Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Serbest Alan > Anketler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anketler Burada anketleri bulabilirsiniz

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ
Anketimiz: "Kürt Açılmı" Nedir?
Kürt açılımını destekliyorum olmalı. 372 34,77%
Kürt açılmını deseteklemiyorum böyle bir şey gereksiz. 683 63,83%
Konu hakkında hiç bir fikrim yok 15 1,40%
Katılımcı sayısı: 1070. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor

Seçenekler Arama Stil
Alt 25.09.2009, 22:08   #441
goramaz
Usta Yiğido

goramaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

goramaz Şuan goramaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 14.09.2024 14:55

Tecrübe Puanı: 1355 goramaz BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart Cevap: ''Kürt Açılımı'' Nedir ?

Ne güzel dedin Metin kardeşim .. Keşke herkes senin gibi düşünse.
Alt 25.09.2009, 22:11   #442
Ayşegül1967
Tecrübeli Yiğido
NO AVATAR

Ayşegül1967 Şuan Ayşegül1967 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 01.07.2012 21:41

Tecrübe Puanı: 621 Ayşegül1967 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Militan_Asena58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Türkçemize karsi mücadeleniz bu kadarsa Helal olsun ? Taktire şayan !
Bakın Militan...Sizin düşüncelerinizide eleştirilerinizide umursamıyorum çünkü bu arkadaşa yazdığım ilk ağır eleştiri mesajının altına teşekkür atıyorsunuz bizzat kendiniz düşüncemi destekler gibi... sonra ne hikmetse 2 günde düşünceler değişiyor teşekkür siliniyor ve aksi idda ediliyor...tam komedisin yani.. aklınız sıra bana akıl veriyorsunuz...buna ben iki yüzlü siyaset diyorum ama yadırgamamak lazım ülkücü geçinen Bahçe'liden alışkınız bu duruma...yada denge sorununuz var diye düşünüyorum kendimce...sizin yazdığınız mesajların düşüncelerinizin şu saatten sonra benim için önemi yok çünkü daha nasıl düşüneceğinize karar verememişsiniz..bir öyle bir böyle kısacası..---fırıldak olmanın alemi yok---

Birde üstüne basa basa söylüyorum ben ülkücü değilim olmadım aslada olmam...Ben sadece Milliyetçiyim...Türklüğe ebola kadar faydası olmayan toplulukta işim olmaz..Türklükte militanlar çeteler gibi kavramlar yoktur...Mehmetler Mehmetçikler vardır...

Ayrıca goramaza da hiç kızmadım aksine mutlu oldum ve teşekkür ediyorum yazım hatamı uyarıp düzeltmemi sağladığı için...Benim istediğimde budur zaten...
Ayşegül1967 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 26.09.2009, 10:35   #443
Dilsad Hatun
Usta Yiğido

Dilsad Hatun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Dilsad Hatun Şuan Dilsad Hatun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 29.10.2010 20:09

Tecrübe Puanı: 1110 Dilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yok

Alıntı:
Ayşegül1967 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Bakın Militan...Sizin düşüncelerinizide eleştirilerinizide umursamıyorum çünkü bu arkadaşa yazdığım ilk ağır eleştiri mesajının altına teşekkür atıyorsunuz bizzat kendiniz düşüncemi destekler gibi... sonra ne hikmetse 2 günde düşünceler değişiyor teşekkür siliniyor ve aksi idda ediliyor...tam komedisin yani.. aklınız sıra bana akıl veriyorsunuz...buna ben iki yüzlü siyaset diyorum ama yadırgamamak lazım ülkücü geçinen Bahçe'liden alışkınız bu duruma...yada denge sorununuz var diye düşünüyorum kendimce...sizin yazdığınız mesajların düşüncelerinizin şu saatten sonra benim için önemi yok çünkü daha nasıl düşüneceğinize karar verememişsiniz..bir öyle bir böyle kısacası..---fırıldak olmanın alemi yok---

Birde üstüne basa basa söylüyorum ben ülkücü değilim olmadım aslada olmam...Ben sadece Milliyetçiyim...Türklüğe ebola kadar faydası olmayan toplulukta işim olmaz..Türklükte militanlar çeteler gibi kavramlar yoktur...Mehmetler Mehmetçikler vardır...

Ayrıca goramaza da hiç kızmadım aksine mutlu oldum ve teşekkür ediyorum yazım hatamı uyarıp düzeltmemi sağladığı için...Benim istediğimde budur zaten...
Hop hop orda dur bakalim . Burda siyaset yapmiyoruz isinize gelmiyince Bahceliyi karistirmayin .Lafin yoksa susacaksin ...!
Neyse gelelim asil konuya ; evet ben sana tesekkur etmistim cunki cok hakliydin o yorumunla BAK HAKLIYDIN DIYORUM ama diger yorumlarini gorunce silmek zorunda kaldim cunki sen hemserimizi bu konuyla yardimci olacagina bir kenara itin birakiyorsun ! Boyle kendini bilmis tavirlarla hic kimseyi kazanamazsin anca kaybedersin ! O kadar Türkçeye merakliysan Ingizlice ve baska dilleri kullanmasina izin vermiceksin ! Sen git once milliyetçilik ve ûlkücülÜk le ilgili bir arastirma yap sonra gel ama artislik yap
Cete mi Oyy korkuttuysam ozur dilerim canim

Bana sanal alemde milliyetçilik sakin yapma !

Baskın yesem gece gündüz durmadan
Kurtulmasam karakoldan sorgudan
Yıllar verdiğim soylu kavgadan
Dönersem kahpeyim ülkücü gardaş
Dönenler kahpedir ülkücü gardaş

Mehmetler mehmetler aslan mehmetler
Uğruna can verdiğimiz aslan mehmetler
Bize süngü çeker bugün mehmetler

Hedef kızıl elma hedef bir vatan
Ötüken sokağı ayaz buzlukan
Bugün adım ülkücü bir militan
Dönersem kahpeyim ükücü gardaş

Osman Öztunç

Alt 26.09.2009, 10:43   #444
LaEdri
Usta Yiğido

LaEdri - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

LaEdri Şuan LaEdri isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1307 LaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
GurbetsokakLari Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Hirsizlik, kul hakkina girme baska neyle izah edilir ? Bunudami irklara indirgiyelim ?

"ötekine" parmak göstermeden önce Sivas´a yakistirdiniz mi ?
Şunu demeye çalışıyorum..
Doğu'da yüzde 50'lerin üstündeyken,Batı'ya doğru ilerledikçe bu oranın düşmesini neyle açıklarsınız?
Alt 26.09.2009, 10:48   #445
LaEdri
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 1307 LaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDI

Türkçe konusunda çok sert tepki veriyorsanız,yaptığınız harf hataları bile göze batar.Kaldı ki bu,harf hatası değil kelimeyi bilmemedir.Sert tepki veriyorsan,her türlü tepkiyi göze almışsın demektir.
Alt 26.09.2009, 11:23   #446
Ayşegül1967
Tecrübeli Yiğido
NO AVATAR

Alıntı:
Militan_Asena58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Hop hop orda dur bakalim . Burda siyaset yapmiyoruz isinize gelmiyince Bahceliyi karistirmayin .Lafin yoksa susacaksin ...!
Neyse gelelim asil konuya ; evet ben sana tesekkur etmistim cunki cok hakliydin o yorumunla BAK HAKLIYDIN DIYORUM ama diger yorumlarini gorunce silmek zorunda kaldim cunki sen hemserimizi bu konuyla yardimci olacagina bir kenara itin birakiyorsun ! Boyle kendini bilmis tavirlarla hic kimseyi kazanamazsin anca kaybedersin ! O kadar Türkçeye merakliysan Ingizlice ve baska dilleri kullanmasina izin vermiceksin ! Sen git once milliyetçilik ve ûlkücülÜk le ilgili bir arastirma yap sonra gel ama artislik yap
Cete mi Oyy korkuttuysam ozur dilerim canim

Bana sanal alemde milliyetçilik sakin yapma !

Baskın yesem gece gündüz durmadan
Kurtulmasam karakoldan sorgudan
Yıllar verdiğim soylu kavgadan

Mehmetler mehmetler aslan mehmetler
Uğruna can verdiğimiz aslan mehmetler
Bize süngü çeker bugün mehmetler

Hedef kızıl elma hedef bir vatan
Ötüken sokağı ayaz buzlukan
Bugün adım ülkücü bir militan
Dönersem kahpeyim ükücü gardaş

Osman Öztunç

Siyaset yapıyoruz burda canım...sen istediğin zaman istediğin kişileri paçavra gibi yerden yere vuruyorsan bende istediğimi karıştırırım seni hiç ilgilendirmez daha 18 yaşındasın Hatice yaşın küçük o yüzden burda seni ciddiye alıpta cevap yetiştirecek değilim...ayrıca bana ikide bir araştırma yap zırvalıklarıyla gelme benim işim araştırmak zaten sen git okulunu oku küçük kız! buda sana son cevabım..değil sanal alemde istediğin alemde gel yine bozarım seni...yaşın büyük bile olsa Türkiye Cumhuriyeti nasıl dağdaki militanları muhattab almıyorsa
bende kendini militan zanneden şahısları muhattab almadım almıyorum...şimdi istediğin kadar yaz dur canım

Yiğiter dikkat edersen ben tepki vermedim arkadaşa aksine teşekkür ettim benim öyle egolarım yok...Ben burda yazım yanlışlarını eleştirmiyorum ki Türkçe'de olmadığını bile bile aynı kelimeleri yazmakta ısrar etmeyi Türkçeye yeni yeni chatten öğrenilen dilleri sokmayı eleştiriyorum yorumlarımı iyi oku ayrımı yap sonra cevap yaz olurmu! Burda senle azda olsa muhabbetimiz var kalbinide kırmak istemiyorum senin dikkatli olmaya çalışıyorum ama sende üstünkörü okuma yazdıklarımı...
Ayşegül1967 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 26.09.2009, 11:32   #447
LaEdri
Usta Yiğido

Ayşegül;
Siteye ilk geldiğimizde ben dahil kimse büyük-küçük harf ayrımına bile dikkat etmiyordu.Ancak geldiğimiz noktada herkes bu konuda azami gayreti gösteriyor,noktalama işaretlerine bile dikkat ediyor..Bu,sitenin bize verdiği güzelliklerden birisi.Sabret,Betüs de sitenin bu güzel faydasından istifade edecektir.
Ben senin haksız olduğunu zaten söylemiyorum.Sadece tepkinin sert olduğunu söyledim.Betüs de bir gün dikkat etmeye başlayacak,buna eminim.
Alt 26.09.2009, 11:34   #448
Ayşegül1967
Tecrübeli Yiğido
NO AVATAR

Alıntı:
Yiğiter Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Ayşegül;
Siteye ilk geldiğimizde ben dahil kimse büyük-küçük harf ayrımına bile dikkat etmiyordu.Ancak geldiğimiz noktada herkes bu konuda azami gayreti gösteriyor,noktalama işaretlerine bile dikkat ediyor..Bu,sitenin bize verdiği güzelliklerden birisi.Sabret,Betüs de sitenin bu güzel faydasından istifade edecektir.
Ben senin haksız olduğunu zaten söylemiyorum.Sadece tepkinin sert olduğunu söyledim.Betüs de bir gün dikkat etmeye başlayacak,buna eminim.
İnşallah Yiğiter...
Alt 26.09.2009, 11:40   #449
Dilsad Hatun
Usta Yiğido

Dilsad Hatun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Dilsad Hatun Şuan Dilsad Hatun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 29.10.2010 20:09

Tecrübe Puanı: 1110 Dilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yok

Alıntı:
Ayşegül1967 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Siyaset yapıyoruz burda canım...sen istediğin zaman istediğin kişileri paçavra gibi yerden yere vuruyorsan bende istediğimi karıştırırım seni hiç ilgilendirmez daha 18 yaşındasın Hatice yaşın küçük o yüzden burda seni ciddiye alıpta cevap yetiştirecek değilim...ayrıca bana ikide bir araştırma yap zırvalıklarıyla gelme benim işim araştırmak zaten sen git okulunu oku küçük kız! buda sana son cevabım..değil sanal alemde istediğin alemde gel yine bozarım seni...yaşın büyük bile olsa Türkiye Cumhuriyeti nasıl dağdaki militanları muhattab almıyorsa
bende kendini militan zanneden şahısları muhattab almadım almıyorum...şimdi istediğin kadar yaz dur canım
Akil yasta degil bastadir diye bosuna dememisler . Ögrenmisin bir Turkiye Cumhuriyeti zirvala dur sen bana simdi Ataturkculukte satarsin , arastirdigin cok belli oluyor zaten . Istedigin yorumu yapmakta serbetsin bu hakkini elinden almiyorum Sanal alemden bu kadar oluyor demekki Dagdakiler militan degil gerilla canim ablacim bir daha boyle karistirma istersen bizler Ulkucu Militaniz ...anlamazsin ama bosver .
Ben ocakta aldigim terbiye ile simdilik susuyorum Büyüklük bende kalsin. Konunun disinada cikmiyalim eger yorulup bana cevap yazmak istersen ozel mesajla ulasabilirsin
Alt 26.09.2009, 12:22   #450
Arif Coşkun
Moderator

Arif Coşkun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arif Coşkun Şuan Arif Coşkun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.05.2016 18:12

Tecrübe Puanı: 10 Arif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende Zukunft

Arkadaşlar konumuzun dışına çıkmasak, konu bayağı dağlmış yine . Konuyla alakasız şeyleri yazmayalım lütfen.

Konuyu Toplam 2 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 2 Misafir)