![]() |
#4961 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() harbikiz58 Şuan
![]() Son Aktivite: 03.10.2012 22:37
Tecrübe Puanı: 701
![]() |
![]() yasemin göksu-aldi gitti :( :( :(
Baskın yemiş bir evsen dağılmışsan Tutuklanmış kitapsan yakılmışsan, Bir çift turnaya benzerdi gözleri Göğüm öksüz kaldı bakar ağlarım Aldı gitti neyim var neyim yoksa Kalanlarsa yalım yalım yangınsa Bu can bu bedenden ayrılmıyorsa Daha çok acıyla yanacak ömrüm Daha çok hasretle yanacak ömrüm. Yaktım koca ömrü zaaflı bir anda Yarla baharımı kışlara gömdüm Eğdim dağ başımı onun önünde Yetmedi ardından bakar ağlarım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4962 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Türk Kalacagiz Kirim Kerkük Azerbaycan Gönlümüzde öç olsada Ne seref ki Türk dogmusuz Türküm demek suç olasada Kafkaslardan Tanri dagi Yirtariz engeli agi Türk iline Türk bayragi Asacagiz güç olsada Düsecegiz kalkacagiz Türk dogduk Türk kalacagiz. Mustafa Yildizdogan ne mutlu türküm diyene ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4963 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() SENI SEVIYORUM RAFET EL ROMAN
SEN BILEMEZSIN NE ÇEKTIRIYOR YOKLUGUN BANA SEVDIGIM BITMEZ SORULAR UZAR GECELER O DÜSÜNCELER ÜZÜNTÜLER SEN GENÇLIGIMIN BÜYÜK PARÇASI SEN GENÇLIGIMIN ANLAMI BIZ NELER NELER YASADIK BERABER KALIN BIR ROMAN KITAP GIBI SEN GITTIGIN AN ÇARESIZ KALIR AKLIM KARISIR RAHAT EDEMEM MORALIM BOZULUR CANIM SIKILIR SEN BILEMEZSIN DAHA NELER BAK NE DIYORUM GIZLEMIYORUM S ENSIZ YASAMAK ZOR GELIYOR BANA HER AN IÇIMDESIN HER AN KALBIMDESIN SENI SEVIYORUM SEVIYORUM SENSIZ YASAYAMAM SENSIZ HIÇ OLAMAM SENSIZ YASAMAK ZOR GELIYOR BANA HER AN IÇIMDESIN HER AN KALBIMDESIN SENI SEVIYORUM SEVIYORUM VE O AN GELIRDE ISTE O AN BEN YASAYAMAM HANGI YÖNÜNÜ ÇOK SEVIYORUM BILIYOR MUSUN SEVGILIM BIRAZ IÇINCE BASIN DÖNÜNCE ANLATINCA BANA HALINI SONRA DALINCA DÖNÜP BAKINCA GÖZLERINDEKI O SEVINÇ BANA SARILINCA SONRA SORUNCA NE KADAR SENI SEVDIGIMI SEN GITTIGIN AN BITER CESARETIM UZAR HEDEFLERIM HAYALLERIM BITMEZ SORULAR DINMEZ KEDERIM O DÜSÜNCELER ÜZÜNTÜLER BAK NE DIYORUM GIZLEMIYORUM SENSIZ YASAMAK ZOR GELIYOR BANA HER AN IÇIMDESIN HER AN KALBIMDESIN SENI SEVIYORUM SEVIYORUM SENSIZ YASAYAMAM SENSIZ HIÇ OLAMAM SENSIZ YASAMAK ZOR GELIYOR BANA HER AN IÇIMDESIN HER AN KALBIMDESIN SENI SEVIYORUM SEVIYORUM VE O AN GELIRDE ISTE O AN BEN YASAYAMAM |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4964 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() mustafa yildizdogan - ya sen gel
Fırtına kopuyor içimde bilsen Yağmurum sen olsan Gözümden insen Ey benimyoldaşım, gönül yüreğim Uykusuz gecemin ihlamı bir sen Ya sen gel yanıma, ya da ben varayım Derdine derman yaranı sarayım Ey benimgüneşim, ışığım, yıldızım Seninle olayım sen de kalayım Çaresiz kalmışım bağlı bileğim Kahretsin sen yoksun, nasıl güleyim Ey benimhevesim, arzum, dileğim Yaşamak sen inle, öl de öleyim |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4965 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() filiz -sewiyorum seni
![]() Bir kalp çizdim gökyüzüne Yıldızlarla yazdım isminin başharfini Bir aşk şarkısı dilimde Uçursam sevgimi sana nağmelerle Seviyorum seni seviyorum Özlüyorum gizlemeden söylüyorum İsterim ki sen de yaz bu sevgiyi kalbine Aşkın baharında aç şu gönlümde |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4966 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() müslüm babaaaaaaaaaa
asigim bir kuluna ölecegim yoluna dermanim sensin tanrim merhamet eyle bana senden dilegim yaz onu anlima o benim kaderim olsun ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4967 |
Yeni Yiğido
![]() karabelalı Şuan
![]() Son Aktivite: 14.06.2009 21:53
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
![]() Sezen Aksu Belalım Şarkı Sözü
Uçurum uçurum gözlerine baktığım sensin Prangalarca boynuma takığım sensin Dağ gülleri gibi gibi hasret çektiğim Her gece uyku diye yattığım sensin Yanarım, yanarım tutuşur yanarım kavurur ateşim seni de beni de belalım Gün değmemiş ormanlarda yittiğim sensin Ömrüme ömür diye kattığım sensin Deli deli boranlarda aç denizlerde Teninin tuzunu canım tattığım sensin Yanarım, yanarım tutuşur yanarım kavurur ateşim seni de beni de belalım Damga damga göğsüme vurduğum sensin Öfke dolu şehirlerde bulduğum sensin Yer nerede gök nerede ben neredeyim Diye diye sınırlara geldiğim sensin Yanarım, yanarım tutuşur yanarım kavurur ateşim seni de beni de belalım |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4968 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() leman sam- bebegim ( bebekim)
![]() ![]() ![]() Elini son defa yanağıma koy istemiyorsan giderim giderim Serin bir sonbahar akşamında ismini unutur silerim silerim Tuttuğum kalem olsa, yüreğimin elleri Bir defa daha yazsa, bebeğim bebeğim bebeğim Eğer bir masal perisi, girerse rüyalarına öldü dersin gül güzeli tılsımını kaybetti. Uğruna döktüğün gözyaşları için yağmurdan özür dilerim. Kuruttuğum kızıl gülleri alıp senin için senden, geçerim geçerim. Tuttuğum kalem olsa, yüreğimin elleri Bir defa daha yazsa, bebeğim bebeğim bebeğim Eğer bir masal perisi, girerse rüyalarına öldü dersin gül güzeli tılsımını kaybetti. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4969 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() besyo_cu Şuan
![]() Son Aktivite: 30.11.2015 22:13
Tecrübe Puanı: 1031
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Oğuz AKSAÇ - Ağlatma Gelem
etme kuban olayım dost ağlatma gelem gelem tutup elim kollarımı bağlatma gelem gelem ağlatma gelem gelem yarama boşa merhem sürme kar etmez dost dost bir de sen çektirme yeter sevdan bende yanar tüter cehennem narından beter dağlatma gelem gelem ağlatma gelem gelem yarama boşa merhem sürme kar etmez dost dost nurşaniyem bu töremi yakanlar yaktı çıramı içimde gizli yaramı kanatma gelem gelem ağlatma gelem gelem yarama boşa merhem sürme kar etmez dost dost
![]() |
#4970 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() besyo_cu Şuan
![]() Son Aktivite: 30.11.2015 22:13
Tecrübe Puanı: 1031
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Nickelback - Savin Me
Prison gates won't open up for me On these hands and knees I'm crawlinOh, I reach for you Well I'm terrified of these four walls These iron bars can't hold my soul in All I need is you Come please I'm callinAnd oh I scream for you Hurry I'm fallin', I'm fallin [Chorus:] Show me what it's like To be the last one standing And teach me wrong from right And I'll show you what I can be Say it for me Say it to me And I'll leave this life behind me Say it if it's worth saving me Heaven's gates won't open up for me With these broken wings I'm fallinAnd all I see is you These city walls ain't got no love for me I'm on the ledge of the eighteenth story And oh I scream for you Come please I'm callinAnd all I need from you Hurry I'm fallin', I'm fallin [Chorus] Hurry I'm fallin All I need is you Come please I'm callinAnd oh, I scream for you Hurry I'm fallin', I'm fallin [Chorus] Hurry I'm fallin (Tercümesi) Kurtar Beni Cezaevi kapıları açılmayacak benim için Bu eller ve dizler üzerinde emekliyorum Oh,sana ulaşıyorum Bu dört duvardan çok korktum Bu demir parmaklıklar ruhumu içeride tutamayacak Tek ihtiyacım sensin Lütfen gel,sana sesleniyorum Ve oh,senin için feryat ediyorum Acele et düşüyorum Bana neye benzediğini göster En sona ayakta kalmanın Ve öğret bana yanlışı doğruyla Ve sana neler yapabileceğimi göstereceğim Benim için söyle Söyle bana Ve bende bu hayatı arkamda bırakayım Söyle,eğer beni kurtarmaya değerse Cennetin kapıları açılmayacak benim için Düşüyorum bu kırık kanatlarla Ve tek gördüğüm sensin Bu şehrin duvarları benim için bir aşka sahip değil Onsekizinci hikayenin üzerindeyim Ve oh,senin için feryat ediyorum Lütfen gel,sana sesleniyorum Ve tek ihtiyacım senden beri Acele et düşüyorum Bana neye benzediğini göster En sona ayakta kalmanın Ve öğret bana yanlışı doğruyla Ve sana neler yapabileceğimi göstereceğim Benim için söyle Söyle bana Ve bende bu hayatı arkamda bırakayım Söyle eğer beni kurtarmaya değerse Acele et düşüyorum
![]() |
Konuyu Toplam 2 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 2 Misafir) | |
|
|