Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Sivas Otogar'ı Taşınmalı mı? - Sayfa 5 - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Sivas Rehberi > Sivas Belediyesi
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Sivas Belediyesi Sivas Belediyesi Hakkında

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 29.03.2010, 00:12   #41
eyuphulagu
Usta Yiğido
NO AVATAR

eyuphulagu Şuan eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 29.01.2015 21:16

Tecrübe Puanı: 655 eyuphulagu FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Sivas Otogar'ı Taşınmalı mı?

Sivas'ın geleceği açısından Terminal mutlaka uygun bir yer taşınmalı...Nereye taşınır ,ilemem;şehir dışına mutlaka taşınacak taşınmalı da....Burasının toplu konut alanı olarak değerlendirilmesinden yanayım...Sivas' ın sitelerle çevrilmiş bir şehir olmasını canı gönülden istiyorum...Sivas eğer ben kabuğumu kırmak,gelişmiş şehir olmak istiyorum diyorsan bu tür yenilikler açık olamk zorundasın..Zaten Terminalimiz de şu anda çok ilkel bir vaziyette;Sivas'a da hiç yakışmıyor...Yepyeni,modern bir terminalin Sivas'a çok yakışacağını düşünüyorum...
eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar eyuphulagu'e Teşekkür Ediyor...
Alt 16.05.2010, 11:53   #42
burak5866
Usta Yiğido

burak5866 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

burak5866 Şuan burak5866 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 19.08.2021 16:47

Tecrübe Puanı: 809 burak5866 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

kesinlikle taşınmalı ama belediye bunu düşünmüyor aynı yerde yapacakalr bence büyük hata.
Alt 09.12.2010, 14:11   #43
aktassa
Usta Yiğido

aktassa - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

aktassa Şuan aktassa isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 24.04.2016 21:30

Tecrübe Puanı: 639 aktassa FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Bence yapılması gereken şey bu terminalin yıkılıp aynı yere daha kapsamlı bir terminal konulması.
Şehir dışına konulacak terminalin kime ne faydası var arkadaşlar?
Eğer Sivasımızın tanıtılmasını o kadar çok istiyorsanız bırakın terminal yerinde kalsın, modernizasyonu yapılsın, şehrimize diğer şehirlerden gelen yolcular şöyle uzaktan bakınca beğensinler.
Dağın başına al götür terminali, ne şehir belli olsun, ne orada bulunan yolculuk edecek vatandaş ulaşabilsin. Bu mu amacınız.
Ayıptır ya.
aktassa isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 09.12.2010, 16:12   #44
İsmail Özçelik
Usta Yiğido

İsmail Özçelik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

İsmail Özçelik Şuan İsmail Özçelik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 17.04.2015 17:17

Tecrübe Puanı: 659 İsmail Özçelik FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Bence yapılması gereken şey bu terminalin yıkılıp aynı yere daha kapsamlı bir terminal konulması.
Şehir dışına konulacak terminalin kime ne faydası var arkadaşlar?
Eğer Sivasımızın tanıtılmasını o kadar çok istiyorsanız bırakın terminal yerinde kalsın, modernizasyonu yapılsın, şehrimize diğer şehirlerden gelen yolcular şöyle uzaktan bakınca beğensinler.
Dağın başına al götür terminali, ne şehir belli olsun, ne orada bulunan yolculuk edecek vatandaş ulaşabilsin. Bu mu amacınız.
Ayıptır ya.
Bilginiz var mı bilmiyorum ama karayolları stratejik hedeflerine göre Sivas'a Kuzey Çevre Yolu ve daha geniş kapsamlı hedeflerde ise Sivas'a otoyol yapılması düşünülmektedir. Detaylı bilgiler zaten internette mevcut. Hal böyle iken neden taşımayalım? 2 gün sonra bu yollar yapılınca tekrar mı masraf yapalım o kadar zengin miyiz? Yok eğer taşınmasın diyenler o gün geldiğinde parayı ceplerinden verecekse amenna ama kimse çıkmaz. Zaten şu an bile şehir içinde olan bir yer ve ne gelen memnun ne giden. Hızlı tren entegrasyonu da yok. Eski dönemde taşınacaktı ancak onda da yer seçimi yanlışmış. Bence şehrin geliştiği göz ardı edilmeden. Otoyol, Kuzey çevre yolu, havaalanı ve hızlı tren dikkate alınarak yeni bir yere taşınmalı.
İsmail Özçelik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı İsmail Özçelik'e Teşekkür Ediyor...
Alt 09.12.2010, 16:31   #45
alix_özdemir
Yiğido

alix_özdemir - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

alix_özdemir Şuan alix_özdemir isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.08.2011 02:07

Tecrübe Puanı: 705 alix_özdemir FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
İsmail Özçelik Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Bilginiz var mı bilmiyorum ama karayolları stratejik hedeflerine göre Sivas'a Kuzey Çevre Yolu ve daha geniş kapsamlı hedeflerde ise Sivas'a otoyol yapılması düşünülmektedir. Detaylı bilgiler zaten internette mevcut. Hal böyle iken neden taşımayalım? 2 gün sonra bu yollar yapılınca tekrar mı masraf yapalım o kadar zengin miyiz? Yok eğer taşınmasın diyenler o gün geldiğinde parayı ceplerinden verecekse amenna ama kimse çıkmaz. Zaten şu an bile şehir içinde olan bir yer ve ne gelen memnun ne giden. Hızlı tren entegrasyonu da yok. Eski dönemde taşınacaktı ancak onda da yer seçimi yanlışmış. Bence şehrin geliştiği göz ardı edilmeden. Otoyol, Kuzey çevre yolu, havaalanı ve hızlı tren dikkate alınarak yeni bir yere taşınmalı.
Ki terminalin yeri bu kadar değerliyken, her projede karşımıza dikilen yer bulamıyoruz polemikleri varken ve şehir artık kabuğuna sığmıyoren mutlaka yeni ve başka yere bir terminal yapılmalı.
Alt 09.12.2010, 17:23   #46
aktassa
Usta Yiğido

Alıntı:
İsmail Özçelik Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
2 gün sonra bu yollar yapılınca tekrar mı masraf yapalım o kadar zengin miyiz? Hızlı tren entegrasyonu da yok. Eski dönemde taşınacaktı ancak onda da yer seçimi yanlışmış. Bence şehrin geliştiği göz ardı edilmeden. Otoyol, Kuzey çevre yolu, havaalanı ve hızlı tren dikkate alınarak yeni bir yere taşınmalı.
İyi de sayın dostum.
2 gün sonra bu yolların yapılması ile neden otogar taşınsın ki?
Böyle bir kanun mu var?
Yeni otoyol yapılınca il otobüs terminalleri taşınır... İlginç. Böyle acayip bir fikri ilk defa duydum.
Ben olduğu yerde terminal kalsın ve modernizasyon yapılsın diyorum.
Otoyol, Kuzey çevre yolu, havaalanı ve hızlı tren dikkate alınarak yeni bir yere taşınmalı demişsiniz ama ne alaka anlayamadım.
İnternetten daha yapılması planlanma aşamasında olan ( kim bilir kaç sene sonra yapılır veya biz görür müyüz?) kuzey çevre yolu projesi ile yol havaalanı civarından geçecek. Eee. İstasyon da oralarda ve ilginci şu anki otogar da aynı yerlerde. Yani mükemmel bir ulaşım olacakken siz otogarı alın dağ başına götürün, iyice değerlenen araziyi de bazılarına! peşkeş çekin...
Göz göre göre dolandırıcılık olur ama bu.
Değil mi?
aktassa isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 09.12.2010, 18:25   #47
İsmail Özçelik
Usta Yiğido

Otoyol, Kuzey çevre yolu, havaalanı ve hızlı tren dikkate alınarak yeni bir yere taşınmalı demişsiniz ama ne alaka anlayamadım. demişsiniz şehircilik bilginiz olmadığını düşünmeme yetecek kadar bir cümle tartışmaya gerek yok o yüzden
İsmail Özçelik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 10.12.2010, 00:20   #48
aktassa
Usta Yiğido

Yer olarak nerede yaşıyorsunuz bilemem ama sizden fazla Büyükşehirde bulunduğum da aşikar.
Kuzey çevre yolu, tren yolu ve havaalanının aynı yerde bulunup özellikle otogarı çok daha farklı yere taşımayı teklif eden zihniyetin şehircilik anlayışını da ben şimdi ancak anlayabiliyorum.
Gerçekten tartışmaya bile değmezmişsiniz.

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Alt 22.06.2011, 17:53   #49
burak5866
Usta Yiğido

burak5866 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

burak5866 Şuan burak5866 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 19.08.2021 16:47

Tecrübe Puanı: 809 burak5866 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

erzurumdan size örnek.
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Alt 22.06.2011, 21:33   #50
İsmail Özçelik
Usta Yiğido

Sivas'ta hızlı tren ile otogar gerekirse yan yana olmalı ama bizim otogarımızda kesinlikle taşınarak yeri değerlendirilmelidir. Havaalanımız ile de otogar-istasyon ikilisinin ulaşımı mümkün olduğu kadar kısa olmalıdır.

Konuyu Toplam 2 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 2 Misafir)