22.10.2007, 13:08 | #41 | |
Usta Yiğido
altuntas58 Şuan
Son Aktivite: 11.10.2012 21:24
Tecrübe Puanı: 4523
|
-->: ŞEHİT
Alıntı:
şehitlerimze yazmış olduğun bu güzel şiirinizi okumaya doyamıyorum yüreğine kalemine sağlık
22.10.2007, 13:34 | #42 | |
Usta Yiğido
altuntas58 Şuan
|
-->: --->: BUGÜNDE ÖLMEDİM ANNE
Alıntı:
FRATT cığım o vatan hainlerinede sıra gelecek herkes sırasını beklesin türk milletinin sabrını zorlamasınlar dünyayı başlarına yıkarız
22.10.2007, 13:45 | #43 |
Usta Yiğido
altuntas58 Şuan
|
-->: KINALI KUZUM MEHMETÇİĞİM
SABİHA SERİN
Not: Bir şehit annesinin yüreğini yüreğimde hissettim. Onun hissettiği duyguları duygularımda yaşadım. Bu duygularımı da sizlerle paylaşmaya çalıştım. Terör belasını şiddetle kınıyor.Lanet ediyorum. Kınalı Kuzularımıza kıyan ELLER KIRILSIN Şehit ailelerimize ve Türk Ulusuna başsağlığı dilerim. Şehitlerimizin mekanı cennet olsun. Nur içinde yatsınlar ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- İşte bir bacımızın muhteşem bir şiiri şehit annelerinin yüreklerini yüreğinde hissederek bu güzel şiir yazıp bizimle paylaştığın için çok teşekkür ederim
22.10.2007, 14:10 | #44 |
Usta Yiğido
ErdalGüler Şuan
Son Aktivite: 28.01.2010 17:37
Tournaments Won: 5 Üyelik Tarihi: 27.08.2005
Tecrübe Puanı: 799
|
--->: KINALI KUZUM MEHMETÇİĞİM
bu anlamlı ve bir o kadarda duygu yüklü şiiri paylaştığınız için teşekkürler. şehit annelerinin yaşadıkları dünyanın belkide en büyük acısı, Allah şehit annelerine sabır versin inşallah. Allah onlardan razı olsun ki bu vatan uğruna canını feda eden yiğit birer evlatları var ve onlar artık Türkiye Cumhuriyetinin evlatlarıdır. Allah hepsinden razı olsun, nur içinde yatsınlar...
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ
22.10.2007, 16:58 | #45 |
Yeni Yiğido
nebis_58 Şuan
Son Aktivite: 01.11.2007 12:46
Tecrübe Puanı: 0
|
mükemmmel bi şiir !bizlerle paylaştığın için çok teşekkür ederim.bu vata gençlere bizlere emanet ve eminimki bu gençlik bu vatanı terk etmeyecek
|
22.10.2007, 17:01 | #46 |
Usta Yiğido
arikarinkuchi Şuan
Son Aktivite: 29.09.2015 00:05
Tecrübe Puanı: 1086
|
ellerine sağlık çok güsel bu adilere okutmak lazım bu şiirleri
22.10.2007, 17:04 | #47 |
Usta Yiğido
arikarinkuchi Şuan
Son Aktivite: 29.09.2015 00:05
Tecrübe Puanı: 1086
|
--->: ŞEHİT
fırat abi eline sağlık çok güzel olmuş
şehitlerimize şiir yazman takdir edilecek birşey
22.10.2007, 18:16 | #48 |
Yiğido
YiGiDo_58_06_nl Şuan
Son Aktivite: 24.08.2010 20:53
Tecrübe Puanı: 678
|
YIGITLERIMIZ BITMEZ
REZIL SOYSUZITLERE AF CIKARANA BAK NEYMIS ADI EVE DONUS YASASIYMIS...AHMAK SOYSUZ SOPSUZ ITLERI ARAMIZA SOKACAK BU MILLET SAF SAF BUNLARA NASIL GUVENDILER BU MEMLEKETTE YIGITLER BITMEZ EFENDILER SUNUN BUNUN AGZIYLA CIKARTILAN BU AFLAR BU AFLAR ILE ORTAYA CIKAN SOYSUZ LAFLAR BU AFLARI CIKARTANDAN GELIYOR ZAAFLAR TURKLER NICE YEDI DUVELLERI HEP YENDILER BU MEMLEKETE YIGITLER BITMEZ EFENDILER ATALARIM EMANET ETMIS BANA BIR VATAN YASATMAK ICIN BENI VERMIS NICE SEHIT CAN CANLAR VERMIS YIGITLERDEN NE ANLAR SU YATAN TURKLERE KARSI FIKIRLER HEPTEN TUKENDILER BU MEMLEKETTE YIGITLER BITMEZ EFENDILER RESULULAHIN OVDUGU O SAVASCI IRKIM SEREFIM ICIN YASARIM ISTE BUDUR FARKIM ALLAHA HAMDU SENA OLSUN MUSLUMAN TURKUM UYUYANLARA MAZI DEDELER GUCENDILER BU MEMLEKETTE YIGITLER BITMEZ EFENDILER ON BES YIGIT SEHADET SERBETINI ICTILER YIRMI YASINDA BEKAR ANA BABA GENCTILER RUTBENIN EN SEREFLISINI BOYLE SECTILER OLU DIYEN DILLERIN ASIL OLU KENDILER BU MEMLEKETTE YIGITLER BITMEZ EFENDILER ANALAR BABALAR YUREGIMIZI YAKIYOR SEHIT COCUGU GUNAHSIZ NASILDA BAKIYOR TURK MILLETI SEL OLMUS SEHIDINE AGLIYOR BIR YUREKTEN SEHITLER OLMEZ SOZU DENDILER BU MEMLEKETTE YIGITLER BITMEZ EFENDILER GIDEN SEHIDIN ARDI SIRA AGITLAR VARDIR O AGITLARI GOREN BIZE DUNYALAR DARDIR ALLAHIM SEHID ANASININ YARASIN SARDIR GOZLERINI KIRPMADAN HAKKA YURUYENDILER BU MEMLEKKETE YIGITLER BITMEZ EFENDILER TABUTUNA SARILMIS ANA BACI GELINLER INLER BU YER YUZU BU ACILAR ILE INLER YASINLER FATIHALAR IHLASLAR VE AMINLER YUMRIGU BALYOZ GIBI INEN MILETTENDILER BU MEMLEKETTE YIGITLER BITMEZ EFENDILER SANLIURFALI KAZIM AKSOY VE MEMHMET UYAR YUREGINDE ANA BABA BURUK SEVINC DUYAR TESKEREYE GUNLER KALMIS GARDAS SAFAK SAYAR SON NEFESTEN SONRA BAK TEBESSUM EDENDILER BU MEMLEKETTE YIGITLER BITMEZ EFENDILER BAYRAM GUZEL DENIZLIDEN NE BABAYIGIITIR YIRMISINDE HAYAT BAHARINDA HEM SEHITTIR SEHADETINE CUMLE DAG TAS OVA SAHITTIR SEHITLERIM DUSMANA NASILDA BILENDILER BU MEMLEKETTE YIGITLER BITMEZ EFENDILER GAZIANTEPLI MEHMET COSKUN SEHADET ICER O SEHITLIK MERTEBESI ILE DUNYADAN GOCER MILLETININ ONUNDEN AL BAYRAK TABUT GECER AY YILDIZ BAYRAK ILE YOLLARA DOSENDILER BU MEMLEKETTE YIGITLER BITMEZ EFENDILER BIR SEHIDIM BIR GARDASIM DA SEYIT ALTUNTAS SU AN AGLIYORUM HEY GIDI SAMSUNLU GARDAS GURURLUYUM AMA GENE AKIYOR GOZDEN YAS SU YASLAR YANAKLARDAN USUL USUL INDILER BU MEMLEKKETE YIGITLER BITMEZ EFENDILER MEHMET YILDIRIM BAYRAM GUZEL SIDDIK KUCUKGOZ GORDUM FERYADI EL AYAK DOLANDI BITTI SOZ VAZGECMEM KINIMDEN BILENDIM BUDUR BENDE OZ MEMMETLERIM ALACA ATLARINA BINDILER BU MEMLEKETTE YIGITLER BITMEZ EFENDILER ASTSUBAY CAVUS AHMET SARIOGLU EL EDER GOZUMUN YASI BIR IKEN BIN EDER SEL EDER TURGAY SALGARA MEHMET UCARA GEL EDER IMANLARI TAMDIR SEHADETTEN EMINLER BU MEMLEKETTE YIGITLER BITMEZ EFENDILER AHMET SUKRU KARATAS EMRULLAH YILMAZLAR ARSA DAYANDI ARSA BENIM BU AVAZLARIM BU YIGITLERI ANMAYAN KIRILSIN SAZLARIM GURURLUYUM YIGITLER YIGITLER SEVINDILER BU MEMLEKETTE YIGITLER BITMEZ EFENDIELR SERHAT KAHRAMAN BILIYORKI FETULLAH SELCUK SEHITTIR YIGIDIM DEDILER MERTEBENE CIK SIZLERIN KANINI YERDE KOYARSA BU KACIK HARAM OLSUN YASAMAK BAK NASILDA SINDILER BU MEMLEKETE YIGITLER BITMEZ EFENDILER butun sehitlerimize ALLAHTAN rahmet ailelerine sabir dilerim Konu YiGiDo_58_06_nl tarafından (22.10.2007 Saat 18:25 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi.Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir.. |
23.10.2007, 11:26 | #49 |
Yiğido
affet58 Şuan
Son Aktivite: 18.07.2011 11:29
Tecrübe Puanı: 635
|
--->: ŞEHİT
Fatiha Suresi
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] bütün şehitlerimiz için... [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
HAYAT;sizinle yürümeyi haketmeyenleri ayıklamasını bilir........... Konu affet58 tarafından (23.10.2007 Saat 11:27 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi.Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir.. |
23.10.2007, 16:53 | #50 | |
Usta Yiğido
altuntas58 Şuan
|
Alıntı:
sevgili kardeşim şiirin çok güzel paylaşımınız için teşekkürler
|
|