Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Arşiv
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Arşiv Güncelliğini Yitirmiş Konular

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ
Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil
Alt 05.02.2008, 13:36   #41
sivaslıgenç
Usta Yiğido

sivaslıgenç - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sivaslıgenç Şuan sivaslıgenç isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 20.03.2016 23:42

Tecrübe Puanı: 905 sivaslıgenç FAZLA SÖZE GEREK YOKsivaslıgenç FAZLA SÖZE GEREK YOKsivaslıgenç FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart --->: -->: LAİKLİK=EŞİTLİK

Alıntı:
serhatcan Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
O NE YAVVV SEN ALİKIRAN BAŞKESENMİSİN.)))) BİRİNİ DİLİNİ KOPARIYORSUN BİRİNİN BİLMEM NERESİNİ))) YAWW BEN DİYORUM SATEN SİVASLILAR NE ZAMAN BİRBİRLERİNE SAYGI GÖSTERECEKLER,BİRBİRLERİNİ SEVECEKLER,BİRBİRLERİNİN DÜŞÜNCESİNE SAYGIYLA YAKLAŞIP KARŞI FİKRİ VARSA KAFA KOPARMADAN DİL KESMEDEN SÖYLEYECEKLER. YOK YOK BENDEN OLMAYAN BENİM GİBİ DÜŞÜNMEYEN ÖLSÜN,YANSIN YAKILSIN. . SİVASLILAR NE ZAMAN ADAM OLACAK.SİVASIN GEÇMİŞTE KAYBETTİKLERİNİ GÖRMEYECEK KADAR KÖR OLMUŞLARRR.UYANIN UYANIN UYANINN. SİZİ SİZE KIRDIRANLARA KARŞI UYANIN. BİDE İŞİN ACI TARAFI NE BİLİYORMUSUNUZ. SİZİ SİZE KIRDIRANLARDA YİNE SİVASLI ( SENDE ONLARIN YARDAKCISISIN )
Vallahi haklı olduğum konuda babam dahi olsa konuşurum susmam.Duman kardeşimde öyle yapmış helal olsun onada, sonuna kadar katılıyorum ona.Siteye girdin gireli Sivası atıyorsun tamam bazılarında haklısın ama bu konuda sonuna kadar haksızsın.
sivaslıgenç isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Alt 05.02.2008, 13:36   #42
serhatcan
Yasaklı
NO AVATAR

serhatcan Şuan serhatcan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.03.2012 15:55

Tecrübe Puanı: 0 serhatcan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: LAİKLİK=EŞİTLİK

YAWW BİDE HABERLERDE SÖYLEDİ. SİVAS TA VİTRİNDEKİ CANSIZ MANKENLERE HALKIN BÜYÜK TEPKİSİ VARNMIŞŞ. DOĞRUMU CİDDEN ))))))))))))))))))))) BİR SİVASLI OLARAK İNANMAK İSTEMİYORUM. NE OLURSUNUZ HAYIR BÖYLE BİŞEY YOK DEYİN.
serhatcan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 05.02.2008, 13:38   #43
serhatcan
Yasaklı
NO AVATAR

Alıntı:
sivaslıgenç Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Vallahi haklı olduğum konuda babam dahi olsa konuşurum susmam.Duman kardeşimde öyle yapmış helal olsun onada, sonuna kadar katılıyorum ona.Siteye girdin gireli Sivası atıyorsun tamam bazılarında haklısın ama bu konuda sonuna kadar haksızsın.
kAEDEŞİMMM SİVASA ATMIYORUM. BİLAKİSS SİVASIN OLUMSUZLUKLARINA KIZIYORUM SİNİRLENİYORUM. SİVASLILAR GERÇEKTEN BİRBİRLERİNİ YEMESELERDİ,ALEVİ SUNNİ SAFSATALARINA KAPILIP BİRBİRLERİNİ KIRMASALARDI ŞİMDİ GÜNDEMİ BELİRLEYEN BİR ŞEHİR OLURDU. BEN BUNLARA KZIYORUM BİRBİRİNİ YİYEN UYUYAN Bİ ŞEHİR HALKI.
Alt 05.02.2008, 13:44   #44
sivaslıgenç
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 905 sivaslıgenç FAZLA SÖZE GEREK YOKsivaslıgenç FAZLA SÖZE GEREK YOKsivaslıgenç FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
kAEDEŞİMMM SİVASA ATMIYORUM. BİLAKİSS SİVASIN OLUMSUZLUKLARINA KIZIYORUM SİNİRLENİYORUM. SİVASLILAR GERÇEKTEN BİRBİRLERİNİ YEMESELERDİ,ALEVİ SUNNİ SAFSATALARINA KAPILIP BİRBİRLERİNİ KIRMASALARDI ŞİMDİ GÜNDEMİ BELİRLEYEN BİR ŞEHİR OLURDU. BEN BUNLARA KZIYORUM BİRBİRİNİ YİYEN UYUYAN Bİ ŞEHİR HALKI.
Ya bak kardeşim ben sana bir şey demiyorum.Sivas halkı gerçektende çok duyarsız bazı olaylara.Mesela dmo kapatılması kimseden çıt çıkmadı.Ama ben bu konuda esengül denilen şahsın yazdıklarını desteklercesine yorum yazmışsın o yorumuna kızıyorum.
Alt 05.02.2008, 13:52   #45
serhatcan
Yasaklı
NO AVATAR

Alıntı:
albina58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Sorun laiklik değil,
Sorun türban değil,

Hiçbir zaman olmaz, olamazda,

İşte o sorunun ne olduğunu gördüğünüz vakit iş işden geçmiş olacak ama nafile,

Ülkemde işsizlik var,
İşci-memur-esnaf aç,borç batağında,
Gizli kamplaşma kutuplaşma aldı başını gider,
Yabancı yatırımcıların gücü ölçüsünde çok yakın süreçte ekonomik kriz çıkacak bekleniyor,

Gündem nasıl saptırılıyor,
Bugün türbanla uğraşan burdaki vatandaşım,
02,02,2008 tarihinde meclisden yabancılar için -0-(sıfır) faiz alınacak maddesi geçdi görmedi
Yeni anayasa taslağında avangelist politika uzantısı olarak ülkemde hristiyanlığın yayımı ve yaygınlaştırılması sınırsız özgürlük tanındığı halde,müslğmanlığın hareket alanı daraltıldı,
Bu ve benzeri maddeler geçer,burda anlamsız kısır kavgalar ile sabahlarsak,gün gelecek iş işden geçecek.

Türban herşey,
Türban hiçbirşey,

Şimdi yaşadığımız ülkede,iç huzur varmı,
İşci-esnaf -memur rahattamı,
Çiftci-besici ne halde,
üreticilerin durumu ne,

Asıl konuşulması gereken bu iken,hükümetler,uğraştıkları konulardaki acizliklerini başka konularla örtmek için ülke gündemine türban gibi konuları alıyor,bir nevi halkın önüne yem gibi atıyor,halkımda bununla uğraşıp duruyor.
kARDEŞİMMM. EVETT MÜKEMMEL BİT TANIMLAMA.HARFİ HARFİNE KATILIYORUM. AHH BU HALK BÖYLE UYANIK OLSADA GERÇEKLERİ GÖRSE.SORUN TÜRBAN DEĞİL KARDEŞİMMM ANLAYINN. SORUN İŞSİZLİĞİ,AÇLIĞI,BÜYÜK SORUNLARI KAPATMA ÖRTME ÇABASI. SİZ HALLA ALLAHIN HÜKÜMLERİNİ TARTIŞIN DURUM YAVV UYANINSANA. SEN BURADA BAŞÖRTÜSÜ TAKSAN NOOLUR TAKMASAN NOOLUR. ALLAH BİLİR KİMİN MÜSLÜMAN KİMİN GAYRİMÜSLÜM OLDUĞUNU.BAŞÖRTÜSÜ TAKMAKLA MÜSLÜMAN OLUNMAZ,BAŞI AÇIK GEZMEKLEDE GAYRİMÜSLÜM OLUNMAZZ. BUNA SADECE ALLAH KARAR VERİR ALLAH BİLİR.UYANINNN UYUTUYORLAR SİZİ. SORUN TÜRBAN SORUNU DEĞİL. SORUN İŞSİZLİK,AÇLIK,YOKSULLUĞU ÖRTPAS ETME SORUNU.
Alt 05.02.2008, 14:03   #46
sivaslıgenç
Usta Yiğido

Alıntı:
kARDEŞİMMM. EVETT MÜKEMMEL BİT TANIMLAMA.HARFİ HARFİNE KATILIYORUM. AHH BU HALK BÖYLE UYANIK OLSADA GERÇEKLERİ GÖRSE.SORUN TÜRBAN DEĞİL KARDEŞİMMM ANLAYINN. SORUN İŞSİZLİĞİ,AÇLIĞI,BÜYÜK SORUNLARI KAPATMA ÖRTME ÇABASI. SİZ HALLA ALLAHIN HÜKÜMLERİNİ TARTIŞIN DURUM YAVV UYANINSANA. SEN BURADA BAŞÖRTÜSÜ TAKSAN NOOLUR TAKMASAN NOOLUR. ALLAH BİLİR KİMİN MÜSLÜMAN KİMİN GAYRİMÜSLÜM OLDUĞUNU.BAŞÖRTÜSÜ TAKMAKLA MÜSLÜMAN OLUNMAZ,BAŞI AÇIK GEZMEKLEDE GAYRİMÜSLÜM OLUNMAZZ. BUNA SADECE ALLAH KARAR VERİR ALLAH BİLİR.UYANINNN UYUTUYORLAR SİZİ. SORUN TÜRBAN SORUNU DEĞİL. SORUN İŞSİZLİK,AÇLIK,YOKSULLUĞU ÖRTPAS ETME SORUNU.
Ya kardeşim sorun senin dediğin gibi başörtüsü takmamnın Allah katındaki mükafatı değil bak şimdi,Allah bu (başörtüsü-türban) bize emretmiş bacılarımıza-analarımıza.Ama isteyen takıyor isteyen takmıyor kimse bunun derdinde değil sorun üniversitelerde türbanın sertbest kalması bu sorun yüzenden kaç kişi mağdur oldu bunu sende çok ama çok iyi biliyorsun.Tamam işsizlik,açlık bunlarda sorun ama buda (başörtüsüde) bir sorun.İşsizliğede bir çare bulsunlar türban sorununada.
Alt 05.02.2008, 14:11   #47
serhatcan
Yasaklı
NO AVATAR

Alıntı:
Ya kardeşim sorun senin dediğin gibi başörtüsü takmamnın Allah katındaki mükafatı değil bak şimdi,Allah bu (başörtüsü-türban) bize emretmiş bacılarımıza-analarımıza.Ama isteyen takıyor isteyen takmıyor kimse bunun derdinde değil sorun üniversitelerde türbanın sertbest kalması bu sorun yüzenden kaç kişi mağdur oldu bunu sende çok ama çok iyi biliyorsun.Tamam işsizlik,açlık bunlarda sorun ama buda (başörtüsüde) bir sorun.İşsizliğede bir çare bulsunlar türban sorununada.
HADİ GEL SENLE Bİ ARAŞTIRMA YAPALIM. TÜRBANDAN MAĞDUR OLANLARIN SAYISIMI ÇOK, YOKSAA İŞSİZ,AÇ,YOKSUL,BORÇ BATAĞI İÇİNDE YAŞAYAN İNSANALRIN SAYISIMI ÇOK.ÖNCELİKLİ SORUN HANGİSİ. İŞSİZLİK AÇLIK YOKSULLUKMU TÜRBAN MI. ÖNCE ,İŞSİZLİĞE YOKSULLUĞA MI ÇARE BULSUNLAR YOKSA ÖNCELİĞİ TÜRBANA MI VERSİNLER.
Alt 05.02.2008, 14:12   #48
serhatcan
Yasaklı
NO AVATAR

OFFFFFF BEN DAHA BİŞEY YAZMAYACAĞIM YAA. YAZDIKCA SİNİRLENİYORUM. KLAVYENİN TUŞLARINI KIRDIM HEP.
Alt 05.02.2008, 14:14   #49
sivaslıgenç
Usta Yiğido

Alıntı:
HADİ GEL SENLE Bİ ARAŞTIRMA YAPALIM. TÜRBANDAN MAĞDUR OLANLARIN SAYISIMI ÇOK, YOKSAA İŞSİZ,AÇ,YOKSUL,BORÇ BATAĞI İÇİNDE YAŞAYAN İNSANALRIN SAYISIMI ÇOK.ÖNCELİKLİ SORUN HANGİSİ. İŞSİZLİK AÇLIK YOKSULLUKMU TÜRBAN MI. ÖNCE ,İŞSİZLİĞE YOKSULLUĞA MI ÇARE BULSUNLAR YOKSA ÖNCELİĞİ TÜRBANA MI VERSİNLER.
Ya işsizlik veya türban diyorum ki ikiside sorun.Şimdi sen işsizliğimi daha erken çözersin yoksa türban sorununumu?
Alt 05.02.2008, 14:23   #50
serhatcan
Yasaklı
NO AVATAR

Alıntı:
Ya işsizlik veya türban diyorum ki ikiside sorun.Şimdi sen işsizliğimi daha erken çözersin yoksa türban sorununumu?
KARDEŞŞŞ REFAHIN OLMADIĞI YERDE MANEVİİ DUYGULAR GÖSTERMELİKTİR.BEN ÖNCE İNSANALRIN REFAH İÇİNDE YAŞAMALARI İÇİN İŞSİZLİĞİ ÇÖZERDİM.
Konu Kapatılmıştır

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)