Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Serbest Alan > Eglence > Oyun Odası > Forum oyunları
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 18.06.2009, 18:03   #471
kronik
Alt Forum Yöneticisi
NO AVATAR

kronik Şuan kronik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 14.12.2020 17:41

Tecrübe Puanı: 1383 kronik kann auf vieles stolz seinkronik kann auf vieles stolz seinkronik kann auf vieles stolz seinkronik kann auf vieles stolz seinkronik kann auf vieles stolz seinkronik kann auf vieles stolz seinkronik kann auf vieles stolz seinkronik kann auf vieles stolz seinkronik kann auf vieles stolz seinkronik kann auf vieles stolz sein
Standart Cevap: SitemiziN EnlerI

Alıntı:
sandalli Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Beni bu sitede hiç bir en´e layık görmeyen encilere tessüflerimi sunuyorum. Yakında kendi adıma bir en listesi yaparak bu açığı kapatacağım.
EN büyük şair
EN büyük ozan

EN yazar
EN düşünür
EN kötü gün dostu

EN büyük abi
Alt 18.06.2009, 18:04   #472
Salim58
Moderator

Salim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Salim58 Şuan Salim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 10 Salim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekannt

Alıntı:
altuntas58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Senin mesajlar konusunda ne icraatın varda başkalarını eleştirme luzumu duyursun kendinde seni saygılı olmaya davet ediyorum hem hiç bir konuya katılma hemde dön her konuya elinden geldiğince katılmaya calışan baban yaşındaki adama akıl vermeye kalk ondan sonrada iki kelime yazdı diye küsüp gidiyorsun senin gibi adamın bu siteye zararı dokunur istediğin yere hemen git luzumun yotur tam tersine ben salim kardeşimize çok teşekkür ederim saygılı büyüğünü biliyor küçüğünü biliyor kimseye bir zararı yok sitemizi her dakika canlı tutuyor helal olsun sana kardeşim inşallah bundan sonra daha güzel daha anlamlı mesajlar yaman dileklerimle

teşekkürler abi herkese saygı çerçevesinde yaklaşmaya çalışıyorum kim olursa olsun hiçbir zaman saygımı kaybetmedim kaybetmemde
.............................. .............................. .
Alt 18.06.2009, 18:10   #473
barikat58
Usta Yiğido

barikat58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

barikat58 Şuan barikat58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 06.04.2016 17:19

Tecrübe Puanı: 2222 barikat58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
sevdagülü Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
aaaaaaa hala beni en seçen yok tamam ben seçiyom hepinizi yarın kendimide sitenin en ensizi seçcem:(
bende seciyom
sitemizin en ensizi sevdagülü
barikat58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 18.06.2009, 18:11   #474
seten65
Usta Yiğido

seten65 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

seten65 Şuan seten65 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 06.03.2012 12:09

Tecrübe Puanı: 1297 seten65 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

BENDE SALİM KARDEŞİMİ DESTEKLİYORUM SAGOLSUN OKADAR MSJA KARŞILIK VERMEDİ VE SAYGISINI KAYBETMEDİ,DİGER KARDEŞİMİZ SANIRIM DAHA ÇOK GENÇ TABİKİ ZAMANLA ODA HATASINI ANLAYIP ÖZÜR DİLEYECEKTİR UMARIM SAYGILAR TÜM KARDEŞLERİME.
Alt 18.06.2009, 18:12   #475
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

altuntas58 Şuan altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.10.2012 20:24

Tecrübe Puanı: 4547 altuntas58 isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

Alıntı:
kronik Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
EN büyük şair
EN büyük ozan

EN yazar
EN düşünür
EN kötü gün dostu

EN büyük abi
Size katılıyorum kronik bacım sandallı kardeşim çok haklı yazdıklarınızın yanı sıra kardeşimiz gercek bir yiğido yakında bir en'de ben düzenleyeceğim inşallah o zaman unutmam
Alt 18.06.2009, 18:12   #476
Kardelencicegi
Navigator

Kardelencicegi - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kardelencicegi Şuan Kardelencicegi isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 5486 Kardelencicegi ist ein wunderbarer AnblickKardelencicegi ist ein wunderbarer AnblickKardelencicegi ist ein wunderbarer AnblickKardelencicegi ist ein wunderbarer AnblickKardelencicegi ist ein wunderbarer AnblickKardelencicegi ist ein wunderbarer Anblick

EN OLMAK YADA OLMAMAK GIBI BIR GAYRETIN ICINDE DEGILIM.
BEN KENDI ADIMA ZAMANIM OLDUGU SÜRECEDE YAZACAGIM.

BU EN BENI SIKMAYA BASLADI...

OLANLARA HAYIRLI OLSUN.

Önemli olan saygili & seviyeli olmak....

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...][Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...][Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...][Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]

Alt 18.06.2009, 19:59   #477
arikarinkuchi
Usta Yiğido
NO AVATAR

arikarinkuchi Şuan arikarinkuchi isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 28.09.2015 23:05

Tecrübe Puanı: 1110 arikarinkuchi FAZLA SÖZE GEREK YOKarikarinkuchi FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
altuntas58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Senin mesajlar konusunda ne icraatın varda başkalarını eleştirme luzumu duyursun kendinde seni saygılı olmaya davet ediyorum hem hiç bir konuya katılma hemde dön her konuya elinden geldiğince katılmaya calışan baban yaşındaki adama akıl vermeye kalk ondan sonrada iki kelime yazdı diye küsüp gidiyorsun senin gibi adamın bu siteye zararı dokunur istediğin yere hemen git luzumun yotur tam tersine ben salim kardeşimize çok teşekkür ederim saygılı büyüğünü biliyor küçüğünü biliyor kimseye bir zararı yok sitemizi her dakika canlı tutuyor helal olsun sana kardeşim inşallah bundan sonra daha güzel daha anlamlı mesajlar yaman dileklerimle

mehmet amca eline sağlık
güzel yazmışsın
anlayana tabi

bu arada site enleriydi konu ama epey dağılmış
A nasına Bacısına Saygı Duyan
S ivaslı Yigidolarız Biz..!!!
arikarinkuchi isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 21.06.2009, 07:35   #478
Salim58
Moderator

Tecrübe Puanı: 10 Salim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekannt

Alıntı:
seten65 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
BENDE SALİM KARDEŞİMİ DESTEKLİYORUM SAGOLSUN OKADAR MSJA KARŞILIK VERMEDİ VE SAYGISINI KAYBETMEDİ,DİGER KARDEŞİMİZ SANIRIM DAHA ÇOK GENÇ TABİKİ ZAMANLA ODA HATASINI ANLAYIP ÖZÜR DİLEYECEKTİR UMARIM SAYGILAR TÜM KARDEŞLERİME.
teşekkürler sağolun benim için burada üye her kardeşimin ayrı ayrı bi değeri vardır ben buyum ve bu çizgimden asla dönmem
Alt 21.06.2009, 08:29   #479
qio
Usta Yiğido

qio - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

qio Şuan qio isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 02.04.2012 22:41

Tecrübe Puanı: 994 qio FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Vur de vuralım , ölde ölelim salim abi
Alt 21.06.2009, 08:34   #480
Salim58
Moderator

Alıntı:
club7house Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Vur de vuralım , ölde ölelim salim abi
yok kardeşim bizlere yakışmaz herkese bi gülle gitmeliyiz çünkü biz buyuz

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)