![]() |
#41 |
Yiğido
![]() ![]() efe-58 Şuan
![]() Son Aktivite: 30.03.2013 13:54
Tecrübe Puanı: 747
![]() |
![]() selam
gardaslar köyümuze ait internette yayinlanmasini isde diginiz rsimler varsa ban göndere bilrisiniz. [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#42 |
Yeni Yiğido
![]() _KanKaa_ Şuan
![]() Son Aktivite: 27.09.2009 01:43
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#43 |
Yiğido
![]() ![]() efe-58 Şuan
![]() |
![]() selam
gitmesek de gelmesekde o köy bizim köyumuz dur. unutmak mumkunmu ramazan bayraminiz mubarek olsun. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#44 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() altuntas58 Şuan
![]() Son Aktivite: 11.10.2012 20:24
Tecrübe Puanı: 4547
![]() |
![]() Merkez çallı köyündeki hemşehrilerimin bayramlarını tebrik ederim bir vesile ile bundan yıllar önce yine böyle bir ramazan ayında çallı köyünü ziyaret etmiştim çok güzel vişne bahceleri vardı şimdilerde ne durumda bilmiyorum
![]() |
#45 | |
Yiğido
![]() ![]() efe-58 Şuan
![]() |
![]() Alıntı:
sen kimlerden sin? ben devamli gider gelirim bir kac ailenin sulak yeri varsa oralara bir sey dikerler bunu haricinde öyle bahceler yok köyde su sorunu son safhada saygilar. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#46 |
Yeni Yiğido
![]() _KanKaa_ Şuan
![]() |
![]() bayram da köyümdeydim..ne güzel gündü herkes gelmis büyükleriyle bayramlasıyorlardı köy daha da güzel göründü ama sonrası bayramın ikinci günü hiç kimse kalmamıs...bayram günü köyde sohbet ederken herkesin ortak noktası köy bugün cok kalabalık biz iki gün önce adam bulamıyorduk sohbet etmeye vakit gecirmeye diye dert yanıyorlardı...Allah'tan ki bayram günleri var da en azından adlarını unuttuğumuz ama siması gözümüzde olanları tekrar hatırlıyoruz..suan 22 yasımdayım ama gercekten eski bayramları özlüyorum.cok değil bundan 5 sene evvel ne güzeldi bayramlar biz arefe günü amcamlar biz toplanır köye giderdik..hep bir arada olurduk babam eski bayramları anlatır amcalarım cocukluklarını anlatırlardı bayram namazına kadar uyku olmazdı bize ayrı bir sevinc olurdu her birlik olduğumuzdan.bayram sabahı herkes ikiserli grupla cami giderdi babam amcamlarla biz gencler ayrı ayrı..köyde oturan arkadaslarımla giderdim ben namazdan sonra camide bayramlasma ve ardından kabirleri ziyaret ederdik.dualar okurduk sonra eve gider herkesle bayramlasırdık tabi o kadar kalabalıkta unuttuklarımız olurdu...Allah'ım ne günlerdi ne yazıkkı git gide o günleri arar olduk ve birlik beraberlik pamuk ipliğine bağlı ... oooff bayram günü köye giderken hep bu yazdıklarımı gözümün onüne geldi ve cok hüzünlendim sizlerlede paylaşmak istedim...Arkadaslar bari kurban bayramında elinizde fırsat varken köyümüze gidin dedelerimize bi dua okuyun amcalarla ninelerle bayramlasın sohbet edin buna ÇALLI'nın ihtiyacı var......
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#47 |
Yiğido
![]() ![]() efe-58 Şuan
![]() |
![]() sadece bayramda degil firsat buldugum her firsatta gidiyorum
calli unutulmaz ben unutmuyorum uzakda olsamda devamli oralarla yasiyorum kendimi hep sivri tepede koye bakar olarak hayelliyorum. onun icinde bir animation tasarladim fareyi ne tarafa götururusen o tarafa dogru dönerek bakiyorsun buuyr bak flash ile yapildiig icin acilmasi biraz suruyor. saygilar.. [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#48 |
Yeni Yiğido
![]() _KanKaa_ Şuan
![]() |
![]() kardes sen kimlerdensin?? zannedersem yukarı taraftasın?
yanlız orası sivri tepe değil ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#49 | |
Yiğido
![]() ![]() efe-58 Şuan
![]() |
![]() Alıntı:
evet yukar mahlede dunyaya gelmisim bize caklirlar derler. simdi alm ya da yasiyorum sivri tepeye gelince adim dan emin oldugum kadar resmi cekdigim yerin sivri tepe oldugunu bilioyrum. ben o tepelerde buyudum buzagi sekisinde ekin bicenlere su göturdum. ne zaman sivasa gitsem köye gider resim cekerim isdegim köyumu bu internet ortaminda tanitmak. basarili da sayilirim cunki bir cok sayfada benim cekdigim resimler kullaniliyor. köyümüze ait eski resimler varsa elinizde ban göndere bilirsiniz sitede yayinlarim. [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#50 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() Duhan58 Şuan
![]() Son Aktivite: 07.01.2013 13:30
Tecrübe Puanı: 756
![]() |
![]() efe-58 o resimleri çektiğin yer sivri tepe değil sivri tepe görüntüde karşıda görünüyor yanından yol geçiyor o yolda köprü var yapılmasına babam öncülük etmişti sen bi aile büyüklerine göster istersen yanlış biliyor olabilirsin bende adım gibi eminimki o tepe sivri tepe değil sivri tepe o tepenin karşına düşüyor
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|