyecek. Şimdi bir de'ilave ücret'adı altında para ödemek gerekecek. (Geçici Madde 5)

- Bütün dünyada anne sütünün önemi yeniden anlaşılır ve emzirme teşvik edilirken Türkiye'de "sigortalının çocuğuna bir ay anne sütü yeter 'mantığı geçerli olacak. Daha önce doğum yapan sigortalılara 6 ay süreyle verilmesi öngörülen altı emzirme yardımı bir aya düşürülecek.

- Hastalanan sigortalılara verilen iş görememezlik ödeneği % 16 azalacak. (Madde 18, 19, 80)

- Emekli Bağ-Kur'lularının maaşından10 yıl süreyle % 10 oranında Genel < STRONG>Sağlık Sigortası primi kesilecek. (Madde 88)

- Primini ödeyemeyen vatandaşlar sağlık hizmeti alamayacak, Hastane kapılarından geri dönecek. (Madde 88, 89, 90)

- Primini ödeyemeyen çiftçilerin pamuğuna buğdayına, üzümüne tütününe el konulacak.. (Madde 87)
Av.Seval Şevik

Konu 35gürün58 tarafından (27.08.2010 Saat 17:45 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi. Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir..
35gürün58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı 35gürün58'e Teşekkür Ediyor...
Konu Kapatılmıştır

Konuyu Toplam 2 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 2 Misafir)