![]() |
#41 |
Editör
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() FurkaN Şuan
![]() Son Aktivite: 21.01.2015 21:58
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Artık dönülmez bir yolda bu iş ya çözülecek ya çözülecek.... Çözümsüzlük durumu kalmadı artık...
![]() |
![]() |
#42 |
Yeni Yiğido
![]() yalin Şuan
![]() Son Aktivite: 03.12.2010 23:25
Tecrübe Puanı: 649
![]() |
![]() türkiye kendısıne layik olmayan sıyasetcılerın elındeyken boyle seylerle ugrasır ıste.nedır bu ya ekonomı,teknolojı,işsızlık bu sorunlar rafamı kaldırıldı.bu turban sorunu degıldır.dının sıyasete alet edılmesı sorunudur.kımsenın kımsenın gıyımıne kusamına karıstıgı yok.ama turbanı dayatma unsuru yapıp üniverstlre sokup dını yonden sız takmıyorsunuz dınsızsınız demeyede kımsenın hakkı yok.yargısal acıdan turban sıyası sımge olarak acıklanmıstır.laik devlet,laik hukuk,laik egitim birbirinden ayrılamaz...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() asitane3458 Şuan
![]() Son Aktivite: 06.02.2010 12:59
Tecrübe Puanı: 715
![]() ![]() |
![]() bırakın artık başı kapalı kardeslerimizn peşinni bu ne yahu onların eğitim haklarını elinden almaya kımsenn hakkı yok.Bu ulke yıllardır terore kurban verıyor ee oğlunu bu vatana feda eden annelerımızın başı kapalı eşlerinin başı kapalı (tabıı açıklarda war )bu insanlar ulkeyı tehdıtlerden korumak ıçın ölduler onlların amacı bu ulkenın laık duzenını yıkmak olsaydı oğullarını askere gondermezlerdı bunu herkes bılsın . saygılarımla
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sonbahar5803 Şuan
![]() Son Aktivite: 21.09.2009 13:57
Tecrübe Puanı: 841
![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
Pardon ama böyle bir şey söyleyen mi oldu? Sen tesettür takmıyorsun diye Türkiye'deki çoğunluğun dini inanışını kimse engelleyemez! Biz sokaklara dökülmüyorsak yıllardır, bu acizliğimizden değil; sizin beğenmediğiniz tesettürün verdiği sabır ve Allah'ın adaletine olan inanışımızdandır. Hangi yargıdan bahsediyorsunuz! Sadece azınlık bir kesime hizmet veren insan topluluğundan mı? En büyük yargı mercisi Allah'tır! O'nun emri de ortadadır. Gözünüz görmüyorsa söylenecek tek şey kalmıştır: İnna lillahi ve inna ileyhi raciun.
![]() |
![]() |
#45 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() ero Şuan
![]() Son Aktivite: 13.08.2012 01:57
Tecrübe Puanı: 691
![]() ![]() ![]() |
![]() sonbahar LAF OYUNLARI yapma ya..tmm tesettürlüsünde..laf cambazlığı yapmana gerek yok..fiyaskoyu savunmayn..verdiği cvp bile .....allahım ya ....
Konu ero tarafından (18.02.2008 Saat 16:43 ) değiştirilmiştir.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() ceylankimya Şuan
![]() Son Aktivite: 12.06.2008 07:57
Tecrübe Puanı: 752
![]() |
![]() kesinlikle ve kesinlikle bu ülke küçük bir ksimin dayatmasına kanmayacak TÜRBAN ÜNİVERSİTEERDE SERBEST OLACAK!
![]() |
![]() |
#47 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arif Coşkun Şuan
![]() Son Aktivite: 10.05.2016 18:12
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() GÜNÜN FIKRASI
Basbakan saç tirasi olmak için berbere gitmis. Berber sormus: - Basbakanim laiklik hakkinda ne düsünüyorsunuz? Basbakan duymazdan gelmis. Berber bes dakika sonra tekrar sormus: - Laiklik hakkinda ne düsünüyorsunuz? Basbakan yine duymazdan gelmis. Berber bes dakika sonra tekrar sorunca: - Laiklik hakkinda ne düsünüyorsunuz? diye Basbakan sinirlenmis ve - Sana ne ulan laiklikten . . . Artistlik yapma, isine bak diye azarlamis adamcagizi... O da gülerek karsilik vermis - Öyle demeyin Basbakanim... Laiklik sözünü duyunca saçlariniz diken diken oluyor. Daha kolay kesiyorum. ![]()
![]() |
#48 |
Yeni Yiğido
![]() yalin Şuan
![]() |
![]() Madımak otelinde aydınların yakıldığı bir memlekette, her ramazanda oruç tutmadığı için dövülen, öldürülen insanların olduğu bir memlekette, tarikatların siyaset ve ekonomide bu denli etkin olduğu bir ülkede türbanı bir kişisel hak ve özgürlük meselesi olarak görmek siyaseten cehalettir, cehalet değilse de kötü niyettir.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Yeni Yiğido
![]() yalin Şuan
![]() |
![]() tekrar bastıra bastıra solluyorum kımsenın gıyımıne kusamına karısan yok ama bu ulkede dıyanet ıslerıne harcanan butce egıtıme harcanan butceden fazlayken,hatta ımam sayısı ogretmen sayısından fazlayken bızlerı turkıye ıranlasma sevdasındamı dıye dusunduruyor.evet turban meselesı bazı gerceklerı ortmeyede yetıyor.Bu tablo ortadayken türbanın öncelikli gündem olmaması gerektiğini düşünüyorum. Bir özgürlük sorunu olarak niteleyenler gerçek, öncelikli gündemleri örtüyor.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Yiğido
![]() ![]() Efe Cemil Şeker Şuan
![]() Son Aktivite: 09.10.2009 12:25
Tecrübe Puanı: 661
![]() |
![]() Bir liberal kahvede dedi ki…
Kendisini uzun zamandır tanırım. Liberaldir ve avukattır. Liberalliğini yakın geçmişte aynı adı taşıyan bir partide yönetici olmaya kadar vardırmıştır. Liberalimiz hoşsohbet olmasının yanı sıra sıra dışı argümanları sebebiyle iyi bir sohbet sabotajcısıdır da aynı zamanda. Ayrıca sık sık altını çizmekten geri kalmadığı şekilde ateisttir. Hemen her gün yaptığımız kahvehane sohbetlerinden birinde bu liberalimiz bir gün şöyle dedi: “Laik veya solcu biri diyor ki: ‘Mübarek dinimizde başörtüsü yoktur.’ Ateist ve liberal avukat arkadaş bunu söyledikten sonra büyük bir kızgınlıkla kendi yorumu olarak şunu ekliyor: “Behey adam, ‘mübarek dinimizde’ başörtüsü varsa uyacak mısın yani?Kahvedeki herkes gülüyor tabii. Ve aynı liberal avukatımız şunu da ekliyor: “Sen tut ilkokuldan beri dinimizin emri diye başörtüsünü öğret, o yavrucağımız da başörtüsünü senin eğitim ve öğretiminden sonra doğal olarak taksın. Ondan sonra da sen üniversite kapısına başörtüsü ile gelen kızın yüzüne pençelerini uzatarak onu tırmalamaya çalış, eğitim hakkını gaspet…Böyle kepazelik olur mu? Vallahi ben o üniversiteli kızın yerinde olsam o üniversiteyi gaz döker yakarım…Kim, nasıl, hangi gerekçe ile benim temel bir hakkımı engelleyebilir?” Böyle öfkeleri de olan aynı liberalimiz bir gün de şöyle dedi: “Ben yetkili olsam okuma yazma bilen kim varsa (ilkokul diploması yeterli) bir sınav yapar, en zeki cevabı kim vermiş, en yüksek puanı kim almışsa, o şahıs bir çoban da olsa onu alır, üniversiteye doktor olarak da, doçent olarak da, profesör olarak da atarım. Bugünkü sistemin bilim adamı filan yetiştirdiğini düşünmüyorum….” Yaa gördünüz mü siz? Bazı meselelere böyle bakanlar da var işte. Yalnızca elinde boru ya da yetki olanların her söylediği ile sınırlı değil düşünceler. Bilmem anlatabildim mi? Kabul edersiniz, etmezsiniz, eleştirirsiniz şudur budur… Bir dinlersiniz önce değil mi ama. Keditörden
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|