24.11.2009, 23:46 | #441 |
Yasaklı
doğan bulut Şuan
Son Aktivite: 03.05.2010 05:13
Tecrübe Puanı: 0
|
Cevap: SEVDİM İŞTE....
Duygularım yeşerdi yağmurun yağışıyla
Gözlerin de içerim aşk dolu damlaları Uzaklar da aşkımın en güzel çağrısıyla Gözlerin de içerim aşk dolu damlaları *** Aşk dolusu duygular yayıldı bedenime Aşk sarhoşu olmuşum şimdi kendi kendime Çağlamış taşıyorum sığmıyorum bendime Gözlerin de içerim aşk dolu damlaları *** Duygular çelikleşti bir yay gibi gerildi Denizleri aşınca dağlar yola serildi Bu aşkıma karşılık ne cevaplar verirdi Gözlerin de içerim aşk dolu damlaları *** Yağmur damlalarıyla gidecek susuzluğum Yare kavuştuğum gün biter uykusuzluğum Gözlerine baktıkça diner bu yorgunluğum Gözlerin de içerim aşk dolu damlaları *** Ruhi Yağmur altın da ıslanıyor günlerdir Uzakta beklediği sevgili sevdiğidir Hasrete dayanmayan ağlayan gözleridir İçerim gözlerin de aşk dolu damlaları |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar doğan bulut'e Teşekkür Ediyor... |
26.11.2009, 00:10 | #442 |
Yasaklı
doğan bulut Şuan
|
Dur sakın gitme birazdan kopacak fırtına var yüreklerimizde
Ardımızda kalacak fısıltılar konuşmasın aşkımızı gitme Keşkeler ömrümüzü bitirmesin ayrılık şarkıları çalmasın Umutlar aşkımızla yeşersin sen ol sadece hayatımda Dur sakın gitme yaşanacak bir güzel ömür var yüreklerimizde Bırak başımı kalbine koyayım aşkını dinlememe izin ver Yaşamalıyız sonuna kadar güller solana kadar yaşamalıyız Topraktan çıkardığın kalbimi dinle senin aşkın var orada Yalan söylemez o kalp sana inan s |
26.11.2009, 22:01 | #443 |
Yasaklı
doğan bulut Şuan
|
Aşk uzak yolları aşmak
Dağları geçerken bulutlarla boğuşmak Sevdiğine varırken sevmediğinle uğraşmak Aşk büyük olduğu gibi büyük davranmak Aşk sevdiğinin yanındayken kavuşamamak Bir gece vakti sahilde sabahlamak Dolunayı seyrederken onunla mutlu olmak Aşk fedakarlıktır aşk Aşk kıskananları çatlatmak Kendin kırılsandan sevdiğini kırmamak Gözlerinin içine dalmak kaybolmak Aşk kimi zaman tek kişiliktir aşk |
01.12.2009, 23:58 | #444 |
Yasaklı
doğan bulut Şuan
|
Aşk umuda yolculuk değilmidir
Nereye varacağını bilmeden yol almak Aşk özlem değilmidir içini yakan Yetmeyen insana gözgözede olsan Yaşam değilmidir aşk Hayata sıkı sıkı sarılmak Aldığın her nefeste bir özlem Yüreğinde herzaman korku değilmidir aşk Alev alev yanıp dumanın tütmemek Geceleri çoban yıldızına bakmak Kayan yıldızlardan fal tutmak Samanyolunda dansetmek değilmidir aşk Yüreğinde kocaman bir yelkenli Yelkeni sevda değilmidir aşk Azgın dalgalara kafa tutan deniz anası Ahtapot kollu değilmidir aşk Tüm yüreği saran kıskıvrak Ela gözlü bir ceylan değilmidir aşk Aslan olup kükrerken doğada |
02.12.2009, 00:00 | #445 |
Yasaklı
doğan bulut Şuan
|
Aşk dediğin, dilde baldır dökülen
Bir yarendir, boyun olup bükülen Bir ışıktır, her seherde, sökülen Adı aşk, Cismi Aşk, Kendi aşk O var idi, ebed ile ezelden Gönüllere melhem olur, tezelden Bülbül Olur söyler, gayri gazelden Adı aşk, Cismi Aşk, Kendi aşk Bilmeyenler düşer, ardı peşine Zor rastlanır, bu sevdanın eşine Akıl ermez, bu kaderin işine Adı aşk, Cismi Aşk, Kendi aşk |
02.12.2009, 00:04 | #446 |
Yasaklı
doğan bulut Şuan
|
Eğer senden bir an ayrı kalırsam,
Adını hasret koy, hasret kalayım, Özlemlerle yansın içim her gece, Adını hasret koy hasret kalayım. Uzansan yanıma dokunsam sana, Bir yatakta olsak yatsak yan yana, Sen şiir okusan ben ninni sana, Adını hasret koy hasret kalayım. Aşkımız büyüsün yıldızlar kadar, Gecemiz görünsün, gündüzler kadar, El ele tutuşup olsak kafadar, Adını hasret koy, hasret kalayım. Göz kırpmamda dahi göremez isem, Sesini bir anda duyamaz isem, Alnına bir buse koyamaz isem, Adını hasret koy, hasret kalayım. Gözle kapak kadar ayrı kal sakta, Birlikte sahilde ufka dalsakta, Binlerce yıl hep beraber olsakta, Adını hasret koy hasret kalayım. Kuş olup uçalım, kanatla vücut, Gidelim sevdaya, gel elimi tut, Hepsi gerçekleşse kalmasa umut, Adını hasret koy, hasret kalayım. |
02.12.2009, 00:27 | #447 |
Yasaklı
doğan bulut Şuan
|
Saçların omuzlarından aksın
Mermer üzerinden geçen su gibi İçinde ezgin bir his duyacaksın Yaz vaktinin gündüz uykusu gibi Saç tel tel örtüler hep tül tül düşer Gözünün değdiği yere gül düşer Sonunda sana da bir gönül düşer Gönlümün şimdiki duygusu gibi Dillerde dökülüp sayılır saçın Sıcak nefeslerle bayılır saçın Bir tütsüdür kalbe yayılır saçın Kararan gözlerin buğusu gibi |
02.12.2009, 18:37 | #448 |
Yasaklı
doğan bulut Şuan
|
Bilmezdim böylesine uzun olduğunu gecelerin
Umutsuz günlerin hüznünü duymamıştım hiç Uykumu böleceğini bu mutsuz düşüncelerin Bilmezdim sevda nedir tatmamıştım hiç Kederlerin en insafsızı benimle şimdi Suskunluğum öylesine ölümden zor ki... Çağırsan en uzak iklimlerden koşup geleceğim Bir gülüşün dünyamı aydınlatacak en azından Ve kucak açacağım en güzeline mutlulukların Bir duysam aşkımı gözlerinden, dudaklarından... Oysa sen de ben gibi mahzunsun biliyorum Biliyorum yasak aşkımız bizi böyle susturan Ne olur artık yeter bu idamlık hasretimiz Bin yıl seveceğim bir umut versen inan... |
02.12.2009, 22:21 | #449 |
Yasaklı
doğan bulut Şuan
|
Bu böyle sürüp gitmeyecek biliyorum
Bir sabah bir dilencinin avuçlarına bırakacağım kendimi Kim ne derse desin! Tahammülüm kalmadı artık Bıktım seni sensiz yaşamaktan Nasılsa döneceğin yok senin Çıldıracağım bu gidişle Allah kahretsin! .. Dünya ateşler içinde Savaşlar almış başını gidiyor Afrika'da insanlar açlıktan ölüyor Bense bu gidişle sensizlikten öleceğim Umurun da mı senin? Kimbilir hangi cehennemdesin? Allah kahretsin! .. Hangi masaya otursam Senin sevdiğin içkiyi koyuyorlar önüme Vazomda hep senin sevdiğin çiçekler Ve dudaklarımda hep senin sevdiğin şarkılar Senin doğumgünlerini kutluyorum senden habersiz Ve her sabah dualar ediyorum mutluluğun için Ne yapsam, ne etsem, nereye gitsem Ecel gibi peşimdesin Allah kahretsin! .. Dün birine rastladım aynı sokakta Saçları sen, gözleri sen Koştum heyecanla peşinden Ve hayatımda ilk defa bir tokat yedim Senin yüzünden... İşte böyle bir sevda benimkisi Bu zamanda, bu devirde Haklısın adam olacağım yok benim En güzeli artık son vermek bu hayata En korkunç uçurumlardan bırakmak kendimi Ya da en yüksek tepelerden En uçsuz bucaksız denizlere bırakmak bedenimi Ama içimde sen varsın Ya sana bir şey olursa? Allah kahretsin! |
02.12.2009, 22:25 | #450 |
Yasaklı
doğan bulut Şuan
|
Kalbimde arama eski yerini
Sen gözümden akan sele karıştın İstesem de artık sevemem seni Hasret rüzgarına yele karıştın Seninle aşkımız eski bir roman Yandı sayfaları külüdür kalan Sevgilim herşeyim sendin bir zaman Ne yazık sonunda ele karıştın Kırılan kalbim var dinmez bir kini Ömrümce sürecek aşka yemini Kavuşmak imkansız artık sevgilim Dönüşü olmayan yola karıştın |
Konuyu Toplam 6 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 6 Misafir) | |
|
|