![]() |
#41 |
Alt Forum Yöneticisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kronik Şuan
![]() Son Aktivite: 14.12.2020 17:41
Tecrübe Puanı: 1379
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]()
![]() |
#42 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sivaburs Şuan
![]() Son Aktivite: 18.03.2016 22:10
Tecrübe Puanı: 1648
![]() ![]() ![]() |
![]() Duygularım.................... ...........
Konu sivaburs tarafından (07.12.2008 Saat 22:48 ) değiştirilmiştir.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#43 |
Alt Forum Yöneticisi
![]() Söylesene beni kaç harfle sevdin?
Hani anlat desem içindeki sevgiyi, ilk kelimenden sonra kaç dakika sürer? Zamanı ellerimle yakasından tutup havaya kaldırsam ne kadar anlatırdın? Hadi anlatsana beni kaç harf sevdin? Oyunuma geldin sevgili. Kandırdım seni az önce. Bana olan sevgin kaç harf diye sordum sende bana anlatmaya başladın. Cümlelerle kelimeleri süsleyerek anlatmak yeterli oldu. Demek sadece SENİ ÇOK SEVİYORUM da özetim. Oysa bana yaşadığımızı sandığım bu büyük aşkı tarif edememen lazımdı. Ağzından hiçbir kelime çıkmamalıydı. Düğümlenmeliydi ses tellerin, ellerin titremeli, avuçların terlemeliydi. Bocalamalıydın. Her anlatmaya kalktığında saçmalayıp örneklerle izah etmeye çalışmalıydın. Başaramamalıydın. Anlamını bilecek kadar bir aşk bize yakışmazdı oysa. Bak sokaklara hep onlarla dolu. Ellerinden tutabildiğin bir aşk bu sendeki. Bana olan sevgini özetlememeliydin sevgili. Özetlenecek bir aşk sadece kitaplara konu. Yazılabilecek kadar basit bir aşkı ben bir damla gözyaşıyla anlatırdım sana. Bana benim sorumu sorma sevgili. Peki, sen anlat o zaman deme bana. Beni sadece 16 harf seven birisine ben ne anlatayım?.
![]() |
#44 |
Alt Forum Yöneticisi
![]() Hep de geceleri dayanilmaz oluyor yoklugun,
Anlayamadim ki neden... Hep de geceleri yenik oluyorum sana karsi Geceleri daha cok seviyorum seni sanki Daha cok arzuluyorum Neden bilmem ama hep geceleri isyan ediyorum yokluguna... Yine kendimle kaldigim gecelerin birindeyim iste Yine dayanamadigim bir yalnizlik kaplamis odamin duvarlarini Hic de özlememisim kendimi Yasamayi unutmus, gülmeyi unutmus biriyim En cok sevdigi oyuncagini kaybetmis bir cocuk gibiyim... Anla iste Senin olmadigin bir beni nasil özlerim ki... Anlamiyorum hala Herkes öyle rahat yasiyor ki, Günes dogmuyor Geceyi gündüzden ayiran ne var ki artik... Ay yok geceleri, Yildizlar coktan terk etti gökyüzünü Geceleri daha bir karanlik simdi... Depremler oluyor, yanginlar kül ediyor her yeri Sen yoksun diye... Yoklugunu bir tek ben fark ediyorum... Herkes mutlu, herkes gülüyor Hayata SIKICA sariliyor... Ben coktan biraktim yasamayi, Nereye gittigimden habersiz yasiyorum.... Emanet bir elbiseydi zaten hayat üzerimde... Özgürlügümü, hareketlerimi kisitlayan, Büyük bir elbiseydi hayat üzerimde bol duran Cocuk kalmama izin vermedi... Büyüdüm... Sahip oldugum herseyi kaybederek büyüdüm... Hayallerimi, dostlarimi, vatanimi hepsini kaybederek büyüdüm.. Bu da yetmedi kaybettiklerim icin aglamama da izin vermez oldu... Bir tek sen kalmistin ki Yasamak icin gülmek icin bir tek sen kalmistin sebebim Sen de gittin... iste böyle sevgilim Sen gittin... Yasanmaz oldu sanki dünya..
![]() |
#45 |
Alt Forum Yöneticisi
![]() Kaçsamda Üzerime Yağıyor İhanetin
Yitip gittin benden .. Yüreğim habersizdi bu gidişten .. Gittin mi? Bittim mi? Bittin mi? Yoksa sende .. Bir yalnız tebbessüm kaldı yüzümde .. .. Hepsi bu .. Bir de ihanet saklı kutular ellerimde .. sakladığım, Önceleri içinde aşk sözcükleri İçlerine bir bir ayrılık yağmurlarının biriktiğini Gözlerimi yıldızlara sunduğumda gördüm; Parlayan ışıkların karanlıklara gömülüşünü tek tek .. Yalan mıydın? Yalan mıydım? Ben hiç ayrılıklara yürüyüşlere çıkmadım sevgilim ! Kimse incitmek için derinlerime koşmadı hevesle .. Heceler bitti konuşamıyorum . Son muydun? Son muydum? Ayrılıklarında adını aşk koy yüreğim; Kaçsamda üzerime yağıyor ihanetin .. Gittin mi? Bittim mi? Bittik mi biz şimdi ?....
![]() |
#46 |
Yasaklı
![]() dark_yamtar58 Şuan
![]() Son Aktivite: 23.12.2009 14:39
Tecrübe Puanı: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Merhaba can özüm!
Nerelerdesin? Duydum ki beni hala seviyormuşsun Numarama bakıp “nasılsın?” “seni özledim” diyip atıp kırıyormuşsun telefonu Dualar okuyorsun Duydum ki evlilik sana cehennem olmuş Seni hiç mutlu etmemiş Bir de mesajın geldi dün gece sabaha karşı fark ettim Nasıl olsa kimse aramıyor diye almıyorum telefonu yanıma Ara/da bir bakıyorum Aklıma düşmüştün, tan vaktinde batkımda gördüm “Nasılsın, ne yapıyorsun, mutlu musun?” demişsin mesajda Evet mutluyum sen gittin ama sevdam kaldı ona mutluyum Nasıl mıyım? onu sorma geç gitsin Neler mi yapıyorum Yarım bıraktığım sigaramı söndürüp söndürüp yakıyorum Kirli sakalıma aklar düşmüş tel tel sayıyorum Hani kuşum vardı o konuşmaya başladı “Babacık/anne/aşkım” diyor Ona bakıp sabaha kadar onu dinliyorum Yarım kalan sigarımı yakıp Nefes nefes özlemini çözüyorum içimde Birde neden olduğunu bilmediğim sorunları çözüyorum Beynimden geçirmeden Aklıma getirmeden Hani “nasılsın” demişsin ya Nasıl mıyım? Yaşıyorum seni yaşata bilmek için Ağlıyorum sevdam kurumasın diye İçimdeki yangın soğusun diye Özlüyor Ve hala seviyorum |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Alt Forum Yöneticisi
![]() Günlerdir sınırında yaşıyoruz aşkın
Günlerdir uçurumunda Bu kaçıncı atışım kendimi Kollarından yalnızlığa Bu kaçıncı dargınlık Bu kaçıncı barışma Belli ki Sensizliğe sürgün artık bu gözler Sensizliğe sürgün bu dudaklar bu eller Şimdi yorgun bir çınar gibi kalbim Artık sana değil Sensizliğe yaslanacağım Hoşçakal güzçiçeğim hoşçakal Seni artık Gözyaşlarınla ıslanmış Yastıklara bırakacağım Oysa yıllarca Yemyeşil bir orman köyünde sakladım gözlerini Dağ başlarında çoban ateşleri yaktım üşümesin diye Ellerine kör gecelerin karanlığında sarıldım Ve haykırdım En dipsiz kuyulara adını Ezberlettim seni kutlara-kuşlara Sense beni sokaklara vurdun Ve en zehir şarkılara Bilirsin Rüzgara bıçak Yağmura ateş Buluta kurşun işlemez Sen de öylesine vurdun ki beni Artık bana Hiçbir acı kar etmez Neylersin Önce melekler terk etti bizi Sonra masmavi düşler Öpüşler, gülüşler, çiçekler Büyüsü kalmadı artık kavuşmaların Bundan böyle Bizi her köşede Bambaşka bir cehennem bekler Sen de bundan böyle İçi boş şarkılarla avut kendini En ucuz aşklarla yıka kirli ruhunu Açılırsın Taşlar yosuna sarılır bilirsin Sarmaşık duvarlara Geceler karanlığa Sende yalnızlığına sarılırsın Ve kadınsın Ağlayabilirsin gönlünce Gözyaşların pınarlar misali çağlar Ama unutma ki erkeğim ben Ve erkekler hep yalnız ağlar __________________ ![]()
![]() |
#48 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LaEdri Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 12.06.2006
Tecrübe Puanı: 1302
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Yüreğine sağlık.
Pek çoğunda kendimi görmem mümkün maalesef. ![]()
![]() |
#49 |
Alt Forum Yöneticisi
![]() erkekler yanlız mı ağlarlar?............
![]() |
#50 |
Yasaklı
![]() dark_yamtar58 Şuan
![]() Son Aktivite: 23.12.2009 14:39
Tecrübe Puanı: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Ahmet Selçuk İlkan
__________________ Ömür Dediğin Üç Gündür, Dün Geldi Geçti, Yarın Meçhuldür, O Halde Ömür Dediğin Bir Gündür, O Da Bugündür... Erkekler yanlız gözlerinden yaş ağlamaz......Gece olur Yüreğinden kan ağlar............... |
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|