17.01.2009, 01:32 | #4571 |
Usta Yiğido
tatli-dilli Şuan
Son Aktivite: 24.10.2009 00:37
Tecrübe Puanı: 867
|
Cevap: Şuanda Ne Dinliyosunuz...?
Erhan Güleryüz - Hakkini helal et
17.01.2009, 01:38 | #4572 |
Usta Yiğido
yiğidoturan Şuan
Son Aktivite: 28.07.2014 13:58
Tecrübe Puanı: 1045
|
bacım ne hakkımız varki helal olsun ama imzan a bayıldım çok manidar
17.01.2009, 01:54 | #4573 |
Navigator
Kardelencicegi Şuan
Tecrübe Puanı: 5463
|
ADIN BATSIN
yüreğime bir gül çizdim kanlı yaş ile yaktın beni küle döndüm dumana döndüm nasıl edem nere gidem dertli baş ile bilemedim teli kırık kemana döndüm canım aldın, can evimden vurdun ya sende küstüm sana, faydası yok, geri dönsen de sende vefasız çıktın, sende hayırsız çıktın sen de vicdansız çıktın adın batsın zaman ola devran döne sen de çekesin yitiresin umudunu heder olasın aşka düşe kahrolasın candan bıkasın ömrün boyu bir kez olsun gülmeyesin sen ki beni rezil ettin yedi cihanda yalan oldum talan oldum senin sayende sende vefasız çıktın, sende hayırsız çıktın sen de vicdansız çıktın adın batsın beni özleyince bir nehir yatağını bulsun kor düşsün dağlarına, ceylanlar suya insin sesime bakıpta ağlıyorum sanma seni özleyince böyle olsun birazda ayrılıversin yaprak dalından insan sevdiğinden ayrılıversin kan damarımdan can pazarından adam baharından ayrılıversin dağda dört mevsim erimeyen kar varya yokluğum öyle erimesin sende vefasız çıktın, sende hayırsız çıktın sen de vicdansız çıktın adın batsın İBRAHİM SADRİ........ |
17.01.2009, 01:57 | #4574 |
Navigator
Kardelencicegi Şuan
|
Ne zoruma gidiyor biliyormusun
Senden Ayrılmak Degilde Ne Zoruma Gidiyor Biliyormsun ... Benden Sonra Lanet oLası eLini Kim tutacak Kim Sevecek Kim Saracak Seni... Ne Zoruma Gidiyor Biliyormsun .. Senden Ayrılmak Degilde O öPüp Koklayamadığım Kıyamadıgım Saclarını Kim eLLiyecek ..Benim Zoruma Ne Gidiyor BiLiyormusun.. Senden Ayrılmak DeğiLde .Sana Doya Doya Seni SEviyorum Diyemedim ya. Sana Kim Seviyorum Diyecek Benim Zoruma Bu Gidiyor.. Kim Tuta BiLir Senin eLini Kim Sara BiLir Senin boşlukta oLan Yerini. Aklıma Geliyor İlk Tanıştığımız Gün Geliyor.. HatırLıyormusun iLk Seni Seviyorum Dediğimi..iLk Sen Deniz GözLümsün Dediğimi Hatırlıyormusun.. Ne Zoruma Gidiyor Biliyormsun Zamanı Geçmişe Döndüremiyorum ya..Zamanı Geri Çeviremiyorum ya. Yanıyor Yüreğim .. Ne Zoruma Gidiyor Biliyormsun ..DünyaLArı Verdim DünyaLarı Yıktım.. Sana Varya Ömrümü Verdim.. Ne Zoruma Gidiyor Biliyormsun.. Anlamadın AnLayamadınya Beni... Ne ALLaha Ne KeDere İsyan eTTim Şimdiye Kadar.. Ne Sana Ne Sana oLan Sevgime Söz Gecirdim..Ne Zoruma Gidiyor Biliyormsun.. AğLarken Beni GörmeLiydin Senin iÇin Defalarca Kendimi Yıprattıgımı Senin İçin Varya Canımı... Tek Kalemde Vereceğimi aNLamadınya.. Ne Zoruma Gidiyor Biliyormsun.. SeninLe Bir Yatakta Sana SarıLıp Doya doya öPmeyi. Sana Seni Seviyorum Demeyi Sana Canımsın Diye İnLemeyi Söyleyemedim ya.. Laan Bir Kez Ya Birkezz Gururunu AyakLArının ALtına aLsaydın .BikezCik Bana İnansaydın. Ben Aşkta Gururu BiLmezdim Sen Severdin Sen Bana Kıyamazdın . Ne Zoruma Gidiyor Biliyormsun.. Bana Canım Demeni öZLedim.. Bana Senin İçin öLürüm Demeni Özledim. Bana Varya Kızarken O BakışLArını öZLedim .. Bana O NinniLer Anlatmanı Bana Ninni Smylemeni Özledim... Zoruma Gidiyor Sen BiliyorMusun.. Hatırlıyormusun Bigün Bana Ne Demiştin.. DünyaLArı Yıkarım Senin iÇin .Senin İçin DağLArı Delerim. Sen iSte Annemi Babamı Saymaz Yine Gelirim Demiştin..Ne Zoruma Gidiyor Biliyormsun.... Sen GeLemedinya Sen Benim OLamadınya.. Sen Canını Canana Veremedinya.Zoruma Gidiyor. Deniz Gözlüm.Sen Benim oLamadınya.. Bak Zaman Ne Çabuk Geçiyor Ne Sen varsın Ne Ben.. Zaman Varya ÖyLe Bir GeÇiyorki. Zoruma Gidiyor Sen Biliyormsun.. Seni uNutamadığım. Sen Allahadamı İnanmıyorsun.. Ne Zoruma Gidiyor Biliyormsun.. Seni Cok öZLedim. Seni Seviyorum Diyemedimya Yanıyorum..Zoruma Gidiyor Yanıyorum.. Deniz GözLüm Yanıyorum.... KAZIM ELITOK |
17.01.2009, 02:04 | #4575 |
Usta Yiğido
tatli-dilli Şuan
|
Demet Akalın - Allahından Bul
17.01.2009, 02:12 | #4576 |
Usta Yiğido
yiğidoturan Şuan
|
YUSUF HARPUTLU LE LE
.............................. ................
17.01.2009, 02:18 | #4577 |
Navigator
Kardelencicegi Şuan
|
KIBLE EN BÜYÜK DUYGUYA EN BÜYÜK AŞKA SONUNDA HERKESİ GÜLDÜRÜP GİTME GÖZÜMDE GÜNEŞSİN GÖNLÜMDE MABET BAKTIĞIM GÜNEŞİ SÖNDÜRÜP GİTME SEN AÇTIN SEN KAPAT GEL BU SAYFAYI ÖLDÜR İÇİMDEKİ KARA SEVDAYI BEN SENSİZ BİLEMEM MUTLU OLMAYI BENİ MUTSUZLUĞA TERKEDİP GİTME BENİ YALNIZLIĞA TERKEDİP GİTME BENİ KEDERLER BIRAKIP GİTME UZAKTA DURMA YANIMA EYLE DERDİNİ SÖYLE SEN BANA DOĞRU BENDE SANA KIBLEYİZ BÖYLE GEL GEL SENLE BEN BU ARZU BU DUA KABUL OLMALI DUAMI İSYANA DÖNDÜRÜP GİTME BANA BİR CAN BORCUN KALDI UNUTMA BENİ YAŞARKEN ÖLDÜRÜP GİTME... Ferdi Tayfur/B] |
17.01.2009, 02:19 | #4578 |
Usta Yiğido
tatli-dilli Şuan
|
Demet Akalin - Gururum
17.01.2009, 02:24 | #4579 |
Usta Yiğido
yiğidoturan Şuan
|
İBRAHİM TATLISES LAYIK DEĞİLSİN
17.01.2009, 02:29 | #4580 |
Navigator
Kardelencicegi Şuan
|
Kutsi
Aynadaki yüzünün karşılığı benim Aynadaki yüzünün karşılığı benim gördün mü sevgilim buna sevda diyorlar uğrunda can veriyorlar bu aralar bişeyler oluyor dünyamda bikaç bişeyi kafama takmışım hiç sorma üstümün başımın kusuruna bakma sensizliğe henüz alışamadım ne olur benim için huzuruna bozma ne dir bu severim diye hiç yorulma gözlerin kalbindekini anlatıyor sensizliğe henüz alışamadım eve dönünce beni düşünme senden son isteğim var tanıştığımız günü unut........!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!! |
Konuyu Toplam 34 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 34 Misafir) | |
|
|