![]() |
#4751 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() harbikiz58 Şuan
![]() Son Aktivite: 03.10.2012 22:37
Tecrübe Puanı: 698
![]() |
![]() [/b]*********asik sefai -gözlerin*********
Gözlerin cennet çiçegi Gönlüm cehennem ateşi Eger sevdigine köle olursa gönül Nuh tufanına kucak açarmış Lakin arafatın gerisi cinnet! Kalk güzeller güzeli yüregim sana tutsak Derdine pusatlandım, çilen gün oldu bana Sen ki sevdaların şahı, garip gönlümün ahı Dilegim sen, kebelam sen, muradım sen... Dönsede dünya kendi başına; ben dönmezem yolumdan Dolunaya güneş denktir ülgere kutup yıldızı Ağla ey şafak türküsü kaderim boynuma yafta Hükmü darimiş meğer Boynumda yay kirişi Şer mi yağıyor yerin yüzüne Karanlık bastı başımı Sevdam yankılansın vadilerinde eyy anadolum İğde çiçeginde gizli özüm Sarı papatya ki; el eder sen gibi Alıpta sineme sarasım gelir Her koklayış bir acı, her dokunuş bin ölüm Zaman dokuz başlı ejdarha Sen bana düşman bense bana Yüregim kaf dagına sürgün, Ruhum tur dagında ersir, Deli eyledi zaman Bir acıki dizlerim; duymasada bedenim Parmaklarımda öldürdüm isyanımı Şimdi sokak aralarında gezerken Duysamda topal seslerini Uyuşmuş bacagım, duymayan parmaklarıma ragmen Bu dönek dünyadan dimdik geçmek zorundayım Koy yal verdigim ekmek verdigim köpeklerde arkam sıra ürüp dursun. Şimdi gecelere çivi çakar oldum Aglama ey şafak türkülerim ağlama Gece mavisi sevdalarımı çığlık çığlıga çağırırken göklerden Huzur benim! Huzur benim deseydin; vallahi düşünmezdim eyy ölüm. [/b] |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4752 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() asik sefai-kan düserken topraga
Bayraksızlar bayraksızlar Yere düşse bayrak sızlar Nerden bilsin kıymetini Soysuz sopsuz bayraksızlar Ne olurdu yazmasaydım Ben bu kara yazıyı Bilmeseydi namert soysuz İçimdeki sızıyı Yıldızların isyanı var Hilâl taşıyan felek Damla damla kan akıyor Delik deşik bu yürek Al rengine kara bağlar Yastadır deli gönül Aşık'ın olmuşum senin Hastadır deli gönül Renginde şehitlik gizli Hilâlinde mana var Yüreğimde saklamışım Kurbanında kına var Toprağa düşse yiğit Ölüm güç verir bize İnancıma teslim oldum Zulüm güç verir bize Uğrunda ölen yiğit Kim ne bilsin ne kadar Geriye ne can kaldı Hepsini kurban adar Yamacında gezindiğin Şimdi dağlar ağlasın Bayrağım hançerlendi Şimdi çağlar ağlasın Bayrak yere düşerken Alkışlayan p..leri Kahredecek Türk milleti Destek veren güçleri Susmayın ey milletim Bayraksızda ar olmaz Susar ise yiğitler Vatan bize yar olmaz Başı bozuk yaylada Pusuları kurdular İki yaşında yiğit Kürşad'ımı vurdular Bundan gayrı düşmanım Bayrağa ters bakanlar Artık hesap vermeli Dağı taşı yakanlar Meleküt aleminde Destan olan can bizim Dalgalansın bayrağım Üstündeki kan bizim Dört aylık bebeklere Kurşun sıkan nerdesin Nereye gidersen git Öleceğin yerdesin Hükmü ilâhi varsa Belki korur Yaradan Kan düşmanı olmuşuz Çekilsinler aradan Bu vatanın ekmeğii Gözünüze durmalı Yiğit bir can gelmeli Sizden hesap sormalı Sefai'yem yaşamak ki Bundan gayrı ar gelir Ay yıldızlı bayrağa Bu yeryüzü dar gelir! |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4753 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5488
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Helin
Hasretimsin Baktigim her yerde inan sen varsin Güzellik nerede sen oradasin Herseyinle içimde yasayansin Bu beden nerede sen oradasin Sen benim bahar gülüm Sen benim ekmegim Sen benim içtigim suyumsun Sen bahar gülü diye kokladigim çiçegim Üzüntüm nesem canim hasretimsin Ta su sevdaya saldi gözlerim Nereye bakarsam orda izlerin Petek de bal gibi senin sözlerin Bir türkü dinlesem sen oradasin Sen benim bahar gülüm Sen benim ekmegim Sen benim içtigim suyumsun Sen bahar gülü diye kokladigim çiçegim Üzüntüm nesem canim hasretimsin..........!!! |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4754 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() hasan sagindik-ben hep seni düsünürüm
Aşktan yana söz duyunca Ben hep seni düşünürüm Uçsuz hayaller boyunca Ben hep seni düşünürüm Yıldızlar kayar yüceden Renkler sıyrılır geceden Yüreğim sızlar inceden Ben hep seni düşünürüm Aklın ucu değer hiçe Yol ararım içten içe Kainat uyur sessizce Ben hep seni düşünürüm Rüzgar eser ilden İl'e Sağlıkta bitmez bu çile "Var"dan öte, "Yok"ta bile Ben hep seni düşünürüm |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4755 |
Navigator
![]() Sevval Sam
Galevera deresi. Koyverdun gittun beni Allah'undan bulasun Kimse almasun seni yine bana kalasun Sevduğum senun aşkın ciğerlerumi dağlar Hiç mi duşunmedun sen sevduğun boyle ağlar Gelevera deresi iki dağun arasi Yuzunden silinmesun piçağumun yarasi...........;((((( |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4756 |
Navigator
![]() Yavuz Bingöl
Turnalara Tutunda Gel Uçup gittin buralardan Canımın canı neredesin Uçup gittin buralardan Gözümün nuru neredesin Gittiğin yol çok mu uzak Dönülmeyen yerde misin Gittiğin yol çok mu uzak Dönülmeyen yerde misin Gel yağmur gel gel rüzgar ol gel Bulutlar yol daşın olsun Allahım seni korusun Yolun açık aydın olsun Turnalara tutun da gel Şimdi hangi yaban elde Belki dağda esen yelde Şimdi hangi yaban elde Belki dağda esen yelde Allah aşkına dön gelde Şu gönlüme bayram olsun Allah aşkına dön gelde Şu gönlüme bayram olsun......... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4757 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Kelam Bilmeyene Söz Bilmeyene Kelam bilmeyene söz bilmeyene Desindiye dil verdiydim birzaman Ocak beyhudesi öz bilmeyene Muhabbete hal verdiydim bir zaman Kimisi bir etmez kimisi buçuk Kimi adan degil kimisi kaçık Kimi yalın ayak kimi sırt açık Çıplaklara çul verdiydim bir zaman Ayak saldım dağlardaki çagrına Aknergisi nişan koydum bögrüne Yaylaları dolandıydım ugruna Yesin diye bal verdiydim bir zaman Bunlar adam degil yaban kırı Hedefe ulaşmaz daban kırı Demirci artıdı çoban kırı Yol bilmeze yol verdiydim bir zaman Yigit olur dagın başı kar ise Sefai'yem söyleyemem sır ise Hakkım helal olsun hakkım ver ise Bir kaç ite yal verdiydim bir zaman Aşık Sefai |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4758 |
Navigator
![]() Ferdi Tayfur
Zalim sevgilim. Canımdan çok sevdiğim zalim sevgilim Seni benim kadar seven oldumu Acıyorum sevgilim emeklerime Aşkının kıymetini bilen oldumu Oldumu bunca zaman arayıpta sormaman Bir söz söyle sonunda gerçek olsada hicran Taş basarım bağrıma seni sevmem o zaman Canımdan çok sevdiğim zalim sevgilim Sana benim kadar yanan oldumu Yaralı bir kuş gibi çırpınıyorken Alıp seni bağrına basan oldumu Oldumu bunca zaman arayıpta sormaman Bir söz söyle sonunda gerçek olsada hicran Taş basarım bağrıma seni sevmem o zaman............. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4759 |
Navigator
![]() Harika Avci
Alisirim. Kısmet değilmiş mutluluk, Unutmaya çalışırım, Bir sevenim olur elbet, Sevmesede alışırım, Sende açsamda gözümü, Yoktu bu aşkın çözümü, Zaman avutur gönlümü, Hasretine alışırım, Sevmesende alışırım, Hep aynı kalsa acılar, İnsan oğlu nasıl yaşar, Bir gün küllenir anılar, Yanmayada alışırım, Sende açsamda gözümü, Yoktu bu aşkın çözümü, Zaman avutur gönlümü, Hasretine alışırım, Sevmesende alışırım...... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4760 |
Navigator
![]() Yavuz Bingöl
Ay Balam KAÇ ZAMAN OLDU HABER GELMEDİ NERDESİN YAR NEREDESİN? KAÇ ZAMAN OLDU HABER GELMEDİ NERDESİN YAR NEREDESİN? AY BALAM SEN BANA MI KÜSTÜN? AY BALAM NİYE HABERİ KESTİN? AY BALAM SEN BANA MI KÜSTÜN? AY BALAM NİYE HABERİ KESTİN? AY BALAM SEN BANA MI KÜSTÜN? AY BALAM NİYE HABERİ KESTİN? AY BALAM NİYE HABERİ KESTİN GÖZLERİM YOLDA GELMEZ MİSİN? SANA ÖLÜRÜM BİLMEZ MİSİN? GÖZLERİM YOLDA GELMEZ MİSİN? SANA ÖLÜRÜM BİLMEZ MİSİN? AY BALAM SEN BANA MI KÜSTÜN? AY BALAM NİYE HABERİ KESTİN? AY BALAM SEN BANA MI KÜSTÜN? AY BALAM NİYE HABERİ KESTİN? AY BALAM SEN BANA MI KÜSTÜN? AY BALAM NİYE HABERİ KESTİN? AY BALAM SEN BANA MI KÜSTÜN? AY BALAM NİYE HABERİ KESTİN? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 10 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 10 Misafir) | |
|
|