Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Serbest Alan > Anketler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anketler Burada anketleri bulabilirsiniz

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ
Anketimiz: Bir Gazete Seçseniz Hangisini Seçersiniz!Neden?
Sabah 91 4,70%
Hürriyet 72 3,72%
Milliyet 44 2,27%
Zaman 886 45,76%
Akşam 38 1,96%
Cumhuriyet 291 15,03%
Ortadoğu-Yeniçağ 54 2,79%
Yenişafak 78 4,03%
Fanatik 59 3,05%
Fotomaç 47 2,43%
Posta 82 4,24%
Sözcü 0 0%
Diğer 170 8,78%
Vakit 17 0,88%
Taraf 7 0,36%
Katılımcı sayısı: 1936. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor

Seçenekler Arama Stil
Alt 01.07.2008, 23:31   #451
LaEdri
Usta Yiğido

LaEdri - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

LaEdri Şuan LaEdri isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1290 LaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDI
Standart -->: Bir Gazete Seçseniz Hangisini Seçersiniz!Neden?

benim gibi düşünmüyor diye karşımdaki insanın samimiyetsizlikle suçlamak benim insanlık anlayışıma aykırı....

kimine göre erdoğan kimine göre bahçeli kimine göre baykal samimidir,milletin değerlerini savunuyordur..kimine göreyse hiçbirinin bir diğerinden farkı yoktur...bana göre de böyle..ve böyle düşündüğüm için,daha doğrusu kendisi gibi düşünmediğim için beni samimi olmamakla suçlayanlarla konuşacak tek kelime lafım olmamalıydı...

insanı insan yapan şey düşünme yeteneğidir..ve bu yeteneği ne a partisinin ne de c partisinin ddüşünce kalıplarına oturtmaya hiç niyetim yok..
Alt 02.07.2008, 10:41   #452
kasparix
Usta Yiğido

kasparix - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

kasparix Şuan kasparix isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 01.07.2011 17:53

Tecrübe Puanı: 733 kasparix FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: Bir Gazete Seçseniz Hangisini Seçersiniz!Neden?

TAMAM ABİ GÜZEL YAZI TEBRİKLERDE İŞDE BİZ NEYİ NERDE YAZACAĞIMIZII BİLMİORUZ GAZETE OKUYORUZ SOLCU GAZETE DİNSİZ GAZETE SAĞCI GAZTE DİNCİ GAZETE YAA İNSAF BUNLAR TERCİH MEESELEESİ TC YASALARI BELLİ HUKUKA UYMAYAN VARSA YASL İŞLEMLER YAPILIR CEZAİ MÜYİDELERİ UYGULANIR BUNLAR DARBE VE POSTMODERNİNNİN BİZLERDE Kİ KİLİ YANSIMALARIN DEVAMI NİTELİĞİNDEDİR..BİR DAHA BU OYUNA GELMEYELİM...GAZETE İLE İLGİLİ BASLIKDA DA SİYASİ AYTIŞMALARA DEVVAM EDERİSEK EMİN OLALIM BU YANLIŞDA BİLMEDEN ISRAR EDENELRDEN OLUCAZ ...İNŞ DİKKATE ALIRIM VE ALIRIZ ...SAYGILARINMLA
kasparix isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 02.07.2008, 10:46   #453
kasparix
Usta Yiğido

kasparix - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

kasparix Şuan kasparix isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 01.07.2011 17:53

Tecrübe Puanı: 733 kasparix FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: Bir Gazete Seçseniz Hangisini Seçersiniz!Neden?

GAZETELERİ NE KADAR TAKİP EDİYORUZ ABC YASASI GETİRİLDİ BUNLARIN NEDEN GTİRİLDİĞİ BU DENETİMİN NASIL YAPILDIĞI ABONE SİSTEMİNİ NASIL ETKİLEDİĞİNİ ULASAL VE ULUSLAR ARASI GAZETELERDEN GAZETECİKDEN ÜLKEMİZ VE DİĞER ÜLKELERİ KARŞLŞDIRALIM .....MESELA BUNLAR YENİ GELŞMELER Bİ KAÇ YIL OLDUDA..KONUSULSUN GAZETEELR HAKKINDA BİZ ARTIK DOĞRUYU DOĞRU ANLAYALIM O DOĞRULARA BAĞLI KALALIM...İNŞ
kasparix isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 02.07.2008, 11:18   #454
LaEdri
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 1290 LaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDI

insanlar illa sağcı ya da illa solcu olmak zorunda mı...ne sağcı ne solcu olan insanlar olamaz mı...
bir insan ya sağcı ya solcu olmalı ve bu düşüncesini mertçe savunmalı..bunun dışında kalanlar tehlikeli insanlardır demek benim literatürümde en büyük cahilliktir...toplumu sağcı solcu olarak ayıranlar yüzünden bu kadar geri kalmadık mı..sen alevisin ben suniyim diyerek birbiine giren insanlar yüzünden sivasmızı geri kalmadı mı...insanları beli düşünce kalıplarına sokarak sen bu saftasın ben bu saftayım diyen cahiler yüzünden sivasımız kayserinnin 10 yıl gerisinde kalmadı mı..sen belediyeyi eleştiriyorsun o halde bu saftasın ,sense belediyeye olumlu bakıyon sen de bu saftasın o zaman diyerek insanları saflara gruplara ayırarak bölen cahillere yazıklar olsun...sağcıysan veya solcuysan onu iyi savun ..ancak o zaman mert yiğit olursun..eğer ne sağı ne de solu savunuyorsan o zaman tehlikeli insansın diyenlerle sivas olaylarını planlayanlar arasında bir fark göremiyoru...
Alt 02.07.2008, 11:23   #455
LaEdri
Usta Yiğido

ben her türlü düşünceye saygılıyım, herkes herşeyi söylesin ama bana göre baykalla erdoğan asla bir değildir gibi cümlelr kuranlarsa kendini eleştirilere açık ve her türlü düşünceye saygı duyan işiler larak tanıtmakla birlikte aslında görüldüğü gibi erdoğanla baykalın aynı olduğu düşüncesine saygı duymayarak ne dediğini bilmeyen insnlardır.her trülü düşünceye saygılıyım demek düşünceerin tümüne saygılyım demek...ama erdoğanla baykalın bahçeliyle ecevitin aynı olduğu düşüncesine saygı duymayarak zaten kendini ele vermekte...
Alt 02.07.2008, 11:42   #456
LaEdri
Usta Yiğido

ne sağcıyım ne solcuyum diye ısrarla söylememe rağmen ısrarla anlayışsız davrananlara anla vermek güç...hiçbir paritye oy vermedim vermem...hiçbir gazeteye para vermedim vermem..tüm gazetelerden ve tüm siyasetçilerden nefet derecesinde uzağım...bunu yüzbin defa söylemem rağmen insan hala nasıl anlamaz şaşırıyorum..hiçbir paritye oy vermiyor olmam bile anlayışsızlığına bir nebze katkıda bulunmayan insanlar var...

unutulmasın ki;evet bir ırmak bir yatakiçinde akar...ama o ırmağın önüne istenildiğinde set de çelebilir baraj yapabilirsin,yatağının yönünü değiştirbilirsin,yatağını genişletebilir,doldurarak daraltabilirsiniz...ırmak kesinlikle bir yatak içind değişmez bir vaziyette akar demek de düşünce ufkumuzu ortaya koyuyor..
Alt 02.07.2008, 11:44   #457
LaEdri
Usta Yiğido

aynı anda hem sağcı olabilen hem solcu olabilen biri olmakla itham ediliyorum hala...son defa söyliyim artık dilimde tüy bitti..

aynı anda hem solcu hem sağcı biri değilim ne sağcı ne solcuyum...daha fazla dil dökmem mümkün değil..
Alt 02.07.2008, 11:56   #458
LaEdri
Usta Yiğido

bir insan ya sağcı ya solcu olmalı ve mertçe savunmalı diyenlere ve tayyip erdoğanı sevenlere bir sorum olsun ve son mesajım olsun artık....anlatmakta güçlük çekmiyorum ama karşımdaki insan anlamakta güçlük çekiyor..ya da kasıtlı olarak anlamak istemiyor..

bir insan sağcı ve solcu olmalı ve mertçe savunmalı...o halde tayyip bey 15 yıl önce laikliğe laf çakarken,laikiği istemiyoz derken evet mrtçe savunuyordu...şimdiyse laiklik hayranı olmuş...mertlik elden gitmiş desene...gömlek değiştirdimse işin kılıfı...bir insan 10 yaşındaki düşüncesini 30 yaşına geldi mi tamamen değiştirmiş olabilir..ama 40 yaşındaki bir adamın düşüüncesi ömür boyu devam eder...vah mertlik vah...tayyipseverlere duyurlur.baykaldan gıcık kapıyom ama senin hesabına göre o adam mert çıkıyor..zira baykalı ben bildim bileli aynı rezil aynı pislik..20 yıl önce savunduğu şeyi hala savunuyor..tayyip beyse 15 yıl önce ak dediğine şimdi kara diyor..işte bazılarının mertlik anlayışı
Alt 02.07.2008, 12:00   #459
LaEdri
Usta Yiğido

hayatında bir şeyi hiç görmemiş olmak o şeyin yok olduğunu mu gösterir..böyle sçma bir düşünce mi olur..ben hayatımda hep ya sağcı ya solcu gördüm...bunun ortasında kimse görmedim...o halde böyle biri yok ha...:komik

ben hayatımda hiç engerek,hiç tayfun,hiç muson yağmuru,hiç ingiliz görmedim....o halde ne muson ne ingiliz ne engerek diye birşey var ha DDDDDD tartıştığım adama bak yaaa !!! inan son mesajım bu...
Alt 02.07.2008, 12:56   #460
yakamozz
Tecrübeli Yiğido

yakamozz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

yakamozz Şuan yakamozz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.08.2016 15:43

Tecrübe Puanı: 648 yakamozz BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart --->: -->: Bir Gazete Seçseniz Hangisini Seçersiniz!Neden?

Alıntı:
yigiter187 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
ne sağcıyım ne solcuyum diye ısrarla söylememe rağmen ısrarla anlayışsız davrananlara anla vermek güç...hiçbir paritye oy vermedim vermem...hiçbir gazeteye para vermedim vermem..tüm gazetelerden ve tüm siyasetçilerden nefet derecesinde uzağım...bunu yüzbin defa söylemem rağmen insan hala nasıl anlamaz şaşırıyorum..hiçbir paritye oy vermiyor olmam bile anlayışsızlığına bir nebze katkıda bulunmayan insanlar var...

unutulmasın ki;evet bir ırmak bir yatakiçinde akar...ama o ırmağın önüne istenildiğinde set de çelebilir baraj yapabilirsin,yatağının yönünü değiştirbilirsin,yatağını genişletebilir,doldurarak daraltabilirsiniz...ırmak kesinlikle bir yatak içind değişmez bir vaziyette akar demek de düşünce ufkumuzu ortaya koyuyor..
Kardeş bence de bir insan ya sağcı olur ya da solcu.Ha sen bu sağcı ve solcu kavramlarını Türkiye ye uyarlayarak ben sağcı da değilim solcu da değilim dersen onu anlarım.Ancak her insanın bir dünya görüşü vardır, yaşama bakış açısı vardır, dünya görüşü olmayan insan yoktur.Sağ ve sol deyince sağ veya sol siyasi partiler aklına gelmesin, sağ veya sol zihniyet gelsin nedir bunlar, sen bunlardan birisisin kesinlikle bunu kabul et.Sakın sana bir zorlama yaptığımızı düşünme sadece kabul etmen gereken birşeyi kabul etmeni istiyoruz senden çünkü sen ya osun ya da diğerisin.Biliyorum ki şu an Türkiye deki siyasal ortamdan dolayı sağ sol kavramalarının türkiye de anlaşılmalarından dolayı çekiniyorsun kendini böyle ifade etmiyorsun, ancak dünyada insanlar şu iki şey üzerinde yaşarlar bunun ortası yok.Birincisi dünya yalandır ahiret gerçektir dünyaya değil ahirete değer vermek gerekir bunların en büyük temsilcisi katoliklerdir bizde bunun karşılığı sağcı zihniyettir,ikincisi ise ahiret yalandır dünya gerçektir ve dünya işlerine değer vermek gerekir onlara göre dünyaya bir defa gelindiği için yemek,içmek ve keyfine bakmak lazım bunlar da protestanları temsil eder türkiye de karşılığı da sol kesimdir.Dolasıyla sen bunlardan birisisin, çünkü bir yandan dünyaya değer verip bir yandan da ahirete değer verilir mi bu saçmalık olur mu dimi eğer böyle bir değer verilirse zaten insanın dengesiz bir hayatı olur ne yaptığını bilmeden hatta insan olduğunu bile anlamadan yaşar gider....
yakamozz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 4 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 4 Misafir)