|
|
#4811 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() harbikiz58 Şuan
Son Aktivite: 03.10.2012 22:37
Tecrübe Puanı: 740
![]() |
******osman öztunc-zemahserim*********
|
|
|
|
|
|
#4812 |
|
Usta Yiğido
![]() |
deniz seki-doyamadim
seni öpmeye koklamaya doyamadim biri geldi aldi elimden soramadim bu karsi gelinmez biliyorum göz göre göre buna boyun egiyorum |
|
|
|
|
|
#4813 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arif Coşkun Şuan
Son Aktivite: 10.05.2016 18:12
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
AYNUR......................... ..Bir gönüle aşk girince...
.
|
|
|
#4814 |
|
Usta Yiğido
![]() |
niran ünsal-iyiki varsin
![]() ben ne zor günlerin şahidiyim çok savaştan çıktım sağ salimim yok kimseye ahım dost düşman sağ olsun yar iyiki varsın can sende son bulsun sen dar günümde helal lokmamsın yar demek yetmez canımda cansın her kulun hakkını, bahtını, şansını verene bin şükür iyiki varsın cok güzell |
|
|
|
|
|
#4815 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() HaKaaN Şuan
Son Aktivite: 02.05.2015 01:29
Tecrübe Puanı: 792
![]() |
DİLBERAY //ZORUNDAMİYİM
Her gece ruyamda isin ne senin Hep seni gormek zorunda miyim Kalbimin icinde sizin var senin Hep boyle yaşamak zorunda miyim Canimdan cok sevdim hata mi yaptim Tanridan sonra bir sana taptim Geceler boyu resmine baktim Hep boyle yaşamak zorunda miyim Dua mi, beddua mi buyu mu yaptin Nasil ettin ne yaptin aklimi aldin Kor ates oldun yaktikca yaktin Hep boyle yaşamak zorunda miyim
|
|
|
#4816 |
|
Usta Yiğido
![]() |
berdan mardini-senden cocugum olsun istiyorum
![]() Seni tanıdığım gün ömrümün en güzel günüdür Saçların hoyrat dağların en asi gülüdür Senden çocuğum olsun istiyorum Gözlen senin gibi baksın Görenlerin içini yaksın bakışları Özü sözü bir aynı benim gibi Biraz deli tıpkı senin gibi Her sözüyle aşkımız gibi Eritsin kara kışlan Senin için senin için Bu dünyanın ipini çekerim Saçlarının bir tek teli için Tanımamki herşeyi silerim Bilirsin herbirşeyimsin benim Gözümden sakındığımsın Yüreğimin en kuytusunda Kendime sakladığımsın... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#4817 |
|
Usta Yiğido
![]() |
suan suna-senden önce yoktum
nasıl oldu seni hiç uğruna kaybettim gel gör şu halimi sensiz bittim tükendim nasıl bulsam seni tekrar sarsam seni bir daha bırakmasam yüreğime koysam seni senden önce yoktum senden sonra yokum meğer sensiz dünya bomboşmuş bilmiyordum şimdii uzaklardaa bensiz dünyadasın aşkım sende kalsın bu çılgın sensiz ne yapsın |
|
|
|
|
|
#4818 |
|
Usta Yiğido
![]() |
baris akarsu-gel gör beni ask neyledi :(
Ben yürürüm yane yane Aşk boyadı beni kane Ne akilem ne divane Gel gör beni aşk neyledi Gel gör beni beni aşk neyledi Derde giriftar eyledi Gah eserim yeller gibi Gah tozarım yollar gibi Gah akarım seller gibi Gel gör beni aşk neyledi Gel gör beni aşk neyledi Derde giriftar eyledi Ben yunus'u biçareyim Aşk elinde avareyim Baştan aşağı yareyim Gel gör beni aşk neyledi Gel gör beni aşk neyledi Derde giriftar eyledi allah rahmet eylesin,mekani cennet olsun |
|
|
|
|
|
#4819 |
|
Usta Yiğido
![]() |
selami sahin-hayatim hayat degil :( :( :(
Henüz yaşım genç ama seven gönlüm ihtiyar Ben yokum bende eyvah beni benden çalan var Tek başıma yaşıyorum ne arayan ne soran var Gülerken ağlıyorum beni bir ağlatan var Hayatım hayat değil Bende huzur kalmadı Seven gönlüm feryad eder Aşka gücüm kalmadı Bir zalimi sevdi gönlüm her gün isyan ediyor Aşk seline kapılmış sürüklenip gidiyor Ömrümce bir kere sevdim felek bunu çok görüyor Allahın kuluna beni köle ediyor off offfffff gelde aglama :( :( :( aglayanlara dertlilere gelsin bu sarki |
|
|
|
|
|
#4820 |
|
Usta Yiğido
![]() |
cüneyt tek - evlilerde sever
ne yardan geçerim nede onsuz gülerim içimde sessiz çığlıkların evlilerde sever inkar etmeliyim bir yanda aşkım bir yanda yuvam ne yardan geçerim nede onsuz gülerim çırpınan bir can iki yol ayrımı sabır bana allahım sabrım sona vardı çırpınan bir can iki yol ayrımı sabır bana allahım sabrım sona vardı üç yanlış bir doğru hatalar diz boyu gerçek bu yalan söyleyemem iki aşk arasındayım affet beni allahım bu gerçegi artık gizleyemem içimde sessiz çığlıkların evlilerde sever inkar etmeliyim bir yanda aşkım bir yanda yuvam ne yardan geçerim nede onsuz gülerim güzel parca ama dogru bulmuyorum , evliysen esini sev yaw baskasini niye seviyon ![]() |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 3 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 3 Misafir) | |
|
|