|
|
#41 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() albina58 Şuan
Son Aktivite: 14.08.2016 21:40
Tecrübe Puanı: 807
![]() |
Alıntı:
İslamiyetten önce kız çocuklarını diri diri gömerlerdi,o kız kurtarırdı,şimdide diri diri cehennem azabı çekdiren,benim TÜRKİYE'm dahil en gözde karı kızları ayartıp arab yarımadasındaki konaklarda alem yapan,italya palermodan diğer kumar merkezlerinin en zengin müşterisi arab şeyhleri,boş durmayıp dünyanın en pahalı YAT larını yaptırıp açık denizlerde günleri gün ederken, Arab yarımadasında dünyanın en fakir insanları çöpden yemek toplarken,KURAN_I KERİM de ''Komşun aç yatarken sen tok yatamassın'' Hadisini acaba tersden mi okudular. Kısaca böylesi sapkın bir milleti benim sevmemim imkanı yoktur. Sevenede kolay gelsin.
|
|
|
|
#42 | |
|
Yeni Yiğido
![]() hewal Şuan
Son Aktivite: 13.05.2009 23:31
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#43 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() altuntas58 Şuan
Son Aktivite: 11.10.2012 21:24
Tecrübe Puanı: 4558
![]() |
Bu adamlar yeri gelince dini siyasete alet etmeyin diyorlar ama kendi işlerine geldiği zaman pek ala alet ediyorlar varmı böyle cifte standart işine gelince iyi işine gelmeyince laiklik elden gidiyor yaygarası yapıyorlar
|
|
|
#44 |
|
Usta Yiğido
![]() |
İşte gerçek kimlikleri
İki kelime bir araya getiremiyen insanların,iki satır yazı yazmakdan aciz olanların takındığı tavır. Bir islamiyetin iyi ahlakını aldıklarını ifade ederler,hiç alakası olmayan konularda islami ayetlerden veya hadislerden dizeleri alıp yazarlar,iş uygulamaya geldiği zaman,biraz önce yazdıkları hadisler unutulur. Her zaman eksik eğitim almış,insanların takındığı tavır. Benim için bir sorun yok,zira yarası olan gocunur sözünden devamla,her platformda,her ortamda ben fikirlerimi savunur,tartışma ortamlarına girerim.Eksik kalınan yerde,yanlışım olan yerde özür dilerim zaten o konuda bilgim yoksa bir kenarda kalır o konuda bilgi sahibi olmaya bakarım. Burda,her hangi bir konuda açılmış topic başlığı altında,üye arkadaşların fikirlerini yazıp görüşlerini beyan etmesi gerekirken,bir kaç yukarı topicde aleyhime yazılan sitayişleri bilerek (Yönetici olduğum halde) ne sileceğim nede editleyeceğim.Burda yazılı kalsın,ne fikir beyan edip,ne zikir yapanları üye arkadaşlar iyi okusun ve anlasınlar.
|
|
|
#45 |
|
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() i.yigit Şuan
Son Aktivite: 31.01.2010 21:43
Tecrübe Puanı: 681
![]() ![]() |
ben bu il başkanının seviyesiz konuşmalarını kınıyorum
peygamber efendimize uzanan dillerde diken bitsin inş. efendimizin yeri bambaşka efendimizin yerini kimse dulduramaz rahmetli insanların arkasından konuşmak olmaz atatürkte tabiki bu ülke toprakları için savaş vermiş bi kahramandır onada saygımız sonsuz ama kesinlikle karşılaştırılamaz herkes haddini bilsin diyorum SAYGILARIMLA |
|
|
|
|
|
#46 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 58memo Şuan
Son Aktivite: 30.01.2014 20:31
Tecrübe Puanı: 876
![]() |
Arif coskun kardesim lutfen durmadan kimin ne konu actigini elestirme. Zaten o kelimeleri alani tartisiyoruz sende cikip isimiz gcumuz yok ve bunu tartisiyoruz baska ne tartisacagiz kardesim. Türklukten ve muslumanliktan caymiyacagiz, lutfen ciddi hissetdigin seyleri yaz.
|
|
|
|
|
|
#47 |
|
Usta Yiğido
![]() |
Ben yedi kuşakdan,soyağacı sabit dökümanlardan,hanefi mezhebindenim.Türk soyundan gelmekte,altı yaşımda dinimi öğrenmiş bulunmaktayım.Konuyu detaylandırıp,topic başlığı dışına çıkmaksızın,muminlerin islamı yaşamalarında,ibadetlerinde ve yapdıkları hayırlarda,en hayırlı olanı saklı olandır.hadisiyle beraber,dine olan ilgi ve alakamı hiçbir zaman ön plana çıkarmam.
Ayrıca,i.yiğit üye arkadaşımızında dediği gibi,kesinlikle işler ve şahıslar karıştırılmamalı ve karşılaştırılmamalı.
|
|
|
#48 |
|
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() SONMEZ Şuan
Son Aktivite: 26.05.2013 13:50
Tecrübe Puanı: 779
![]() ![]() |
Yahu arkadaşlar, etmeyin tutmayın yahu.
bu kadar tutarsız, bu kadar kısır, bu kadar bilmem ne zıkkım tartışmalar ve polemikler içerisine girip, hem kendinizi paralamanız yersiz, hem de hemşehrilerimizi kırmamız çok ama çok gereksiz. Yahu Allah aşkına ; Sanki, bu tür çanak konuları, ''pusuya yatıp ta, ufukta bekler'' gibi bir tavır içerisinde olanlar, maden bulmuş gibi sevinip, ''oleeey...oleeey'' dercesine, ''dam üstünde saksağan, vur beline kazmayı'' misali, egolarını ve içindeki kurtları tatmin yoluna gitmeleri, ne kadar acaip ve garip bir durum...! Bir arkadaşımız, bir konuyu buraya aktararak, bizimle paylaşmış, ve de aynı şekilde diğer arkadaşlar da bazı konuları buradan paylaşıyorlar. Bizler de aklı selim yorumlarımızı yazalım, demogojiye, polemiğe ne gerek var ki...? Arşimed, suyun kaldırma kuvvetini banyoda keşfedince : - ''Bulduum... bulduuuuum..'' diyerek anadan üryan sokağa fırlaması gibi, böylesi çanak konuları da görünce Arşimed mantığıyla ortalığa fırlamanın ve de saplantılı mantıkla, salya sümük laflarla kırıcı olmanın bir anlamı yokki sayın hemşehrilerim...! Rasyonel yaklaşımlarla, daha medeni ve daha tutarlı olmayı tercih edelim lütfen...! - Sizinki yaparsa kıh, kaka, eeegh, - Bizimki yaparsa cici, unnnağh. veya - Hizmetçi kırarsa : ''Elin kırılsın, '' - Hanımefendi kırarsa : ''Hayırdır inşallah.'' Bu ne saplantıdır yahu...? Bu ne yaman çelişkidir yahu...? Yahu biraz reel olup, sağlıklı düşünerek, sağlıklı yorumlar yapsak daha verimli olunamaz mı ? Kardeşim; Peygamberimize dil uzatan da alçaktır; Kadınlara, kızlara musallat olan da alçaktır. Bunların neyini tartışıyoruz veya savunuyoruz...? Her ikisinin de taaaaa.... tööbe töööbeee, Köküne kirpit suyu. Benim felsefem : YANLIŞ İMAMDAN DA GELSE RET...! DOĞRU PAPAZDAN DA GELSE KABUL...!
|
|
|
#49 |
|
Yasaklı
berat.demir Şuan
Son Aktivite: 22.12.2009 07:51
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
Peygamberimiz hakkında böyle düşünenlerin cevabını halkımız en güzel cevabı sandıkta verecektir. bu parti halkımızdan öyle bi tokat yiyecek ki sesi taa fizan dan sivasın kösedağının zirvesinden kızıldağın doruklarından ve yıldız dağından tecer dağından duyulacak. ama bence en büyük tokadı YİĞİDOLAR atacak
|
|
|
|
|
#50 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Abdurrahman 58 Şuan
Son Aktivite: 17.06.2016 18:24
Tecrübe Puanı: 1132
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |