21.09.2008, 15:23 | #41 |
Usta Yiğido
asitane3458 Şuan
Son Aktivite: 06.02.2010 13:59
Tecrübe Puanı: 685
|
--->: Burclarin Iyi özellikleri...
YENGEÇ
Ya kardesim nedir bu zerafet, karizma... Sen miknatis misin nesin? Bir insan her girdigi ortamda bu kadar ilgi çekmeyi nasil basarir. Hem de hiçbir çaba bile sarf etmeden. Yoksa sen mukemmelligin es anlami misin? Kim istemez annesi yengec Burcu olsun, esi bir yengec burcu olsun. Sen var ya olmazsa olmazsin. Burçlarin bas tacisin... işte yha iişte ben buyum yhawww...
21.09.2008, 17:14 | #42 |
Tatlı Yarışması 1.si
gürün_güzeli Şuan
Son Aktivite: 31.01.2014 10:32
Tecrübe Puanı: 925
|
YENGEÇ Ya kardesim nedir bu zerafet, karizma... Sen miknatis misin nesin? Bir insan her girdigi ortamda bu kadar ilgi çekmeyi nasil basarir. Hem de hiçbir çaba bile sarf etmeden. Yoksa sen mukemmelligin es anlami misin? Kim istemez annesi yengec Burcu olsun, esi bir yengec burcu olsun. Sen var ya olmazsa olmazsin. Burçlarin bas tacisin... teşekkür ederm yahu
21.09.2008, 18:21 | #43 |
Moderator
Arif Coşkun Şuan
Son Aktivite: 10.05.2016 19:12
Tecrübe Puanı: 10
|
Cevap: Burclarin Iyi özellikleri...
Burcunuzun Şarkısı
Koç: Bu aralar biraz alıngan olmanızdan kaynaklı yalnızsınız. Çevrenizde ki herkes sizden uzaklaşıyor. Size uygun en doğru şarkı, bizce Zuhal Olcaydan "Yalnızlığım, yaşamak zorunda olduğum beraberliğimsin..." Boğa: Pek söze gerek yok aslında, gitmeniz gerek geçicide olsa uzaklaşmanız gerek. Bu mecburi ayrılık sevgilinizle uzun mesafeler koyacaksada siz ona bizce bir nostaljı yapın ve Tanju Okandan "Gözünde yaşlarla bana el sallama..." parçasını uygun gördük. İkizler: Ehh sizin bu karmaşık ruh haliniz pek şaşırtmadı bizi. Şıpsevdisiniz bu gün çiçek der yarın kelebeği seversiniz. Bizce en güzeli size biçilmiş kaftan Nazan Öncelde "Aşık değilim olabilirim.. yüzde elli sevebilirim.." Yengeç: Ahh en duygusal burcumuz evine bağlı sağdık aşk perisi, prensi modundaki yegane burç yıldızımız. Sen en güzeli kendine durmadan MFÖ den "sarı Laleleri" uygun gör. Şahsen biz çok uygun gördük... Aslan: Ehh bu kadar naz yaparsan aşık usanır ve gider. Ama sana yakışmaz ardından kötü konuşmak. Bak Sezen Aksu ne de güzel söylemiş "Bahtiyar ol gözüm yok, mevlam verir sabrını Bu hesap böyle bitsin Helal ettim hakkımı..." Başak: Yok bu kadar ince eleyip sık dokumak iyi değil. Ehh malum yaz geldi. Bu kısmetde kaçmaz hani. Bu yaz yoksa Ege'den "anla beni yaz aşkım" şarkısını söyleyip duracaksın haberin olsun. Terazi: Terazi aşk'a konsntre olsan birazda o ikizler seni dahada beklemez bu kadar kaprisede gelemez. Bu gidişle seninde şarkın "gökyüzünde yalnız gezen yıldızlar yeryüzünde sizin kadar yalnızım" olacak haberin olsun Akrep: Ehh canım akrepcim bu kadar niyetini belli etmeden işe koyulsan Emre Altuğ'da söndüremez senin ateşini Bkz: "Sıcak çok sıcak sıcak daha da sıcak olacak":P Yay: Ve yaptın yapacağını gene aldattın ehh afferim seni kutluyorum sayın yay!.. Ama bak Rafet el roman sana ışık olsunda koş bi "Beni affedermisin" de... Oğlak: Yeni bir ilişkinin sinyallerini sende aldın. Eee gezegenler bu ay hep Aslana çalışacak değil ya. Sende de bol şans var vallahi. Hem sende bol kısmet var. Sertap erenerden "Kendime yeni bir ben lazım" senin şarkın.. Kova: Ohooo kaçtı tren kaybettin o aşkı olsun üzülme seni hala deli gibi seviyor. Ama çok gururlusun, sen öyle san dönmeye yüzün yok. Şimdi Sezen aksudan dinle bakalım "şimdi bana kaybolan yıllarımı verseler" diye. Yaa senide ancak o paklar. Balık: Eyvah! eyvah! yine ümit verdin yine ektin onu. Seni çok çok kınıyoruz. Ehh onunda sabrı bir yere kadar kaçar gider. Sen yinede Yaşardan " Beş dakika bekle git" söylersin
22.09.2008, 03:51 | #44 |
Usta Yiğido
seva Şuan
Son Aktivite: 31.08.2010 21:51
Tecrübe Puanı: 2173
|
Kova: Ohooo kaçtı tren kaybettin o aşkı olsun üzülme seni hala deli gibi seviyor. Ama çok gururlusun, sen öyle san dönmeye yüzün yok. Şimdi Sezen aksudan dinle bakalım "şimdi bana kaybolan yıllarımı verseler" diye. Yaa senide ancak o paklar..
22.09.2008, 09:54 | #45 |
Yeni Yiğido
Almina&FB Şuan
Son Aktivite: 29.12.2008 10:57
Tecrübe Puanı: 0
|
AKREP
Herkes bir akrep olarak dogmayi isterdi inan bana. Guzel gözlerin, gururun, albeninin temel tasi akrep. Senin kadar hayatina hakim, senin kadar yaptigi isin arkasinda durabilen kac kisi kaldi artik. Allah(celle celalüh) Senin soyunu eksik etmesin. Sen ki, bir bakisiyla buzlari eritebilen, insana senin için Ferhat olup daglari delmeyi istettirebilen insan. Kim demisse sana fesat diye, onlarin hepsi ....... Neyse, yine açtiracaklar agzimi. Senin guzel gözlerin bile yeter o kiskançlara. Sen görmezden, duymazdan gel o fesatlari... |
22.09.2008, 17:07 | #46 |
Yiğido
NESLİ Şuan
Son Aktivite: 25.09.2009 13:51
Tecrübe Puanı: 613
|
Cevap: --->: Burclarin Iyi özellikleri...
ASLINDA BAKARSAN BURÇLARA BENDE İNANMAM ÖYLE GÜNLÜK FALIMA BAKAYIM FALAN YOK UĞRAŞMAM AMA ŞU BURÇ ÖZELLİKLERİNE GELİNCE İŞ ŞÖYLE BİR DURUYORUM GERÇEKTEN SANKİ TAM BENİ ANLATIYOR İKİZLER BURCUNUN ÖZELLİĞİ
22.09.2008, 17:58 | #47 |
Tecrübeli Yiğido
EslemNida Şuan
Son Aktivite: 03.09.2009 20:57
Tecrübe Puanı: 632
|
BALIK
Insanlar öyle duygu yoksunu olmuslar ki, senin bu yaradilisina özel duygusalligini anlayabilecek kapasitede degiller. Sen herkesin imrendigi Muhtesem ve ince fikirli bir insansin. Ama nerdeee, bu ayrimi yapacak kafa bazilarinda. Ben senin o yanagina dusen göz yasini seviyorum, o huzun dolu bakisini seviyorum, o sevgi dolu , gizemli yuregini seviyorum. Seni Anlamayanlar kiymetini bilmeyenler Kiymetsiz olur bogum bogum bogula insALLAH.Sen ferah tut kendini. Rahat ol,canim...
22.09.2008, 18:12 | #48 |
Usta Yiğido
SEMİH-58 Şuan
Son Aktivite: 14.03.2009 00:08
Tecrübe Puanı: 768
|
YENGEÇ
Ya kardesim nedir bu zerafet, karizma... Sen miknatis misin nesin? Bir insan her girdigi ortamda bu kadar ilgi çekmeyi nasil basarir. Hem de hiçbir çaba bile sarf etmeden. Yoksa sen mukemmelligin es anlami misin? Kim istemez annesi yengec Burcu olsun, esi bir yengec burcu olsun. Sen var ya olmazsa olmazsin. Burçlarin bas tacisin... ben miyim bu şimdi yok canım öyle mi
22.09.2008, 18:13 | #49 |
Usta Yiğido
haythuyt Şuan
Son Aktivite: 13.08.2012 14:55
Tecrübe Puanı: 782
|
KOVA
Hep çevresindekileri dusunen, insancil duygulari fazla gelismis, sevgi dolu kovalar. Allah(celle celalüh) sizin iyiliginizi versin emi? Ayol bu ne vericilik, Bu ne genis bir yurek öyle. Sana sabit fikirli diyenler, senin her fikrinin bir cevher oldugundan habersiz mi? Esitlik senin için ne kadar önemli. Ah keske herkes senin çeyregin kadar bile olabilse. Sen çok yasa emi? sevdım ben bu arkadası
22.09.2008, 18:17 | #50 |
Usta Yiğido
Abdurrahman 58 Şuan
Son Aktivite: 17.06.2016 18:24
Tecrübe Puanı: 1097
|
-->: Burclarin Iyi özellikleri...
BAŞAK
Merhametlim benim. Karincayi bile incitemeyen, hassas , sevgi dolu, guzel basagim benim. Efendiligin simgesi, kibar insan. Seni var ya anlatacak kelime bulamiyorum. Nesin sen? Yoksa kanatsiz bir melek mi? Herkesin iyiligini dusunenen, verici , vefakar basak. Senin adin basak degil, barisin temizligin simgesi beyaz guvercin olmaliydi. Neyse canim, biz biliyoruz ya yeter. Üzulme tamam mi? Beyaz guvercinim benim... |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|