21.03.2008, 15:56 | #41 |
Tecrübeli Yiğido
çiğdem kaya Şuan
Son Aktivite: 26.11.2010 22:56
Tecrübe Puanı: 638
|
--->: Milli Egitim Bakaninda sok aciklama: :"Türk'üm, doğruyum, çalışkanım" denmesin
kadır bana vakıflar yasasını anlatırmısın
|
21.03.2008, 15:56 | #42 | |
Usta Yiğido
sonbahar5803 Şuan
Son Aktivite: 21.09.2009 14:57
Tecrübe Puanı: 812
|
--->: Milli Egitim Bakaninda sok aciklama: :"Türk'üm, doğruyum, çalışkanım" denmesin
Alıntı:
Daha komünist ne demek bilmiyorsun millete yakıştırma yapıyorsun. Türklük sizin anladığınız gibi mi? Ocaklarda küçük çocukları kandırarak zorla, dayakla millete Türklüğün ilkeleri kitaplarını sattırmak; mini eteklileri uyarıp kendine o mini eteklilerden dost tutmak; sözde din ve millet savunuculuğu yapıp ortada terör estirmek! Tarafsız olun biraz. Bu açtığın konunun Türklükle alakası yok. Aynı şeyi bir CHP'li ya da herhangi başka siyasi partili ortaya atsaydı ben yine desteklerdim. Türk öyle lafta olunmuyor, icraat lazım.
21.03.2008, 16:11 | #43 |
Navigator
_DuMaN_58 Şuan
Son Aktivite: 04.02.2016 21:29
Tournaments Won: 3Üyelik Tarihi: 20.08.2006
Tecrübe Puanı: 10
|
-->: Milli Egitim Bakaninda sok aciklama: :"Türk'üm, doğruyum, çalışkanım" denmesin
Kadir58 siteye şimdi girdim. Bana hem özelden hemde burada demişsin ki "Niye sesin soluğun çıkmıyor?" sen bunları söylerken ben burda değildim. Yeni geldim. Bu 1
ikincisi o linkini verdiğin haber sitelerine baktım. Hepsi farklı yorumlarla anlatmış konuyu? sende birinden kopyalmışsın. buraya yapıştırmıssın. Haberlerde okuduğuma göre ben şu sonucu çıkardım: bizim ülkemizde istiklal marşından sonra andımız okunur. Bakan diyorki. bizim ülkemizde sadece türk yok diyor. almanı da var diyor. ve bir örnek vererek bununavrupa ülkelerinde de uygulandığını söyliyor. bi de diyor ki biz neden alman çocukalarına yalan söyletelim diyor. Şimdi sen gelmişsin bağırarak diyorsun ki: Bakan Türkliği yok edecek. Az kaldı. andımızı kaldıracak. türklük elden gidiyorrr.... Diyorsun Yazık sana. Ben diyorum ki bakan öyle birşey demez diyorum. sonra bana diyorsun ki Sen Akplisin. Akpyi savunma. Akp türk düşmanı ... diyorsun. ve beni akpli yaptın. Ben susmadım. Susmamda. Antiakp gibi bir düşüncen varsa bunu yazılarınla yorumlarına anlatırsın. Ama her insan senin gibi düşünmez. Senin gibi düşünmeyenleri de Akpli yerine koyamazsın!! |
21.03.2008, 16:13 | #44 |
Yasaklı
Kadir58 Şuan
Son Aktivite: 29.05.2008 00:27
Tecrübe Puanı: 0
|
Vakiflar Yasasi, Türkiye de yabancilarin, azinliklarin vakif kurma ve mülk edinmesi sagliyor. Sözde bu yasa "masum" görünsede, Atatürkün 1936 da devlet icin tehdit olusturacagi olcude guclenmelerini önlemek icin, vakiflarin mülk edinmelerini yasakladigi halde, suan akp nin yaptigi degisiklik, azinlik vakiflarinin bagis toplama ve mülk edinmelerinin önünü acti. Yani bu vakiflar cok büyük bir siyasi ve ekonomik güc haline geliyor.
Zaten AB nin okadar baskisi var. Bazi azinlik vakiflarinin hak talep ettigi mülkler var. Bu kadar güclü olduklari zaman, Ayasofya yi da elimizden alma riski var. Kisaca, azinlaklara daha fazla HAK. |
21.03.2008, 16:15 | #45 | |
Yiğido
fakıllı Şuan
Son Aktivite: 13.09.2012 16:10
Tecrübe Puanı: 622
|
Alıntı:
çünkü sen tartışmayı bilmiyon.sorulan sorulara cevap veremiyorsun.Hakaret etmeye kalkıyon .Oğlum bilmiyosan cevap veremiyorsan yazma.Diğer yazıları okudum kiseye cevap veremiyorsun ancak kızıyorsun.Konuları farklı mecralara çakiyorsun.Sen bana kominist diye yazmışşsın o bizim kitabımızda yazmaz.Ben ne koministim ne faşistim nede başka bir şey.Ben ümmetim.Sen faşistmisin?
21.03.2008, 16:21 | #46 | |
Yasaklı
Kadir58 Şuan
|
Alıntı:
Kominizmin de, BOP un da, Ilimli Islamdinda ne oldugunu cok iyi biliyorum. Düsmanini iyi taniyacaksin. Simdide pkk ile mhp yi ayni kefeye koyma sacmaligini yapiyorsun. Bu senin degerini ortaya koyuyor. Ben tarafsizim. MHP nin 57. hukumet dönemindeki yanlislarini her zaman dile getiririm, ve Bahceliyi de hic sevmem. Ama asil tarafsiz, siz olun. akp nin her yaptiklarina alkis tutuyorsunuz. Akp nin özellestirme adi altinda, önemli fabriklari satmalarina memmun su galiba. Petkim i almak isteyenler Ermeni Diasporasiydi. Ama sizin icin hava hos. |
|
21.03.2008, 16:26 | #47 |
Navigator
_DuMaN_58 Şuan
Son Aktivite: 04.02.2016 21:29
Tournaments Won: 3Üyelik Tarihi: 20.08.2006
Tecrübe Puanı: 10
|
-->: Milli Egitim Bakaninda sok aciklama: :"Türk'üm, doğruyum, çalışkanım" denmesin
Tamam Kadir58 Ben senin amacını anladım. "Akp yi ne kadar kötüleyebilirim. İnsanları nasıl kışkırtırım." Düşüncesindesin. Ben seni gayet iyi anladım. Burası Akpnin sayfası değil. Burası Mhpnin sayfası değil Chp nin değil.
Burası bütün toplumun. Herkes istediği gibi(Kurallar çerçevisinde) yazabilir. Sende yazmışsın ama. Yazdıklarına dikkat et. Bunun adli yönü var. İşin içinden çıkmazsın. Yazdıklarına biraz daha dikkat et. Hakaret içeren sözcükler kullanma... Saygılar. |
21.03.2008, 16:30 | #48 | |
Usta Yiğido
sonbahar5803 Şuan
Son Aktivite: 21.09.2009 14:57
Tecrübe Puanı: 812
|
Alıntı:
Haa, şimdi öyle oldu. Verecek cevap bulamadın... Neyi savunduğunu bilmiyorsun daha. Dön de bir yazdıklarına bak. Fakıllı arkadaşıma katılıyorum. Bu saatten sonra ben de sizinle muhatap olmayacağım. İstediğinizi yazabilirsiniz, atış serbest!
21.03.2008, 16:30 | #49 | |
Yasaklı
Kadir58 Şuan
|
Alıntı:
Yazmassan yazma, bende cok uzuldum simdi. Cevap yazmayi siz bilmiyorsunuz. Hangi soruma cevap verdiniz. Tayyip erdogan Buyuk Ortadogu Projesinin es baskani. Bu proje türkiyeyi boluyor. Siz bu projeden mi yanasiniz. Bana dogru durust bir cevap verin. Ben fasist degil, Türküm, Türk. Islam ruhum, Türklük bedenim. Ne dinsiz Türküm, nede soyumu inkar eden müslüman. |
|
21.03.2008, 16:31 | #50 | |
Yasaklı
Kadir58 Şuan
|
--->: -->: Milli Egitim Bakaninda sok aciklama: :"Türk'üm, doğruyum, çalışkanım" denm
Alıntı:
Kivarmaya basladin. Haberi ilk okudunda inanmiyordun, simdi ise bakanla ayni fikirde oldugunu diyorsun. Basta niye ayni fikirde oldugunu söylemedinde, haberin kaynagini istedin? Siz Robot musunuz, kendi akliniz, fikriniz yok mu. Bu adamlarin her dediklerine katiliyorsaniz, ozaman siz bosuna yasiyorsunuz. |
|
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|