|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Anketler Burada anketleri bulabilirsiniz |
Anketimiz: "Kürt Açılmı" Nedir? | |||
Kürt açılımını destekliyorum olmalı. |
![]() ![]() ![]() ![]() |
372 | 34,77% |
Kürt açılmını deseteklemiyorum böyle bir şey gereksiz. |
683 | 63,83% |
Konu hakkında hiç bir fikrim yok |
15 | 1,40% |
Katılımcı sayısı: 1070. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#441 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() goramaz Şuan
![]() Son Aktivite: 14.09.2024 14:55
Tecrübe Puanı: 1355
![]() |
![]() Ne güzel dedin Metin kardeşim .. Keşke herkes senin gibi düşünse.
![]() ![]() |
![]() |
#442 | |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() Ayşegül1967 Şuan
![]() Son Aktivite: 01.07.2012 21:41
Tecrübe Puanı: 621
![]() |
![]() Alıntı:
Birde üstüne basa basa söylüyorum ben ülkücü değilim olmadım aslada olmam...Ben sadece Milliyetçiyim...Türklüğe ebola kadar faydası olmayan toplulukta işim olmaz..Türklükte militanlar çeteler gibi kavramlar yoktur...Mehmetler Mehmetçikler vardır... Ayrıca goramaza da hiç kızmadım aksine mutlu oldum ve teşekkür ediyorum yazım hatamı uyarıp düzeltmemi sağladığı için...Benim istediğimde budur zaten... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#443 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dilsad Hatun Şuan
![]() Son Aktivite: 29.10.2010 20:09
Tecrübe Puanı: 1110
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
Neyse gelelim asil konuya ; evet ben sana tesekkur etmistim cunki cok hakliydin o yorumunla BAK HAKLIYDIN DIYORUM ama diger yorumlarini gorunce silmek zorunda kaldim cunki sen hemserimizi bu konuyla yardimci olacagina bir kenara itin birakiyorsun ! Boyle kendini bilmis tavirlarla hic kimseyi kazanamazsin anca kaybedersin ! O kadar Türkçeye merakliysan Ingizlice ve baska dilleri kullanmasina izin vermiceksin ! Sen git once milliyetçilik ve ûlkücülÜk le ilgili bir arastirma yap sonra gel ama artislik yap ![]() Cete mi ![]() ![]() Bana sanal alemde milliyetçilik sakin yapma ! Baskın yesem gece gündüz durmadan Kurtulmasam karakoldan sorgudan Yıllar verdiğim soylu kavgadan Dönersem kahpeyim ülkücü gardaş Dönenler kahpedir ülkücü gardaş Mehmetler mehmetler aslan mehmetler Uğruna can verdiğimiz aslan mehmetler Bize süngü çeker bugün mehmetler Dönersem kahpeyim ülkücü gardaş Dönenler kahpedir ülkücü gardaş Hedef kızıl elma hedef bir vatan Ötüken sokağı ayaz buzlukan Bugün adım ülkücü bir militan Dönersem kahpeyim ükücü gardaş Dönenler kahpedir ülkücü gardaş Osman Öztunç ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#444 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LaEdri Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 12.06.2006
Tecrübe Puanı: 1307
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
Doğu'da yüzde 50'lerin üstündeyken,Batı'ya doğru ilerledikçe bu oranın düşmesini neyle açıklarsınız?
![]() ![]() |
![]() |
#445 |
Usta Yiğido
![]() Türkçe konusunda çok sert tepki veriyorsanız,yaptığınız harf hataları bile göze batar.Kaldı ki bu,harf hatası değil kelimeyi bilmemedir.Sert tepki veriyorsan,her türlü tepkiyi göze almışsın demektir.
![]() |
#446 | |
Tecrübeli Yiğido
![]() |
![]() Alıntı:
Siyaset yapıyoruz burda canım...sen istediğin zaman istediğin kişileri paçavra gibi yerden yere vuruyorsan bende istediğimi karıştırırım seni hiç ilgilendirmez daha 18 yaşındasın Hatice yaşın küçük o yüzden burda seni ciddiye alıpta cevap yetiştirecek değilim...ayrıca bana ikide bir araştırma yap zırvalıklarıyla gelme benim işim araştırmak zaten sen git okulunu oku küçük kız! buda sana son cevabım..değil sanal alemde istediğin alemde gel yine bozarım seni...yaşın büyük bile olsa Türkiye Cumhuriyeti nasıl dağdaki militanları muhattab almıyorsa bende kendini militan zanneden şahısları muhattab almadım almıyorum...şimdi istediğin kadar yaz dur canım Yiğiter dikkat edersen ben tepki vermedim arkadaşa aksine teşekkür ettim benim öyle egolarım yok...Ben burda yazım yanlışlarını eleştirmiyorum ki Türkçe'de olmadığını bile bile aynı kelimeleri yazmakta ısrar etmeyi Türkçeye yeni yeni chatten öğrenilen dilleri sokmayı eleştiriyorum yorumlarımı iyi oku ayrımı yap sonra cevap yaz olurmu! Burda senle azda olsa muhabbetimiz var kalbinide kırmak istemiyorum senin dikkatli olmaya çalışıyorum ama sende üstünkörü okuma yazdıklarımı... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#447 |
Usta Yiğido
![]() Ayşegül;
Siteye ilk geldiğimizde ben dahil kimse büyük-küçük harf ayrımına bile dikkat etmiyordu.Ancak geldiğimiz noktada herkes bu konuda azami gayreti gösteriyor,noktalama işaretlerine bile dikkat ediyor..Bu,sitenin bize verdiği güzelliklerden birisi.Sabret,Betüs de sitenin bu güzel faydasından istifade edecektir. Ben senin haksız olduğunu zaten söylemiyorum.Sadece tepkinin sert olduğunu söyledim.Betüs de bir gün dikkat etmeye başlayacak,buna eminim. ![]()
![]() |
#448 | |
Tecrübeli Yiğido
![]() |
![]() Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#449 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dilsad Hatun Şuan
![]() Son Aktivite: 29.10.2010 20:09
Tecrübe Puanı: 1110
![]() Alıntı:
![]() ![]() Ben ocakta aldigim terbiye ile simdilik susuyorum Büyüklük bende kalsin. Konunun disinada cikmiyalim eger yorulup bana cevap yazmak istersen ozel mesajla ulasabilirsin ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#450 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arif Coşkun Şuan
![]() Son Aktivite: 10.05.2016 18:12
Tecrübe Puanı: 10
![]() Arkadaşlar konumuzun dışına çıkmasak, konu bayağı dağlmış yine . Konuyla alakasız şeyleri yazmayalım lütfen.
![]() |
Konuyu Toplam 2 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 2 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Yamaç Paraşutu Nedir? | EyüphanAydın | Yamaç Paraşütü | 1 | 10.05.2010 20:22 |
Kürt Yönetimi sınırları aştı! | _DuMaN_58 | Dünya ve Türkiye'den Haberler | 16 | 06.09.2009 15:26 |
BUNLARI BİLİYOR MUSUNUZ? | doğanay58 | Muhtelif konular | 4 | 30.06.2009 06:32 |
Bir İl İçin Üniversite Nedir? | Sivaslilar.Net | Anasayfa Haberler | 3 | 13.02.2009 01:44 |
Bilmeceler... | _DuMaN_58 | Arşiv | 45 | 19.03.2008 17:15 |